Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες!!!!

Δήμητρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!! Να σε χαίρονται οι άντρες σου!!!!

Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και χαμογελαστή, φιλενάδα μου κάθε σου ευχή να γίνει πραγματικότητα!!!!

Κοινωνήσαμε και εμείς σήμερα γα 2η φορά, ο πάτερ σήμερα μας έκανε γαστροσκόπιση, αφού η νονά μας του φώναξε εντάξει πάτερ αρκετά!!!!!!! Στον οισοφάγο το έφτασε το κουταλάκι χιχι , εγώ κλασικά γέλαγα και η μπέμπα έκλαιγε, μάλλον θα νόμιζε ότι προσπαθούν να της δώσουν ρυζάλευρο χοχοχο..

Χτες περάσαμε σούπερ με τις φίλες και τους φίλους μας, γνωρίσαμε και την Αλεξάνδρα που αναπτύξαμε πολύ καλές επαφές, και ελπίζω να μετέδωσε την όρεξή της στα δύσκολα δικά μας μπεμπόνια!!!

Πάω να δω τις φωτό, κάπως μου έχει κάτσει στραβά το ίντερνετ αυτό το σ/κ και όλο δεν προλαβαίνω...

Φιλάκια πολλά, να περάσετε μια υπέροχη Κυριακή!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα μανουλίνια μου...Δημητρούλα μου πολύχρονη υγεία και οτι επιθυμείς...να σε χαίρονται οι άντρες της ζωής σου....και του χρόνου και με μια μπέμπα:D:D

Αντζούλη να χαίρεσαι τον αδερφούλη σου....εμείς κοινωνήσαμε σήμερα κοιμησμένες.....:D:D:Dμετά πήγαμε για καφέ και ξυπνήσαμεεεεεεεε......

τώρα κοιμηθήκαμε πάλι.....έχει ωραία μέρα σήμερα...

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!!!

Δήμητρα πολύχρονη!!!!Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν!!!Και κυρίως οι άντρες σου!!!!:D...Πάντα με υγεία & ευτυχία!!!!!

Είχα μέρες να μπω γιατί ο αντρούλης μου χάλασε το laptop...αλλά τώρα οκ...Μόλις είδα ότι συναντηθήκατε στο Village...και ήταν τόσο κοντά για μένα...Ελπίζω την επόμενη φορά να καταφέρω να έρθω κι εγώ!!!!!

Φιλάκια σε όλα τα μπεμπάκια και όλες τις μανούλες!!!!!

Διαφημίσεις

Eξαφανιζολ σημερα ε?

Νικολιτσα χαρουμενα μηνογενεθλια στην Αναστασια μας!!!:D:D:D

Εμεις μολις γυρισαμε απο την βολτα μας!Σημερα αντικαθιστουμε 2γευματα γαλακτος με φρουτοκρεμα και κρεμα βανιλια.Την φρουτοκρεμα την τσακισαμε!Δεν αφησαμε ουτε για δειγμα!Το επομενο γευμα μας ειναι κρεμα βανιλια!Για να δουμε τι θα κανουμε και εκει!:confused::confused::confused::confused:

Θελω να κοιμηθω αλλα ο μικρος παιζει και ο μεγαλος θα παει γηπεδο σε λιγο:twisted::twisted::twisted:Τι ωραια.....:rolleyes::rolleyes:

Εμείς φάγαμε του σκασμού και έμειναν ένα σωρό πράγματα! Πήρε και η Ηρώ ένα μπωλ γεμάτο και έμειναν να φάμε και αύριο. Τέλεια! Δεν μαγειρεύω και θα πάω στα τζάμπο, αν δεν γκρινιάζει ο Γ. Πάω να μαζέψω την κουζίνα. Φιλάκια κούκλες.

mU4Ep3.png

καλησπερα κ απο εμας.εκανα μια ψιλοαποτοξηνωση σημερα απο το πσ.

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ μου χρονια σου πολλα γεματα υγεια.να σε χαιρεται η οικογενεια σου κ του χρονου με ενα νινι ακομη;)

ΑΝΤΖΥ μου να χαιρεσαι τον αδερφουλη σου.υγεια κ ευτυχια πες του απο μενα:-D

ΘΑΛΕΙΑ ασε.κ μενα χθες το βραδυ ξυπνησε 5 φορες αλλα ευτυχως ετρωγε 2 τζουρες κ ξανακοιμοταν.τελικα ξυπνησε 8 και.λογικα περνανε κανα αλμα..δεν εξηγηται αλλιως...:?

εγω ακομη ενα χαλι ειμαι...μπουκωμενη μυτη κ ενας ξερος βηχας που μου χει σπασει τα νευρα...:twisted:θα παμε στην μαμα μου το βραδυ να μεινουμε γιατι ο κω ειναι νυχτα,αν σταματησει να βρεχει βεβαια...χειμωνιασε εδω.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα, Δημητρουλα χρονβια πολλα πολλα, σου ευχομαι να μεγαλωσεις να δεις το παιδι σου οπως επιθυμεις και του χρονου με ενα ακομη αγκαλιτσα!

