Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ακόμα 38,1 έχει... Ξερετε σε πόση ώρα επιδρά το ντεπόν???

Δεν ξέρω να σου πω... αλλά νομίζω οτι κρατάει 6 ώρες. Είναι σίγουρα δόντια;

Ρε γαμώτο το κουκλάκι μας... :(:(:(:(:(:(:(:(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Andria27 περαστικα σας... νομιζω πως θελει καμια ωριτσα για να αρχισει να επιδρα τουλαχιστον στη δικια μου τοσο παιρνει...αλλα μαλλον ειναι και θεμα οργανισμου.

Καλα δεν μπορει να λειψει ενας ανθρωπος !! Γεμισατε 3 σελιδες .... δεν φανταζομαι να περιμενετε σχολιασμο!! Τα βασικα μόνο!!!!

Περαστικα στα μωράκια με πυρετο!!! Ιωαννα και άννυ υπομονή μανούλες!

Χριστινα καλως μας ήρθες ξανα. Πήγες τελικα στη γιατρο? τι σου είπε?

Εμεις πήγαμε στη χρυσουπολη για καφεδακι με τις δέσποινες και τα πανέμορφα αγοράκια τους. Φώτο έχει αναλάβει να βάλει η δεσποινα82! Περασαμε πολύ ωραια και ευτυχως δεν έιχαμε κλαμματα στη διαδρονη γιατι το είχα μεγαλο αγχος!

Χτες πήγα στο κομμωτηριο και μου έκανε ενα χτενισμα αλλα ντ' αλλων! Μεγαλυτερη μ@^&(α δεν γινοταν! Την παρασκευη θα ξαναπάω και θα της πω να επικεντρωθει σε κάτι λιγότερο στημμενο και περισότερο φυσικο!

ΑΑΑ παραλίγο να το ξεχνούσα!! Μπράβο στο Λουσάκη μας που έφαγε το αχλαδάκι!!!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Τι εγινε βρε κοριτσακια?

Αννυ περαστικα στον Δημητρακη!Εχω ακουσει οτι μεχρι 38,3 ειναι απο τα δοντια.Αν ειναι παραπανω μαλλον ειναι κρυωμα!

Περαστικα παντως!

Ιωαννα πως ειναι ο Θοδωρακης μας??Ελπιζω να ειναι καλυτερα!

Εγω βγηκα να παρω ενα multi, (αυτο που ειχαμε καηκε) πηγαμε και πηραμε πορτοκαλακι που θα πιουμε αυριο (ελπιζω να ειναι γλυκα γιατι αλλιως θα εχουμε θεμα):rolleyes::rolleyes::rolleyes:και γυρισα καναμε μαμ και νανακια.Τωρα αδιαθετησα και ποναω γμτ..................

Λεω μια και κοιμηθηκε να την πεσω και εγω, εκτος και αν με πιασουν οι νοικοκυρωσυνες μου παλι και ξεκ@λ#θω στις δουλειες!

Διαφημίσεις

μανιουλες ποσες μεζουρες φτιαχνετε ρυζαλευρο; η τουλαχιστον ποσες πιστευετε οτι τρωει; εγω ξεκινησα με μια και εφτασα στις 5 οποτε και ετρωγε ολη την κρεμα.ειναι 3 μερες τωρα ομως που μετα απο καμποσες κουταλιες αρχιζει την γκρινια. να υποθεσω οτι χορταινει; δηλ σιγουρα δεν τρωμε 6 μεζουρες. στο κουτι γραφει 9 μεζουρες ειναι ενα πληρες γευμα. δινω γαλα μετα αλλα ειμαι περιειργη οσες δινετε ρυζαλευρο ποσο τρωνε; πλανταξε στο κλαμμα σημερα! το γαλα της ομως το ηθελε μετα και μπολικο κιολας. μ εχει μπερδεψει,μπουχτιζει με την κρεμα και θελει μονο γαλα μετα;

KOWTp3.png

Καλημέρα φίλες μου! Βικάρα η Λούσυ μας έφαγε επιτέλους???? Μπράβο, μπράβο!!!

