Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κι από μένα!

περαστικούλια στα αρρωστούλικα μωράκια σας Χριστίνα,Άννη,Βασιλική και Ιωάννα!εύχομαι να είχατε ένα ήρεμο βράδυ όλοι και να μην ανεβάσουν πάλι πυρετό!

Μαράκι εύχομαι να μη ξανασυμβεί τέτοιο δράμα με τη μικρή,δε φαντάζομαι πόσο απελπισμένη ένιωσες...για να σε πήρε ο αντρούλης σου θα είχε φτάσει στο αμην,αλλά αφού δε μπορείς να κάνεις κάτι από τη δουλειά παρά μόνο να τρελένεσαι,ίσως είναι καλύτερα να μην σου αναφέρει εκείνη την ώρα το χαμό...έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή περνάει η κρίση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο..

εμείς από τότε που μετακομίσαμε χάσαμε τον εύκολο ύπνο το βράδυ...ενώ πριν έτρωγε και αποκοιμιόταν στην αγκαλιά μου στο ρέψιμο,τώρα έχουμε αγώνα και το βράδυ για να κοιμηθεί....και τα φτύνω..ενώ πριν ήξερα οτι όσο κουρασμένη και να είμαι,το βράδυ μετά το μπάνιο και το γεύμα θα κοιμόταν,τώρα πρέπει να την κάνω βόλτες κανένα μισάωρο για να κοιμηθεί,θέλει την πιπίλα της,μετά δεν την θέλει κτλ..μέση,χέρια OFF...

μας παίρνει σχεδόν 1.00 να κοιμηθεί,μετά κάτι να μαζέψω,να χαλαρώσω λιγάκι,μέχρι να κοιμηθώ,ξυπνάει ως τις 8.οο κι εγώ κοιμάμαι λίγες ώρες και δε μου φτάνουν..πως τα καταφέρνετε ρε κοριτσάκια που δουλεύετε?σας θαυμάζω!!!!!

άσε που δεν κάθεται καθόλου πια στο ριλάξ..αλήθεια ρε κορίτσια εσάς κάθονται?όλη την ημέρα αγκαλιά είμαστε νομίζω,να παίξουμε αυτό,να δούμε κι αυτό,λίγο κάθεται στον καναπέ που τη στερεώνω,λίγο στο γυμναστήριο,αυτά..βαριέται πολύ ευκολα και χτυπιέται να πάμε αλλού,να κάνουμε κάτι άλλο!

α!δε σας είπα που λέει και μπαμπά:tongue::tongue::tongue::tongue:(το είχα γράψει σε εκείνο το μήνυμα στην angie)βασικά όταν κλαιει παραπονεμένα λέει μπα-μπα μουυυυυυυυυυυ.κι ο μπαμπάς τρελένεται!!!!!!!!!!!!!!!

την άλλη εβδομάδα πάμε στο γιατρό και κόβουμε αποστείρωση-ναι,εμένα μου είπε μετά τους 6 μήνες:shock:και θα μου κακοφανεί πάααααααρα πολύ!δηλαδή μετά αρκεί ένα καλό πλύσιμο:shock::shock::shock:

και θα ξεκινήσουμε και κρεμούλες!ανυπομονώ!

πάλι πολλά είπα:oops::oops::oops::oops::oops:

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Δεσποινα, Τανίτσα μου!!!

Δεσποινάκι, έβαλες 1 αχλάδι και μισή μπανάνα ή ολόκληρη?

Τάνια μου, έφυγαν ήδη 3 με κούριερ αυθημερόν παράδοση και μπόνους μια κρέμα γάλακτος να ρίξεις από πάνω.... λάιτ φυσικά, έχουμε και μια σιλουέτα να διατηρήσουμε....

GaiGp3.png

και για να συμπληρώσουμε τον υπέροχο καφέ της Βίκης

0505p232-banana-waffles-l.jpg?400:400

καλή μας όρεξή!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

Καλημέρα Δεσποινα, Τανίτσα μου!!!

