Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Coffee%20love.jpg

καλημέρα μανούλες! πωπω δεν μπηκα χθες και εγινε χαμος μνμ!

1) Δήμητρα μου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! υγεία, χαρές και αγάπη να έχεις πάντα στη ζωή σου! να χαίρεσαι και να καμαρώνεις τον νικόλα σου! είναι ένας κούκλος!

2) αντζυ παρεπιπτόντως να χαίρεσαι και εσύ τον αδερφούλη σου!

3) αννυ ακόμα ρε ταλαιπωρείσαι με το παλιοσυνάχι; περαστικά!

4) νικόλ χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!

5) βικύ μου και εμείς χθες πήγαμε για δευτερη φορά για κοινωνία, ηταν καλύτερα αυτη τη φορά. την πρώτη πιασανε το στόμα του παιδιού και το πιέσανε να ανοίξει και μετα της το κλείσανε καλα καλά και το σκουπίσανε με δύναμη! έλεος! την τρίτη φορά θα πιάσει μόνη της το κουτάλι η δική μου:lol::lol::lol:

6) ατλαντίς μου βαφτιστηκατε χθες αν δεν κάνω λάθος; να σας ζήσει το νεοφώτιστο μωράκι σας! παντα γερό και χαρούμενο!

7) μαρία (angicat) τι γευμα για 22 ήταν αυτό;;; χαχαχα:D

:cool: η αλεξάνδρα μου χθές μου μίλησε... μου είπε πως χάρηκε πολύ που γνώρισε και άλλες μανούλες και τα μωράκια τους! και τι δε μου είπε! για την κουκλίτσα την Αθηνούλα που ήταν όλο γλύκα; για τη Λούσυ που ήταν όλο τσαχπινιά και νάζι και φανταστική στις χορευτικές φιγούρες; για τον Νικόλα που ήταν κυριολεκτικά ένας μικρός κύριος πολύ πολύ όμορφος; για την μπισκοτ που ηταν πραγματικό μπισκοτάκι και ηθελες να το δαγκωσεις και που ηταν η πρωτη φιλεναδα της αλεξανδρας;η μήπως για τον γιωργακη που εμοιαζε με αγγελάκι αυτο το παιδάκι; ασε πια για εσας τις μαμαδες... τι κουκλες, τι γλυκες, τι αστείες... σας κατασυμπάθησε! και τους συζυγους δεν μπορω να πω!!!!

φιλια!!!!!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες και σας ευχαριστώ για μια ακόμα φορά για τις ευχές σας! Είστε όλες πολύ γλυκές!

Εμείς χθες περάσαμε οικογενειακά! Για πρωτη φορά γενέθλια όμως με τη δική μου οικογένεια. Δεν κάναμε κάτι συνταρακτικό αλά ήταν όμορφα.

Αννα μου και εμείς χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε και ελπίζουμε να έρχεστε κάθε φορά στις συναντήσεις μας.

Φιλάκια μανούλες!

X4pTp3.png

Καλημέρα κοριτσούδια! Εμεις ξυπνήσαμε και πίνουμε καφεδάκι! Περάσαμε πολύ ωραία στην Θεσσαλονίκη, όλο βόλτες ήμασταν! Μόνο το Σαββατο στο γάμο ο μικρός για καμια ώρα εδωσε ρεσιτάλ γκρίνιας αλλά όχι άδικα... Είχαν πέσει πάνω του όλοι και τον έπαιρναν αγκαλιά κι ο αγγελός μου έκλαιγε :roll::roll::roll: Το δοντάκι μας μεγαλώνει σιγα σιγα, όταν ανοιγει το στόμα φαίνεται πια χωρίς μικροσκόπιο!!!

Την Τετάρτη έχουμε παιδίατρο...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα κια απο μας... απο τη συννεφιασμενη και μουντη Ξάνθη... Τι κανετε πως περασατε σβκ??εμεις σπιτι δεν πηγαμε πουθενα περιεργο για μας γιατι ειμαστε γυριστρουληδες σαν οικογενεια!!Ημασταν βεβαια και ψιλοαρρωστοι ακομη...

