Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα & καλή εβδομάδα μανούλες...

Μα δεν με αναζήτησε καμιά;;; Θα κλαίω ... onigiri1.gif

Καλημέρα Βάλια!! χαχα, λες να σε ξεχάσαμε κιόλας?? Μην κλαίς και είσαι και φάλτση βρε παιδί μου....:tongue::tongue:

GaiGp3.png

Εμένα ο δικός έχει αρχίσει και γνωρίζει. Το Σάββατο που λέτε στην γαμοβάφτιση ήταν και τα πεθερικά μου. Με το που βλέπουν τον μικρό αμέσως μου τον παίρνει η πεθερά μου (καλώς βέβαια γιατι τους λείπει) και ο μικρός έβαλε τα κλάμματα κατ' ευθείαν και στεναχωρήθηκε η πεθερά μου...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Επίσης μου την δίνει που όσα ροζουλιά και αν της βάλω όλοι μου λένε να σας ζήσει το αγοράκι..... gggrrrrr

Ναι, ναι! Εμένα μου λένε είναι όμορφος σαν κορίτσι! Γιατι ρε μεγάλε δεν υπάρχουν όμορφα αγόρια???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Βάλια μου γλυκιά σε είδα στο msn αλλά λέω για να μην έχει μπει θα έχει δουλειά!!! Αφου ξέρεις πόσο σ'αγαπάμε :lol::lol::lol::lol:

Το έχω πάντα ανοιχτό το msn... αλλά επειδή στη δουλειά δεν θέλω να πετάγεται έχω βάλει το Αdium και αν συζητάτε μεταξύ σας εγώ δεν σας βλέπω... :(:(:(:(:(:(:(:(:( Δεν έχω πάρει πρόσκληση για κουβεντούλα απο καμιά σας...

Βικάκι εντάξει σταματάω να κλαίω :tongue::tongue::tongue:

Καλά συγνώμη ο κόσμος είναι τόοοοοοσοοοοο χαζός και δεν καταλαβαίνει το φύλλο των παιδιών σας;;; EΛΕΟΣ

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα φιλες!!!!Αυτο το σουφλε πρωι πρωι!!!!Φωτιες μ αναψατε!!!!

Αντζυ και εσυ πια με το προφιτερολ!!!!Αμαν!!Λυπησου μια χοντρουλα φιλη και μην λες τους πειρασμους που τρως!!!

Ατλαντις να σας ζησει!!!Να ειναι γερη και ευτυχισμενη!!!

Βικυ μου χαζος ειναι ο κοσμος!!!!Να λες ναι αγορι ειναι και τον λενε Λουσυ!!!Ελεος!!!Τι αλλο να πω?Αυτο με τα φιλια και τα χαιδεματα ειναι τοοοοοοσο σπαστικο!Θελει πολυ μυαλο ρε π@#στη να καταλαβεις οτι δεν κανει να πιανεις και να φιλας το παιδι μου?Και ειδηκα χωρις να ρωτησεις!!!!

Εμεις ξυπνησαμε 11 παρα φαγαμε και τωρα παιζουμε στο παρκο μας!Θελω να βγω να του παρω ολοσωμα φορμακια για μεσα στο σπιτι αλλα βαριεμαι ελεηνα!Του φοραω αυτα που ειχα απο την ανοιξη για 3 μηνων!!Το καημενο το παιδακι μου!!!Χιχιχι!!

Πολλά γράψατε και θα ξεχάσω τι θέλω να πρωτοσχολιάσω!!

Και πάλι ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά και τις ευχές σας!

Το θέμα ζήλεια και εγώ μάλλον προς την ανασφάλεια το ρίχνω και τη συνήθεια. Καθώς είμαστε μόνοι μας στην Αθήνα είμαι συνέχεια με το μωρό εγώ και ο άντρας μου. Δεν έχω συνηθίσει να το βλέπω σε άλλη αγκαλιά. Στους δικους μου (γονείς, αδέρφια, φίλους) δεν έχω πρόβλημα. Την πεθερά τη φοβάμαι λόγω προηγούμενου εγκεφαλικού, την κουνιάδα δεν τη θέλω γιατί καπνίζει σαν φουγάρο και βρωμάει...με τη νονά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αλλά το καταπολεμάω. Αλλωστε πρέπει να τη μάθει.

Αντζυ μου για να μην καταφέρεις να φας αρκετό προφιτερόλ πρέπει να πονάς πολύ!!! Πρησμένη πάντως δεν ήσουν. Δεν φαινόταν καθόλου.

Μαρία να σας ζήσει η Γεωργία σας! Αντε κάνε ένα προφίλ στο fb να σας δούμε επιτέλους.

Αυτό για τα Χρισούγεννα Δέσποινα και Βίκυ το σκέφτομαι κι εγώ από την εγκυμοσύνη κιόλας. Θέλω να πάρω καινούρια στολίδια, παιχνιδάκια και να γίνει το σπίτι χαρούμενο και παιχνιδιάρικο. Ανυπομονώ!!!!

