Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου τί κάνετε;!

Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα... Πρωί πρωί με κατέβασε ο αντούλης στην αγορά όπου και σουρτούκευα για ώρες... Όταν αποφάσισα να γυρίσω σπίτι, πήγα να πάρω ταξί, γινόταν χαμός και όταν ήρθε επιτέλους η σειρά μου, χώθηκε μια στο ταξί μου! Ο ταξιτζής της την είπε, αυτή ευαισθητοποιήθηκε να κατάβει -δε με είχε δει, κλπ! Αυτό για τη γαϊδουριά που λέγατε!

Στο σπίτι με έπιασαν τα κλάμματα -άνευ λόγου και αιτίας, ή έστω για βλακείες- και αφού κοιμήθηκα μισή ωρίτσα, έστρωσα! Ακριβώς σαν τα μωρά όταν κουράζονται...

Το ευχάριστο ήταν ότι πήγαμε και είδαμε τη βαφτιστήρα μας! Είναι ένα γλυκούτσικο, ροζουλί, μικροσκοπικό (αυτό πιστέψτε με, πολύ παρήγορο! ;)) μωράκι που κάνει αυτά τα θορυβούλια που λατρεύω και πολλές γκριμάτσες στον ύπνο της!

Ο άντρας μου δεν είχε ξαναδεί νεογέννητο από κοντά και είχε χαζέψει! "Είναι αληθινό!" γύρισε και μου είπε κάποια στιγμή! :D

Πλάκα είχε!

Θάλεια, μπράβο για το μωράκι σας!

Στρώμα έχει αγοράσει καμιά; Λέμε αύριο να πάμε να δούμε, αλλά δεν είμαι σίγουρη για τον τύπο... Τελικά είναι καλύτερος ο κοκοφοίνικας ή το λάτεξ; Ή ο συνδιασμός; :confused:

Εχει μιλήσει καμιά με παιδίατρο για το θέμα αυτό;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα... Πρωί πρωί με κατέβασε ο αντούλης στην αγορά όπου και σουρτούκευα για ώρες... Όταν αποφάσισα να γυρίσω σπίτι, πήγα να πάρω ταξί, γινόταν χαμός και όταν ήρθε επιτέλους η σειρά μου, χώθηκε μια στο ταξί μου! Ο ταξιτζής της την είπε, αυτή ευαισθητοποιήθηκε να κατάβει -δε με είχε δει, κλπ! Αυτό για τη γαϊδουριά που λέγατε!

Στο σπίτι με έπιασαν τα κλάμματα -άνευ λόγου και αιτίας, ή έστω για βλακείες- και αφού κοιμήθηκα μισή ωρίτσα, έστρωσα! Ακριβώς σαν τα μωρά όταν κουράζονται...

Το ευχάριστο ήταν ότι πήγαμε και είδαμε τη βαφτιστήρα μας! Είναι ένα γλυκούτσικο, ροζουλί, μικροσκοπικό (αυτό πιστέψτε με, πολύ παρήγορο! ;)) μωράκι που κάνει αυτά τα θορυβούλια που λατρεύω και πολλές γκριμάτσες στον ύπνο της!

Ο άντρας μου δεν είχε ξαναδεί νεογέννητο από κοντά και είχε χαζέψει! "Είναι αληθινό!" γύρισε και μου είπε κάποια στιγμή! :D

Πλάκα είχε!

Θάλεια, μπράβο για το μωράκι σας!

Στρώμα έχει αγοράσει καμιά; Λέμε αύριο να πάμε να δούμε, αλλά δεν είμαι σίγουρη για τον τύπο... Τελικά είναι καλύτερος ο κοκοφοίνικας ή το λάτεξ; Ή ο συνδιασμός; :confused:

Εχει μιλήσει καμιά με παιδίατρο για το θέμα αυτό;

ιwanna μου χαμος δεν γινοταν στο κεντρο??τουλαχιστον ψωνισες???

μπραβο για το βαφτιστηρακι σας!πολυ χαιρομαι!

οσο για το στρωμα απο οσα εχω ακουσει λενε καλυτερα συνδιασμο λατεξ κ κοκοφοινικα..τι να πω..δεν ξερω....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Πλάκα είχε!

Οι ορμόνες μου είναι τόσο τρελαμένες που διαβάζοντας τις 2 παραπάνω παραγράφους βούρκωσα. Ε ρε τι μας περιμένει!

X4pTp3.png

ιwanna μου χαμος δεν γινοταν στο κεντρο??τουλαχιστον ψωνισες???

μπραβο για το βαφτιστηρακι σας!πολυ χαιρομαι!

οσο για το στρωμα απο οσα εχω ακουσει λενε καλυτερα συνδιασμο λατεξ κ κοκοφοινικα..τι να πω..δεν ξερω....

Την ώρα που έφτασα δεν είχαν ανοίξει καν τα μαγαζιά!!!

Το μεσημέρι έγινε μεγάλος χαμός και πήγα σπίτι...