Atlantis...να σας ζησει η νεοφωτιστη!!!Να ειναι παντα γερη δυνατη και να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!πες μας και λεπτομερειες...

Διαφημίσεις

Andria27 κι εμας το δοντακι μας αρχιζει και φαινεται πια καπως πιο ευδιακριτα οχι οτι το βλεπεις καραμπαμ αλλα αν τραβηξεις λιγο το χειλακι της προς τα κατω το βλεπεις ανετα...μας ειπε η παιδιατρος οτι ετοιμαζεται και το δευτερο!Εχω ακουσει βεβαια οτι οταν τα μωρα βγαζουν νωρις δοντια δεν ειναι και πολυ γερα στη συνεχεια...ισχυει??

Καλημέρα μανουλίτσες και μωράκια!

Δημητρούλα μου καθυστερημένα τα χρόνια μου πολλά (δεν άνοιξα το λαπτοπάκι χθες), αλλά μέσα από την καρδιά μου να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου! (είπες ότι έκανες πρώτη φορά γενέθλια με την δική σου οικογένεια κι αμέσως σκέφτηκα ότι φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα με τα παιδάκια μας! Θα είναι τέλεια! παραβιάστηκα ε;)

Νικόλ χαρούμενα μηνογενέθλια! Και σ όλα τα μωράκια μας που ξεχνάω καθημερινά!

Το τριήμερο εδώ ήταν επεισοδιακό αλλά επικεντρώνομαι στις τρελές βόλτες που κάναμε με την μπούμπι! Της ψωνίσαμε και τα πρώτα της χειμωνιάτικα ρουχαλάκια, βελουτέ φόρμες, κολάν και μπλουζάκια, είναι πραγματικά μια ροζαλία με αυτά (όλα ροζ, μωβ, φούξια τα πήραμε)

Επίσης πήραμε τα βαπτιστικά για το βαφτιστήρι μας! Μας έμεινε τώρα να βρούμε κουτί κ λαμπάδα ή κάποιον να μας τα στολίσει με αερόστατα που είναι το θέμα της βάπτισης!

Άντζι κ Αννι πως είστε με δόντι και συνάχι;

Δεσποινα77 καλή αρχή στην δουλειά!

Εγώ πάντως δεν νιώθω ζήλια όταν έχει κάποιος άλλος την μπούμπι αγκαλιά, κι αυτή βέβαια πάει σε όλους, πλην μιας φίλης μου την οποία μόλις την δει σπαράζει στο κλάμα.

Α, να μην το ξεχάσω... την ζήλεψα την συνάντηση σας να είστε πάντα καλά και να βρίσκεστε! Θα μάθω την μπούμπι να κάνει chat για να γίνει κι αυτή φιλενάδα με τα μωρά σας!!!

Atlantis να σας ζήσει η νεοφώτιστη! Να ναι πάντα γερή και χαρούμενη!

mWsZp3.png

Αυτο το θεμα με τη ζηλεια ποια το ανοιξε??Ευτυχως που το εχει και καποιος αλλος γιατι νομιζα οτι ειχα αρχισει να παραλογιζομαι...!!!Δεν ξερω αν θα το ελεγα ζηλεια αλλα μια ανασφαλεια οταν την παιρνει η πεθερα μου αγκαλια την εχω νομιζω...

Αισθανομαι πως θα της αρεσει πιο πολυ της μπεμπας η αγκαλια της γιαγιας Σοφιας καιμετα δεν θα θελει να ερθει σε μενα...ακουσον ακουσον!!

Andria27 κι εμας το δοντακι μας αρχιζει και φαινεται πια καπως πιο ευδιακριτα οχι οτι το βλεπεις καραμπαμ αλλα αν τραβηξεις λιγο το χειλακι της προς τα κατω το βλεπεις ανετα...μας ειπε η παιδιατρος οτι ετοιμαζεται και το δευτερο!Εχω ακουσει βεβαια οτι οταν τα μωρα βγαζουν νωρις δοντια δεν ειναι και πολυ γερα στη συνεχεια...ισχυει??

