Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω κοριτσια. Παρολο που ειμαι πααααρα πολυ γλυκατζου, αφου δεν δυσκολευτηκα καθολου σχεδον να την πιω, φαινεται πως με πειραξε...

Αυριο θα παμε σε μια βαφτιση και μετα θα περασουμε απ'την ξαδερφη μου να παρουμε την κουνια της μπεμπας. Επιτελους! Ισως μετα κι απο αυτο να πιεστει περισσοτερο ο αντρας μου να αδειασουμε επιτελους αυτο το δωματιο. Για να δουμε...

Τανια καλη επιτυχια στο βαψιμο αυριο. Τι χρωμα θα κανετε?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διάλεξα ένα πράσινακι περίπου σαν της αννυ ( αν είδες φωτογραφίες στο facebook) ώστε να το συνδυάσω με φουξ - ροζ ανάλογα πως θα βγει το χρώμα. Αντε να βαφτεί για να πάω επιτέλους στα μαγαζιά και να πάρω πραγματάκια για να το ετοιμάσω.:tongue:

Το οτι θα πάρετε αύριο την κούνια, μάλλον θα τον αναγκάσει να μαζέψει σιγα - σιγά τα πραγματάκια του και να ετοιμάσετε το δωματιάκι!:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Kαλημερα μανουλινια κ απο μενα!οντως χαλι ο καιρος!κρυοοοοο.....

αντε maraki μπας κ ξεκουνηθει να μαζεψει κανα γραφειο!

Taniabell Μου πηρες τελικα το χρωμα που σου ειχα πει?

που ειστε καλε μανες σημερα???κοιμαστεεεεεεε????????????:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΞΥΠΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ!!ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ Κ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥ !!ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ!!τι ωραια που πηρα τοσα πραγματακια της μπεμπουλας!!

ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΑ ΠΙΤΖΑΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!ΚΟΙΤΑ ΟΜΩΣ Κ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΤΖΑΜΕΣ!ΑΚΟΥ 50 ΚΑΙ 40 ?!!ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙ??ΝΥΧΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ MOTHERCARE ΘΑ ΠΑΡΩ?!ΧΙ ΧΙ!ΚΡΥΟΟΟΟ ΣΗΜΕΡΑ Ε!!!ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΓΙ ΑΛΛΟ ΦΑΓΗΤΟ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Να μία συναδελφισσα !!!εισαι και εσύ στο Τεβε?????? Και εγώ κ αντρας μου σε αυτο το απαισιο ταμίο--που δινουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας στις εισφορές και απο παροχές?? Θαλεγα τώρα!!! Εγώ υτποτιθεται με παρακολουθει ο γυναικολόγος του Τεβε. Αλλά δεν καλύπτει κανενα υπέρυχο οποτε ειανι σαν να πηγαινω σε εξωτερικο γιατρο αφου τα 60άρια πέφτουν συννεφο σε κάθε επισκεψη!!!!Το μονο καλο ειανι οτι μας καλυπτει φαρμακα και εξετάσεις!!!Και απο επιδομα στανταρ 800 ευρώ. (Οι εισφορές συνεχεια ανεβαινουν και το μονο που δεν ανεβαινει ειανι το επιδομα τοκετου)!!!!

Συμφωνεις neraidoula??

ΥΓ Τώρα που ειπα 60αρια αλήθεια πόσο σας παιρνουν εσάς οι γιατροι σας για τον υπερυχο που κάνετε κάθε φορά?????

Καλημερα κοριτσακια και καλο Σ/Κ αν και κρυο και βροχερο!!!!

Εγω σημερα πηγα και εφιαξα τα νυχακια μου, εβγαλα και το gel να στρωσουν λιγο για να μπορω να φροντιζω τον μπεμπη μετα!!!

Βασουλα μου συναδελφισα ειμαι!Αστα να πανε............

Εγω δεν εχω τον γυναικολογο του ΤΕΒΕ, πληρωνω κανονικα τον γιατρο μου(60ε) η επισκεψη, αλλα οταν παω στον γιατρο του ΤΕΒΕ να μου γραψει εξετασεις ευτυχως τις γραφει!

Αλλα βρε Βασουλα αφου ειναι γιατρος του ΤΕΒΕ γιατι πληρωνεις?????

Οσο για τον τοκετο νομιζα οτι καλυπτει την οικονομικη θεση σε οποιο μαιευτηριο και να εισαι αλλα τελικα μου ειπαν οτι δινουν μονο ενα επιδομα 800ε περιπου και απογοητευτικα!!!!:-(:sad:Αστα μην τα συζητας!

