Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα φιλεναδίτσες! Χαρούμενα μηνογενέθλια Βικάκι και Άννυ. Να τους εκατομμυριάσουν! Μισός χρόνος ε? Πότε πέρασε...

Βάλια μου, δεν νομίζω να τίθεται θέμα αλλεργίας με την κοινωνία. Αυτό τουλάχιστον δεν το'χω ξανακούσει. Η Αθηνούλα πάντως κοινώνησε τρεισήμιση μηνών και ο παπάς το έβαλε το κουτάλι στο στόμα. Παρ'όλα αυτά μια χαρά. Ούτε έκλαψε ούτε τίποτα. Μόνο φρόντισε να πάει μπροστά μπροστά και να τον κρατάτε ημιξαπλωτό.

Βασ32, ο άντρας μου την κρατάει όσο λείπω στην δουλειά και το μεσημέρι έρχονται οι μαμάδες μας και βοηθάνε. Όσο για την άντληση την νύχτα, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αυτό θα με συμβουλέψει η Αγλαϊα, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο. Εδώ κάποιες νύχτες (όπως χθες) που ξυπνάει η μικρή, την επόμενη μέρα είμαι κομμάτια.

Σήμερα λοιπόν με παίρνει ο Κώστας κατά τις δωδεκάμιση στην δουλειά και ακούω την Αθηνά να σπαράζει λες και την σφάζουν. Μέχρι να μου μιλήσει ο Κώστας τα'χα παίξει γιατί νόμιζα ότι κάτι έπαθε. Βέβαια και που μου μίλησε δεν βελτιώθηκε η κατάσταση γιατί μου είπε ότι έτσι σπάραζε σχεδόν από τότε που έφυγα και εκείνος δεν άντεχε άλλο ούτε τις φωνές αλλά και ότι έπρεπε να την έχει συνέχεια πάνω του. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει. Η πρώτη ήταν την πρώτη μέρα που πήγα δουλειά. Δεν ήξερα τι να κάνω. Κόντευα να σκάσω. Πήρα την μαμά μου και της είπα να πάει αμέσως. Εκείνη έπρεπε να κάνει μπάνιο γιατί ήταν από θάλασσα. Στο μεταξύ ο Κώστας μου έκλεισε το τηλ όταν με πήρε απ΄τα νεύρα του, και μετά τον έπαιρνα και δεν το σήκωνε. Τελικά η μικρή απ΄το πολύ κλάμα κοιμήθηκε πάνω του και όταν ξύπνησε ήταν όλα καλά. Ποιός ξέρει τι είχε πάθει πάλι το κοριτσάκι μου. Εγώ πάντως κόντευα να σκάσω και δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα. Δεν φαντάζεστε πώς ένιωσα. Ελπίζω τα δικά σας μωράκια να μην παθαίνουν τέτοιες κρίσεις. Είναι τόσο δύσκολο όταν δουλέυεις και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

¨οταν γύρισα σπίτι ήταν μες στην τρελή χαρά -πάντα είναι βέβαια όταν με βλέπει. Αυτό το παιδάκι έχει μάθει να είναι και με τους δυό μας και πραγματικά αλλάζει προσωπικότητα όταν λείπει ο ένας απ΄τους δύο. Θυμάμαι και παλιότερα που τύχαινε να βγεί ο Κώστας πάλι είχε γκρίνια. Όχι όμως αυτόν τον σπαραγμό χωρίς τελειωμό.

Αχ κοριτσάκια, τι υπέροχα πλασματάκια μας έδωσε ο Θεούλης. Νιώθω η πιό τυχερή γυναίκα στον κόσμο που την έχω. Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε συνέχεια μαζί τους!

Σας καληνυχτώ...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και από εμάς!!!

Άννυ μου σε καταλαβαίνω, και εμείς το καλοκαίρι είχαμε μερικά τέτοια σκηνικά αλλά βρέθηκε το φάρμακο. Ίσως πιάσει και σε εσάς... cd με τα αγαπημένα της τραγουδάκια και ως δια μαγείας σταματάει το κλάμα και μέχρι και κοιμάται πολλές φορές επί τόπου. Εμείς την βρίσκουμε με την αρκούδα mazoo & the zoo, γιαμι γιάμι, τον μπαρμπα μπρίλιο και το κλασικό όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι. Μαζί με άλλα έγραψα ένα σιντάκι και ησύχασα. Πάντως επίσης να έχεις υπόψη σου ότι οι διαδρομές με το αμάξι σκοτάδι τα αγριεύουν πολύ. Να έχεις πάντα ένα φως αναμένο στο αμάξι και 2 ζωηρά παιχνιδάκια στα χέρια της.

Δέσποινα όλα θα πάνε καλά!!! Τα ζαλίζει μάλλον το λιβάνι όλα και χαλαρώνουν χιχιχι....

