Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρααααααααα...τι κάνετε μανουλίνια;έχω σίδερο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Βίκυ έχει άλλο σουφλέ;;;;;;αν και θα ήθελα να ξαναβαπτιζαμε την Κυριακή...έχασα 2κιλά απ την τρεχάλα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!

Βίκυ θέλω το καφεδάκι και ένα γλυκάκι περικαλώ! Κόλαση πρωί πρωί. Εγώ έφαγα τα φρουτάκια μου για να μην μείνω παραπονεμένη. Ατιμα κιλά που άλλους τους ανεβάζουν κι άλλους τους κατεβάζουν!

Νομίζω ότι χθες ξέχασα (τι πρωτότυπο) να ευχηθώ για τα μηνογενεθλιακια των μωρών μας! Να μας ζήσουν!!!

Κάλα Αντζυ εισαι μεγάλη ποιήτρια. Θα είμαι κι εγώ στο Βίλλατζ!

Χριστίνα δε σε ξεχάσαμε, η φίλη της Τάνιας!!! Θα σε ξεχάσουμε αν δεν μπαίνεις! Χοχο.

Ιωάννα μου ελπίζω να είναι καλά ο Θοδωρής σήμερα! Περαστικά και εγώ επίσης πιστεύω ότι το μπανάκι καλύτερα είναι όταν ο πυρετός είναι πάνω από 39. Αλλιώς κομπρεσούλες με νερό και ξύδι για σιγουριά.

Τι άλλο....δεν θυμάμαι.

Εμείς καλά.

X4pTp3.png

Καλημέρα κουρίτσια!!!!

Αμα υπάρχει μεγάλη ζήτηση σουφλέ, να φτιάξω διπλή δόση, 8 για να μοιράσω και 8 για να τσακίσουμε με τον καλό μου χαχααχχα, είμαι ανοιχτοχέρα δεν μπορείτε να πείτε!!!

Νικόλ έχασες 2 κιλά ε? ρε συ, και εγώ έτρεχα, αλλά έμεινα σταθερή στα κιλά μου.....

Αλλά, είναι όπως τα λέει η Δήμητρα, άτιμα κιλά!!!!!χαχαχα

Ρε Άντζυ, ως προς την έμπνευση μόνο μοιάζεις με τον πουλόπουλο, κατά τ'άλλα στο σώμα είσαι σκέτη κανέλα!!! χαχαχα

Εμάς πάντως η παιδίατρος είναι χαλαρή και γλυκιά και ακόμα δεν τρέφουμε κανένα περίεργο συναίσθημα για το πρόσωπό της χιχιχι.... Αργότερα μπορεί και να την μπουφλίσουμε βέβαια....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

όλα καλά με τη βάπτιση-καλύτερα δεν γινόταν:tongue:ανέβασα μια φώτο....δεν έχω υλικό ακόμα;)

Βικύυυυυυυυυυυυυυ πείνασε το πάτωμα;εγώ προσπαθώ να την ξυπνήσω....κάθε βράδυ κάνει πάρτυ.....δεν θα τη μαζέυουμε από τα ξενυχτάδικα μου φαίνεται......έρχομαι γύρω γύρω απ τα ρούχα.......

Grya.jpgGryap3.png

Πείτε καμιά ιδέα για φαί σήμερα κορίτσια. Στέρεψα.

Καλή όρεξη πάτωμα της Βίκυς και ρούχα της Λούσης!!! Χαχαχα!

Νικόλ λες να έχω ελπίδες για άλλο ένα δίκιλο στη βάφτιση του Νικόλα;;; Μακάρι!

X4pTp3.png

Κοριτσια καλημερα και απο μενα!! Η μπεμπα ξυπνησε σημερα βραχνιασμενη και καπως μπουκωμενη... αλλα το ανησυχητικο ειναι οτι εχει βγαλει κατι μικρες ασπρες φουσκαλιτσες, σαν ασπρα στιγματα καλυτερα να το πω,εσωτερικα στο στομα της...ξερει καμια σας τι μπορει να ειναι??τωρα κοιμηθηκε μολις ξυπνησει θα την παω παιδιατρο!Και ηταν αυριο να κανουμε εμβολιο!!Αγχωθηκα τωρα...τι μπορει να ειναι ρε γαμωτο??

