Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρααα...είπα να στρώσω τα χαλιά σήμερα:rolleyes:......κάνει ψύχρα εδώ..έχει στρώσει καμία η μόνο εγώ είμαι η τρελή;

θέλω και εγώ καφεδάκι:(:(:(

καλέ πως θα τις γνωρίσεις ρωτάς;κάτι τρελές με καρότσια θα δείς μαζεμένες.....:D:tongue::tongue:

η Αναστασία άμα δεν πάει 12 δεν ξυπνάει με ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....δεν θα την μαζεύουμε μου φαίνεται αν μεγαλώσει....αυτά πάω για συνέχεια δουλειών....γίνεται πανικόοοοοοοοοος

καλημερα νικολ!!! χαρηκαμε πολυ που χαρηκες και εσυ με το δωρακι μας! εσυ και η αναστασια μας συγκινησατε με τον αγωνα που δωσατε και δινετε και οχι εμεις! να ειναι παντα καλα το κοριτσακι σου!:P

χαλι εστρωσα και εγω στο δωματιο της μικρης γιατι αλωνιζει.

αντζυ ενταξει ας πουμε 5 στα φουσκωτα που ειναι διπλα στο φλοκαφε. αν δε σας δω θα παρω τηλ εσενα. οντως εχει παρκιν γιατι θα γινεται χαμος και αν βρεχει κιολας....:?

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Νικολιτσα!

Εγω δεν εχω στρωσει ακομα αλλα αν παει ετσι ο καιρος του μικρου θα το στρωσω;)Τα υπολοιπα δεν εχω πει να τα φερουν.

Μιλαμε ο καιρος ειναι οτι πρεπει για χουχουλιασμα!Εχω ξαπλωσει αλλα τον ακουω που γκρινιαζομιλαει οποτε τερμα η ξαπλα.......

Κοριτσια εχει και υπαιθριο παρκινγκ και υπογειο οποτε μια χαρα;)

Αννα δεν παιζει να μην μας γνωρισεις......οπως λεει και η Νικολιτσα κατι τρελες με καροτσια θα ειμαστε!!!χιχιχι

Tι μαγειρευουνε σημερα??Εχω κιμα απο εχθες που ειχαμε μακαρονια.......μαλλον θα κανω κανενα τορτελινι γιατι βαριεμαι να μπω στην κουζινα...

Καλημέρα!!!

Τί κάνετε μανούλες; Ετοιμάζεστε για συνάντηση Αθηναίες ε; Να περάσετε καλά!

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για τις ευχές για περαστικά και ανταποδίδουμε κι εμείς για τους πονεμένους και τους αρρωστούληδες!

Ο Θοδωρής έφαγε (ας πούμε!) το μήλο-αχλάδι του! Σαν καλό παιδάκι το μοιράστηκε με τη σαλιάρα, τα ρούχα, το καρεκλάκι, το πετσετάκι, τα μούτρα, τα χέρια, με καταλάβατε ετσι?!?

Είχε πολύ γέλιο, κι ο μπαμπάς του με την κάμερα ξεκαρδίστηκε! Πολύ το διασκέδασε! Αλλά χθες εκανε και πυρετό και σήμερα καθίσαμε στα αβγά μας...

Τώρα κοιμούνται κι οι δυο και κάθομαι μόνη μου.

Τί τους φοράτε όταν τρώνε; Τα μανίκια από το φορμάκι έγιναν χάλια και δε νομίζω πως θα βγει στο πλυντήριο... Και βάζει συνέχεια τα χέρια στο στόμα, πιάνει το κουτάλι και δεν γίνεται να τον σκουπίζω συνέχεια γιατί τελικά δε θα ταΐζω αλλά μόνο θα σκουπίζω!

Αυτά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ραντεβού λοιπόν στις 5 στα φουσκωτά! έχει ακριβως απ'εξω να παρκαρουμε (αν δεν εχει κόσμο) καί έχει κ το υπόγειο πάρκινγκ που λέει κ η Βασούλα!αν τυχόν βρέχει θα μπει οποια φτασει πρωτη μεσα στην καφετέρια.αν κ έχει κ τέντες νομιζω απο πάνω.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο εμας μανουλια.τι καλα που θα βρεθιτε για καφε.εδω ειναι καλος ο καιρος αλλα εγω ειμαι ακομη συναχομενη....βεβαια στην σκια κρυωνεις κ στον ηλιο ζεσταινεσαι:?Νικολ μου εμεις εδω στρωνουμε παντα του Αγ.δημητριου αλλα εχω βαλει ηδη ενα χαλι κ παιζω κατω με την μικρη...