Πήρα από το mothercare ένα σετ με 3 ολόσωμα φορμάκια για το Μπέμπη που τα είχε σε προσφορά -έχει κοριτσίστικα πιο πολλά, όπως και στο marks & spencer,αλλά περίεργα νούμερα, αν σας ενδιαφέρει πηγαίνεται να δείτε και μια ολόμαλλη πολύ απαλή κουβερτούλα από μαλλί merino...

Δοκίμασα και διάφορες πιτζάμες για την κλινική και το θηλασμό γενικά, αλλά εκτός του mothercare που είναι ειδικές και πανάκριβες και στρώνουν άψογα, όλες αυτές σε άλλα μαγαζιά που ανοίγουν με κουμπιά, ή θα μου έπλεαν και θα ήμουν με το καβάλο στο γόνατο ή θα ήταν στενές στο στήθος και την κοιλιά... Σκέφτηκα να πάρω αντί για πιτζάμες αυτά τα σετ φόρμας για μέσα στο σπίτι με φερμουάρ αλλά μια από τα ίδια... Ως και νυχτικιά σκέφτηκα να πάρω που δε φοράω ποτέ! Τελικά αγανάκτισα κ δεν πήρα τπτ! Εσείς τί σκέφτεστε να κάνετε;

Πολλοί προβληματισμοί σήμερα...

Οι ορμόνες μου είναι τόσο τρελαμένες που διαβάζοντας τις 2 παραπάνω παραγράφους βούρκωσα. Ε ρε τι μας περιμένει!

Άσε άσε... Το κοίταζα στην καλαθούνα και σκεφτόμουν πως σε λίγο θα έχω κι εγώ ένα παρόμοιο και μάλιστα τώρα ετοιμάζεται στην κοιλιά μου!

Δεν μπορώ να το πιστέψω... Νομίζω πως θα τα χαζεύουμε για ώρες και πάλι δεν θα μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε... :o

Διαφημίσεις

Την ώρα που έφτασα δεν είχαν ανοίξει καν τα μαγαζιά!!!

Το μεσημέρι έγινε μεγάλος χαμός και πήγα σπίτι...

Πήρα από το mothercare ένα σετ με 3 ολόσωμα φορμάκια για το Μπέμπη που τα είχε σε προσφορά -έχει κοριτσίστικα πιο πολλά, όπως και στο marks & spencer,αλλά περίεργα νούμερα, αν σας ενδιαφέρει πηγαίνεται να δείτε και μια ολόμαλλη πολύ απαλή κουβερτούλα από μαλλί merino...

Δοκίμασα και διάφορες πιτζάμες για την κλινική και το θηλασμό γενικά, αλλά εκτός του mothercare που είναι ειδικές και πανάκριβες και στρώνουν άψογα, όλες αυτές σε άλλα μαγαζιά που ανοίγουν με κουμπιά, ή θα μου έπλεαν και θα ήμουν με το καβάλο στο γόνατο ή θα ήταν στενές στο στήθος και την κοιλιά... Σκέφτηκα να πάρω αντί για πιτζάμες αυτά τα σετ φόρμας για μέσα στο σπίτι με φερμουάρ αλλά μια από τα ίδια... Ως και νυχτικιά σκέφτηκα να πάρω που δε φοράω ποτέ! Τελικά αγανάκτισα κ δεν πήρα τπτ! Εσείς τί σκέφτεστε να κάνετε;

Πολλοί προβληματισμοί σήμερα...

παντως νομιζω οτι οι γιατροι ζητανε να φοραμε νυχτικια για να ειναι πιο ευκολο για αυτους να μας βλεπουν...αμα παρουμε καμια ωραια κοντη νυχτικια με κανενα ζακετακι απο πανω?δεν θα ναι οκ?

κ δεν φοραω νυχτικιες αλλα αν βολευει...λεω να παρω κ τα 2 στην κλινικη κ οτι βολεψει....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

εγω ρωτησα τις 2 προσφατες μανουλες που γεννησαν και μου ειπαν να παρω 2 ΠΙΤΖΑΜΟΥΛΕΣ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ 2 ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΒΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΥΧΤΙΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΠΙΤΖΑΜΕΣ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Λες Annie; Μια νυχτικιά για τον τοκετό θα χρειαστεί, αλλά σκέφτομαι πού μου ανεβαίνει συνήθως η νυχτικιά μετά από λίγο στο κρεβάτι και αποθαρρύνομαι!

Αλλά κουράστικα σήμερα να ψάχνω και μπορεί να καταλήξω σε ένα σετ mothercare με 2 νυχτικιές με κουμπιά...

Εδώ και 3-4 μέρες πεινάωωωω! Τρώω, μπορεί να χορτάσω, να έχω σκάσει και μετά ξαφνικά με πιάνει μια πείνα... άλλο πράγμα, λες κι έχω να φάω μέρες!