Όπως τα λες είναι και το δικό μας δοντάκι! Δεν το έχω ακούσει αυτό που λες!!! Αλλά δεν νομίζω ότι είναι νωρίς, 6 μηνών έχουν πάει τα μωράκια μας :lol::lol::lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημερα μανουλομανουλίνια μου~!!!χτες ήμασταν κάτω στη μαμα για φαγητό λόγω γενεθλίων Δήμου κ το απόγευμα πήγαμε απο το θείο του Κώστα!ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας καταρχάς! όσο για το δόντι ακόμα στάσιμο κι ας παίρνω απο την Παρασκευή αντιβίωση..με το ζόρι έφαγα χτες λίγο προφιτερόλ...χάλια σας λέω!

Μαρία μου (ατλαντίς ) περιμενουμε νεα σου πως κ πως!να σας ζήσει η Γεωργία σας,πάντα γερή και καλότυχη να είναι!!!!!!

Άννα μου κι εμεις χαρήκαμε πολύ πολύ που σας γνωρίσαμε επιτέλους!και την κούκλα Αλεξάνδρα βεβαια!που ειναι και τσαχπίνα!:-) :-)

Χριστίνα πως είσαι εσύ,καλύτερα??

Δεσποινιώ μου μεγεια τα ρουχαλακια σας,ανυπομονουμε να έρθετε το Πάσχα να σας δουμε απο κοντα!κ τη Μπουμπινέλ με τη μοϊκάνα της!!!!

Άντρια ωραία τα περασατε Θεσ/κη? καλε τις άλλες μας θεσσαλονικιές φίλες τις ξέχασες??Ιωάννα κ Θάλεια!αρρωστησε η Άννυ και δε βρεθηκατε ε?την αλλη φορα!

κι οσο για τη ζηλεια εγω με αλλους ειμαι ανετη μια χαρα κ αν με πιασει το αναποδο μου δε θελω να την ακουμπάνε καν!αλλα ανασφάλεια με την πεθερά μου έχω κ εγω..κ τρελλαινομαι αν βλεπουν οτι δε βολευεται οπως την κρατάνε κ κλαίει κ συνεχίζουν να την κρατάνε..εκει κάπου την βουτάω!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

καλημέραααααααααααααααααααα!

μια πολύ χαρούμενη καλημέρα από εμένα και τη Γεωργία μου!!!!!!!!

χθες βαπτιστήκαμε και ήταν πολύ όμορφα όλα!!και συγκινητικά...πολύ...

ήταν καλό το παιδάκι μου!γελούσε όλη την ώρα στις φωτο πριν και με τον κόσμο!!!έκλαψε αρκετά όταν την έβαλε ο καλόγερος μέσα στην κολυμπήθρα και μετά μέχρι να την πάρω αγκαλίτσα και σπάραξε η καρδούλα μου(δεν αντέχω να την ακούω να κλαίει και να μη μπορώ να κάνω κάτι..).

ήταν πολύ κατανυκτική η ατμόσφαιρα στο μοναστήρι,ο κόσμος δεν μιλούσε καθόλου,βιώσαμε το μυστήριο.

εννοείται οτι έκλαψα όταν μου παρέδωσαν οι νονοί το κοριτσάκι μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

την πήρα όμως αγκαλίτσα και ηρέμησε,παρόλο που νύσταζε και πεινούσε.προσπάθησα να της δώδω γαλατάκι μόλις φτάσαμε εκεί,αλλά παρόλο που είχαν περάσει τρεις ώρες,δεν έφαγε:roll:σα να καταλάβαινε οτι κάτι συγκλονιστιό την περίμενε:lol:

περάσαμε ένα δράμα βέβαια πριν φύγουμε από το σπίτι,γιατί είχε δυο+ μέρες να κάνει κακάκια της επειδή της αλλάξαμε το γάλα...ήταν πολύ δύσκολα,δε θέλω να το θυμάμαι,υπέφερε τρελά:cry::cry::cry::cry::cry:τέλος καλό όλα καλά ας πούμε...