Επεξεργάστηκαν by neraidoula

Διαφημίσεις

Κι εγώ 60 δίνω την επίσκεψη. Πάω σε απογευματινό ιατρείο στο Αλεξάνδρα που είναι ο γιατρός μου. Η τιμή είναι στάνταρ για τους Επιμελητές Αʼ - Επίκουροι Καθηγητές. Και εννοείται απόδειξη κανονικά κάθε φορά.

X4pTp3.png

καλεεε!!!ΕΓΩ ΔΙΝΩ 50 ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ Π Ο Τ Ε!!!πρεπει ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ. ΔΗΛ Η αποδειξη ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Κ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ??Ή ΝΑ ΜΟΥ "ΚΟΨΕΙ " ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΛΟΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ Κ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλεεε!!!ΕΓΩ ΔΙΝΩ 50 ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ Π Ο Τ Ε!!!πρεπει ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ. ΔΗΛ Η αποδειξη ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Κ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ??Ή ΝΑ ΜΟΥ "ΚΟΨΕΙ " ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΛΟΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ Κ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ?

μετρανε βρε σου λεω οι αποδειξεις των γιατρων!ειναι οι μονες που μετρανε σιγουρα!!!!!!!

pSC1p2.png

Κι εμένα κανονικό ιατρείο είναι, μην νομίζεις. Σαν να πηγαίνεις σε εξωτερικό γιατρό, με φουλ εξοπλισμό. Οχι τις μαλακίες του ΙΚΑ.

Απ'όσο ξέρω οι αποδείξεις γιατρών περνάνε κανονικότατα στη εφορία και εκπίπτουν.

X4pTp3.png

Καλημερα κι απο μενα...

Πως είστε? Εμενα τα νευρα μου με τον καιρο εγιναν τσαταλια... Ηθελα σημερα και λαϊκή και ΣΜ κι ενω ο αντρουλης μου ειναι ανευ δουλειας εδω και καιρο... Σημερα καπου παει για ενα "μερεμετι" και αγνωστο ποτε θα ερθει...

Ειναι που εχω και το Στελλακο και δυσχερενονται οι μετακινησεις μου ...

Τι να πω μωρέ με τον γελείο... Σήμερα με έχει εκνευρίσει πάρα πολύ...

Εγώ σηκώνομαι και πάω επιδεικτικά και κάθομαι αλλου... Σεβασμός κανένας...

Ααααααα, με ρωτάει σήμερα πόσα κιλά έχω πάρει και του λέω γύρω στα 10...

και τι απαντάει;;; Χοντρούλη θα βγεί το μωρό.... :mad: Μου ήρθε να του πω ότι χοντρό είναι το μάτι του :lol:

Τι να σχολιασω... και μενα κατι τετοιες μαλακιες μου πετουσε το ακοινωνητο ζωο (=αφεντικο μου) απο την πρωτη ργκυμοσυνη κι ολας... Και μετα μου ελεγε (επειδη εκανε εκεινος) αντε κανε καμια διαιτα και τετοια...ωσπου μια μερα του απαντησα "ετσι με γουσταρει ο Βασιλης" τροφαντή!

angie! καλοριζικα τα πραγματακια ! θελω κι εγωωωωωωωωω Με το ζορι κρατιεμαι...

Χτες μου ειπε η θεια μου που δουλευει στα chief (στην παραγωγη) οτι μου κρατησε 6 καινουρια σχεδια φορμακια να παω να διαλεξω...μου τα περιεγραψε και της ειπα να τα παρει ολα...χαχαχα (Θα τα πληρωσουμε μισα μισα)

Ειπα ομως να περιμενουμε το doppler την Τριτη-------μην τυχον και μας πουνε ειχς πουλι και δεν το ειχαμε δει..φανταζεστε???!!!

εγω ρωτησα τις 2 προσφατες μανουλες που γεννησαν και μου ειπαν να παρω 2 ΠΙΤΖΑΜΟΥΛΕΣ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ 2 ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΒΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΥΧΤΙΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΠΙΤΖΑΜΕΣ!

