Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα φιλεναδες!!!

η μικρη ευτυχως κοιμαται μιας ξυπνησε πολυ κακοκεφη το πρωι, ποναει απο τα δοντακια της η καημενουλα! ελπιζω να βγουν γρηγορα για να ηρεμησει η πεταλουδίτσα μου! Ετσι αφου κοιμηθηκε καταφερα να σιδερώσω και αννυ μάντεψε!!! εφτιαξα και τα κεκακια της ιωαννας( σιγα μη τα αφηνα!) και ειναι πολυ νοστιμα, αν και λίγο καμμενα στο δικο μου φουρνο μαλλον θέλει λιγότερο χρονο. Αναρωτιεμαι ποσο θα χρειαστει να ανοιξουν το νυφικο, λογικα θα πρεπει να ειμαι η μοναδικη νυφη που αντι να αδυνατισει θα παχύνει! Δε βαριεσαι, την υγεια μας να εχουμε :tongue::tongue::tongue:

Τις τελευταιες μερες ειχα πονοκεφαλους και ζαλάδες και αρχισα να πρήζομαι. Αφου μετρηθηκα με πιεση και τα σχετικα και όλα καλα,θυμθηκα πως είχα ναπιω νερο αρκετες μέρες αφου η ημερησια ποσότητα νερου που καταναλώνω είναι περιπου μισο ποτηρι. Απο το πρωι κανω φιλοτιμες προσπάθειες !

Χριστινα θα σε βοηθησω με το φεις μην ανυσηχεις! Και περαστικουλια σας!

Αννυ χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!!

τουκι μου να τους εκατομυριασετε τουςμήνες σας!!!

ατλαντις με το καλο η βαπτιση, μην αφησεις την αδιαθεσια να σου χαλασει τη διαθεση και αυτη την τοσο όμορφη μέρα! Μεχρι την κυριακη φανταζομαι δεν θα έχεις και μεγαλη ροη. όσο για τον κύκλο μετα την εγκυμοσύνη ειμαι και γω στις 24 μερες!!οποτε συμπάσχω μαζι σου!

Αληθεια πως θα την πείτε την μικρούλα??

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα φιλεναδες!!!

η μικρη ευτυχως κοιμαται μιας ξυπνησε πολυ κακοκεφη το πρωι, ποναει απο τα δοντακια της η καημενουλα! ελπιζω να βγουν γρηγορα για να ηρεμησει η πεταλουδίτσα μου! Ετσι αφου κοιμηθηκε καταφερα να σιδερώσω και αννυ μάντεψε!!! εφτιαξα και τα κεκακια της ιωαννας( σιγα μη τα αφηνα!) και ειναι πολυ νοστιμα, αν και λίγο καμμενα στο δικο μου φουρνο μαλλον θέλει λιγότερο χρονο. Αναρωτιεμαι ποσο θα χρειαστει να ανοιξουν το νυφικο, λογικα θα πρεπει να ειμαι η μοναδικη νυφη που αντι να αδυνατισει θα παχύνει! Δε βαριεσαι, την υγεια μας να εχουμε :tongue::tongue::tongue:

Τις τελευταιες μερες ειχα πονοκεφαλους και ζαλάδες και αρχισα να πρήζομαι. Αφου μετρηθηκα με πιεση και τα σχετικα και όλα καλα,θυμθηκα πως είχα ναπιω νερο αρκετες μέρες αφου η ημερησια ποσότητα νερου που καταναλώνω είναι περιπου μισο ποτηρι. Απο το πρωι κανω φιλοτιμες προσπάθειες !

Χριστινα θα σε βοηθησω με το φεις μην ανυσηχεις! Και περαστικουλια σας!

Αννυ χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!!

τουκι μου να τους εκατομυριασετε τουςμήνες σας!!!

ατλαντις με το καλο η βαπτιση, μην αφησεις την αδιαθεσια να σου χαλασει τη διαθεση και αυτη την τοσο όμορφη μέρα! Μεχρι την κυριακη φανταζομαι δεν θα έχεις και μεγαλη ροη. όσο για τον κύκλο μετα την εγκυμοσύνη ειμαι και γω στις 24 μερες!!οποτε συμπάσχω μαζι σου!

Αληθεια πως θα την πείτε την μικρούλα??

τανια μου καλημέρα!!!