δε χαιρετήσαμε τον κόσμο μετά το μυστήριο,αφού ακολούθησε τραπέζι,το θεωρώ σκέτη ταλαιπωρία γαι το μωρό.

στο τραπέζι περάσαμε πολύ καλά!!!!η μικρή αφού την τάισα κοιμήθηκε και κοιμόταν την περισσότερη ώρα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:δεν το πίστευα μιλάμε!το φαγητό πολύ καλό,χορέψαμε,είχαμε και κλοουν για τα παιδάκια γιατί ήταν πολλά(90 καλεσμένοι,25 παιδάκια)και πέρασαν φοβερά και χάρηκα πολύ για όλα!!!!!!!!

το μόνο που με χάλασε ήταν που δε μπορούσα να βγάλω το φόρεμα του παιδιού,να της φορέσω κάτι πιο άνετο τοσες ώρες...ρε παιδί μου έιχε ένα τούλι από μέσα και φαντάζομαι θα την ενοχλούσε,ούτε να το πιάσω το παιδί δε μπορούσα,μιλάμε μου την έσπασε τρομέρα..και είχα πει στη νονά-δεν πήγαμε μαζί οτι θα ήθελα κάτι πολύ απλο:lol:

και με την αδιαθεσία,παρόλο που είχα πολύ και το έιχα στο μυαλό μου τελικά όλα καλά.

πάει κι αυτό...εύχομαι οι ζωές όλων των μωρών μας να είναι γεμάτες φως,υγεία,αγάπη και χαρά!!!!!!!!!!!!

χρόνια πολλά Δήμητρα για χθες!!!!!ότι επιθυμείς κοριτσάκι μου για σένα και τους άντρες της ζωής σου!!!!!!

Νικόλ μου φτάσατε κι εσείς τους 6 μήνες!!!!!!!!!μπράααβο!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα φιλενάδες μου και καλή εβδομάδα!

Νικόλ μου χαρούμενα μηνογεννέθλιά!!! Να τους εκατομμυριάσετε!!

Αννα μου και εμείς χαρήκαμε πάρα πολύ που σε είχαμε στην παρεούλα μας στην συνάντηση, ελπίζουμε από εδώ και στο εξής να είσαστε πάντα εκεί!! Όσο για την κοινωνία με το συμπάθειο αλλά ο χτεσινός πάτερ ήταν λίγο φευγάτος... το κουταλάκι ήταν άδειο και έκανε λες και έχυνε κανένα δίλιτρο στο στόμα του παιδιού... Την επόμενη φορά θα πάω με διαστολέα μασέλας να τον βοηθήσω, τί να πώ....

Η Αλεξάνδρα βέβαια μας έχει βάλει τα γυαλιά σε όλες....... χεχε

Δέσποινα με γειές τα ρουχαλάκια σας!!! Είναι χάσιμο εντελώς τα παιδικά γμτ....... Και όσο αυτό που είπες για τα Χριστούγεννα, σε πληροφορώ ότι το σκέφτομαι πριν κάν γεννήσω. Είναι η αγαπημένη μου γιορτή και πάντα περνάμε καλά ότι και αν κάνουμε, ένα στολισμένο σπίτι σε προδιαθέτει θετικά!! Φέτος με τα μωράκια μας θα οργιάσουμε στα δώρα και τα στολίδια!!!

atlantis μου να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!! Να την χαρείτε όπως την αγαπάτε!!!

Ιωάννα μου περαστικά κοριτσάρα μου!!!!

Εμείς χτές το βράδυ πέσαμε κατά τις 10 ξυπνήσαμε καμιά 500αριά φορές (το χάσαμε το μέτρημα) και τελικά ξύπνησε στις 8.30.