Θα συμφωνησω 100%. Εγω η χαζη στο γιο μου, δεν ειχα σκεφτει το θεμα της καισαρικης και δεν ειχα παρει νυχτικο (ουτε ειχα σπιτι να μου φερουν, καθως φοραω σπανιως τα καλοκαιρια...κατι μινακια κλπ... οχι για "μανα"...χιχι)

Αλλα ημουν τυχερη γιατι η καισαρικη εγινε στις 8μιση το βραδυ, με ανεβασαν στο δωματιο στις 11μιση και μεχρι το πρωι ειχα περπατησει 3-4 φορες, ειχα αεριστει κι ετσι βγηκε νωρις νωρις ο καθετηρας... Τωρα που θα παω προγραμματισμενα πρωι για καισαρικη (πρωτα ο Θεος) θα παρω οπωσδηποτε 2 νυχτικακια...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ??ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ 100? ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ 400? ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Το πραγματικό μου όνομα είναι Στρατούλα, απο Ευστρατία.Είναι πολύ γνωστό κ οικείο γυναικείο όνομα στηΜυτιλήνη(απο εκεί είμαι),νηπιαγωγός 'ηρθα στην Ικαρία κ ξέμεινα.

Εσύ καλή μου τι κάνεις με την ξεκούραση.Εγω που δεν δουλεύω συνήθως ξυπνάω αργά,μετά πάω έξω για ψώνια αν έχω,γυρνάω κάνω δουλειές στο σπίτι,ακού ρ'αδιο,βλέπω τηλεόραση,σερφάρω στο ίντερνετ,ή διαβάζω ή πάω για περπάτημα.Μετα έρχεται ο άντρας μου το βράδυ κ πάντα έχω την αίσθηση πως κ άλλα εχω να κάνω.Εσύ πως τα πας;;;;

strata eiani καλο που αισθανεσαι οτι κατι έχεις να κανεις .Εγώ εξακολουθώ να μενω περισσότερο στο σπίτι. Ο γιατρός μου ειπε για κανα δεκαλεπτο μονο περπατητα και προσεχτικαστο σπίτι οποτε δεν πολυβγαονω για ψωνια και αυτο μου στοιχιζει λιγο . Πάνωτως και εγώ στο σπιτι όλη μερα παιζει μου σε cd ραδιο σερφαρω ,διαβασμα και ψιλοδουλίτσες Εγώ ειμαι ψυχοπαιδαγωγός. Κανω μαθηματα σε παιδια με μαθησιακες δυσκολίες Λογω της γρίπης όμως σταματησα τα μαθηματα και κάνω μοον λιγες ώρες σε 4 παιδάκια ίσα για ψυχολογικους λο΄γους αλλά και οικονομικους Κατι ειναι και αυτο μου δίνει ευχαριστηση οταν νιωθω ανία. Εσύ ειασιαδιορισμένη. Εγω δυστυχώς δεν εινμαι δημοσιο συνεργαζομαι με ενα ιδιωτικο κενρο αλλά τώρα που δεν δουλευω δεν πληρωνομαι και εχουμε μεγάλο οικονμικο ζορι. Καλά που έχουμε κ τους γονεις και τσοντάρουν ακομη. Εσας σας βοηθουν ακομη οι γονεις????

Φιλακια

ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ??ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ 100? ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ 400? ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!

αυτο καλη μου δεν νομιζω οτι μπορουμε να το ξερουμε...αναλογα τι δηλωνεις κ τι αλλες αποδειξεις θα μαζεψεις για του χρονου!ασε που ετσι πως τα κανανε κανεις δεν ξερει τελικα τι θα γινει ως το 2011 που θα κανουμε την δηλωση του 2010!

εμας παντως επειδη ο συζηγος ειναι δημοσιος υπαλληλος κ εχουμε πολλες κρατησεις (και με την εκαθαριση πληρωνουμε παλι!!)μας συμφερουν οι αποδειξεις, αν κ ο γιατρος το ξεκαθαρισε.1300 ΦΤ με 400 ευρω αποδειξη.και ως συνηθως δεν κοβουν απο την τιμη τους!!

pSC1p2.png

Καλημερα κοριτσακια και καλο Σ/Κ αν και κρυο και βροχερο!!!!

Εγω σημερα πηγα και εφιαξα τα νυχακια μου, εβγαλα και το gel να στρωσουν λιγο για να μπορω να φροντιζω τον μπεμπη μετα!!!

Βασουλα μου συναδελφισα ειμαι!Αστα να πανε............

Εγω δεν εχω τον γυναικολογο του ΤΕΒΕ, πληρωνω κανονικα τον γιατρο μου(60ε) η επισκεψη, αλλα οταν παω στον γιατρο του ΤΕΒΕ να μου γραψει εξετασεις ευτυχως τις γραφει!