X4pTp3.png

Εγώ έχω μεγάλο θέμα όταν τον πέρνει η πεθερά μου αγκαλιά... Μου ανάβουν τα λαμπάκια με αποκορύφωμα το εξής χτεσινό περιστατικό... Είχαμε πάει το απόγευμα στην νονά κ το νονό του μικρού που μένουν ακριβώς δίπλα στα πεθερικά μου. Είχα αγκαλιά τον Κωνσταντίνο μου κ βγήκα λίγο έξω στη βεράντα να πάρω το καρότσι του και εκείνη την ώρα πέρναγε για κακια μου τύχη η πεθερά... Ερχεται προς το μέρος μας και πάει να μου πάρει με το έτσι θέλω το παιδι από την αγκαλιά μου και τον παιδάκι μου γυρνάει και με αγκαλιάζει... και τις λέω.. θέλει τη μαμά το παιδάκι μου... αλλά η κυρία στα ..........

Μου τον τράβηξε κ έκανε αυτό που γούσταρε... και εννοείται οτι εγώ έβγαζα ΚΑΠΝΟΥΣ...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω μεγάλο θέμα όταν τον πέρνει η πεθερά μου αγκαλιά... Μου ανάβουν τα λαμπάκια με αποκορύφωμα το εξής χτεσινό περιστατικό... Είχαμε πάει το απόγευμα στην νονά κ το νονό του μικρού που μένουν ακριβώς δίπλα στα πεθερικά μου. Είχα αγκαλιά τον Κωνσταντίνο μου κ βγήκα λίγο έξω στη βεράντα να πάρω το καρότσι του και εκείνη την ώρα πέρναγε για κακια μου τύχη η πεθερά... Ερχεται προς το μέρος μας και πάει να μου πάρει με το έτσι θέλω το παιδι από την αγκαλιά μου και τον παιδάκι μου γυρνάει και με αγκαλιάζει... και τις λέω.. θέλει τη μαμά το παιδάκι μου... αλλά η κυρία στα ..........

Μου τον τράβηξε κ έκανε αυτό που γούσταρε... και εννοείται οτι εγώ έβγαζα ΚΑΠΝΟΥΣ...

γεια σου βάλια μου με τη σοκόλασή σου!!!

λοιπον αυτο με τις αγκαλιες των άλλων και εμένα μου τη δίνει! ενταξει και εγω τη δινω απο μονη μου στην κουμπάρα μου, στην κουνιάδα και νονα της, στη μαμα μου κλπ αλλα με τα πεθερικά έχω ένα θέμα. η πεθερά μου εχει κανει 3 παιδιά και κρατάει την αλεξάνδρα λες και θα της σπάσει και το παιδί το καταλαβαίνει και γκρινιάζει κάποιες φορες. προσπαθώ και εγώ να το ξεπεράσω. δεν ειναι κακοι αλλα πραγματικά δεν μπορω να την ακουω να γκρινιαζει στις αγκαλιες αλλων.

να κουτσομπολεψω κατι; μεταξύ μας βεβαια... απο τοτε που γεννηθηκε η κόρη μου δεν εχει παρει ενα δωράκι απο τα πεθερικά μου:confused:

λαχταρουν να τη δουν, τη χαιρονται πολυ αλλα ρε κοριτσια ουτε ενα κορμακι!!! στο μαιευτηριο εφεραν ενα δαχτυλιδι για εμενα και μια εικονιτσα του αγ. στυλιανου και τελος. εκτοτε στους 5 μηνες μια κορδελα (αυτη που φορουσαμε προχθες!). δεν εχω αναγκη τα δωρα τους, δοξα τω θεω, μια χαρα τα καταφερνουμε, αλλα τιποτα; ουτε για να λενε "αυτο τοπηραμε εμεις"! και στη βαφτιση ειπαν πως θα καταθεσουν λεφτα στο λογαριασμο που της ανοιξαμε και που ειναι μια πολυ καλη κινηση αλλα ουτε ενα συμβολικό δωράκι έτσι για το καλο;;;και δεν ειναι οτι τους λειπουν κιολας!

δεν ξερω, ειμαι κακια; μου εχει κακοφανει ομως.:(

τεσπα, εθαψα παλι και δεν ειναι του χαρακτηρα μου:lol:

KOWTp3.png

valia me tooooooooooooooooooooooooooooooooo.............

ας το αφήσουμε καλύτερα αυτό το θέμα......

σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις ευχές σας!!!!!!!!!!με το καλό να βαπτιστούν όλα τα μωράκια μας!!!!!!

