Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας φιλες μανες!!!

Αννυ και Χριστινα περαστικα!!!Ταλαιπωρια αυτα τα κ@λοκρυωματα!

Χριστινα εμενα με λενε Βασω:tongue::tongue:

Αντζυ περαστικα βρε φιλη!!!

Εγω σημερα δεν μπηκα καθολου γιατι ξυπνησα με τρομερο πονοκεφαλο και ειμαι και αδιαθετη οποτε δεν ειχα καθολου ορεξη!Μετα πηγα να του παρω ενα παρκο και γυρισα και κοιμηθηκα ενα δυωρακι μαζι με τον μικρο!Τωρα ταιζω και θα παμε τζαμπο να παρουμε ενα παιχνιδακι.....

Τιποτα αλλο δεν θυμαμαι!!

Φιλακια προς το παρον!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας, ισα που προλαβαινω να σας διαβασω, ηρθε η ωρα του μπανιου οποτε καταλαβαινετε.Εχθες στον καφε περασαμε πολυ ομορφα, τα κοριτσια ειναι δυο κουκλες οπως θα ειδατε και στις φωτο, καλα τα μπεμπακια τους ακομα πιο ομορφα.Ουτε ακουστηκαν, ηταν ηρεμα και χαμογελαστα!!Ειχαμε και ερωτα αναμεσα στον δικο μου και στη Θεοδωρα της Τανιας, ο δικος μου βεβαια μεχρι να παρει μπρος , η νυφη του ειχε ορμηξει χαχα..

Σημερα φαγαμε και φρουτακι δυο φορες στο καινουριο μας καρεκλακι!!Παρα πολυ του αρεσε, του δινω και ενα κουταλι και το χτυπαει στο δισκο μπροστα του και γελαει με την καρδια του κοριτσια, αφηστε που ξεχνιεται και τρωει ολο το μπωλακι του!Νομιζω μετα την καλαθουνα το καρεκλακι θα ειναι το δευτερο πραγμα που θα πω χαλαλι.Καλαμπαλικι βεβαια μεσα στην κουζινα αλλα τι να κανεις...

Καλησπέρα κορίτσια!

Να συστηθώ κι εγώ με τη σειρά μου στη Χριστίνα. Είμαι η Δήμητρα και είμαι καλά!! Ο γιόκας μου λεγεται Νικόλας.

Περαστικα σε όλα τα αρρωστούλικα μαμάδεσ και παιδάκια. Εγώ φθηνά τη γλύτωσα. Φτερνιζόμουν κι έτρεχε η μύτη μου αλλά ευτυχώς πέρασε σε 2 ωρίτσες.

Αννυ το δονντάκι που νόμιζα ότι βγήκε ήταν φολσ αλάρμ! Εξαφανίστηκε άρα είμαστε φαφουτάκια ακόμα.

Πήγαμε και πήραμε καρεκλάκι φαγητού αύριο θα τον βάλω να κάτσει να δούμε μήπως κάθεται λίγο κι εκεί και ξεκουράζομαι κι εγώ λιγουλάκι.

Αντζυ κουράγιο!! Αύριο στις 10 βγάζω 2 φρονιμήτες!! Ωχ Παναγιά μου!

Για τη Στράτα...κρίμα. Τουλάχιστον να είναι καλά με το μωράκι της.

X4pTp3.png

Μανουλίτσες καλησπέρα. Ήρθα κι εγώ. Πτώμα. Γύρισα 6:30 απ΄τη δουλειά. Ελπίζω απόψε να κοιμηθεί το Αθηνούλι να κοιμηθώ κι εγώ...

Άννυ μου, η Αθηνά έβγαλε και τα δύο δοντάκια συγχρόνως, αλλά έχουν σκάσει μύτη, παραπάνω από καρφίτσα, όχι όμως εντελώς. Πρέπει να παίρνει λίγο καιρό. Τώρα φαίνονται μόνο όταν κλαίει ή όταν γελάει γιατί τις άλλες ώρες βάζει την γλώσσα μπροστά. Γι'αυτό και δεν έχουμε καταφέρει να τα βγάλουμε φωτογραφία.

Αχ, επιτέλους Παρασκευή αύριο. Λεπτομέρειες για την συνάντηση θέλω. Πού και πότε.