Αλλα βρε Βασουλα αφου ειναι γιατρος του ΤΕΒΕ γιατι πληρωνεις?????

Οσο για τον τοκετο νομιζα οτι καλυπτει την οικονομικη θεση σε οποιο μαιευτηριο και να εισαι αλλα τελικα μου ειπαν οτι δινουν μονο ενα επιδομα 800ε περιπου και απογοητευτικα!!!!:-(:sad:Αστα μην τα συζητας!

Κοπέλα μου πληρώνω γιατι το ΤΕΒΕ δεν καλύπτει υπερυχους ουτε στο Γιατρο του Τεβε παρα μονο στο Γενικο νοσοκομειο της πόλης μου (Στο νοσοκομειοΑργους) Μου φαινεται ειναι απο τα πιο φτωχά ταμεια Εσαι ελευερος επαγγελματίας??? και πληρώνεις εισφορές να φανταστώ?? εγώ ειμαι στην τριτη κατηγορία και πληρώνω εισφιρα 614ε το διμηνο.Μαζι με τον αντρα μου θελουμε περιπου 1000 ευρώ το 2μηνο μονο για το Τεβε ειναι τρομερο να ανεβαινουν οι εισφορες συνεχεια και τα επιδομα ή οι πΡοχες τιποτα. Νιωθω τοσο απογοητευμενη οικονομικα ειδικα τωρα που έρχεται και η μπεμπα πως θα τα βγάλουμε πέρα δεν ξερω γιατι δυστυχώ κ η δουλειά μου δεν ειναι πολύ προσοδοφορά -ελευθερο επαγγελμα βλέπεις

Εσεις πως τα πάτε?????(συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη!!)

Καλημερα κι απο μενα...

Πως είστε? Εμενα τα νευρα μου με τον καιρο εγιναν τσαταλια... Ηθελα σημερα και λαϊκή και ΣΜ κι ενω ο αντρουλης μου ειναι ανευ δουλειας εδω και καιρο... Σημερα καπου παει για ενα "μερεμετι" και αγνωστο ποτε θα ερθει...

Ειναι που εχω και το Στελλακο και δυσχερενονται οι μετακινησεις μου ...

Τι να σχολιασω... και μενα κατι τετοιες μαλακιες μου πετουσε το ακοινωνητο ζωο (=αφεντικο μου) απο την πρωτη ργκυμοσυνη κι ολας... Και μετα μου ελεγε (επειδη εκανε εκεινος) αντε κανε καμια διαιτα και τετοια...ωσπου μια μερα του απαντησα "ετσι με γουσταρει ο Βασιλης" τροφαντή!

angie! καλοριζικα τα πραγματακια ! θελω κι εγωωωωωωωωω Με το ζορι κρατιεμαι...

Χτες μου ειπε η θεια μου που δουλευει στα chief (στην παραγωγη) οτι μου κρατησε 6 καινουρια σχεδια φορμακια να παω να διαλεξω...μου τα περιεγραψε και της ειπα να τα παρει ολα...χαχαχα (Θα τα πληρωσουμε μισα μισα)

Ειπα ομως να περιμενουμε το doppler την Τριτη-------μην τυχον και μας πουνε ειχς πουλι και δεν το ειχαμε δει..φανταζεστε???!!!

Θα συμφωνησω 100%. Εγω η χαζη στο γιο μου, δεν ειχα σκεφτει το θεμα της καισαρικης και δεν ειχα παρει νυχτικο (ουτε ειχα σπιτι να μου φερουν, καθως φοραω σπανιως τα καλοκαιρια...κατι μινακια κλπ... οχι για "μανα"...χιχι)

Αλλα ημουν τυχερη γιατι η καισαρικη εγινε στις 8μιση το βραδυ, με ανεβασαν στο δωματιο στις 11μιση και μεχρι το πρωι ειχα περπατησει 3-4 φορες, ειχα αεριστει κι ετσι βγηκε νωρις νωρις ο καθετηρας... Τωρα που θα παω προγραμματισμενα πρωι για καισαρικη (πρωτα ο Θεος) θα παρω οπωσδηποτε 2 νυχτικακια...

irev πώς ηταν η εμπειρία σου μετα την καισαρικη?? μετα μπορουσες να θηλάσεις και να κρατάς το παιδάκι σου???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...