και να φτιάξετε οπωσδήποτε βιβλίο ευχών,τώρα διάβαζα το δικό μας και έκλαιγα,είναι τόσο συγκινητικό...........είχα βάλει και φωτο της μικρής από τη γέννησή της ως τώρα και τους αγαπημένους μου στίχους από ποιητές και άρεσε πολύ!

και σας κερνάω τα γλυκά μας!

εκμέκ καταίφι με παγωτό για τους μεγάλους:

ekmek-10web1.jpg

Epikaira-Icecream2.jpg

και γλυκάκια lila pause για τους μικρούς:

kare-sokolatas_NEW.jpg?1277983978

(στο περίπου η εικόνα)

σας φιλώ γλυκά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

γεια σου βάλια μου με τη σοκόλασή σου!!!

λοιπον αυτο με τις αγκαλιες των άλλων και εμένα μου τη δίνει! ενταξει και εγω τη δινω απο μονη μου στην κουμπάρα μου, στην κουνιάδα και νονα της, στη μαμα μου κλπ αλλα με τα πεθερικά έχω ένα θέμα. η πεθερά μου εχει κανει 3 παιδιά και κρατάει την αλεξάνδρα λες και θα της σπάσει και το παιδί το καταλαβαίνει και γκρινιάζει κάποιες φορες. προσπαθώ και εγώ να το ξεπεράσω. δεν ειναι κακοι αλλα πραγματικά δεν μπορω να την ακουω να γκρινιαζει στις αγκαλιες αλλων.

να κουτσομπολεψω κατι; μεταξύ μας βεβαια... απο τοτε που γεννηθηκε η κόρη μου δεν εχει παρει ενα δωράκι απο τα πεθερικά μου:confused:

λαχταρουν να τη δουν, τη χαιρονται πολυ αλλα ρε κοριτσια ουτε ενα κορμακι!!! στο μαιευτηριο εφεραν ενα δαχτυλιδι για εμενα και μια εικονιτσα του αγ. στυλιανου και τελος. εκτοτε στους 5 μηνες μια κορδελα (αυτη που φορουσαμε προχθες!). δεν εχω αναγκη τα δωρα τους, δοξα τω θεω, μια χαρα τα καταφερνουμε, αλλα τιποτα; ουτε για να λενε "αυτο τοπηραμε εμεις"! και στη βαφτιση ειπαν πως θα καταθεσουν λεφτα στο λογαριασμο που της ανοιξαμε και που ειναι μια πολυ καλη κινηση αλλα ουτε ενα συμβολικό δωράκι έτσι για το καλο;;;και δεν ειναι οτι τους λειπουν κιολας!

δεν ξερω, ειμαι κακια; μου εχει κακοφανει ομως.:(

τεσπα, εθαψα παλι και δεν ειναι του χαρακτηρα μου:lol:

Πόσο πολύ σε καταλαβαίνω!!! Eμένα φαντάσου είναι το πρώτο τους εγγόνι... Στο μαιευτηριο δεν έφεραν τίποτα... ούτε ένα λουλούδι παραμόνο κάνει ματάκια του άντρα μου που τα είχαν φυλάξει κ όταν ήρθαν στο σπίτι έφεραν για το παιδί ένα Κωνσταντινάτο... Εκτοτε ουτε ένα φορμάκι, ούτε μια κουδουνίστρα... τπτ. Και στη βάπτιση το μόνο που έδωσαν ήταν 100 ευρώ...

Ε, καλά δεν είναι για τους 6 μήνες ζωής του εγγονου τους;;;; :twisted::twisted::twisted:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Οσον αφορα τα δωρα κοριτσια να μην ειμαι αχαριστη...ακουστε: Πριν ακομη γεννηθει τα πρωτα της ρουχα που πηραμε απο το mothercare κοστιζαν γυρω στα 150 και της τα εκανε δωρο ο παππους της,λιγο πριν γεννησω η πεθερα μου της εκανε δωρο την προικα για το κρεβατακι της που ηταν και αυτη ακριβουτσικη... Στην κλινικη πληρωσαν τα εξοδα απο μισα με τους δικους μου και εκαναν δωρο στη μπεμπα τη φυλαξη των βλαστοκυτταρων...οταν ηρθαμε στο σπιτι της φεραν ενα χρυσο βραχιολακι με κερασακια(πολυ γλυκουτσικο!)και ενα φλουρι κωνσταντινατο...Οταν κλεισαμε την πρωτη μας εβδομαδα ηρθαν με μια μεγαλη τουρτα... εεε νομιζω οτι δεν πρεπει να ειμαι αχαριστη...αλλα και παλι η ανασφαλεια...ανασφαλεια!!!

Και αυτο που ξεσασα να πω.... Τα μωρα μας να ειναι καλα κοριτσια και ενα δωρο λιγοτερο ενα περισσοτερο δεν εχει σημασια...σημασια εχει νομιζω εμεις να ειμαστε γερες και ικανες να τους προσφερουμε ο,τι το καλυτερο μπορουμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...