Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερουδια σε όλες! Η ταλαιπωρια συνεχιζεται,ξυπνησα με καταροη εντονο πονοκεφαλο και βραχνη φωνη...ομοιως και το μπεμπακι που ενω φαινεται καθε πρωι να καλυτερευει μολις βραδιασει κλεινει τοσο πολυ η φωνη της που δεν μπορει ουτε να κλαψει...

Για εσας που με ρωτατε αν εχω face δεν εχω γιατι γενικα με την τεχνολογια δεν τα παω και πολυ καλακαι περιμενω τον Δημητρη οταν χαλαρωσει καποια στιγμη απο τη δουλεια να μου φτιαξει και μενα ενα face...θα το επισπευσω ωστε να εχω την αλλη εβδομαδα για να ξερετε πια και με ποια μιλατε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Χριστινάκι,περαστικά σας εύχομαι,αυτος ο καιρός μας έχε καταβάλλει όλες!εκανες όλα τα γιατροσόφια??πινε συνεχεια ζεστά κ βαζε ορό κ στη δική σου μύτη,κάνει δουλειά!αν εχεις e-mail η εγγραφη στο face ειναι πολύ εύκολη,αν θες σε βοηθάω κ εγω!μη νομιζεις οτιεγω τα χω καλά με την τεχνολογια!η Δημητρα μας μαθαίνει όλες!!χαχα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

καλημερα..ξυπνησα πρησμενη και με ανυποφορο πονο,περιμενω να παει 9 να παω οδοντιατρο να δω τι θα γινει,δε μπορω να ανοιξω καν το στομα μου( πραγμα που σημαινει δε μπορω και να φαω και τα νευρα μου ειναι τσαταλια!)χτες ειχαμε παει για φαγητο στην πεθερα μου,ειχε γιουβετσι,εφαγα ουτε ενα πιατο κ γυρισα σπιτι κι εκανα εμετο επι μιση ωρα...κοντεψα να πεσω κατω.τι σκ@τ@ με πειραξε δεν ξερω...

η μπισκοτ την εκανα εκει μπανιο κ 10 η ωρα κοιμηθηκε ευτυχως.Αννυ φιλη προσεχε με το κρυωμα που σε περιτριγυριζει μη βγαινεις καθολου κ κατσε ξαπλα ολη μερα με ζεστα,μη χειροτερεψεις κ δε μπορεις να αγκαλιαζεις το Κλειουλίνι..

οσο για τη συνάντηση,βλεπω οτι παλι εμεις οι στάνταρ θα ειμαστε,ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ γιατι αυριο μεσημερακι θα συναντηθουμε στο village!μη λετε μετα αχ γιατι δεν ήρθα!!

γραφω ακομα μια φορα τις συμμετοχες:

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΒΙΚΥ

ΒΑΣΩ

ΑΝΤΖΥ

ΜΑΡΑΚΙ

ΆΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ????!!

εγω θελω να ρθω! δεν εχω ιδεα που θα συνταντ ομως ε;

KOWTp3.png

Καλημέρα Αντζούλι μου πω πω περαστικάααααααααααα

ρε συ ποιός σε μάτιασε?

Καλά το δόντι, αλλά να μην μπορείς να φας κιόλας? απαπαπαπα!!!!!

Στην συνάντηση όπως καταλαβαίνεις θα είμαστε οι συνήθη ύποπτες χιχι

Χριστινάκι περαστικά και πάλι, εγώ είμαι η Βίκυ παρεμπιπτόντως οπότε νάις το μιτ γιου!!!! και γουέλκομ στην παρέα και επισήμως!!!

(πώς το μιλάμε ρε γμτ..........τς τς τς)

Αυτά τα καπκέικς τί τα αναφέρατε τώρα? Εγώ θέλω με πινατμπάτερ, ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ έτοιμα πουθενά?

Εμείς κοιμηθήκαμε στο αμάξι χτες 7,30-9.30 το βράδυ και μετά πήγε 11 να ξανακοιμηθούμε.... Βέβαια κάναμε έναν ύπνο μούρλια.... 11-1.30-4.30-7.00-7.30 ουφ , τέλεια ε? ζηλέψατε φαντάζομαι.......

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

εγω θελω να ρθω! δεν εχω ιδεα που θα συνταντ ομως ε;

Αννα μου να τους εκατομμυριάσετε τους μηνες σας με την Αλεξάνδρα σας!!!!

στο village park Ρεντη θα βρεθούμε!

map_Vpark_lrg.gif

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Kαλημέρα φιλεναδιτσες και απο εμένα! Καλό μήνα να έχουμε!

Βίκυ εμείς είχαμε καλυτερο προγραμμα απο εσάς! Κοιμήθηκε στις 11 και ξυπνησε 12, 2:30, 4:30, 6 και μετά 8!30!!! Ευτυχως ολες τις φορες που ξυπνησε έφαγε για λιγο και κοιμήθηκε πολύ γρηγορα στο τεταρτο. Πρέπει και εγώ να βγω για ψωνια και βαριέμαι....

Δήμητρα και Άντζυ ελπίζω σήμερα ο οδοντίατρος να το κάνει το θαύμα του και να περάσει ο πονόδοντος, χωρίς να σας πονέσει!

