Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δήμητρα, απ΄το στόμα μου το πήρες! Καλέ, πόσος κόσμος θα'ρθει?! Μην μου πεις ότι για ένα ζευγάρι έκανες όλο αυτό το φαϊ! Εγώ πάντως έρχομαι αν με καλέσεις!!!

Γυρίσαμε απ΄την βόλτα, πολύ χαρήκαμε που σας είδαμε κορίτσια και μπεμπάκια κοιμήθηκε και η μπουμπού μας και ήρθα να χαζέψω λίγο στο νετ.

Δήμητρα, ωραίες οι φωτό. Πολύ φυσικές. Νομίζω έκανε καλούτσικη δουλειά ο φωτογράφος.

Που πήγαν τα υπόλοιπα κοριτσάκια μας?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εεε Μαρια!δεν θα ειστε 5 πια!στα ειπα!???ερχομαι κ εγω κ θα ειστε 6!χαχαχα!καλα ρε τι φαι ειναι αυτο?????λοχος τρωει!!!!!:mrgreen:

εγω κοιμησα την Κλειω με χιλια ζορια αφου εφτυνε,μιλουσε,γελουσε,χοροπηδουσε κ ολα αυτα στο ζιζι!

λεω να παω να ξεραθω κ εγω.δεν μπορω να αναπνευσω απ την βουλωμενη μυτη!:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

καλημερούδια!!!!!ειμαι ξύπνια με παυσίπονο απο τις 6 δε με άφησε το δόντι μου να κοιμηθώ...

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ,ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!!ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ :-)

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!

Happy_31_Birthday.360104444_std.JPG

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα!!

Χρόνια πολλά Δήμητρα, να σε χαιρόμαστε! Να έχεις μια υπέροχη μέρα με τον αντρούλη σου και το μωράκι σας.

Εγώ αντλώ και έβαλα το ρολό στον φούρνο να γίνεται σιγά σιγά. Θα πάμε να κοινωνήσουμε τον Λευτεράκη σήμερα και ο Γ. λέει να πάμε προς το τέλος, εγώ προτιμώ να πάμε από νωρίς να είμαστε μπροστά μπροστά και να ευχαριστηθούμε και την λειτουργία. Μέχρι να τον ντύσω θα πάει 9+

Άντε σας καλημερίζω, πολλές οι δουλειές σήμερις!

mU4Ep3.png

Καλημέρα μανούλες!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! 31 λοιπόν...αχαχ περνάν τα χρόνια!

Τα γενέθλιά μου μεβρήκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού στις 12 τα μεσάνυχτα τάιζα τον ζουζούνο μου.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα μανούλες!

Εμείς είχαμε ένα βράδυ όνειρο:evil::evil::evil: κοιμήηκε στις 10:30, ξύπνησε στις 2 και από εκεί και μετάτο μάτι γαρίδα. Μιλούσε, γελούσε όσπου στο τέλος από το να προσπαθώ να την κοιμησώ άρχισε την γκρίνια! Αυτό μας πήγε μέχρι τις 6 που ανέλαβε ο Γ για να κοιμηθώ και εγώ λίγο. Τελικά κοιμήθηκε κατα τις 7 και ξύπνησε τώρα. Τι έπαθε ρε γμτ, τρίτο βράδυ είναι που κάνει έτσι....

Δήμητρα χρόνια πολλά, πολύχρονη να΄σαι και του χρόνου να σε βρουν τα γενέθλια σου με δύο μωράκια στην αγκαλιά σου!

Άντζυ περαστικά με το δόντι και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!

Μαρία μεγειά για την κοινωνία του Λευτεράκη (έτσι λένε στα μέρη μου) και σίγουρα έχασε η νονά σας που δεν ήρθε!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα!!! Δημητρούλα μου ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ!!! Να σε χαίρονται οι άντρες σου κ με το καλό κ η κόρη! Να είστε πάντα όλοι ευτυχισμένοι «συμπεθέρα»!

