Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ συμπεθέρα μου να σαι καλά, λέμε και καμία χαζομαρούλα να ευθυμούμε κομματάκι!!! Σας καμάρωνα προηγουμένως στο φέις, τί καλό αγοράκι είναι αυτό που έχουμε καλέ!!!!!

Πάντως μόλις βγάλουμε δοντάκια ή μαλάκια θα κεράσω όλο το April Power σουφλέ χιχιχιχι

:tongue::tongue::tongue::tongue: Συμπεθερούλα ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια... Με κάνεις και κοκκινίζω :oops::oops::oops:

Οσο για το σουφλέ.... θα περιμένουμε!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα τρελαθώ!!! :P:p:p:p:p:p Να το βγάλεις φωτογραφία να το δούμε!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Θέλω να βγάλει κ ο δικός μου :(:(:(

Δεν νομίζω ότι θα φαίνεται στις φωτογραφίες :shock::shock::shock: Είναι πολύ μικρό! Ισα που έχει σκάσει! Μόνο όταν ανοίγει το στόμα του φαίνεται! Είναι σαν το κεφάλι καρφίτσας! Ξέρει καμία πόσο καιρό κάνει να βγει ολοκληρο??? Η Δήμητρα και το Μαράκι θυμάμαι οτι έχουν βγάλει δόντια!

Θα βγάλει κι ο δικός σου και θα είναι κούκλος το μαναράκι μου!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

hello again!!Ηρθε η πεθερα μου και κρατησε κανα 2 ωριτσες τη μπεμπουλα ετσι ωστε μπορεσα να κανω βασικες δουλειες πριν γινουμε... Βαγδατη!!

Δυστυχως ουτε εγω τη γλιτωσα... εχω πονολαιμο, δεν μπορω να καταπιω και αρχισα να νταουνιαζω γενικως.Μολις εφτιαξα ενα ζεστο χαμομηλακι να πιω...

Κοριτσια πολυ χαιρομαι που ολες τρωτε κρεμουλες ανυπομονω κι εγω...

Καλησπέρα στα κοριτσια

Πραγματικος μυξοπόλεμος όπως λεει η Βικυ. Και εμας έχεις μυξουλες.

Αννυ χρησιμοποιησα ορο κ σωλινακι αναρρφησης αλλα δεν εβγαλε τιποτα .ή δεν το εκανα καλά ή δεν ειχε πολλες ν βγαλει. Την πηγα κ στο γιατρο κ μ πε την περασε πολυ ξωφαλτσα την λοιμωξη αφου δεν εκανε ιδιαιτερο πυρετο παρα μια μερα. Να βαζω ορο μουπε.Σε τι βοηθα ο ορος?????????????:confused:

Η νυχτα όμως ανυσυχη

Εχουμε το εξης προβλημα:ενω όλη μερα δεν θελει ιδιαιτερα την πιπιλα όταν ειναι ωρα για υπνο τρελενεται. τη θελει οπως δηποτε.Το προβλημα ειναι οτι καθε τοσο της πεφτει κ όλη την ώρα τρχουμε να της τη βαλουμε.Ειδικα εχτες νυχτα σχεδον καθε μια ώρα εκλαιγε για αυτο το πραγμα. Μολις της τη βαζουμε όλα οκ. ειναι όμως πολυ σπαστικο

Εσεις το αντιμετωπέζετε αυτο?????:confused::confused:

Στεναχωρηθηκα με τη Σρατα που χωριζει τελικα δεν τα καταφερανε.Τι κριμα...........:(

hello again!!Ηρθε η πεθερα μου και κρατησε κανα 2 ωριτσες τη μπεμπουλα ετσι ωστε μπορεσα να κανω βασικες δουλειες πριν γινουμε... Βαγδατη!!

Δυστυχως ουτε εγω τη γλιτωσα... εχω πονολαιμο, δεν μπορω να καταπιω και αρχισα να νταουνιαζω γενικως.Μολις εφτιαξα ενα ζεστο χαμομηλακι να πιω...

Κοριτσια πολυ χαιρομαι που ολες τρωτε κρεμουλες ανυπομονω κι εγω...

περαστικα σου-- Κανε γαργαρες με Hexalene καλε μην νταουνιάζεις θα περασει:P

Διαφημίσεις

μολις ηρθα απο τον εκτακτο οδοντιατρο...Δημητρα μαντεψε....φρονιμητης...πρησμενη ξαφνικα ολη μου η αριστερη πλευρα...αυριο 09:30 το πρωι ξεκιναμε επισκεψεις για να μου τα φτιαξει..........

περαστικα μην αγχωνεσαι

Σας ευχαριστω κοριτσια...Οταν εχω κατι να με ενοχλει απο υγεια εννοω γινομαι πολυ χαλια!Να φανταστειτε τωρα τι περασα δηλαδη μεχρι να γεννησω αφου στην Β επιπεδου βρηκανε την μπεμπα με μικρο κεφαλι και αυτη την τρυπιτσα που εχουν τα παιδια με δυνδρομο down...δεν μπορω να σας περιγραψω τι νταουνιασμα εφαγα μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα της αμνιοπαρακεντησης....Τεσπα περασανε!!και δεν ειχα και κανεναν να τα πω να ξελαφρωσω...