Πείτε καμιά ιδέα για φαί σήμερα κορίτσια. Στέρεψα.

Καλή όρεξη πάτωμα της Βίκυς και ρούχα της Λούσης!!! Χαχαχα!

Νικόλ λες να έχω ελπίδες για άλλο ένα δίκιλο στη βάφτιση του Νικόλα;;; Μακάρι!

εγώ θα φτιάξω κοτοσουπα αλά Νικόλ...κόβω καρέ κοτόπουλο και οτι λαχανικό έχω και τα βράζω με μπόλικο λεμονάκι...;)

Δημητρούλα αν έχεις άγχος το δίκιλο το χεις στο.....χέρι....πότε βαπτίζεται;ποιά έχει σειρά;

Grya.jpgGryap3.png

Κοριτσια καλημερα και απο μενα!! Η μπεμπα ξυπνησε σημερα βραχνιασμενη και καπως μπουκωμενη... αλλα το ανησυχητικο ειναι οτι εχει βγαλει κατι μικρες ασπρες φουσκαλιτσες, σαν ασπρα στιγματα καλυτερα να το πω,εσωτερικα στο στομα της...ξερει καμια σας τι μπορει να ειναι??τωρα κοιμηθηκε μολις ξυπνησει θα την παω παιδιατρο!Και ηταν αυριο να κανουμε εμβολιο!!Αγχωθηκα τωρα...τι μπορει να ειναι ρε γαμωτο??

καλημέρα...περαστικούλια στη μικρή...ελπίζω να μην είναι τίποτα;)

τα άσπρα στίγματα μου είχε πεί οτι είναι μύκητες ο παιδίατρος όταν είχε η Αναστασία κάποια στιγμή....δεν είναι κάτι ;)μην ανησυχείς...

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CE%B9.jpg

Kαλημέρα μανούλες!!!

πως είστε; εμεις ειχαμε λιγο ανησυχη νυχτα. ενω κοιμηθηκε σχετικα νωρις (9.30 και μονη της!!!:o) ξυπνησε 2 παρα, 4+, 6.30 , 8 οποτε και την αφησα λιγο να παιξει στην κουνια της και οταν αρχισαν να ζοριζουν τα πραγματα την πηρα αγκαλιτσα και σηκωθηκαμε. τι να της εφταιγε αραγε; λες και δεν μπορουσε να κοιμηθει καλα, λες και την ενοχλουσε κατι.ολο στριφογυρνουσε. τεσπα. φαγαμε και το μηλο μας τωρα και μια χαρα.

τι παιζει για το σαββατο; που θα συναντηθ; βιλατζ ρεντη ε; εχω χρονια να παω!ειναι ανοικτα εκει; ελπιζω να εχει ζεστη. οχι τιποτα αλλο αλλα θα κανουμε εμβολιο παρασκευη απογευμα και αγχωνομαι λιγο για τον πυρετο. θυμαμαι την αλλη φορα δεν ειχα ερθει λογω πυρετου!:mad: αντε κανονιστε!

KOWTp3.png

καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά!!!!!!

έχω κοιμηθεί πολύ λίγο απόψε γιατί χθες πήγαμε στους νονούς της μικρής,γυρίσαμε πολύ αργά και μετά είχαμε μια τρελή περιπέτεια και δε μπορούσα να κοιμηθώ(είχε εγλωβιστεί μια νυχτερίδα ανάμεσα στο τζάμι και στο παντζούρι και τσίριζε κι εγώ έλεγα στον καλό μου οτι κάτι είναι,να σηκωθεί να δεί,πήρα το παιδί και βγήκα από το δωμάτιο κι αυτός που δεν με πίστευε μέσα στον ύπνο του άνοιξε το τζάμι και μπήκε μέσα ρε παιδιά και άντε να την βγάλει...εντάξει,τα'παιξα...)αλλά ξύπνησα,έφτιαξα έναν γρήγορο καφέ και έκατσα να διαβάσω τα νέα σας κι ελπίζω να προλάβω να γράψω τα δικά μας πριν ξυπνήσει το ζουζουνάκι!