Επίσης, μιας και μου τελείωσαν τα αποθέματα, σήμερα για πρώτη φορά της έδωσε ο Κώστας ξένο. Ξύνισε την μουρίτσα της αλλά ήπιε τελικά. Αλλά μου είπε ο Κώστας ότι κάνει μισή ώρα να το φτιάξει. Πρέπει να βράζει το νερό επί 5 λεπτά, μετά ανακατέυει το μισό, μετά προσθέτει το υπόλοιπο νερό και θέλει και 20 λεπτά να κρυώσει. Εσείς τόσην ώρα κάνετε? Το νερό είναι απαραίτητο να είναι αποστειρωμένο? Πείτε καμμιά ιδέα, αν ξέρετε, που να γίνεται πιο γρήγορα και να μην ταλαιπωρείται τόσο (γιατί όταν πεινάει η μικρή πρέπει να φάει ΤΩΡΑ!).

Της πήραμε το βιολογικό της Frezyderm. Εσείς ποιά γάλατα δίνετε?

Περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια και μανούλες. Χριστίνα εγώ, όπως θα κατάλαβες, λέγομαι Μαρία.

Φιλάκια και καληνύχτα σε όλες. Ελπίζω όλες να έχουμε καλύτερες νύχτες απόψε γιατί χθες τα μωρά μας συντονίστηκαν φαίνεται.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπέρα και πάλι!

Η μικρη κοιμηθηκε και η μαμα αφου συμμαζεψε λιγακι επιτελους χαλαρώνει!

Τι εγινε ρε παιδιά?Ποιος μας μάτιαξε και όλοι συναχωμενοι??

Χριστινα μου περαστικά! Μην αφηνεις την γριπη να περάσει! είχες τέτοια ιστορια στην εγκυμοσύνη? Ευτυχως όμως όλα καλα!!!

Αννυ μου χειροτέρεψες? Πολλά ζεστα και κομμένες οι βολτίτσες το σκ! ;)

Μαρακι για το γάλα που λες, καλο θα είναι να πάρετε ένα θερμο οπου θα βράζετε γάλα απο το πρωι ή το προηγουμενο βράδυ και έτσι θα έχετε έτοιμο νεράκι για 2 -3 γεύματα! Διαφορετικαβραστε σε μια κατσαρόλα και μετα ζεσταίνεις το γαλατακι με λιγο ζεστο νερο. Εγω πάντως με τον θερμο εχω βολευτει πάρα πολυ!

Δημητρα και αντζυ ελπίζω αύριο να πάνε όλα καλά!και να μην ταλαιπωρηθείτε πολύ!!

όσο για τη Στρατα απο ότι φάνηκε δεν τα κατάφεραν! Τουλάχιστον αυτο να είναι το καλύτερο γία όλους τους!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Ναι Τανια ειχα δυστυχως τετοια ιστορια...απορω πως δεν σου το ανεφερα!!!Μεσα στα πολλα που λεω ξεχναω να πω και τα βασικα...Το Θεοδωρακι καλα?Ετοιμαζεται για τη μεγαλη βουτια σιγα σιγα?? Αν και νομιζω αυτη την κυριακη θα προηγηθει το μωρακι της Atlantis!!

Κοριτσια χαρηκα και επισημα για τη γνωριμια:)

Μαρακι οσον αφορα το γαλα δεν ξερω αν ακολουθω και εγω τη σωστη οδο παντως κανω αυτο:εχω ενα μικρο θερμος του μισου λιτρου και καθε πρωι βραζω νερο οχι ομως πολυ γιατι μετα κανει πολλα αλατα και το βαζω μεσα αφου εχει κρυωσει λιγακι.Επιτηδες διαλεξα να εχω θερμος του μισου λιτρου γιατι ετσι βραζω νερο 3 φορες την ημερα γιατι καπου διαβασα οτι το νερο δεν πρεπει να μενει πολλη ωρα γιατι δημιουργουνται βακτηρια.Ξερω οτι ειναι σπαστικο να βραζεις νερο 3 την ωρα αλλα νομιζω ειναι καλυτερα. Και ετσι εχοντας παντα νερο στο θερμος η ολη διαδικασια δεν παιρνει πανω απο 3 λεπτα... Εχω παρει και θερμαντηρα της chico αλλα δεν τον εχω χρησιμοποιησει ακομα.

Δημητρα ευχομαι ολα καλα με τους φρονιμητες!!Το ιδιο και σε σενα Αντζυ...Πριν απο 2 εβδομαδες εβγαλα κι εγω τον πανω δεξι μου φρονιμητη αλλα ηταν υποθεση ρουτινας τελικα σε 5 λεπτακια ειχα τελειωσει...3 ριζες ειχε ολες κι ολες!!

