Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδιαααα....απο ολα που διαβασα μου εμεινε το....σουφλε σοκολατας!!!Τυχαιο; δε νομιζω!!!!

Ετοιμαζομαι για τον καφε με Τανια και Δεσποινα, ο καιρος βεβαια χαλι μαυρο να δουμε πως θα παω ειναι και μιση ωρα δρομος..

Καλημέρα γκιρλς!!!

Ιωάννα μου, περαστικά, να πέσει γρήγορα ο παλιοπυρετος και να μην ταλαιπωρεί τον Θοδωράκη μας. Αυτά τα εμβόλια ρε γμτ...

Άντζυ έγραψες πάλι! Τι ταλέντο είσαι εσύ καλέ? Άντε κοριτσάκια μετά από αυτό το ποίημα να πείτε όχι στην καφεδοσυνάντηση!

Μαράκι, ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα η Αθηνούλα σας. Και θα συμφωνήσω και εγώ με τα κοριτσια οτι μάλλον από τα δοντάκια ζορίζετε η μικρή σας. Οπότε πες του Κώστα να κάνει λίγο υπομονή και να μην πανικοβάλεται γιατί όπως έχουμε πει πολλές φορές τα μικρά μας τα καταλαβαίνουν όλα.

Christy, δεν είσαι αόρατη καλέ! Αν παρατηρήσεις ακόμα και εμείς που μιλάμε τόσο καιρό, πολλές φορές δεν απαντάμε σε όλα τα ποστ. Πάντως κάνε και παραπονάκια, σε αυτά απαντάμε όλες! :-D:grin::-D

Καλή μας μέρα λοιπόν!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Βίκυ τι είναι αυτά που μας κάνεις!!!!!! Δεν μας λειπάσε καθόλου???????

Κική τι κάνετε? Πως πήγε εσας το εμβόλιο?

Δέσποινα καλό καφέ και βγάλτε φωτό να σας δούμε!

rdESp2.png

Καλημέρα Θάλεια.

Μια χαρά πήγε. Δεν κάναμε πυρετό (μόνο στο πρώτο είχε κάνει λίγο)

Η πλάκα ήταν ότι μέσα στο κλάμα του, μόλις έβλεπε τον παιδίατρο, ούρλιαζε :o Γύριζε σταματόυσε, τον κοίταζε ούρλιαζε και πάλι από την αρχή

Βίκυ ένα σουφλέ σοκολάτα και σε μένα!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Δεσποινάκι!!!! Καλή βολτίτσα να περάσετε τέλεια!!!!!!!! Α, και πού ΄σαι, θέλουμε ντοκουμέντα ε?

Κικιώ καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί κάνεις κοριτσάρα?

Θάλεια μου, είμαι από προχτές που το μελετάω, το θέμα δεν παίρνει άλλη αναβολή....χαχαχα θα το τσακίσω το σουφλέ.

christy ¨οπως στα λένε τα κορίτσια είναι, πάνε οι παλιές οι δόξες που δεν αφήναμε ούτε 1 ποστ να πέσει κάτω, τώρα οι μισές δεν θυμούνται ούτε το όνομά τους χαχαχα (και εγώ μαζί.......). Αφού μας έμεινε το αλσχάιμερ εγκυμοσύνης και το βαφτίσαμε λοχείας....

GaiGp3.png

καλημέρα Βικάκι,Θάλεια,Κική και Δέσποινα!!

Βικυ αν δε μου φυλαξεις σουφλέ,θα γράψω ενα ποιήμα αποχωρισμού για τη σχέση μας!!!

Θάλεια μου το παπούτσι το εχω ερωτευτει! αυτο που διάλεξες!αν το παρεις θελω φωτο!!! :-)

Ιωαννάκι μου πολυ στεναχωρήθηκα που περασε τετοιο βραδυ ο Θοδωρής μας...κάνε κομπρεσσούλες κι ελπίζω οτι σήμερα θα ναι περδίκι.!