Εμεις ολο στις τσαρκες ειμαστε απο εχθες, πηγαμε μια μινι βολτουλα με τους νονους του Λαζαρου στη Θεσ/κη και σημερα μετα την κοινωνια κατεβηκαμε για καφεδουμπα.Μωρε τι καλα που ειναι που δεν καπνιζουμε πλεον μεσα στα μαγαζια, ιδιως τωρα που κρυωνει και ο καιρος, δεν μπορω να πω μας βολεψε!

Αυριο πρωτη μερα στη δουλεια.Ευτυχως οι ωρες που θα λειπω δεν ειναι πολλες αλλα και παλι με επιασαν τα ψυχολογικα μου σημερα.Βρε κοριτσια αν τα παιρνουν αλλοι αγκαλια τα νινακια σας ψιλοζηλευετε;Ο αντρας μου λεει οτι δεν παω καλα και οτι πρεπει να προσεχω γιατι θα αρχισει ο κοσμος να με συζηταει με την αδυναμια που εχω στο μωρο.Τι να κανω, δεν το θελω...

Και εδω χειμωνιασε Αννυ, 23 βαθμοι μεσα στο σπιτι, εξω εχει μια μουνταδα αλλο πραγμα.

Ευχαριστώ πολύ Αννυ μου και Δέσποινα!

Αννυ περαστικά σου! Ακόμα ε; Γμτ.

Δέσποινα αυτό με τις αγκαλιές το παθαίνω κι εγώ και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Δεν το έχω με όλους...βασικά μόνο με την πεθερά μου έχω τεράστιο άγχος και τελευταία φορά το έπαθα και με τη μέλλουσα νονά. Το θέμα με τη νονά πρέπει άμεσα να το ξεπεράσω και γι'αυτό όποτε την βλέπω κάνω αγκαλιοθεραπεία. Της τον δίνω κατεθείαν και προσπαθώ να το ξεπεράσω.

Βαρεμένη είμαι το ξέρω...

X4pTp3.png

Καλησπέρα. Ετοιμάζομαι για νάνι γιατί νυστάζω πολύ και ήρθα να πω μια καληνύχτα.

Δεσποινάκι, όχι, δεν ζηλεύω με τις αγκαλιές, απλά είμαι λίγο παρανοϊκή με μερικούς. Φοβάμαι βασικά. Αλλα καμμία σχέση με ζήλια, απλώς ανασφάλεια.

Δημητρούλα ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα την μέρα των γενεθλίων σου. Τις καλύτερες ευχές μας και πάλι και φιλιά σε όλους σας.

Καληνύχτα μανουλίτσες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Να μαι κι εγώ!!! Μόλις επιστρέψαμε! Δήμητρα μου χρόνια σου πολλά!!! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Αντε και πολύ πολύ σύντομα και με νέο μέλος στην οικογένεια ;)

Εμεις περασαμε υπέροχα στη Θεσσαλονίκη, αλλα δυστυχώς δεν καταφέραμε να δούμε την Αννυ μιας και ήταν κρυωμένη :(

Κορίτσια μου σας αφήνω να μαζέψω τίποτα!

Αντζυ μου να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας μανούλες!

Δήμητρα, χρόνια πολλά και καλά, εύχομαι η ζωή να σου επιφυλάσσει πράγματα πιο όμορφα κι από αυτά που ονειρεύεσαι! Ελπίζω να πέρασες καλά σήμερα!

Άντζυ, να χαίρεσαι κι εσύ τον αδερφό σου και περαστικά για το δόντι μια ακόμη φορά!

Θάλεια, ελπίζω η νύχτα σας να είναι καλύτερη και να προλάβεις να ξεκουραστείς! Μπορεί να είναι τα δοντάκια της που ετοιμάζονται να σκάσουν μύτη...

Άννυ, καλή νύχτα να έχεις κι εσύ χωρίς πολλά ξυπνήματα!

Νικόλ, χαρούμενα μικρά γενέθλια! Γεμάτα χαρά και όσα ακολουθούν!

Βίκυ, η φήμη οτι η Λούσυ φτύνει το ρυζάλευρο μάλλον είχε φτάσει στον παπά και ήθελε να διασφαλίσει πως δεν θα έχει την ίδια τύχη κι η Θεία Κοινωνία! :D

Μαρία, πολύ εντυπωσιακό το μενού αλλά εγώ θα χρειαζόμουν 2 μέρες ξεκούρασης μετά! Εσύ πώς είσαι; :tongue:

Βάσω μου, μπράβο στο Γιώργο! Να και ένα παιδί που τρώει άψογα από την αρχή! Καλή συνέχεια!

Ο Θοδωρής κοιμήθηκε από τις 9:30, ξύπνησε δις για μεζέ αλλά και πάλι...!

Μου κάνει φοβερή εντύπωση το πόσο νωρίς κοιμήθηκε! Λέτε να αρχίσω να ανησυχώ?!? :D:D:D

Ο Στέλιος είναι με δέκατα μόνο και αύριο δε θα παέι στη δουλειά! Γέααα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...