Καληνυχτα σε ολες σας...η μικρη γκρινιαζει και με καλει το καθηκον!!

Δηλαδή κορίτσια έχετε βρασμένο το νερό κ μένει ζεστό για να διαλυθεί το γάλα; Κάτι τέτοιο του λέω κι εγώ να κάνει αλλά δεν μ´ακούει. Το γάλα διαλύετε κ με χλιαρό νερό ή πρέπει να καίει; Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Δήμητρα με γειά το καρεκλάκι!

Χριστίνα χάρηκα που μας ξανάρθες. Να σου ζήσει το κουκλάκι σου.

Καληνύχτα! Πάω νάνι...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Περαστικά σε όλες τις αρρωστούλες μαμάδες και στα αρρωστούλικα νινίνια!!!

Εμείς ευτυχώς καλά! Μόνο δέκατα έκανε και οι μυξούλες λιγοστεύουν.

Κορίτσια οδοντόπληκτα καλή επιτυχία, περαστικά και καλό κουράγιο!

Δήμητρα θα σε σκέφτομαι αύριο! Όλα καλά θα πάνε! Και μεγειά το καρεκλάκι! Καλά γεύματα!

Χριστίνα, κι εγώ προφανώς είμαι η Ιωάννα και το τερατάκι μου είναι ο Θοδωρής! Σε ρώτησε κι η αρχηγός, η Άντζυ, έχεις facebook να τα λέμε κι εκεί;

Ποιά ρωτούσε για τη συσκευή για τις μυξούλες; Αν δεν βγαίνουν μύξες και δεν ακούγεται θόρυβος σημαίνει πως δεν έχει για να βγουν!

Ο Θοδωρής βλέπει το "μυξοσκουπάκι" και πατάει τρελό κλάμα! Τις τελευταίες φορές που δεν είχε τπτ όμως, απλώς κοίταζε με ενδιαφέρον και γουρλωμένα μάτια! Πολύ γέλιο είχε το καημενάκι!

Για τη Στράτα χαίρομαι που όλα είναι καλά με το μωράκι της και όσο για το χωρισμό ας είναι για το καλύτερο. Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν τα βρίσκουν πάντα... Να είναι καλά κι η ίδια και το μωρό!

Έκανα σήμερα cupcakes (μια και ήταν η μαμά εδώ) που βρήκα στο blog της Ολίβιας με μερέντα και τα έχω τσακίσει! Είναι πολύ εύκολα και πολύ νόστιμα! Είδα μερεντονουτέλα στη συνταγή και δεν αντιστάθηκα! Μαρσμελοους (πώς το κατέχω το εγγλέζικο!!!) δεν έβαλα γιατί δε μου αρέσουν. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα φίλες γλυκατζούδες!

Δε θυμάμαι τπτ άλλο, ξανά περαστικά σε όλους και τα λέμε αύριο!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

πάλι δεν προλαβαίνω να σας γράψω αφού τρέχω και δεν φτάνω. Ξυπνάω κατά τις 7-7.30 για να αντλήσω και να συμμαζέψω. Ο μικρός ξυπνάει στις 9.30 και πίνει γάλα. Μέχρι τις 2.30 πρέπει να του έχω δώσει τα φρούτα και την χορτόσουπα. Ε είναι αδύνατον!!! Αν την αφήσω να την δώσει η πεθερά μου, δεν τα καταφέρνει και τον γεμίζει και καρότα που δεν βγαίνουν από τα ρούχα του. Οπότε σήμερα τον ξύπνησα στις 8.30 και του έδωσα γάλα μετά από καμιά ώρα κοιμήθηκε ως τις 12+, τότε έδωσα φρούτο (τελικά σιχαίνεται την μπανάνα, αηδιάζει!) και στις 2+ δίνω πατάτα καρότο κολοκύθι 150μλ. Αλλά εγώ δεν προλαβαίνω να φάω μεσημεριανό. Όταν με το καλό μάθει να τρώει θα τον ταΐζει η πεθερά μου, προς το παρόν τα κάνω όλα εγώ!

Τελείωσα την άντληση και είμαι πτώμα, πάω για νανάκια, περαστικά στα αρρωστούλικα μωρουλίνια/μανούλες.

mU4Ep3.png

Να μαι και γωωω!!!Kαλο μηναααααα!!!!

