Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το καλό η βάπτιση touki!

Βρε κορίτσια ξέρει καμιά σας κανα καλό γιατροσόφι για το βήχα και το συνάχι?

3 μέρες τώρα είμαι χάλια και φοβάμαι για τον μπέμπη. Με μάσκα κυκλοφορώ σπίτι

Δηλαδη Νικολ ειναι κατι που περναει χωρις φαρμακευτικη αγωγη??Παντως ειμαι πολυ τακτικη στην αποστειρωση...

christy είχε βγάλει και ο δικός μου στο θυλασμό.

Ο γιατρός μου είπε οτι δεν είναι τίποτα και μου είπε να του πάρω Daktarin gel και να του βάζω. Σε λίγες μέρες έφυγαν

Με το καλό η βάπτιση touki!

Βρε κορίτσια ξέρει καμιά σας κανα καλό γιατροσόφι για το βήχα και το συνάχι?

3 μέρες τώρα είμαι χάλια και φοβάμαι για τον μπέμπη. Με μάσκα κυκλοφορώ σπίτι

μαλλον ατλαντις θελεις να πεις ε;χαχαχα! εμ ετσι οπως γραφουμε ολες η μια πανω στην αλλη μπερδευομαστε!

ατλαντις που βαφτιζετε το μωρακι σας; σε ποια μονη;

KOWTp3.png

island περαστικα σου!!Γιατροσοφι εεε??ξερω τα γνωστα...μελι και ουισκι για τον πονολαιμο η μελι και λεμονι και εισπνοες με χαμομηλι η ευκαλυπτο για τη μυτη...ευχομαι γρηγορα περαστικα για να μην κολλησεις και το μπεμπουλινι σου!!

Διαφημίσεις

μαλλον ατλαντις θελεις να πεις ε;χαχαχα! εμ ετσι οπως γραφουμε ολες η μια πανω στην αλλη μπερδευομαστε!

ατλαντις που βαφτιζετε το μωρακι σας; σε ποια μονη;

χαχαχχαχα!

Δεν πάω καλά!

island περαστικα σου!!Γιατροσοφι εεε??ξερω τα γνωστα...μελι και ουισκι για τον πονολαιμο η μελι και λεμονι και εισπνοες με χαμομηλι η ευκαλυπτο για τη μυτη...ευχομαι γρηγορα περαστικα για να μην κολλησεις και το μπεμπουλινι σου!!

Α ωραία!

Τώρα πίνω ένα άλλο που μου είπαν. Λίγο ζεστό κόκκινο κρασί με πιπέρι.

Μετά θα κάνω αυτό με το ουίσκι! ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΟΡΕΣΤΗ ΜΑΚΡΗ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ!

Πως να μην κάνω λάθος στα ονόματα μετά????

touki σου απάντησα σε πμ!

island περαστικά σου!και με ρέγουλα,ε!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ

Δεν έκανα ρυζάλευρο, αλλά είπα να δοκιμάσω σκέτο αχλάδι σήμερα, και σας πληροφορώ το έφαγε όλο και σφαίρα παρακαλώ!!!!! Απώλεια μία σταγόνα μόνο, και το μπωλάκι λάμπει!!! αχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

(το έχασα ε???????????)

GaiGp3.png

Το κρασι με το πιπερι πρωτη φορα το ακουω αν κανει δουλεια να μας το πεις σε περιπτωση που το χρειαστουμε..αλλα με τοσο αλκοολ σε βλεπω να γινεσαι τυφλα στο μεθυσι παρα να γιατρευεσαι....χα χα χα!!Επειδη μπερδευτηκα ποια βαφτιζει αυτη την Κυριακη??Η touki η η atlantis?

Διαφημίσεις

καλα ρε κοτσομπολες!ποτε γραψατε 2 σελιδες σχεδον????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!

Μπραβο στην Λουση που εφαγε αχλαδι!Βικυ δοκιμασε κ σκετο ροδακινο.εμενα το τρωει.τις μιξεις μαλλον δεν γουσταρει!

Μαρακι πες τον Κωστα οτι δεν πρεπει να σε παιρνει τηλ σε τετοιες περιπτωσεις γιατι αντε να δουλεψεις μετα ..κ εγω νομιζω οτι κανα δοντι θα την ποναει την καημενη!

ποια ρωτησε για τα ασπρα στο στομα?ειναι κατι σαν μυκητες ξερω κ εγω(ο παιδιατρος μου το ειχε αναφερει καποια στιγμη)παρτον τηλ να σου πει...

Αντζυ εισαι θεα ρε συ με τα ποιηματα σου!αλλα στην εφαγε την θεση ο ξαδερφος ο Πουλοπουλος!χαχαχαχ

Ιωαννα μου περαστικουλια στον Θοδωρακο μας!πολυ φρικη πρεπει να ναι ο πυρετος.αυτα τα εμβολια.....

εγω περιμενω την γιαγια Αννα να σιδερωσει!:-D:-D:-D:mrgreen::mrgreen:yeah!

Το Κλειουλινι μου ειναι ενα χαρουμενο παιδακι σημερα....εγω ακομη ξεπερναω το χθεσινο κλαμα της!

δεν θυμαμαι αλλα κλασικα.....

Α ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΣΟΥΦΛΕ!!!!ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ!!!!!!!!

Δημητρα κανε πατατες γιαχνι.εγω αυτο θα κανω σημερα....:wink:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Α ωραία!

Τώρα πίνω ένα άλλο που μου είπαν. Λίγο ζεστό κόκκινο κρασί με πιπέρι.

Μετά θα κάνω αυτό με το ουίσκι! ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΟΡΕΣΤΗ ΜΑΚΡΗ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ!

Πως να μην κάνω λάθος στα ονόματα μετά????

πού είσαι λιώμα?:tongue::tongue::tongue:

να σου πω, αμα θέλεις άλοθι να πιείς, πες ότι έχεις και πονόδοντο και πλάκωσε και κανένα ουζάκι!!! μην αρχίσεις όμως τους μεζέδες και σε πάρουν πρέφα ε? χαχαχαχα

Λοιπόν, και εγώ έτσι ήμουν την προηγούμενη βδομάδα, παναντολάκια ανα 8ωρο, ζεστα με μέλι και ταμπλέτες trachisan για τον λαιμό.

Επίσης physiomer για τα ρουθούνια που είναι σαν θαλασσινό νερό και ανοίγει το ρινικό σύστημα.

GaiGp3.png

Το κρασι με το πιπερι πρωτη φορα το ακουω αν κανει δουλεια να μας το πεις σε περιπτωση που το χρειαστουμε..αλλα με τοσο αλκοολ σε βλεπω να γινεσαι τυφλα στο μεθυσι παρα να γιατρευεσαι....χα χα χα!!Επειδη μπερδευτηκα ποια βαφτιζει αυτη την Κυριακη??Η touki η η atlantis?

εγω ξερω τσαι με πολυ πολυ πολυ μελι!κ εισπνοες ευκαλιπτο....

αλλα κ το ουισκι εχω ακουσει!εγω αυτο θα διαλεγα!:wink:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...