GaiGp3.png

εμεις φιλη Χριστινα εχουμε μνήμη ελέφαντα!!χαχα!! εσεις οι νέες γιατί χανεστε δεν καταλαβαίνω!!!!!8-):cool:

αυτό ξαναπέστο.........

Κικιώ μου πού είσαστε? Είχατε εμβόλιο? Και εμείς έχουμε την 3η δόση του εξαπλού την Παρασκευή , μαύρο σ/κ θα περάσουμε.

Α, και τώρα που είπα σου-κου, ΑΡΧΗΓΕ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ?

GaiGp3.png

Μαράκι μου να ΄σαι καλά για τις ευχές σου. βρε γμτ ψυχολογία που θα είχες, πάτωμα φαντάζομαι... και ρε γμτ , τί σε παίρνει να σου πει? μήπως θα κάνεις μαγικά να βρεθείς σπίτι να την ησυχάσεις? Την πάει καμιά βόλτα τουλάχιστον έξω να ηρεμεί?

Αχ κοριτσάρα υπομονή και θα συνηθίσει και η Αθηνούλα σιγά σιγά.........

GaiGp3.png

αυτό ξαναπέστο.........

Κικιώ μου πού είσαστε? Είχατε εμβόλιο? Και εμείς έχουμε την 3η δόση του εξαπλού την Παρασκευή , μαύρο σ/κ θα περάσουμε.

Α, και τώρα που είπα σου-κου, ΑΡΧΗΓΕ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ?

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ!!!!:P

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Είμαι πτώμα σήμερα, όσες δεν δουλεύετε ακόμα απολαύστε τις ημέρες στο σπίτι, η κατάσταση με την δουλειά είναι πολύ δύσκολη, δεν θα έχετε καμ χρόνο για υπαρξιακές αναζητήσεις!

Αννι τι την επιασε στο αυτοκίνητο την Κλειώ; Δοκίμασε μουσική όπως λέει κ η Βίκυ, εγώ βέβαια ακούω τα δικά μου στο αυτοκίνητο, νομίζω αν βάλω τα ζουζούνια θα πάθω εγκεφαλικό! Και σίγουρα φως αν σκοτεινιάσει!

Βικάκι και Αννυ χαρούμενα μηνογενέθλια! Μεγαλώνουν τα ζουζουνάκια!

Μαράκι μου υπομονή, πες του σύζυξ να την βγάζει καμιά βόλτα αντί να σε παίρνει τηλ να σε αγχώνει!

Ιωάννα μπράβο για τον Θοδωρή! Αύριο πρωί έχουμε κι εμείς παιδίατρο!

Η μπουμπινέλ μου εδώ και 3-4 μέρες μπαμπαδίζει τρελά!!! Είναι πολύ αστείο, όταν αρχίσει δεν σταματαει!

mWsZp3.png

Γεια σας και παλι,ειναι κανεις εδω??Μπααα μαλλον μονη μου θα μιλαω...

Ιωαννα η αληθεια ειναι ενιωσα λιγο αορατη...ειναι ομως λογικο αν σκεφτεις οτι εσεις γνωριζοσαστε καιρο και περασατε επιπλεον μαζι ολη την εγκυμοσυνη και τα επακολουθα της οποτε ενιωσα λιγο σαν να μιλαω μονη μου καθε φορα που εστελνα τα νεα μου... υστερα ηρθε και η γκρινια της μπεμπας και αποτελειωθηκα για 2 εβδομαδες!!Το μπεμπακι εχει σημερα μηνογενεθλια γινεται 5 μηνων!Στη φωτο ειναι μολις 2...

Αngie τι κανει το μπισκοτακι σου,νομιζω πως διαβασα οτι ηταν αρρωστουλα η κανω λαθος???Περαστικα σας!Οσο για το οτι χανομαστε οι νεες ισως ενας λογος να ειναι

αυτος που ειπα και στην Ιωαννα παραπανω αλλα μπορει να κανω και λαθος...

Τανια...ουουουουου που εισαι??Πως πηγε η κομμωτρια??καταληξατε καπου??εγω παντως σου ειπα οτι με το νυφικο σου ταιριαζει ιδανικα ενα φρεσκο λουλουδι,μια ορχιδεα ισως να ηταν ιδανικη....

Αυτα τα νεα για σημερα... μπορεσα και κατι σας εγραψα μιας και η μπεμπα σημερα μετα απο 2 εβδομαδες ακατασχετης γκρινιας ηταν καλη και κοιμηθηκε και νωρις...Αυτα τα λεγομενα αλματα ποσο διαρκουν συνηθως γιατι κοντευω να πηδηχτω απ'το παραθυρο μερες μερες...

Καλυνηχτα σας...

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι,ειναι κανεις εδω??Μπααα μαλλον μονη μου θα μιλαω...

