Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα... Στενοχωρίεμαι όταν ακούω να είναι άρρωστα.

Αννη μου βγήκε το δοντάκι;;; Καλορίζικο!!!

Τι κάνετε μανούλες;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα... Στενοχωρίεμαι όταν ακούω να είναι άρρωστα.

Αννη μου βγήκε το δοντάκι;;; Καλορίζικο!!!

Τι κάνετε μανούλες;

Ναι, ναι! Εχει σκάσει το αριστερο κατω!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ατλαντις εχεις e mail!καλημερα κ στις υπολοιπες,ταιζω κ σας γραφω σε λιγακι...εχω νεα!!!

αααααααααααααααααααααααααααα!θα τρελαθώ!!!!!!!!!!!!!!δεν έχω mail:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

τι έγινε ρε παιδιά???????????????????????????????????????

χωρίς πλάκα,το έστειλες στην ίδια διεύθυνση που έστειλες το προηγούμενο?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλημέρα μανούλες!!! και εμεις είχαμε αρκετά καλή νύχτα. ένα ξύπνημα στις 6.00 και μετά στις 8 παρά αλλά χωρίς γκρίνια οπότε και παρέμεινα ξαπλωμένη ως τις 8.30 περίπου.

καλορίζικο το δοντάκι άννη!!! αχ πότε θα βγει και το δικόμας;;;;

ατλαντίς και εγω της κικο έχω αυτό που είναι σιλικονάτο γιατί της αρέσει να το μασουλάει.

μωρε και αλλα ήθελα να πω...

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Το κεφάλι μου πέρασε σιδερώνοντας!!! Κουφό!

Angie πήρα ένα κενό sms. Εδώ είμαι όμως. Δεν μπορώ να σε πάρω τηλ. τώρα γιατί κοιμούνται και ο Ν. (ήταν νύχτα) και ο Νικόλας.

X4pTp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Εμείς πολύ καλύτερα! Το βράδυ δεν είχε πυρετό, μόνο δέκατα αλλά έμειναν οι μύξες!

Ορό και αναρρόφηση κι εμείς αλλά και πάλι νιώθω μεγάλη ανακούφιση!

Περαστικά και στα άλλα αρρωστούλια μωράκια αλλά και στις μανούλες που δεν είναι καλά!

Άντζυ, μας ξεσηκώνεις χωρίς ούτε ένα πρίβιου?!?

Να μας πεις νέα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

αλό ξανά και από εμάς,

τελικά μισό σπίτι μάζεψα, το υπόλοιπο είναι σε κατάσταση πέντινγκ γιατί κοιμάται η κυρά και δεν μπορώ να βάλω σκούπα.

ΦΑΓΑΜΕ ΕΝΑ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΙΧ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπου χουυυυ είμαι πολύ συγκινημένη, το παιδάκι μου έφαγε ολάκερο γεύμα, αφού ήταν 150 γρ στο σύνολο και τόσο μας έχει πει η παιδίατρος ότι είναι ένα πλήρες γεύμα.

Περαστικά Άννυ μου, συναχώθηκες ε? προσοχή με τον κ@λόκαιρο αυτό ρε γμτ δεν ξέρεις πώς να ντυθείς.

Ιωάννα μου σιδερένιοι!!!! τώρα μυξοπόλεμος για λίγο και τέλος όλα!!

Συγχαρητήρια στα καινούργια μας δοντάκια, τα πιρανχάκια μας μεγαλώνουν...

Εμείς εκτός από φαλακρές , είμαστε και φαφούτες χιχιχιχι

Μα πότε θα αποκτήσουμε κόμη να βάλουμε όλα εκείνα τα ωραία κοκαλάκια που μας πήρε η μαμά μας?

Μαρή τρελοΆντζυ ξεσηκώνεις τον κόσμο και φεύγεις?

Κουταλάκια εμείς έχουμε ένα της νουκ, έχουμε φάει και με μεταλικό αλλά της το έκοψα γιατί το φοβάμαι εγώ περισσότερο.

GaiGp3.png

αλό ξανά και από εμάς,

τελικά μισό σπίτι μάζεψα, το υπόλοιπο είναι σε κατάσταση πέντινγκ γιατί κοιμάται η κυρά και δεν μπορώ να βάλω σκούπα.