την Κλειουλα μου την τσιμπησε ενα παλιοκουνουπο στο μαγουλο κ στο μετωπο:|:twisted::twisted::twisted:

παω να φαω τα ψαρια που εκανε η γιαγια γιατι εγω δεν μπλεκω με τετοια.....

Αντζυ πως εισαι???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας κουκλες, ούτε που προλαβαίνω να σας γράψω. Περαστικά στις μανούλες και στα μπεμπουλίνια που πονάνε.

Εμάς τα νέα μας ενθαρρυντικά. Κλείνουμε 6 μήνες σε μια εβδομάδα και έχουμε μάθει να τρώμε

100μλ φρούτα για δεκατιανό

150-200μλ πατάτα-καρότο-κολοκύθι χορτόσουπα και

180-200μλ βιολογικό ρυζάλευρο με μητρικό γάλα για απογευματινό

Πρωί και βράδυ 180μλ γάλα 3 γεύματα συνολικά.

Το μόνο πρόβλημα είναι τα φρούτα που δεν τα τρώμε ευχάριστα. Την χορτόσουπα την τσακίζουμε.

Οι μανίες μας είναι το μπουσουλιτό!! να τρώμε μανίκια και κάλτσες και κόψαμε τις τσιρίδες! Κοιμόμαστε 11-9 καθημερινά και μετά από κάθε γεύμα από 30 λεπτά ή 1 ώρα.

Δοντάκια ετοιμάζονται αλλά δεν έχουμε γκρίνια, ρουφάει το κάτω χείλος και το τρίβει στα ούλα αλλά δεν κλαίει ούτε παραπονιέται.

Γενικά τέλεια. Εγώ έχω προσαρμοστεί πολύ στο πρόγραμμά του και η γιαγιά τον προσέχει 6 ώρες κάθε Δευτέρα ως Πέμπτη. Τις άλλες μέρες μαζί μου. Ωραία δεν είμαστε; Τι λέτε; Φτου φτου μας!

'Αντε να δω πότε θα ξεκινήσει το επόμενο ζόρι...

mU4Ep3.png

Γεια σας κουκλες, ούτε που προλαβαίνω να σας γράψω. Περαστικά στις μανούλες και στα μπεμπουλίνια που πονάνε.

Εμάς τα νέα μας ενθαρρυντικά. Κλείνουμε 6 μήνες σε μια εβδομάδα και έχουμε μάθει να τρώμε

100μλ φρούτα για δεκατιανό

150-200μλ πατάτα-καρότο-κολοκύθι χορτόσουπα και

180-200μλ βιολογικό ρυζάλευρο με μητρικό γάλα για απογευματινό

Πρωί και βράδυ 180μλ γάλα 3 γεύματα συνολικά.

Το μόνο πρόβλημα είναι τα φρούτα που δεν τα τρώμε ευχάριστα. Την χορτόσουπα την τσακίζουμε.

Οι μανίες μας είναι το μπουσουλιτό!! να τρώμε μανίκια και κάλτσες και κόψαμε τις τσιρίδες! Κοιμόμαστε 11-9 καθημερινά και μετά από κάθε γεύμα από 30 λεπτά ή 1 ώρα.

Δοντάκια ετοιμάζονται αλλά δεν έχουμε γκρίνια, ρουφάει το κάτω χείλος και το τρίβει στα ούλα αλλά δεν κλαίει ούτε παραπονιέται.

Γενικά τέλεια. Εγώ έχω προσαρμοστεί πολύ στο πρόγραμμά του και η γιαγιά τον προσέχει 6 ώρες κάθε Δευτέρα ως Πέμπτη. Τις άλλες μέρες μαζί μου. Ωραία δεν είμαστε; Τι λέτε; Φτου φτου μας!

'Αντε να δω πότε θα ξεκινήσει το επόμενο ζόρι...

ftou-97-t.jpg

αντε να μαθαινουν και τα δικά μας!!!:P

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Που ειστε κυριουλες?ολες ριλαξακι κανετε?Εγω μολις τελειωσα δουλειες,εχω ενα σπιτι λαμπερο και μυρωδατο...αλλα τι το θες??σε 2 μερες το πολυ παλι βομβαρδισμενο τοπιο θα ειμαστε!!Παντως χαλια δεν εστρωσα εγω...τα στρωνω παντα του Αγιου Δημητριου,2 μερες πριν,ετσι εμαθα απο τη μαμα μου και το ακολουθω...