Δεσποινα βγαλε φωτο κι εσυ κακομοίρα μου απο την συνάντηση,και οχι μια και δυο ε!! οσο για τον καιρο δεν πειραζει,ντυθειτε χοντρά και go!!!!!!

Κικάκι δε μου πες τι σας ειπε ο γιατρος? πως τον βρηκε? για κρεμες ειπε?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα Θάλεια.

Μια χαρά πήγε. Δεν κάναμε πυρετό (μόνο στο πρώτο είχε κάνει λίγο)

Η πλάκα ήταν ότι μέσα στο κλάμα του, μόλις έβλεπε τον παιδίατρο, ούρλιαζε :o Γύριζε σταματόυσε, τον κοίταζε ούρλιαζε και πάλι από την αρχή

Βίκυ ένα σουφλέ σοκολάτα και σε μένα!!!!!!!!!!!!!

να κλάψω ή να ουρλιάξω???

Ας ουρλιάξω κλαίγοντας...:cool::cool:

8 θα φτιάξω Κικιώ μου, ένα κρατήθηκε για εσένα λοιπόν!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

οκ Άντζυ μου, 1 και για εσένα λοιπόν!!!!!!!!!!!!

ελάτε, 6 έμειναν ακόμααααααααααα

Τώρα που είπες ότι θα γράψεις ποιήμα αποχωρισμού, μου θύμισες τον φούρναρη τον τραγουδιάρη από το καφέ της χαράς χεχεχε

GaiGp3.png

Βίκυ καλη επιτυχία με το σουφλε! Από τα 8 ένα το χάρισες, από τα υπόλοιπα 7, πόσα σου αναλογούν? Να δω αν μένει τιποτις και για εμάς!

Κική η δικιά μου ακόμα δεν κλαίει με το που τον βλέπει τον γιατρό, αλλά τον κοιτάει με μισό μάτι. Στην πορεία θα του ρίχνει και κανα μπινελίκι!:lol::lol::lol:

rdESp2.png

καλημέρα Βικάκι,Θάλεια,Κική και Δέσποινα!!

Βικυ αν δε μου φυλαξεις σουφλέ,θα γράψω ενα ποιήμα αποχωρισμού για τη σχέση μας!!!

Θάλεια μου το παπούτσι το εχω ερωτευτει! αυτο που διάλεξες!αν το παρεις θελω φωτο!!! :-)

Ιωαννάκι μου πολυ στεναχωρήθηκα που περασε τετοιο βραδυ ο Θοδωρής μας...κάνε κομπρεσσούλες κι ελπίζω οτι σήμερα θα ναι περδίκι.!

Δεσποινα βγαλε φωτο κι εσυ κακομοίρα μου απο την συνάντηση,και οχι μια και δυο ε!! οσο για τον καιρο δεν πειραζει,ντυθειτε χοντρά και go!!!!!!

Κικάκι δε μου πες τι σας ειπε ο γιατρος? πως τον βρηκε? για κρεμες ειπε?

Καλημέρα Άντζυ μου. Όλα καλά είπε ο γιατρός, αν και πήραμε μόνο 600 γρ από την περασμένη φορά (25 μέρες πριν) αλλά είπε ότι δεν πειράζει καθόλου.

Αρχίζουμε "μαμ" την Δευτέρα. 3-4 κουταλίτσες πορτοκάλι, μετά από 3-4 μέρες βάζουμε και μήλο και μετά από άλλες τόσες βάζουμε και αχλάδι.

Εσάς τι σας είπε?

Βίκυ καλη επιτυχία με το σουφλε! Από τα 8 ένα το χάρισες, από τα υπόλοιπα 7, πόσα σου αναλογούν? Να δω αν μένει τιποτις και για εμάς!

Κική η δικιά μου ακόμα δεν κλαίει με το που τον βλέπει τον γιατρό, αλλά τον κοιτάει με μισό μάτι. Στην πορεία θα του ρίχνει και κανα μπινελίκι!:lol::lol::lol:

Να είσαι σίγουρη!

Ο δικός μου είχε πλάκα. Τον κοίταζε (μετά τον εμβόλιο) και ξαφνικά το volume στο τέρμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...