ΦΑΓΑΜΕ ΕΝΑ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΙΧ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπου χουυυυ είμαι πολύ συγκινημένη, το παιδάκι μου έφαγε ολάκερο γεύμα, αφού ήταν 150 γρ στο σύνολο και τόσο μας έχει πει η παιδίατρος ότι είναι ένα πλήρες γεύμα.

Περαστικά Άννυ μου, συναχώθηκες ε? προσοχή με τον κ@λόκαιρο αυτό ρε γμτ δεν ξέρεις πώς να ντυθείς.

Ιωάννα μου σιδερένιοι!!!! τώρα μυξοπόλεμος για λίγο και τέλος όλα!!

Συγχαρητήρια στα καινούργια μας δοντάκια, τα πιρανχάκια μας μεγαλώνουν...

Εμείς εκτός από φαλακρές , είμαστε και φαφούτες χιχιχιχι

Μα πότε θα αποκτήσουμε κόμη να βάλουμε όλα εκείνα τα ωραία κοκαλάκια που μας πήρε η μαμά μας?

Μαρή τρελοΆντζυ ξεσηκώνεις τον κόσμο και φεύγεις?

Κουταλάκια εμείς έχουμε ένα της νουκ, έχουμε φάει και με μεταλικό αλλά της το έκοψα γιατί το φοβάμαι εγώ περισσότερο.

Βρε Βικάκι έχεις έναν απίστευτο τρόπο να γράφεις!!! :tongue::tongue:

Κάθε φορά μου φτιάχνεις το κέφι!!!

Αντε βρε θα βγάλει μαλάκια το Λουσάκι μας, η νυφούλα μου!!! :tongue::tongue::tongue: και δοντάκια!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

αααααααααααααααααααααααααααα!θα τρελαθώ!!!!!!!!!!!!!!δεν έχω mail:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

τι έγινε ρε παιδιά???????????????????????????????????????

χωρίς πλάκα,το έστειλες στην ίδια διεύθυνση που έστειλες το προηγούμενο?

ααααααααααααα!!!!!!!καποιος μας σαμποταρει! στο εστειλα σε αυτη που μου πες στο μηνυμα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

μολις ηρθα απο τον εκτακτο οδοντιατρο...Δημητρα μαντεψε....φρονιμητης...πρησμενη ξαφνικα ολη μου η αριστερη πλευρα...αυριο 09:30 το πρωι ξεκιναμε επισκεψεις για να μου τα φτιαξει..........

8yrVp3.png

WAy0p2.png

κ τωρα τα νεα..γραφω με αριστερο γιατι ταιζω,οποτε δικαιολογηστε με.μου στειλε μετα απο 6 μηνες μηνυμα η Στρατα.θα σας μεταφερω οσα μου γραφει περιπου,οπως μου ειπε..

φυγανε το Μαιο για Ικαρια κ της επεσαν ολα μαζεμενα,δουλειες,μωρο κ καμια βοηθεια..ο μικρος Ιασωνας εκλεισε τον 6ο κ ηρθανε Αθηνα για οδηγιες παιδιατρου για φαγητο.δυστυχως με το Νικο χωριζουνε.εχετε ολες πολα φιλια κ σε σας κ στα μπεμπακια σας!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Βρε Βικάκι έχεις έναν απίστευτο τρόπο να γράφεις!!! :tongue::tongue:

Κάθε φορά μου φτιάχνεις το κέφι!!!

Αντε βρε θα βγάλει μαλάκια το Λουσάκι μας, η νυφούλα μου!!! :tongue::tongue::tongue: και δοντάκια!!!

Αχ συμπεθέρα μου να σαι καλά, λέμε και καμία χαζομαρούλα να ευθυμούμε κομματάκι!!! Σας καμάρωνα προηγουμένως στο φέις, τί καλό αγοράκι είναι αυτό που έχουμε καλέ!!!!!

Πάντως μόλις βγάλουμε δοντάκια ή μαλάκια θα κεράσω όλο το April Power σουφλέ χιχιχιχι

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...