Αντζούλα, να χαίρεσαι τον αδερφούλη σου κι εσύ!

Το κοριτσάκι μου απόψε κοιμήθηκε 10-5-9. Μιά χαρά! Τώρα την έχω δίπλα μου κ μου λέει τα δικά της. Δεν έχουν πολύ πλάκα που σε κοιτάνε λες κ καταλαβαίνεις τι λένε κ σου μιλάνε; Τρελαίνομαι!

Τι υπέροχα πλασματάκια! Ειμαστε τόσο τυχερές! Να ´ναι πάντα γερά όλα τα μωρά του κόσμου! Αυτό που μου λείπει πιό πολύ απ´όλα με την δουλειά ειναι αυτά τα πρωινά ξυπνήματα που είναι όλο ενέργεια, μες στην τρελή χαρά κ τόσο ομιλητική!

Άντε καλή μας μέρα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα-καλημερα...!Χρονια πολλα στην εορταζουσα!!Αν και δε γωριζομαστε (ουσιαστικα) Δημητρα μου οι ευχες μου ειναι ειλικρινης...να εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη με τον αντρα σου και το παιδακι σου!!Και αν κι εσυ το επιθυμεις τη χαρα σας να συμπληρωσει ενα ακομη γλυκο μωρακι...καλα να περασετε σημερα ο,τι κι αν κανετε!!

Θαλεια τι προγραμμα ειναι αυτο που εχει μικρη...σε γενικες γραμμες εχει συχνα τοσο ανησυχο υπνο??σε θαυμαζω...εγω θα ειχα κατερρευσει...ειμαι και λιγοψυχη...

Αννυ κι εσυ υποφερεις απο βουλομενη μυτη διαβαζω...εγω 3 μερες τωρα αδυνατω να κοιμηθω καλα για τον ιδιο λογο!ειχα να αρρωστησω ετσι πολυ πριν μεινω εγκυος και πανω που η μπεμπα νομιζαμε οτι αρχισε να καλυτερευει σαν να μου φαινεται οτι παλι βραχνιασμενη την ακουω...

Καλημερα φιλες!!!

Δημητρα πολυχρονη και οτι επιθυμεις κοριτσαρα!!!!Του χρονου να κρατας 2 μωρακια στην αγκαλια σου!!!

Αντζουλινι να χαιρεσαι τον αδερφο σου!!Ακομα να περασει το κακο το δοντι?Αμαν πια!!

Μαρια τι ειναι ολα αυτα???????Για κανενα μηνα θα τρωτε!Εκτος και αν εισαστε φαγανοι!Ουτε τα χριστουγεννα που μαζευομαστε 12 ατομα δεν κανω τοσα και παλι περισσευουν και για την επομενη μερα:tongue:

Εχθες περασαμε πααααρα πολυ ωραια!Ημασταν μια χαρουμενη παρεα οπως θα βλεπετε και απο τις φωτο που ειναι πολυ ωραιες!Εχουμε σουπερ φωτογραφους ετσι??

Aααααα το γελιο ποιο ητανε????Ειχαν συναντηση μαμαδες απο αλλο φορουμ (οι οποιες δεν γνωριζοντουσαν)και καναδυο μας βλεπανε με τα κοροτσια και ερχοντουσαν σε εμας, εμεις τους λεγαμε ειμαστε απο αλλο φορουμ!!ΧαχαΠολυ γελιο!!Να φυγετε!Να πατε αλλου!!!!χιχιχιχι!!

Εμεις ξυπνησαμε κατα τις 10 φαγαμε και τωρα τον πηγε ο μπαμπας βολτα στις γιαγιαδες και ετσι χαλαρωνω!Το μεσημερι θα βγουμε με κατι φιλους να φαμε οποτε θα τεμπελιασω σημερα!!!!

Τι αλλο θελω να πω???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...