καταρχήν μη σε νοιάζει για τα κιλά,τι σημασία έχουν 2 ή 3 κιλά πάνω-κάτω?να κοιτάξεις να χαρείς τη μέρα και όλα τα του γάμου και μην κολλάς σε λεπτομέρειες!!!!!!!!

κατα δεύτερον πιες νεράκι!!!!!!!τώωωωωωρα!!!!!!!!!

ευχαριστώ για τη συμπαρασταση,θα προσπαθήσω,αλλά ξεκινά σιγά σιγά,από άυριο η πολλή ροή,οπότε γμσ τα....

θα την ονομάσουμε Γεωργία!!!!!!!!!!και θα προσπαθήσω να το λέμε ολόκληρο το όνομα,νομίζω είναι καλύτερα,ε?δηλαδή από Δευτέρα!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Ήρθα και εγώ.......

καταρχάς ξέχασα πριν η τρελή να πώ στην Άννα να χαίρεται την Αλεξάνδρα της !!! Να τους εκατομμυριάσετε!!!!!!!!!!!!!

Άννυ μου ευτυχώς που καλυτέρευσες, γιατί αυτή η σκατογρίππη που σε κάνει σαν υπνωτισμένη είναι ότι χειρότερο !!

Ατλαντίς μου μην το σκέφτεσαι καθόλου !!! Θα είναι και η 3η μέρα και θα έχει μειωθεί κάπως, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα!!! Από την αγωνία σου τα σκέφτεσαι τώρα αυτά!

Ψωνίσαμε και εμείς και επιστρέψαμε, φάγαμε την φρουτόκρεμά μας, και πέσαμε για νάνιιιιιιι!!! Μόλις την πήρε ο ύπνος ήρθε από κάτω ένας πελώριος γερανός να ανεβάσει ένα ψυγείο στην απέναντι πολυκατοικία, μαρσάρει σαν τρελός και τρέχω πανικ να κλείσω το παράθυρο να μην μου την ξυπνήσει!!! δεν προλαβαίνω να πάω στο σαλόνι και αρχίζει να χτυπάει σαν τρελό το κουδούνι η χαζή με τον γερανό την ενοχλούσαν κάτι αυτοκίνητα και ψάχνει ποιανού είναι..... Το άκρον άωτο της γκαντεμιάς να πώ??? Πάντως το Λουσάκι ούτε πλευρό δεν άλλαξε, ήταν κομμάτια χαχα

Τώρα μόλις έριξα την μανέστρα στο γιουβέτσι και μιαμ μοσχομυρίζει και πεινάωωωωωωω

GaiGp3.png

! εφτιαξα και τα κεκακια της ιωαννας( σιγα μη τα αφηνα!) και ειναι πολυ νοστιμα, αν και λίγο καμμενα στο δικο μου φουρνο μαλλον θέλει λιγότερο χρονο.

Τάνια περιμένω μερίδιο χρυσή μου..........

Αναρωτιεμαι ποσο θα χρειαστει να ανοιξουν το νυφικο, λογικα θα πρεπει να ειμαι η μοναδικη νυφη που αντι να αδυνατισει θα παχύνει! Δε βαριεσαι, την υγεια μας να εχουμε :tongue::tongue::tongue:

Και να το ανοίξουν ποιός θα το μάθει???:tongue::tongue: χαχαχα

Όχι μωρέ, μην πίνεις , αντέχεις λίγες μέρες ακόμα χωρίς.....:tongue::tongue:

GaiGp3.png

Βικυ μου ήδη στο ετοιμασα το πακετο!!!Φτάνει!!!

Γιουβετσάκι ε ? εμεις σουπιτσα σήμερα ! Εδω κρυωσε ο καιρος! Σήμερα έχουμε μεσα στο σπίτι 21,6 παρόλα αυτα έχει έναν υπέροχο ήλιο!!!

Πάλι καλά που δεν ξύπνησε το Λουσάκη με τόση φασαρία! εμεις φάγαμε φρουτόκρεμα και τώρα μασουλαμε τη Σοφια συγκεκριμενα το πόδι της! :tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι!Μολις γυρισαμε απο παιδιατρο,εχει ιωση η μπεμπα,μας ειπε ζεστα γαλατακια για το λαιμο και για τη μυτη μπολικο ορο και αποσυμφορηση και αν μπορουμε να παρουμε εναν υγραντηρα για το δωματιο της(ποσο κανει ενας υγραντηρας,ξερει καμια?)αλλιως να την βαλουμε πανω απο μια κατσαρολα οπου θα εχουμε βρασει φυλλα ευκαλυπτου ωστε να αναπνευσει τον ατμο με προσοχη ομως και απο μακρια για να μην καει...