Λοιπόν, εμείς βγάζουμε δόντι κι έχει ξυπνήσει από τις 7.30 και κλαίει... Τι στενοχώρια έχω πάρει δεν φαντάζεστε. Υποφέρει ο καλός μου... Εκανε και πυρετό. Πήρα την παιδίατρο και μου είπε να του δώσω ντεπόν κι έχει ηρεμήσει το παιδάκι μου κάπως. Παιδιά βογκάει συνέχεια... Τόσο πόνο έχουν τα δόντια???

τι επιασε τα μωρα μαςρε κοριτσια??????/ και εμενα τα ίδια η μπέμπα. με πυρετό κ λιγες μυξούλες εχτες της δωσαμε ντεπον. το προβλημα ειναι το ντεπον με τη συριγγα το φτυνει. οποτε πάει τζαμπα? μεσα στο νερο ισως θα μπορουσαμε αλλα λεει ο γιατρος αν δεν τοπιει ολο το νερο δεν πινει το ντεπον . Αλλα κ να το φτυνει καλύτερο ειναι?:confused::confused::confused::confused:

Εσεις πως το δινετε???

Α κοριτσια τι σημαινουν οι μξούλες για το μωρο????ειναι ανυσηχιτικο ????? χρειάζεται λετα να τη δει ο γιατρος???? δεν ξερω κ πώς τις βγάζουν τις μύξες(συγνωμη κιολας που σας αηδιάζω!!!!1))

Εγω touki δεν μπορω να σε φωτισω γιατι ακομη δεν μπηκαμε στις στερεες τροφες αλλα ισως δεν απολαμβανει την κρεμα οσο απολαμβανει το γαλατακι της...

Τανια δεν πηγαμε παιδιατρο,την πηρα τηλ και μου ειπε ακυρο το εμβολιο μετα απο μια εβδομαδα θα το κανουμε και οσο για τα ασπρα στιγματα μου ειπε οτι ειναι μαλλον μυκητες να παρουμε dactarin gel και να της το βαζω 2 φορες τη μερα μετα φαγητου,με διαβεβαιωσε παντως οτι δεν ειναι τιποτα και οτι θα περασει γρηγορα!

Πως πηγε η συναντηση?περασατε ωραια ?

Αndria27 καλοριζικο το δοντακι και καλες μασες:lol:

Μηπως ειναι ο ερμης αναδρομος?? Δεν μπορει καποιον υπογειο ρολο θα παιζει...

Ειναι λιγο και η αλλαγη του καιρου εχει αρχισει να φθινοπωριαζει για τα καλα!!

Διαφημίσεις

τι επιασε τα μωρα μαςρε κοριτσια??????/ και εμενα τα ίδια η μπέμπα. με πυρετό κ λιγες μυξούλες εχτες της δωσαμε ντεπον. το προβλημα ειναι το ντεπον με τη συριγγα το φτυνει. οποτε πάει τζαμπα? μεσα στο νερο ισως θα μπορουσαμε αλλα λεει ο γιατρος αν δεν τοπιει ολο το νερο δεν πινει το ντεπον . Αλλα κ να το φτυνει καλύτερο ειναι?:confused::confused::confused::confused:

Εσεις πως το δινετε???

Α κοριτσια τι σημαινουν οι μξούλες για το μωρο????ειναι ανυσηχιτικο ????? χρειάζεται λετα να τη δει ο γιατρος???? δεν ξερω κ πώς τις βγάζουν τις μύξες(συγνωμη κιολας που σας αηδιάζω!!!!1))

θα της το δινεις με συριγγα λιγο λιγο ωστε να μην προλαβαινει να φτυνει.

για τις μυξες θα βαζεις συνεχεια φυσιολογικο ορο κ θα παρεις απο το φαρμακειο μια συσκευη ρινικης αποσυμφορησης,αυτες που εχουν σωληνακι,κ θα τις τραβας,

οι μυξες πρεπει να βγαινουν οπωσδηποτε γιατι αλλιως δημιουργουνται φλεματα= βηχας.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μανούλες φιλενάδες γεια σας!

