Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας μανουλες! καλε ποτε προλαβατε κ γραψατε τοσα?

καλα το σουφλε ειναι τελειο,θελω κ εγω!!!!!!!

Αννυ περαστικα στο Δημητρακη σου! τι τραβανε μωρε κ αυτα τα μωρακια!

christy εισαι κ εσυ απο Ξανθη,ε? χθες το βραδυ το διαβασα. θα σου ελεγα να ερχοσουν κ εσυ στη συνατηση μας. την επομενη φορα,οκ?

εβαλα φωτο στο φεις,αλλα δεν βγαλαμε πολλες,ηταν κ λιγο στενα εκει που καθισαμε κ ο μπεμπης μου κοιμοταν την περισσοτερη ωρα.next time.......

σημερα εφαγε κ μπανανα κ του αρεσε πολυ! κ μενα οση περισεψε :-D

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ φίλες μου, έκανε πάλι πυρετό 38,2 και του έδωσα πάλι ντεπόν και τώρα τραγουδάει... Πήρα πάλι την παιδίατρο και μου λέει πως ο πυρετός είναι μάλλον άσχετος από το δόντι :o

Όλα μαζί!!! Ελπίζω να μην τραβήξει κι άλλο ο πυρετός! Φιλάκια!

κ εμεις απο τα ίδια κουραγιο μας λοιπον:(:(:(:(

Καλησπέρα κι από μένα. Περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια και μανούλες.

Τα πράγματα καλύτερα σήμερα. Δεν είχαμε σπαραγμούς ευτυχώς.

Βέβαια πάλι δεν κοιμήθηκε καλά το μεσημέρι και ήταν μες στην γκρίνια απ΄τις 8 και μετά. Τελικά κοιμήθηκε τώρα.

Αχ, πολύ κουραση βρε κορίτσια. Εϊναι μόλις 9 και νιώθω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα. Δεν την παλεύω, θα την πέσω από τις 10 απόψε. Πάω να χαζέψω λίγο στο φέις αφού δεν είστε εδώ...

Καληνύχτα και φιλάκια σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μόλις παρήγγειλα ένα καθισματάκι φαγητού της Chicco το 360 που εφαρμόζει στο τραπέζι της κουζίνας και γυρίζει γύρω γύρω. Το έβρισκα παντού 69ευρώ και τελικά το βρήκα σε ένα σάιτ 50 +5 η αποστολή. Αν ενδιαφέρεται καμμία μου λέτε΄να σας πω το σάιτ.

Επίσης στο πάρεντς μια κοπελίτσα πουλάει ένα ολοκαίνουριο με τις ταμπέλες 40 ευρώ ίδια μάρκα μόνο που δεν περιστρέφεται. Είναι στο Περιστέρι η κοπέλα. Αν κάποια που μένει κοντά ενδιαφέρεται το παίρνει και γλιτώνει τα μεταφορικά (γιατί στο σάιτ που λέω το πουλάνε κι αυτόι 40 ευρώ, κι αλλού κάνει 50 νομίζω).

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Σήμερα ξύπνησε απ´τις 5:30 η Αθηνά κ δεν κοιμόταν με τίποτα. Τελικά κατά τις 7 παρά σηκώθηκε ο Κώστας κ την πήρε για να κοιμηθώ κανα μισάωρο ακόμα αφού δουλεύω. Πάλι καλά. Βέβαια περιττό να σας πω οτι είμαι κομμάτια...

Καλημέρα σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!!!

Περαστικά σε όλα τα μωράκια που έχουν πυρετούλη και υπομονή στις ξενύχτησες μανούλες!!!

Ένα ζεστό καφεδάκι με μπόλικη σαντιγούλα κανείς???

Coffee.jpg&t=1

GaiGp3.png

Κοιμηθήκαμε παράξενα και εμείς απόψε.... Έπεσε κατά τις 22.00 και στις 1.30 ξύπνησε για μαμ. Εφαγε αλλά δεν κοιμόταν, ζορίστηκα λιγάκι αλλά κατά τις 2 την κοίμησα, στις 4.30 ξαναξυπνάει για μαμ, τρώει αλλά μετά είχε όρεξη για παιχνίδι.... ώχου λέω, τεσπά, παίζουμε λιγάκι στο χαλαρό, την κοιμίζω τελικά. Μόλις όμως πέφτω και εγώ και την κοιτάω... σορπράιζ!!!! ξαναξυπνάει!!!! και να μην κοιμάτάται με τπτ!! Τελικά στις 5 και ύστερα από πολλά νεύρα (δικά μου) κοιμήθηκε μαζί μας. Στις 8 παρά ξύπνησα από την κινούμενη μπόχα δίπλα μου, αντιλαμβάνεστε ποιά ήταν η βρωμίλω (και πεινάλα φυσικά), και δεν ξανακοιμηθήκαμε... Και τώρα νυστάζω ελαφρώς.....