Ιωαννακι μπραβο στον Θοδωρακη μας που ειναι καλυτερα!!!Αυριο θα κανω και εγω τα cupcakes!!χιχι!!

Αντζυ και Δημητρα τι ειναι αυτο με το δοντια?Ελπιζω να το περασετε ανωδυνα!!

Δημητρα με γεια το καρεκλακι!!!Καλα φαγωποτια!!!

Βικυ μπραβο στο Λουσακι μας!Ειδες?!Το τρωει ολο του το φαι το παιδι;);););)

Μαρακι και εγω ζεσταινω το πρωι νερο και το βαζω στο θερμος οποτε τα 3 γευματα της ημερας τα κανω με αυτο;)Και οπως καταλαβαινεις κυριως στο τελευταιο γευμα ειναι χλιαρο το νερο και το γαλα μια χαρα διαλυετε!

Για τη Στρατα μας ευχομαι οτι ειναι καλυτερο για εκεινη και το μωρακι της!

Ααααααα τελικα για την συναντηση εχουμε απαντησει οκ εγω,η Δημητρα,η Αντζυ,η Βικυ και το Μαρακι ε???Καμια αλλη?????????????Κοριτσιαααα αντε να οργανωθουμε.Για πειτε!

Εγω σημερα εκανα μονο λιγες δουλειες γιατι ειμαι ενα χαλι απο την κ@λοπεριοδο και δεν μπορω να κανω και πολλα!Πηγα και κουβαλησα και το παρκο του μικρου μονη και αποτελειωσα την μεση!Πηγαμε και τζαμπο καναμε και μια βολτα με το τουτου μας εδω γυρω (εριξε κατι υπνους........)και τωρα εκατσα να χαζεψω λιγο!Αυριο θα ερθει γυναικα να καθαρισει το σπιτι οποτε θα σιδερωσει και το βουνο!!!!Γιουπιιιιιι!!!!!Τι χαρα!:P:p:pΕχει και γενεθλια ο παππους μας, και δεν ξερω τι να του παρω ρε γμτ........θα δω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι αλλο ηθελα να πω και μου διαφευγει παλι????

Παω και εγω σιγα σιγα!!Σμουτς!!!

καλημερα..ξυπνησα πρησμενη και με ανυποφορο πονο,περιμενω να παει 9 να παω οδοντιατρο να δω τι θα γινει,δε μπορω να ανοιξω καν το στομα μου( πραγμα που σημαινει δε μπορω και να φαω και τα νευρα μου ειναι τσαταλια!)χτες ειχαμε παει για φαγητο στην πεθερα μου,ειχε γιουβετσι,εφαγα ουτε ενα πιατο κ γυρισα σπιτι κι εκανα εμετο επι μιση ωρα...κοντεψα να πεσω κατω.τι σκ@τ@ με πειραξε δεν ξερω...

η μπισκοτ την εκανα εκει μπανιο κ 10 η ωρα κοιμηθηκε ευτυχως.Αννυ φιλη προσεχε με το κρυωμα που σε περιτριγυριζει μη βγαινεις καθολου κ κατσε ξαπλα ολη μερα με ζεστα,μη χειροτερεψεις κ δε μπορεις να αγκαλιαζεις το Κλειουλίνι..

οσο για τη συνάντηση,βλεπω οτι παλι εμεις οι στάνταρ θα ειμαστε,ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ γιατι αυριο μεσημερακι θα συναντηθουμε στο village!μη λετε μετα αχ γιατι δεν ήρθα!!

γραφω ακομα μια φορα τις συμμετοχες:

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΒΙΚΥ

ΒΑΣΩ

ΑΝΤΖΥ

ΜΑΡΑΚΙ

ΆΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ????!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερουδια σε όλες! Η ταλαιπωρια συνεχιζεται,ξυπνησα με καταροη εντονο πονοκεφαλο και βραχνη φωνη...ομοιως και το μπεμπακι που ενω φαινεται καθε πρωι να καλυτερευει μολις βραδιασει κλεινει τοσο πολυ η φωνη της που δεν μπορει ουτε να κλαψει...

Για εσας που με ρωτατε αν εχω face δεν εχω γιατι γενικα με την τεχνολογια δεν τα παω και πολυ καλακαι περιμενω τον Δημητρη οταν χαλαρωσει καποια στιγμη απο τη δουλεια να μου φτιαξει και μενα ενα face...θα το επισπευσω ωστε να εχω την αλλη εβδομαδα για να ξερετε πια και με ποια μιλατε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...