Καλησπέρα στα κοριτσια

Πραγματικος μυξοπόλεμος όπως λεει η Βικυ. Και εμας έχεις μυξουλες.

Αννυ χρησιμοποιησα ορο κ σωλινακι αναρρφησης αλλα δεν εβγαλε τιποτα .ή δεν το εκανα καλά ή δεν ειχε πολλες ν βγαλει. Την πηγα κ στο γιατρο κ μ πε την περασε πολυ ξωφαλτσα την λοιμωξη αφου δεν εκανε ιδιαιτερο πυρετο παρα μια μερα. Να βαζω ορο μουπε.Σε τι βοηθα ο ορος?????????????:confused:

Η νυχτα όμως ανυσυχη

Εχουμε το εξης προβλημα:ενω όλη μερα δεν θελει ιδιαιτερα την πιπιλα όταν ειναι ωρα για υπνο τρελενεται. τη θελει οπως δηποτε.Το προβλημα ειναι οτι καθε τοσο της πεφτει κ όλη την ώρα τρχουμε να της τη βαλουμε.Ειδικα εχτες νυχτα σχεδον καθε μια ώρα εκλαιγε για αυτο το πραγμα. Μολις της τη βαζουμε όλα οκ. ειναι όμως πολυ σπαστικο

Εσεις το αντιμετωπέζετε αυτο?????:confused::confused:

Στεναχωρηθηκα με τη Σρατα που χωριζει τελικα δεν τα καταφερανε.Τι κριμα...........:(

τι εννοεις σε τι βοηθαει???ο ορος ρευστοποιει τις μυξουλες κ σε βοηθαει να τις ρουφιξεις με το σωληνακι γιατι το μωρο απο μονο του δεν μπορει να το κανει αυτο!:?

Κριστυ κ εγω ενα χαλι ειμαι!

ενω πονουσε μονο ο λαιμος τωρα εχω κ καταροη.κ επισης ειμαι κ εγω πολυ νταουν οταν ειμαι ετσι κ εχω κ νευρα!

φοβαμαι κιολας μην κολλισω τιποτα στο παιδακι μου!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

τι εννοεις σε τι βοηθαει???ο ορος ρευστοποιει τις μυξουλες κ σε βοηθαει να τις ρουφιξεις με το σωληνακι γιατι το μωρο απο μονο του δεν μπορει να το κανει αυτο!:?

ενω πονουσε μονο ο λαιμος τωρα εχω κ καταροη.κ επισης ειμαι κ εγω πολυ νταουν οταν ειμαι ετσι κ εχω κ νευρα!

η ........................μυξογνώστης και μυξο-αναλυτής Άννυ!!!!!!!!!!!!:D:D:D

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

περαστικα μας Αννυ!Να ρωτησω κατι ασχετο?Τα ονοματα που χρησιμοποιειτε ειναι τα πραγματικα σας?Δηλαδη εσυ αννυ εισαι αννυ??Η angie ειναι Αngie?Και οι υπολοιπες το ιδιο??Προσπαθω καπως να σας μαθω γι'αυτο ρωτω...

περαστικα μας Αννυ!Να ρωτησω κατι ασχετο?Τα ονοματα που χρησιμοποιειτε ειναι τα πραγματικα σας?Δηλαδη εσυ αννυ εισαι αννυ??Η angie ειναι Αngie?Και οι υπολοιπες το ιδιο??Προσπαθω καπως να σας μαθω γι'αυτο ρωτω...

άλλες ναι,άλλες όχι ! εγω κι η Άννυ ειμαστε οντως Άντζυ και Άννυ! :oops:έχεις φεις να σε κάνω add?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καταλαβα Αννυ μ ειμαι ακομη λιγο ασχετη θα μάθω όμως που θα παει

λυπάμαι που ιεισαι αρρωστουλα θελει λίγο υπομονη για τα παιδια περισσότερο να πίνουμε πολλους χυμους πορτοκάλι βοηθει στα κρυολογηματα

να συστηθούμε λοιπόν εγω ειμαι η Βασιλική:P

Σας ευχαριστω κοριτσια...Οταν εχω κατι να με ενοχλει απο υγεια εννοω γινομαι πολυ χαλια!Να φανταστειτε τωρα τι περασα δηλαδη μεχρι να γεννησω αφου στην Β επιπεδου βρηκανε την μπεμπα με μικρο κεφαλι και αυτη την τρυπιτσα που εχουν τα παιδια με δυνδρομο down...δεν μπορω να σας περιγραψω τι νταουνιασμα εφαγα μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα της αμνιοπαρακεντησης....Τεσπα περασανε!!και δεν ειχα και κανεναν να τα πω να ξελαφρωσω...

αυτο ηταν όντως σοβαρο να σε ριξει ψυχολογικα το καταλαβαινω αλλα ενα κρυωματακι μην αφηνεις ν α σε πάρει απο κατω:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...