Σήμερα λέω να της βάλω και μπανάνα στην φρουτόκρεμα. Να της δώσω λίγη σκέτη πρώτα ή να την βάλω στο μούλτι με το αχλάδι μαζί?

Α, καλά, περιττό να σας πω ότι έκανα τα σουφλέ χτες το απόγευμα και φάγαμε από 2 ο καθένας...... Έμειναν άλλα 4 ακόμα χμ.... χαχχααχα

GaiGp3.png

Καλημερα και απο μενα σε ολες τις μανουλες!

Angel και μεις παραξενα κοιμηθηκαμε,κομηθηκε 10:45 και στις 04:30 για να πιει γαλα ενω συνηθως δεν ξυπναει... ειναι ακομα βραχνιαζμενη, βηχει και ολη την ωρα φτερνιζεται η καημενουλα!εκανες και σουφλεδακι διαβασα...φανταζομαι...κολαση!!!

Παντως και μενα πρωι πρωι τα κανει... δεν προλαβαινω καλα καλα να ξυπνησω και ειμαι πανω πανω απο μια πανα!!

Καλημέρα μανούλες,

Κι εγώ ξύπνια από τις 6, έπρεπε να είμαι 8 στο γραφείο για ένα ραντεβού και καταλαβαίνετε!

Περαστικά κι από μένα στα μωράκια με τον πυρετό.

Κι εμάς μόλις χαλαρώσαμε ότι έστρωσε με τον ύπνο της, άρχισε τα κόλπα πάλι, δεν κοιμάται πριν τις 11 την νύχτα και ξυπνάει άλλες 2-3 φορές μέχρι τις 7.00 το πρωί οπότε κ φυσικά θέλει ζιζί, όχι για να φάει αλλά για να νανουριστεί.

Το ευχάριστο είναι ότι αύριο εδώ είναι αργία και έχουμε 3 μέρες να ξεκουραστούμε λίγο.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσάκια μου!Βικάκι ΘΕΛΩ ΣΟΥΦΛΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

Χριστινάκι μου περαστικά στη μικρή σου,ειναι ο παλιο καιρος τέτοιος!βαζε ορό συνέχεια κ θα ηρεμήσει!

εγω εχω το μισητό.......σίδερο!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Χριστίνα περαστικά σας... τί σας είπε ο γιατρός σας για την μύξα? εμάς μας είχε πει πρίν από κάθε γεύμα μπόλικο ορό στη μύτη και αναρρόφηση. Σε 2 24ωρα είχαμε καθαρίσει εντελώς.

Δεσποινάκι μου και εμείς για κανένα μήνα είχαμε τα ίδια. Δεν κοιμόταν αν δεν πήγαινε 12 η ώρα, ξύπναγε 500 φορές την νύχτα και φυσικά 7.30 με 8.00 το πρωί εγερτήριο. Τώρα εδώ και 2 βδομάδες περίπου κοιμάται κατά τις 9 με 9.30 και ξυπνάει 8.00 με 9.00 το πρωί (με ενδιάμεσα ξυπνήματα φυσικά....). Δεν φταίμε εμείς, απλά μερικά μωράκια έχουν πολύ άστατα ωράρια!!

Άντζυ εγώ σίδερο ΠΑΠΑΛΑ!!!!!!! Τα σιδέρωσα ΟΛΑ εχτές. Βέβαια, σήμερα θα βάλω πλυντήριο πάλι αλλά μέχρι αύριο έχω ασυλία... χεχεχε

GaiGp3.png

καλημερα κ απο μας!

η χθεσινη νυχτα ηταν αρκετα καλη. κοιμηθηκε στις 10 κ ξυπνησε στις 4 για ζιζι κ ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 7:20. σε λιγο θα παμε βολτουλα.

angel εγω χθες του εδωσα πρωτη φορα μπανανα. την εκανα στο μουλτι μαζι με αχλαδακι κ εγινε τελεια!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημερα!!!

Περαστικα στα μωρουλινια μας! ΔΕν μας ξεκινησε μου φαινετε καλα το φθινοπωρο!!! Υπομονη στις μανούλες!!!

Και εμενα παραδοξως ξυπνησε στις 5, της εδωσα την πιπιλα και ξανακοιμηθηκε για λιγο. Ξαναξυπνησε αλλα ηταν καλο κοριτσι και δεν σηκωσε τη μαμα, επαιζε στο κρεβατακι της, μέχρι τις 7 βέβαια που σου λεει φτανει ρε μανα το παρακανες:tongue::tongue: Τωρα κοιμάται και εγω περιμενω να στεγνωσει το πατωμα απο το πρωινο σφουγγαρισμα και να κανω καφεδακι. Να πιάσω και τα χωνακια για την βαπτιση μπας και τα τελειώσω ποτέ!

Βικυ μου εχεις πμ, με την διευθυνση μου. Σε παρακαλω μεχρι το μεσημερι το σουφλεδακι μου να ειναι εδω:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...