Τί κάνετε; Εμείς αν πω καλά θα πω ψέματα... Έφτασε το πρωί 39.5 και με το ντεπόν πέφτει λίγο μετά από 1 1/2 ώρα! Τον έκανα και μπανάκια... Ταλαιπωρείται όμως η ψυχούλα μου.... Τώρα κοιμήθηκε με το μπαμπά του κι εγώ περιμένω τη μαμά μου που έρχεται να συνδράμει! Εγώ είμαι λιώμα γιατί το βράδυ δεν κοιμήθηκα κ πολύ...

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας! ΜΑκάρι να πιάσουν!

Το ντεπόν με σύριγγα του το στάζω στο στόμα και παρόλο που κλαίει το πίνει σιγά σιγά. Κι ο Θοδωρής έχει μύξες ρευστές κ του βάζω ορό.

Περαστικά και στα δικά μωράκια σας, Βασιλική, Χριστίνα και Άννη! Μπράβο και γιατο δοντάκι που εμφανίστηκε!

Δε θυμάμαι και πολλά, πάω να την πέσω κι ας έρθει η μαμά μου να χτυπάει απ' έξω!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

θα της το δινεις με συριγγα λιγο λιγο ωστε να μην προλαβαινει να φτυνει.

για τις μυξες θα βαζεις συνεχεια φυσιολογικο ορο κ θα παρεις απο το φαρμακειο μια συσκευη ρινικης αποσυμφορησης,αυτες που εχουν σωληνακι,κ θα τις τραβας,

οι μυξες πρεπει να βγαινουν οπωσδηποτε γιατι αλλιως δημιουργουνται φλεματα= βηχας.

αυτο το σωλινάκι για τη μυτη το έχω αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε πώς χρησιμοποιειται? αν και θα διαβασω κ τις οδηγίες

το φυσιολογικο ορο απλα τον σταζω στη μυτη???:confused::confused:

συγνωμη αλλα δεν ξερω--φιλακια

Μανούλες φιλενάδες γεια σας!

Τί κάνετε; Εμείς αν πω καλά θα πω ψέματα... Έφτασε το πρωί 39.5 και με το ντεπόν πέφτει λίγο μετά από 1 1/2 ώρα! Τον έκανα και μπανάκια... Ταλαιπωρείται όμως η ψυχούλα μου.... Τώρα κοιμήθηκε με το μπαμπά του κι εγώ περιμένω τη μαμά μου που έρχεται να συνδράμει! Εγώ είμαι λιώμα γιατί το βράδυ δεν κοιμήθηκα κ πολύ...

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας! ΜΑκάρι να πιάσουν!

Το ντεπόν με σύριγγα του το στάζω στο στόμα και παρόλο που κλαίει το πίνει σιγά σιγά. Κι ο Θοδωρής έχει μύξες ρευστές κ του βάζω ορό.

Περαστικά και στα δικά μωράκια σας, Βασιλική, Χριστίνα και Άννη! Μπράβο και γιατο δοντάκι που εμφανίστηκε!

Δε θυμάμαι και πολλά, πάω να την πέσω κι ας έρθει η μαμά μου να χτυπάει απ' έξω!

περαστικα Ιωαννα για τισο πυρετο εμας μας ειχε δωσει algofren αρκετα δυνατο κ επεσε αμεσως κουραγιο k οτι σας λεει ο γιατρος

Αχ φίλες μου, έκανε πάλι πυρετό 38,2 και του έδωσα πάλι ντεπόν και τώρα τραγουδάει... Πήρα πάλι την παιδίατρο και μου λέει πως ο πυρετός είναι μάλλον άσχετος από το δόντι :o

Όλα μαζί!!! Ελπίζω να μην τραβήξει κι άλλο ο πυρετός! Φιλάκια!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...