Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα...σήμερα η Αναστασία μου πήρε το πιο όμορφο δώρο για τη βάπτιση της.....από τις πιο γλυκές φίλες της.....η μαμά της συγκινήθηκε πάρα πολύ.....δεν έχω λόγια για την κίνηση που κάνατε.....είσαστε πραγματικές φίλες και σας αγαπάμε όλες πολύ....είσασταν δίπλα μας όλο αυτό τον καιρό και η Αναστασία πάλεψε και παλεύει για όλες σας με τις προσευχές σας....να γίνει καλά.....ευχαριστούμε πάρα πολύ.....με συγκινήσατε......φιλια σε όλες

κοριτσάκι μας γλυκό να ξέρεις οτι κι εμείς σας αγαπάμε και θέλουμε για εσάς το καλύτερο.

για την Αναστασία μας αλλά και για σένα...

μια μεγάλη αγκαλιά από όλες μας για σένα!

σκέφτομαι οτι αν εμείς δικαούμαστε μια φορά να λεγόμαστε μανούλες εσύ το δικαιούσαι πολλές....

ο θεούλης να σε έχει καλά για να χαίρεσαι το θαυματάκι σας φιλενάδα..

και να το δείς να γίνεται καλά και να ξεπερνά κάθε δυσκολία...

καληνύχτα σε όλες,μπήκα να πω ένα γειά γιατί αύριο δε νομίζω να προλάβω .ευχαριστώ για τη συμπαράσταση&τις ευχές,σας φιλώ και θα τα πούμε μετά τη βάπτιση!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικόλ μου, να είστε πάντα καλά! Είμαστε περήφανες που είμαστε φίλες σας, και προσωπικά θαυμάζω τη δύναμη τη δική σου και της Αναστασίας! Αυτό το παιδί έχει μπει στην καρδιά μου και πραγματικά πολύ θέλω να σας γνωρίσω κι από κοντά! Το δωράκι είναι ένα μικρό δείγμα της αγάπης όλων των μαμάδων του καφέ μας! Υγεία κι ευτυχία από εδώ και πέρα!

Τάνια, πώς έγινε το μαλλί; Περαστικά στην Θεοδώρα!

Βάσω, όντως το παράκανες! Κάτσε και λίγο!

Άννυ, δεν έχω λόγια για το σπρέυ!!! Την επόμενη φορά θα ψεκαστώ με μεγάλη χαρά!

Ατλάντις, όλα καλά θα πάνε! Με το καλό και μην αγχωθείς για τπτ! Να χαρείς τη στιγμή και περιμένουμε νέα σου!

Τα δικά μας νέα... :| Ο Στέλιος έχει δέκατα, τρελή καταρροή, πονοκέφαλο και γενικά όλο το πακετάκι και ο Θοδωρής βουλωμένη μύτη, τον έχω τρελάνει στον ορό και στο μυξοσκουπάκι -είμαι σίγουρη πως τώρα που κοιμάταιαυτό θα βλέπει στον ύπνο του!- αλλά ακόμη ρουθουνίζει και ταλαιπωρέιται επειδή δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά... Τον άρρωστο μπαμπά τον εξορίσαμε και ελπίζω να έχουμε μια ήρεμη νύχτα- που δεν το βλέπω...

Αύριο ήταν να φάει και φρουτόκρεμα πρώτη φορά αλλά το σκέφτομαι έτσι χάλια που είναι... Επίσης λέγαμε να πάμε στους γονείς μου αλλά δύσκολο...Μυξιασμένο σαββατοκύριακο... :?

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα!!! Δημητρούλα με έφτιαξες με το πρωινό σου!

Η Αθηνούλα απόψε ξύπνησε στις δύο κ είχε κεφάκια. Κατά τις τρεις ξανακοιμήθηκε μέχρι τις οχτώ, κ τώρα κοιμάται πάλι δίπλα μας αλλά εγώ πού να κοιμηθώ! Κ είμαι τόσο κουρασμένη!

Σας φιλώ κ επανέρχομαι αν δεν ξυπνήσουν τα μωρά μου.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ιωάννα μου περαστικά σας κ Μαρία καλά να πάνε όλα σήμερα.

Περαστικά κ στα υπόλοιπα άρρωστα ή πονεμένα απο δοντάκια μωράκια κ μανούλες. Δημητρούλα κ Αντζυ πώς πάνε τα δόντια;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!!!! ωραιος καιρός για χουζούρεμα...

ηλπιζα να καναμε την συναντηση νωρίτερα αλλα τεσπα.σκεφτομαι ποτε θα δωσω την κρεμα... εχει ψιλοκρυο ε; εκει που παμε ειναι ανοικτα;αν πιασει καμια βροχη;

KOWTp3.png

Καλημέρα μανουλίνια!

Καλά εδώ έβγαλε κρύο ε?Και παρόλο που έλπιζα οτι θα πιάσουν τα κρύα και θα κοιμάται καλύτερα γιατι θα χουχουλιάζει, χθες είχαμε ζόρικο βράδυ. Κοιμήθηκς 11 παρα και ξυπνησε στις 2:20, μετά στις 4 όπου και είχε ορεξη για ομιλιες και γελάκια, και την ξαναπήρε ο ύπνος στις 6 μέχρι τις 7:30. Φαντάζεσται τι κέφια έχω σήμερα!!!