Τανια με κιλακια η χωρις ολες οι νυφες ειναι ομορφες μη μασας...

Μαλλον θα τη χρειαστω τη βοηθεια στο φεης!!

Αtlantis οπως και εσυ θα ξερεις και οπως ειπαν και τα κοριτσια οντως η ροη ειναι μειωμενη την 3 ημερα οποτε μην το σκεφτεσαι και κοιτα να περασεις καλα,θα βαλεις και τα καλα σου και θα εισαι η πιο ομορφη μαμα μεσα στην εκκλησια...

Αντζυ πως παει το δοντι??

Ξεχασα να πω το πιο σημαντικο...εσκασε και το πρωτο μας δοντακι!!Το ειδε πρωτη η παιδιατρος και μαλιστα μας ειπε οτι ετοιμαζεται και το δευτερο!!Τωρα πρεπει να της παρει δωρο χαχαχα!!

Γεια σας κορίτσια!

Γυρισα κι εγώ με μείον 2 δόντια. Φαφούτα. Ολα καλά πήγαν, ελαφροχέρα η οδοντίατρος. Εχω πρηστεί λιγάκι αλλά πιστεύω να είμαι εντάξει αύριο στη βόλτα. Με μια παγοκύστη ανα χείρας.

Του Νικόλα του λείπει το ζιζί αλλά ευτυχώς είχα βγάλει γαλατάκι και ήπιε. Εχω γάλα για άλλο ένα γεύμα αλλά λέω να τον βάλω στο στήθος όταν ξυπνήσει. Εχει φύγει η επίδραση της ένεσης τώρα.

Αγγελικούλα εσύ εντάξει με το δοντάκι;

Χριστίνα περαστικά στο ζουζούνι σου! Και καλορίζικο το δοντάκι!

Αννυ καλύτερα ε; Μπράβο!

Χρόνια πολλά στην Αλεξάνδρα Αννα! Να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!. Θα σας γνωρίσουμε αύριο τελικά;

X4pTp3.png

Χριστινα καλοριζικο το δοντάκι σας!με κανένα πονο και το δευτερο εύχομαι!!!

Δημητρουλα εγω εχω μελλον ακομα για να ξεμπερδεψω.... και ειμαι πΟΛΥΥΥΥΥΥ πρησμενη!!ευτυχως εσυ εισαι ενταξει..αυριο ειπαμε ωρα??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα μανούλες!

Αντζυ & Δήμητρα περαστικά με τα δοντάκια σας... Αντε να ξεμπερδέψετε γρήγορα...

Χριστίνα περαστικά στο παιδάκι σου! Καλορίζικο το δοντάκι!!!! Αντε και στα επόμενα.

Αννούλα Χρόνια πολλά στην Αλεξάνδρα σου! Να είναι πάντα γερή και καλότυχη!

Αννη ευτυχώς που είσαι καλύτερα!!!

Αννη μου, ο Δημτράκης μας πως είναι;

Βικάκι κυρία η Λούση με την φασαρία... Κιχ δεν έκανε!!!

Ατλαντις με το καλο η βαπτιση και περαστικούλια σου. Μην πτοείσαι θα είσαι καλύτερα στη βάπτιση, θα το δεις!

Τάνια sos πίνε ΝΕΡΟ... Και για τα κιλά μην σκάς... Εϊσαι μια κούκλα, με μια πανέμορφη κορούλα!!!

Εγώ δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρω αύριο. Πρέπει να επιστρέψουμε τα καλάθια από της μπομπονιέρες, να αλλάξουμε κάποια δώρα... Πολύ τρέξιμο... Πολύ θα ήθελα να σας δω...

Καλά να περάσετε κοριτσάκια μου.

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Xαίρετε!

Αχταρμάς στο κεφάλι μου αλλά πάμε μία....

Χριστίνα, περαστικά σας και μπράβο για το δοντάκι σας!

Άννα, χαρούμενα μηνογενέθλια!!!

Τάνια, πίνε μπόλοκο νερό να κάνεις επιδερμίδα για το γάμο!