καταρχήν να σας πώ πάλι πως μου λείψατε και πως δυστυχώς δεν προλαβαίνω να μπαίνω πιο συχνά...

χα'ιρομαι που είστε όλες καλά,που τα μωράκια μας γινονται ανθρωπάκια,που κρατάτε γερά όσες δουλεύετε και που θηλάζετε ακόμα οι πιο πολλές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικολ μου συγκινήθηκα πολύ με τα΄λόγια σου για τη βάπτιση της Αναστασίας,να σας ζήσει και να είστε πάντα καλά κοριτσάκι μου!

Βίκυ καλή απιτυχία στο σουφλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!αυτή την εβδομάδα το έχω ράψει κανονικά γιατί την Κυριακή είναι η βάπτιση και η κοιλιά πρέπει λίγο να μπεί!όμως είμαι πολύ περήφανη γιατί μπάινω στο αγαπημένο μου τζιν!!!!!!!!

angie μου χαίρομαι πολύ που είναι καλά το κουκλάκι σου!!!!!και απίστευτο το στιχάκι σου!!!!!!!μακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε κι εμείς,θέλω πολύ να σας γνωρίσω!!!!!

όλα έτοιμα για την Κυριακή!

και είστε όλες καλέσμένες φυσικά!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:pμόνο λίγες λεπτομέρειες έμειναν,της τελευταίας στιγμής.χθες δώσαμε και το δώρο στους νονούς και τους άρεσε πολύ!!!ένα home cinema τους πήραμε,να το χαρούν όλοι!

το μόνο που με αγχώνει επειδή έχουμε δρόμο να κάνουμε για τη Μονή έιναι το γεύμα της,γιατί δεν έχει στάνταρ ώρα που ξυπνάει το πρωί...θα δείξει...και επίσης προσεύχομαι να μην αδιαθετήσω γιατί ο κύκλος μου μετά τον τοκετό είναι πολύ πολύ μικρότερος και έχω πολύ ροή και δε θέλω....

θέλω να πάνε όλα καλά,δηλ.να μην τρελαθεί στο κλάμα...γιατί διαφορετικά θα είμαι μέσα στην τσ'ίτα και δε θα χαρώ τίποτα..

χθες δήλωσα στους νονούς οτι θα κλαίω και να μη μου δίνουν σημασία και είμαι οκ.να το πώ και στον καλόγερο μήπως:tongue::tongue::tongue::tongue:

είχα πολλά στο μυαλό μου και τώρα δε θυμάμαι τίποτα άλλο...

σας φιλώ,βάζω τα πόδια στον ώμο και τρέχω να προλάβω τίποτα μέχρι να ακουστεί αυτό το γλυκό ααααααα που κάνει όταν ξυπνάει από τον υπνάκο της!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

ακούσατε-ακούσατε

ωραίο καφεδάκι

θα πιούμε όλες το Σάββατο

στου village το παρκάκι!!:P

πάρτε καρότσια και μωρά

κι ελάτε να μας βρείτε

στο Ρέντη να αράξουμε,

να παίξουμε..θα δείτε!:lol::lol:

τις απουσίες σας εγώ θα τις σημειώνω

δικαιολογία αν δεν έχετε

θα αρχίσω να θυμώνω:mad::x:x

waiting.gif

:lol::lol::lol::lol::lol:

KOWTp3.png

α!να σας πώ αυτό που ξέρω για όσες δεν το γνωρίζετε και το θεωρώ πολύ σημαντικό,ποτέ στον πυρετό δεν πρέπει να κάνουμε μπάνιο τα παιδιά με δροσερό-παγωμένο νερό γιατί μπορεί να κάνουν σπασμούς,αλλά σε χλιαρό για 20 λεπτάκια.

φιλάκια!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...