Χριστίνα και Άννυ περαστικα και προσοχή με τα μπεμπάκια σας να μην κολλλήσουν και αυτά. Και όπως θα κατάλαβες Χριστίνα εγλω είμαι η Θάλεια με την δεύτερη θεοδώρα της παρέας!

Άννα χαρούμενα μηνογενέθλια και μισό χρόνο ζωής για την Αλξάνδρα σας!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

καλημέρα και καλό μήνα κι από μένα και το ζουζουνάκι μου!!!!!!!!!

χάρηκα πολύ που είχαμε νέα της Στράτας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που είναι καλά αυτή και το μωρό,αυτό έχει σημασία.λυπάμαι για το γάμο της,όμως θα είναι καλύτερα και για το παιδί αν δεν ήταν ευτυχισμένη μέσα σ'αυτόν.

angie πες της όπου κι αν εγκατασταθεί να βάλει νετ,τη θέλουμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Δήμητρα και angie μας περαστικά και γρήγορα με τα δοντάκια σας κορiτσάκια...εύχομαι σήμερα κιόλας να είστε μια χαρά.

angie εμετό,ε????πω,πω,είναι για μένα από τα χειρότερα μετά την εγκυμοσύνη..ευτυχώς που δεν σου συνεχισε να λες.περαστικά!!

touki χρόνια σας πολλά!να είναι όλοι οι μισοί και όλοι οι χρόνοι της ζωής της Αλεξάνδρας σας πάντα τόσο γεμάτοι και αγαπησιάρικοι!!!!!!!!!

Βάσω είχαμε κι εμείς το ίδιο θεματάκι με τη πιπίλα για λίγες μέρες και καμιά φορά ακόμα όταν την ζορίζουν πολύ τα δόντια...το μυστικό-για εμάς τουλάχιστον γιατί δεν παλεύεται αυτό-είναι να μην κοιμηθεί με τη πιπίλα.δηλαδή της την δίνω να τη χορτάσει μέχρι να αποκοιμηθεί καλά στην αγκαλιά μου και πριν την βάλω στην κούνια της την παίρνω-ή και καμιά φορά αν δεν την αφήνει,αφού την βάλω στην κούνια της.αν δεν το έχεις δοκιμάσει κανε το,ίσως πετύχει.διαφορετικά υπομονή!!

Μαρακι μου μη στεναχωριέσαι που παίρνει ξένο γάλα η μικρή.κι εμείς βράζουμε νερό και το κρατάμε σε θερμό ή στην κατσαρόλα της και το ζεσταίνουμε με το θερμαντήρα που με έχει βολέψει πολύ!θέλει λίγη υπομονή στην αρχή μέχρι να μάθεις που πρέπει να βγάζεις το μπιμπερό από μέσα για να μην κάψει πολύ,αλλά βολεύει!

και κυρίως να ξέρετε οτι το γάλα πρέπει να διαλύεται σε ζεστό νερό και ποτέ σε καυτό γιατί χάνει τις βιταμίνες του.αν θέλει να το κάνει έτσι ο καλός σου,ας βάζει τουλάχιστον το νερό στο μπουκάλι,ας το αφήνει να έρχεται σε φυσιολογική θερμοκρασία και τότε να βάζει το γάλα.και αυτό το γάλα δεν πρέπει να μένει παραπάνω 45-60',οπότε..

σήμερα ξύπνησα με νεύρα γαιτί αδιαθετώ....ήταν ανάγκη?????????????????:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:κύκλος 22 ημερών,που ακούστηκε???????τι θα κάνω την Κυριακή ρε γμτ??????????????????το φόρεμά μου είναι γκρι-μαύρο αλλά πολύ λεπτό ύφασμα και ταμπόν δεν χρησιμοποιώ...κλαψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψθα βάλω καλσον στο χρώμα του ποδιού να βοηθησει λιγο την κατάσταση:cry::cry::cry::cry::cry:

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Touki χρονια σας πολλα,να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!Μισος χρονος εε??Πως περναει ετσι ο καιρος...Για ποτε θα μιλησουν και θα περπατησουν χαμπαρι δεν θα παρουμε...Εμεις 28 κλεινουμε μισο χρονο μαζι με την παρελαση!!

Αντζυ εχω mail θα το προσπαθησω και αν δεν τα καταφερω θα ζητησω βοηθεια...

Ααααα την Τεταρτη θα ερθει μαλλον η Τανια για καφεδακι οποτε καπως θα με καθοδηγησει με τις γνωσεις της...περαστικα στα δοντακια,εμενα για μια εβδομαδα μου ειχε πει ο οδοντιατρος να μη μασαω απο την πλευρα που το εβγαλα...

Βικυ κι εγω χαρηκα πολυ!!

καλημερα μανουλες κ μπεμπακια..

Αντζυ κ Δημητρα περαστικα κ με ενα πονο σημερα:tongue:

Αυτα τα πρωινα σας θελω να τα τσακισω οπως κ τα καπκεικ της Ιωαννας....

εγω ειμαι πολυ καλυτερα.μου χει μεινει λιγο συναχι κ ο λαιμος περναει.

πρεπει να παω κ εγω λαικη....:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...