Τί έγινε ρε κορίτσια; Μας την πέσανε;!

angie, μετά το είδα... Από πού να τα πάρουμε σου είπαν; Αφού γεννήσω και ξεφουσκώσω δε θέλω να ξεμείνω με πιτζάμες και νυχτικά για μπαούλο ώσπου να αποθηλάσω...! Εκτός από το φαρμακείο-mothercare καμιά πρόταση;

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑ MOTHERCARE ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ??ΚΑΛΕ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ,ΣΤΑ ΟΖΖΥ(ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ) ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΖΑΡΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΙΤΖΑΜΟΥΛΕΣ Κ ΜΕ LOONEY ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΝΩ!ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΑ JUMBO ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΝΝΙΕ ΣΑΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 3 ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΠΑΝΩ,ΔΕ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΑ ΒΡΩ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥΡΕΣ,ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ "ΓΡΑΦΟΥΝ" ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ!ΣΙΓΑ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΨΟΥΝ!ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑ MOTHERCARE ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ??ΚΑΛΕ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ,ΣΤΑ ΟΖΖΥ(ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ) ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΖΑΡΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΙΤΖΑΜΟΥΛΕΣ Κ ΜΕ LOONEY ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΝΩ!ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΑ JUMBO ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΝΝΙΕ ΣΑΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 3 ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΠΑΝΩ,ΔΕ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΑ ΒΡΩ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥΡΕΣ,ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ "ΓΡΑΦΟΥΝ" ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ!ΣΙΓΑ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΨΟΥΝ!ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ!

Είχε πιτζάμες με ζακετάκι σετ με 60?, είχε πιτζάμες με 40?, και σετ 2 νυχτικιές με 44 και μια νυχτικιά με 30... Είδες έρευνα αγοράς που έκανα;!

Angie μου, έψαξα αρκετά και δοκίμασα... Και αυτό λέω και πιο πάνω... το πρόβλημα είναι πως λίγες έχουν αρκετά κουμπιά ώστε να βολεύουν και αυτά αν τα δοκιμάσεις με την κοιλούμπα βλέπεις ότι δε χωράς ή αν χωράς, περισσεύει το καβάλο 2 μέτρα! Είδα oyso αυτό του zara αλλά δεν βρήκα κάτι βολικό με κουμπιά... κι εμένα αυτά τα κλασσικά με λουλούδια και παλ χρώματα με δαντελίτσες και περλέ κουμπιά δεν είναι του γούστου μου και δεν τα κοίταζα καν.

Αχ, κουράστηκα με όλα αυτά... ψάχνουμε αυτή τη στιγμή κάθισμα αυτοκινήτου και στρώμα στο νετ με τον άντρα μου και έχω πήξει στις πληροφορίες...

ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!! :(:confused:γίνεται???

Διαφημίσεις

Καλημέρούδια σε όλες. Ξύπνησα ορεξάτη για μαγαζιά και έχει ένα κωλόκαιρο, βρέχει, φυσάει.... Ο άντρας μου λεέι να μην πάω.

Ας ελπίσουμε να φτιάξει λίγο αργότερα να πάω να χαζέψω κι εγώ λίγο.

X4pTp3.png

Καλημερα κοριτσακια! Ολες καλα? Σημερα μας τα χαλασε ο καιρος...

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια, οταν κανατε την καμπυλη γλυκοζης, μηπως σας επιασε μετα (με συγχωρειτε) κοψιμο? Την εκανα το πρωι και κατα τις 7¨00 το βραδυ μ'επιασε να πηγαινω στο μπανιο. Πηγα 3-4 φορες και τωρα (προς το παρον τουλαχιστον) ειμαι καλα. Λετε να'ταν απ'την γλυκοζη ή κατι αλλο με πειραξε?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα :)

Ναι χάλια ο καιρός.

Τωρα για την καμπύλη εγώ μόνο υπνηλία είχα νιώσει. Δεν με πείραξε. Αλλά είναι στον οργανισμό μην ανησυχείς. Ισως να είμαι παραπάνω λιχούδω από σένα...γι'αυτό να το πήρα σχετιά αψήφιστα. :tongue:

X4pTp3.png

Καλημέρα μαράκι και Δήμητρα. Και εδω χάλια ο καιρός ευτυχώς δεν βρέχει αλλα φυσάει και έχει πολύ κρύο. Παρόλα αυτά λέω να το τολμήσω και να κατέβω μια βολτίτσα, θέλω να πάω και κομμωτήριο μπας και ανεβάσουμε αυτήν την ψυχολογία.

Αύριο θα βάψουμε το δωμάτιο της πεταλουδίτσας μας και απο το πρώι άρχισα να μαζεύω το γραφείο και δεν ξέρω που να τα βάλω τα πράγματα:confused:

Και εμένα η γλυκόζη μόνο υπνηλία μου έφερε! Αλλα ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά!

Εδω και τρεις μέρες η όρεξη μου έχει ανοίξει επικύνδυνα αν συνεχίσω έτσι κάηκα:rolleyes:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...