Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ενδοξες μέρες ζει και πάλι το καφέ. Είχα να δω μια πρόταση για ποστ από τον καιρό της εγκυμοσυνης!! Μπράβο!!!

Κάτι ήθελα να σχολιάσω αλλά δεν θυμάμαι. Υπάγω...για δουλίτσες.

X4pTp3.png

Καλημερα και απο εμας!!!!

Βικυ αδειασατε το πιατο????Γιουπι!!!!!!!!!Και εις ανωτερα;););)Για τα σουφλε δεν θα σχολιασω............ουτε για το σιδερο

Αντζυ εγραψες με το ποιημα!!!!!!Αντε να μαζευομαστε!!Τα παπουτσια στην εκκλησια ισως???

Αννυ ερχετε η γιαγια να σε σωσει ε???τυχερουλα!

Συναντηση Ξανθιωτησες με Καβαλιωτησες εχουμε???Περιμενουμε φωτο ε???

Εγω τωρα εβαλα ενα πλυντηριο του μικρου αλλα για σιδερο δεν σκεφτομαι σημερα.....................

Σκεφτομαι μηπως γβω μετα να παω να του παρω ενα παρκο.

Καλημερα και απο εμας!!!!

Αντζυ εγραψες με το ποιημα!!!!!!Αντε να μαζευομαστε!!Τα παπουτσια στην εκκλησια ισως???

το σκέφτηκα,αλλά τα πιο πολλά ειναι τακουνια φούξια,μπρονζε,τσόκαρα,σαγιονάρες με στρας...εχω και κατι πεδιλα haralas!!!!xaxaxa!!!!!!!δεν ειναι λιγο ακυρα για εκκλησία??:roll:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φίλες μου! Βικάρα η Λούσυ μας έφαγε επιτέλους???? Μπράβο, μπράβο!!!

Λοιπόν, εμείς βγάζουμε δόντι κι έχει ξυπνήσει από τις 7.30 και κλαίει... Τι στενοχώρια έχω πάρει δεν φαντάζεστε. Υποφέρει ο καλός μου... Εκανε και πυρετό. Πήρα την παιδίατρο και μου είπε να του δώσω ντεπόν κι έχει ηρεμήσει το παιδάκι μου κάπως. Παιδιά βογκάει συνέχεια... Τόσο πόνο έχουν τα δόντια???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ωχ Άννη γμτ κριμα..μακαρι να βγει το δόντι μπαμ μπαμ να μη βσανιστεί ο Δημητράκης σου! ατιμα δόντιααααααααααααααα..........σε άλλα μωρά εγώ ξέρω οτι βγαινουν έτσι χωρις καν πόνο και άλλα μπορεί να βασανίζονται πολύ!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΕΣ ΞΕΡΟΥΝ: θελω αμεσα να μου πειτε αν βρειτε ή ξερετε καποια προσφορα για λαπτοπ γυρω στα 500 ευρω ,γιατι εγω δεν το κατεχω το θεμα κ θελει η μανα μου να παρει δωρο στον αδερφο μου που χει γενεθλια κ γιορτη κ θελουμε να βρουμε ενα καλο! (θα ησυχασω κ εγω επιτελους!!)

ουτε μαρκες ξερω,ουτε χαρακτηριστικα///αρα HELP!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα φίλες μου! Βικάρα η Λούσυ μας έφαγε επιτέλους???? Μπράβο, μπράβο!!!

Λοιπόν, εμείς βγάζουμε δόντι κι έχει ξυπνήσει από τις 7.30 και κλαίει... Τι στενοχώρια έχω πάρει δεν φαντάζεστε. Υποφέρει ο καλός μου... Εκανε και πυρετό. Πήρα την παιδίατρο και μου είπε να του δώσω ντεπόν κι έχει ηρεμήσει το παιδάκι μου κάπως. Παιδιά βογκάει συνέχεια... Τόσο πόνο έχουν τα δόντια???

Μάλλον δεν μπορούμε να φανταστούμε πόοοοοσο πόνο κάνουν...

Σκέψου ότι σκίζεται το ούλο τους... Αχου μωρέ ο Δημητράκης μας. :(

Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί πολύ... Αντε να βγουν γρήγορα να ηρεμήσει.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Μίλησα με την παιδίατρο και μπορώ να του βάζω στην φρουτόκρεμα και λίγη μπανάνα!!!

Οχι ολόκληρη γιατι είναι πολλά τα φρούτα... και σε 10 μέρες θα φάμε κ πατάτα-καρότο-κολοκύθι!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Άντζυ μου πήρε ο αντρούλης μου μόλις χθες καινουργιο υπολογιστή, 700 ευρώ, ένα sony vaio. Κατά τα άλλα μπες στο plaisio.gr να δεις, θα βρεις και πιο φτηνούς. Επεξεργαστή να προτιμήσεις Intel.

Ευτυχώς με το ντεπόν ηρέμησε το πουλάκι μου... Εχει πλάκα πάντως το ασπράκι όπως φαίνεται στο στόμα του :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Μίλησα με την παιδίατρο και μπορώ να του βάζω στην φρουτόκρεμα και λίγη μπανάνα!!!

Οχι ολόκληρη γιατι είναι πολλά τα φρούτα... και σε 10 μέρες θα φάμε κ πατάτα-καρότο-κολοκύθι!!!

Εγώ σκέψου του βάζω 1 μήλο, 1 αχλάδι, 3/4 μπανάνα, 1/2 πορτοκάλι και σήμερα έβαλα και 1/4 ροδακινο... Και τα τρώει όλα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Εγώ σκέψου του βάζω 1 μήλο, 1 αχλάδι, 3/4 μπανάνα, 1/2 πορτοκάλι και σήμερα έβαλα και 1/4 ροδακινο... Και τα τρώει όλα!

Τέλεια!!! Εγώ βάζω 1 μήλο, 1 αχλάδι, 50ml χυμό πορτοκάλι κ τώρα θα δοκιμάσω κ λίγη μπανάνα!!!

Ροδάκινο σου είπε η παιδίατρος;

Μεγειά το λάπτοπ!!! Καλό σερφάρισμα! :tongue::tongue:

Μακάρι να μην έχει άλλη γκρίνια ο Δημητράκης! ;)

Καλά ανυπομονώ να φάει και μεσημεριανό!!! Εχει δώσει καμια άλλη;;;

Oπότε πάει το μεσημεριανό γάλα.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Τέλεια!!! Εγώ βάζω 1 μήλο, 1 αχλάδι, 50ml χυμό πορτοκάλι κ τώρα θα δοκιμάσω κ λίγη μπανάνα!!!

Ροδάκινο σου είπε η παιδίατρος;

Μεγειά το λάπτοπ!!! Καλό σερφάρισμα! :tongue::tongue:

Μακάρι να μην έχει άλλη γκρίνια ο Δημητράκης! ;)

Καλά ανυπομονώ να φάει και μεσημεριανό!!! Εχει δώσει καμια άλλη;;;

Oπότε πάει το μεσημεριανό γάλα.

Μου είπε να δοκιμάσω ότι φρούτο θέλω. Εχεις ακούσει κάτι για το ροδάκινο??? Κι εμείς μεσημεριανό σε κανα 10ημερο!

Μακάρι δεν θα πει τίποτα... Θα του βάλω πάλι θερμόμετρο να δω τι γίνεται... Ελπίζω να μην κάνει πριν το 8ωρο :(

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...