Δεσποινάκι, έβαλες 1 αχλάδι και μισή μπανάνα ή ολόκληρη?

Τάνια μου, έφυγαν ήδη 3 με κούριερ αυθημερόν παράδοση και μπόνους μια κρέμα γάλακτος να ρίξεις από πάνω.... λάιτ φυσικά, έχουμε και μια σιλουέτα να διατηρήσουμε....

εβαλα 1 ολοκληρη μπανανα (μικρη) αλλα δεν πορεσε να τη φαει ολη. βαλε καλυτερα μιση για αρχη κ βλεπεις. παντως κ με ολοκληρη εγινε αρκετα καλη,οχι δηλαδη πολυ πηχτη.

pHNqp3.png9S1np2.png

σε μούλτι τα αλέθετε κοριτσάκια ή σε μπλέντερ?

και φαντάζομαι βάζετε σκέτα τα φρούτα,ε?(εννοώ κάποιοι βάζουν και κρέμα ή μπισκοτάκια)

και κάτι ακόμα να ρωτήσω!ποιο κουταλάκι έχετε πάρει?????????

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο εμας.εγω δεν εχω παραπονο για τον υπνο της Κλειους.τα κλασικα ειχαμε ,ξυπνησε 6:30 για μαμ κ την επεσα διπλα της.

εγω ομως ειμαι ενα χαλι.ποναει παρα πολυ ο λαιμος μου.μονο αυτο ευτυχως ομως.

Βικυ βαλε μιση μπανανα κ γιατι δεν νομιζω να μπορεσει να την φαει ολη,αλλα κ επειδη η μπανανα ειναι στουμπωτικη.γιου νοου γουατ αι μιν!;)

κ εγω την περιμενω απο χθες να τα κανει αλλα δεν κανει!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

και φαντάζομαι βάζετε σκέτα τα φρούτα,ε?(εννοώ κάποιοι βάζουν και κρέμα ή μπισκοτάκια)

Ατλαντις μου εγω σε μουλτι τα αλεθω,αλλα το μηλο δεν γινεται καλα κ βαζω κ λιγο νερο μεσα.

πλεον βαζω σκετα φρουτα,εβαζα κ λιγο ετοιμη φρουτοκρεμα σκονη ή ρυζαλευρο αλλα δεν θελει τωρα.

κουταλακια εχω διαφορα.αλλα μ εχουν βολεψει πολυ κατι κουταλακια απο το ικεα που εχει σετ παιδικα αλλα κ καποια απο zara Home.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

εγω στο μουλτι τα βαζω κ σκετα χωρις κρεμα ή μπισκοτακια.

κουταλακι της chicco ενα πορτοκαλι,καλυμενο με σιλικονη. πολυ καλο για αρχη.

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημερα μαρακι! και γω στο μουλτι σκετα με λιγο γαλα γιατι σκέτα ακομη δεν τα θέλει. οσο για κουταλακι της ειχα πάρει τα παιδικα που κυκλοφορουν αλλα δεν τα θέλει. Της αρεσει να τρωει με μικρο μεταλλικο!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

i see...σας ευχαριστώ!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μας.

Ο ύπνος μας κλασικά ο ίδιος. 2 ταίσματα τη νύχτα και ξύπνησε στις 8 παρά. Σε λιγάκι θα κοιμηθεί ξανά μιας και είναι λίγο κομμάτια. Κι εγώ κομμάτια είμαι με πονοκέφαλο.

X4pTp3.png

Καλημέρα κι απο εμάς!!! Εμείς ειμαστε μια χαρα σημερα!!! Τον μικρο τον ξύπνησα εγώ στις 9.30 (!!!!!!) γιατί μαλλον δεν είχε σκοπό! Πολύ καλά οπως καταλαβαίνετε. Κι εγώ είχα προετοιμαστεί για τρελό ξενύχτι....

Βίκυ βαλε την μισή μπανανα μαζί με αχλάδι και θα γίνει σούπερ, θα ξετρελλαθεί η μικρή μας Λούσυ!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...