Ελπίζω και το πεταλουδάκι να μην ταλαιπωρηθεί άλλο με τα δόντια!

Ατλαντίς, με το καλό να βαφτιστεί η Γεωργία και μην ανησυχείς, βάλε μια μεγάλη σερβιετούλα και καλσόν να μείνει εντελώς σταθερή και μια χαρά θα είσαι! Μην αγχωθείς γι' αυτό!

Δήμητρα και Άντζυ, πώς είστε οδοντόπληκτες μανούλες;

Ο Θοδωρής καλά είναι αλλά οι 2 γιαγιάδες και ο μπαμπάς του έχουν πονόλαιμο και γενικά τα χάλια τους... 3 στους 5 ανθρώπους που τον είδαν άρρωστο αρρώστησαν κι αυτοί... Τυχαίο; Δε νομίζω! Ο πεθερός μου κι εγώ τη γλιτώσαμε μάλλον, αλλά πιστεύω πως ήταν ίωση κι όχι από το εμβόλιο γιατί μου είπαν πως δε θα είχε μύξες...

Εγώ όμως κερνάω που το μωρό είναι καλά, -οι μεγάλοι θα τα καταφέρουν!-

τα εναπομείναντα κεκάκια που έφτιαξα χθες!

http://www.facebook.com/editalbum.php?aid=136114&add=1&flash=1#!/photo.php?pid=4964896&id=782889378&ref=fbx_album

Ελπίζω να το βλέπετε όλες γιατί λόγω μεγέθους δε με άφηνε να τη βάλω εδώ και για να βγάλω καινούργια δε γίνεται... :oops: Τα κεκάκια δεν είναι όσα ήταν! ;):D

C:%5CDocuments%20and%20Settings%5C%C3%8E%C2%99%C3%8F%C2%89%C3%8E%C2%AC%C3%8E%C2%BD%C3%8E%C2%BD%C3%8E%C2%B1%5CDesktop%5Cfoto%202009-10

C:%5CDocuments%20and%20Settings%5C%C3%8E%C2%99%C3%8F%C2%89%C3%8E%C2%AC%C3%8E%C2%BD%C3%8E%C2%BD%C3%8E%C2%B1%5CDesktop%5Cfoto%202009-10

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Γυρισα κι εγώ με μείον 2 δόντια. Φαφούτα. Ολα καλά πήγαν, ελαφροχέρα η οδοντίατρος. Εχω πρηστεί λιγάκι αλλά πιστεύω να είμαι εντάξει αύριο στη βόλτα. Με μια παγοκύστη ανα χείρας.

Του Νικόλα του λείπει το ζιζί αλλά ευτυχώς είχα βγάλει γαλατάκι και ήπιε. Εχω γάλα για άλλο ένα γεύμα αλλά λέω να τον βάλω στο στήθος όταν ξυπνήσει. Εχει φύγει η επίδραση της ένεσης τώρα.

Αγγελικούλα εσύ εντάξει με το δοντάκι;

Χριστίνα περαστικά στο ζουζούνι σου! Και καλορίζικο το δοντάκι!

Αννυ καλύτερα ε; Μπράβο!

Χρόνια πολλά στην Αλεξάνδρα Αννα! Να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!. Θα σας γνωρίσουμε αύριο τελικά;[/QUOTE]

περαστικά σου δήμητρα!!! τι ωρα λετε να συναντ; θελω να πω σον αντρα μου να παει για κτεο οση ωρα ειμαστε μαζι.

KOWTp3.png

καλα ειμαι πολυ γαιδουρα!

Αννα μου χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!πως περναει ετσι ο καιρος ε?!!!!

Τανια...ΝΕΡΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!ΝΕΡΟΟΟΟΟ !!!!!!!

Χριστινα με γεια το δοντακι!πες την γιατρο να σας παρει εσωρουχα!ετσι πρεπει!χιχιιχιχ

εμεις φαγαμε σχεδον ενα αχλαδι με μιση μπανανα μετα μουσικης -Nick cave- λες να γινει το παιδι μου αντεργκραουντ?????χαχαχα:tongue:

τωρα εχει κανα μισαωρο που κοιμαται..οταν ξυπνησει θα την παω μια καροτσαδα.....

Δημητραααα!!!θελω κ εγω φωτο!!!ξερεις που!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...