Κάναμε φρουτόκρεμα, και 5 κουταλιές πριν το τέλος την κάναμε όλη εμετό....γιουπι.

Γενικά σήμερα είναι ελαφρώς γκαζάτη, θα το ξεπεράσουμε.....

Άννυ πού είσαι? πώς πάει το κρύωμα? Άντζυ ακόμα πονάει το δοντάκι?

Και να μην ξεχνιόμαστε, Βάσω εγώ το έχω δέσει, η επόμενη συνάντηση στο μαγαζί σας, και πού 'σαι, ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! (ακούς αρχηγέ?????)

GaiGp3.png

Kαλημέρα & καλή εβδομάδα μανούλες...

Μα δεν με αναζήτησε καμιά;;; Θα κλαίω ... onigiri1.gif

Κερνάω γλυκάκι αφού η Αννα κέρασε καφεδάκι.

3444019-hot-chocolate-fondant-pudding-with-black-cherry-syrup.jpg

Τι ωραίες φωτογραφίες που βγάλατε!!! Περάσατε ωραία, ε;;; Μακάρι να είχα καταφέρει να έρθω κι εγω.

Δήμητρα μου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και από εδώ! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Αντζυ να χαίρεσαι τον αερφούλη σου!

Αννη περαστικούλια σου.

Νικόλ μου μέσα από την καρδιά μας στείλαμε τα πράγματα για το θαυματάκι σου! Ηταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για την Αναστασία μας! Να είναι πάντα καλά το κοριτσάκι μας και να είσαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια και πάντα από εδώ και πέρα μόνο με ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!! Σας αγαπάμε πολύ! Χαρούμενα μηνογεννέθλια κιολας!

ατλαντίς να σας ζήσει το νεοφώτιστο κοριτσάκι σας, η Γεωργία σας, αν δεν κάνω λάθος! παντα γερό και καλότυχο!!!

Βικάκι μου και εμείς πήγαμε χτες και κοινωνήσαμε για πρώτη φορά!!! Κύριος ο Κωνσταντίνος!!! Ανοιξε αμέσως το στοματακι του!!!

Μαρία (angicat) έχετε αρχίσει χορτόσουπες!!! Εγώ λέω να του ξεκινησω το Σάββατο... Πατάτα-καρότο-κολοκύθι... Τα βράζεις με σκέτο νερό ή βάζεις και λαδάκι μετά; Στα τρώει εύκολα; γιατί έχω κ ένα άγχος με τον δικό μου... Του τα βράζεις κάθε μερα;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Άντρια ωραία τα περασατε Θεσ/κη? καλε τις άλλες μας θεσσαλονικιές φίλες τις ξέχασες??Ιωάννα κ Θάλεια!αρρωστησε η Άννυ και δε βρεθηκατε ε?την αλλη φορα!

Οχι βέβαια! Δεν τις ξέχασα! Απλά επειδή αυτή την φορά δεν είχα πολύ χρόνο και το κυριότερο δεν ήξερα ποια ώρα θα με βολεύει (είχαμε κάποιες υποχρεώσεις με τον άντρα μου) γι αυτό δεν είχε κανονίσει κάτι. Το Σάββατο στις 16/10 όμως μπορώ άνετα! Λοιπόν Θεσσαλονικιές φίλες μου μπορείτε να κανονίσουμε για καφέ το Σάββατο πρωί στις 16/10???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Αχ ναι βρε Αρχηγέ, να τον χαίρεσαι τον αδερφούλη, έχω αρχίσει και ξεχνάω τα πάντα!!

Όσο για τις αγκαλιές που λέτε, δεν έχω πρόβλημα να την παίρνει αγκαλιά κάποιος δικός μου αρκεί να μην κλαίει, αλλά αυτό που μου την σπάει είναι να την χαϊδεύουν άγνωστοι στην αγορά κλπ και να της φιλάνε πατούσες κλπ. Κάτσε ρε μεγάλε, με ξέρεις και από εχτές και πιάνεις το παιδί μου?? ουθτ

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...