Ιωαννα περαστικα στον Θοδωρακο σου...γελασα πολυ με το "μυξιασμενο σαββατοκυριακο"...

Αντζυ ακομη σε ταλαιπωρει το δοντι??Περαστικουλια για ακομη μια φορα!!

Angiecat φτου φτου κακο ματι μη σας δει και να μη σας πιανει...(μασαλα!!)

Τανια βγαζει δοντι η θεοδωρα? ευχομαι να το περασετε οσο πιο ανωδυνα γινεται γιατι εμεις το νιωσαμε για τα καλα 2 εβδομαδες μεχρι να σκασει...

Atlantis να περασετε οσο πιο ομορφα μπορειτε...και χωρις κλαματα!!Αν και βαφτιση διχως εστω λιγο κλαματακι δεν εχει νοστιμαδα!!

Και τελος να ευχηθω στις κοπελες που θα βρεθουν να περασετε ωραια να απολαυσετε το καφεδακι σας και πιειτε κι αλλον ενα για εμας που ειμαστε μακρια!!

Η μπουμπου μου κοιμαται και μολις ξυπνησει τρωμε και παμε μαρκετ για ψωνια,επισης την αλλη εβδομαδα ξεκιναμε ρυζαλευρο βανιλια ΑΜΗΝ!!! Μπορει και να σας το ξαναειπα βεβαια αλλα συγχωρηστε με ειναι απο τη χαρα μου...!!

Φιλια σε ολες...

Ακούστε γαϊδουριά! Στην βάφτιση ρώτησα την νονά μας πότε θέλει να κοινωνήσουμε το παιδί. Της είπα αν ήθελε να πηγαίναμε την επομένη (βάφτισα Σάββατο) αλλιώς την άλλη Κυριακή και είπε πως προτιμούσε την άλλη. Λέω κι εγώ, οκ τότε θα έρθετε την άλλη και θα σας κάνω και το τραπέζι.

Εμείς πήγαμε ψωνίσαμε ένα σωρό κρέατα και τελικά πως μου ήρθε και πήρα τηλέφωνο σήμερα το απόγευμα να το επιβεβαιώσω...μου είπε η αδερφή της (και αυτή κουμπάρα από τον γάμο μας) ότι δεν έχει έρθει η νονά μας και πως αν θέλω να έρθει η μάνα τους που το ξελάδωσε να το κοινωνήσει. Ε και είπα όχι, θα το πάω εγώ με τον μπαμπά του.

Πήρα λοιπόν τηλέφωνο την φιλενάδα μου την Ηρώ και την κάλεσα να έρθει αυτή αύριο να φάμε μαζί αντί για την νονά! ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ; Όχι θα περιμένω την άλλη να με θυμηθεί! Και πιο καλά θα περάσω με την φίλη μου και τον Κωνσταντίνο τους!

Τώρα να σας πω τι έχω μαγειρέψει:

1. Χοιρινό τηγανιά (κρασάτη όχι λεμονάτη)

2. Σουτζουκάκια σμυρνέικα με σάλτσα

3. Μπιφτέκια

4. Λουκάνικο με μανιτάρια (αυτό το έκανα λεμονάτο με ρίγανη)

5. Ρολό κοτόπουλο φούρνου με λευκή σάλτσα

6. Ρύζι με λαχανικά (φρέσκα)

7. Πατάτες στον φούρνο

8. Τζατζίκι

9. Πατατοσαλάτα

10. Ουγγαρέζα με λάχανο

11. Χωριάτικη

12. Μαρούλι

13. Τσιζκέικ

14. Γλυκό ψυγείου με ζελέ και κρέμα

Όλα αυτά μόνη μου, σπιτικά, εκτός του ρολού που το έδωσα να μου το τυλίξουν γιατί δεν το σφίγγω καλά και μου ανοίγει στον φούρνο.

Πηγαίνετε να πείτε στην νονά τι έχασε σας παρακαλώ! Και αν σας καλέσω στο τραπέζι, να ξέρετε να έρθετε!

Αχ με εκνεύρισε η χαζή νυχτιάτικα!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...