Νικόλ μου, χαίρομαι που σας άρεσε το δωράκι μας (σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γούστο της άντζυ!), όπως είπαν και τα κορίτσια είναι μικρό δείγμα της αγάπης μας για την Αναστασία, να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένες!

Μαρία με το καλό η βάφτιση σας, όλα να πάνε καλά και να το ευχαριστηθειτε!

Άντζυ ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα με το δόντι, περαστικά!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι απο την πονεμένη σας φίλη και το υπερκινητικό της μπισκότο!! το δόντι ένα χάλι πάλι,ξύπνησα στις 7 για την αντιβίωση κ δε μπορούσα να ανοιξω το στόμα για να την πιω...ο καιρός εμένα μου αρεσει καλύτερα έτσι! κουκουλώνομαι με τη μπέμπα κ το χαίρομαι! (πω πω κατι τετοιες ωρες δε θελω να ξαναγρισω ΠΟΤΕ στη δουλειά!)

Άννα μου αν δωσεις την κρεμα πριν ή μετα? ουτως ή άλλως θα γυρίσουμε απογευματάκι! οσο για χώρο ειναι τεράστιο,εχει το λούνα παρκ,καφετέριες,παιδότοπο,κι εχει και μέσα και έξω σε όλα οποτε μη σκας για αυτο!

Δημητρούλι μου πως εισαι?

καλέ η Βίκυ πουειναι????????

Θάλεια τι κανει η χοροπηδηχούλα Δωρα μας?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι απο την πονεμένη σας φίλη και το υπερκινητικό της μπισκότο!! το δόντι ένα χάλι πάλι,ξύπνησα στις 7 για την αντιβίωση κ δε μπορούσα να ανοιξω το στόμα για να την πιω...ο καιρός εμένα μου αρεσει καλύτερα έτσι! κουκουλώνομαι με τη μπέμπα κ το χαίρομαι! (πω πω κατι τετοιες ωρες δε θελω να ξαναγρισω ΠΟΤΕ στη δουλειά!)

Άννα μου αν δωσεις την κρεμα πριν ή μετα? ουτως ή άλλως θα γυρίσουμε απογευματάκι! οσο για χώρο ειναι τεράστιο,εχει το λούνα παρκ,καφετέριες,παιδότοπο,κι εχει και μέσα και έξω σε όλα οποτε μη σκας για αυτο!

Δημητρούλι μου πως εισαι?

καλέ η Βίκυ πουειναι????????

Θάλεια τι κανει η χοροπηδηχούλα Δωρα μας?

καλημερα αντζυ μου! περαστικά σου ρε κοριτσάκι!

οκ για το ρεντη. ας πουμε 5 για να δωσω κρεμα στις 4 αν ειναι και να ειναι και ψιλοχορτατη στην συναντηση! απλα να μου πειτε που ακριβως θα δωσουμε ραντεβου. δε σας ξερω κιολας!!! νομιζω οτι μονο εσενα θα γνωρισω απο τις φωτο, ισως και τη δημητρα!:lol:

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα αντζυ μου! περαστικά σου ρε κοριτσάκι!

οκ για το ρεντη. ας πουμε 5 για να δωσω κρεμα στις 4 αν ειναι και να ειναι και ψιλοχορτατη στην συναντηση! απλα να μου πειτε που ακριβως θα δωσουμε ραντεβου. δε σας ξερω κιολας!!! νομιζω οτι μονο εσενα θα γνωρισω απο τις φωτο, ισως και τη δημητρα!:lol:

Kαι να πεινασει,τη θηλάζεις μωρέ ,σιγα! θα σε ενθαρύννω εγω που θα μαι μ' ένα βυζί έξω!χαχαχαχα!!!θελετε να πουμε μπροστα στον παιδότοπο με τα φουσκωτά που ναι μεγαλο κ φαινεται απ εξω? εινα και τα flocafe διπλα! απο που κι αν ερθετε ερχομαι εγω κ σας παιρνω αν δεν το βρίσκετε!εμενα θα με γνωρισεις θα σου πω κ τι θ φοραω!(την πουλια κ τον αυγερινό χαχαχα!!!)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα και πάλι κορίτσια!

Η κατάστασή μου υποφερτή. Εδώ έπιασε βρχή και γενικά πολύ μαυρίλα...

Εκεί που λες για ραντεβού είναι μέσα Αντζυ; Εχει και κλειστό πάρκιν (υπόγειο); Μη τρέχουμε σαν τις τρελές μες στη βροχή.

X4pTp3.png

Καλημερα φιλεναδες!!!

Δημητρα σουπερ το πρωινο!

Μολις καναμε μαμ εμεις και θα παιξουμε τωρα!

Τελικα 5 θα βρεθουμε?Στα φουσκωτα?Η Βικυ δεν εχει μπει:(

Παω να φαω και εγω και ερχομαι....

καλημέρααα...είπα να στρώσω τα χαλιά σήμερα:rolleyes:......κάνει ψύχρα εδώ..έχει στρώσει καμία η μόνο εγώ είμαι η τρελή;

θέλω και εγώ καφεδάκι:(:(:(

καλέ πως θα τις γνωρίσεις ρωτάς;κάτι τρελές με καρότσια θα δείς μαζεμένες.....:D:tongue::tongue:

η Αναστασία άμα δεν πάει 12 δεν ξυπνάει με ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....δεν θα την μαζεύουμε μου φαίνεται αν μεγαλώσει....αυτά πάω για συνέχεια δουλειών....γίνεται πανικόοοοοοοοοος

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...