Ιωαννα η αληθεια ειναι ενιωσα λιγο αορατη...ειναι ομως λογικο αν σκεφτεις οτι εσεις γνωριζοσαστε καιρο και περασατε επιπλεον μαζι ολη την εγκυμοσυνη και τα επακολουθα της οποτε ενιωσα λιγο σαν να μιλαω μονη μου καθε φορα που εστελνα τα νεα μου... υστερα ηρθε και η γκρινια της μπεμπας και αποτελειωθηκα για 2 εβδομαδες!!Το μπεμπακι εχει σημερα μηνογενεθλια γινεται 5 μηνων!Στη φωτο ειναι μολις 2...

Αngie τι κανει το μπισκοτακι σου,νομιζω πως διαβασα οτι ηταν αρρωστουλα η κανω λαθος???Περαστικα σας!Οσο για το οτι χανομαστε οι νεες ισως ενας λογος να ειναι

αυτος που ειπα και στην Ιωαννα παραπανω αλλα μπορει να κανω και λαθος...

Τανια...ουουουουου που εισαι??Πως πηγε η κομμωτρια??καταληξατε καπου??εγω παντως σου ειπα οτι με το νυφικο σου ταιριαζει ιδανικα ενα φρεσκο λουλουδι,μια ορχιδεα ισως να ηταν ιδανικη....

Αυτα τα νεα για σημερα... μπορεσα και κατι σας εγραψα μιας και η μπεμπα σημερα μετα απο 2 εβδομαδες ακατασχετης γκρινιας ηταν καλη και κοιμηθηκε και νωρις...Αυτα τα λεγομενα αλματα ποσο διαρκουν συνηθως γιατι κοντευω να πηδηχτω απ'το παραθυρο μερες μερες...

Καλυνηχτα σας...

Χριστινάκι μη νιωθεις ετσι,εμεις ειμαστε πολυ καλη παρέα θα στα πει κι η Τανια! δωσε εσυ το παρων καθε μερα κ θα δεις !!θα μας μαθεις μπαμ μπαμ! απλα ξεχναμε μωρε αν ειναι μονο ενα μηνυμα ας πουμε! ασε τα αλματα ειναι πακετο....:(χαρουμενα μηνογενεθλια!!κ εμενα η μπισκοτ περναει μερες γκρινιας ανεξηγητης κ ξαφνικα ειναι μια χαρα! το κρυωμα ενταξει,της περασε ελπιζω!φεις δεν εχεις ειπες?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Αννυ μου τι επαθες και εσυ ρε γαμωτο???Πω πω το Κλειουλακι!Αμαν με αυτα τα ματιασματα!!Κακοι ανθρωποι!Πολυ νευριαζω!Ελπιζω να εισαι και εσυ καλυτερα;)Το ειχα παθει και εγω μια φορα με τον μικρο και μετα ολη νυχτα ημουνα σκ@τα ψυχολογικα.

Μαρακι μου τι ζορι τραβας ρε κοριτσαρα????Δεν ξερω τι να πω?Μηπως ειναι τα δοντια της και ποναει πολυ και γι αυτο τοσο κλαμα??Λεω εγω τωρα.......αφου δεν το κανει καθε μερα που λειπεις αλλα μονο την πρωτη μερα και σημερα μηπως την ενοχλει κατι??Δεν ξερω:confused::confused:Αν και δεν το εχω νιωσει καταλαβαινω πως στεναχωριεσαι πολυ να την ακους να κλαιει και να μην μπορεις να την παρεις μια αγκαλιτσα!:-(:-(

Χριστινα συμφωνω με την αρχηγο Αντζυ!Ειναι λογικο να μην ξερεις καποια πραγματα για εμας αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να συμμετεχεις στις συζητησεις!Οτι συζηταμε το ζεις πανω κατω και εσυ με το μωρακι σου!Θα μπεις σιγα σιγα στο κλιμα;)

Αντζυ για οργανωσε σιγα σιγα την συναντηση!Γιατι μεχρι να μαζευτουμε και να απαντησουμε ολες θα παει Σαββατο και θα ψαχνομαστε!

Κοριτσιαααααααααα για περαστε για περαστε!!!!Εχουμε συναντηση Σ/Κ!

Εγω εχω τρελα νευρα:mad::x:x:xΓια μ@λ@κιες αλλα τελως παντων!Καποια στιγμη θα μου περασει!Καποιος θα την πληρωσει αλλα δεν ξερω ποιος:?::?::?::?::!::!::!:

Καληνυχτα......μαλλον καλημερααααα!!

ακούσατε-ακούσατε

ωραίο καφεδάκι

θα πιούμε όλες το Σάββατο

στου village το παρκάκι!!:P

πάρτε καρότσια και μωρά

κι ελάτε να μας βρείτε

στο Ρέντη να αράξουμε,

να παίξουμε..θα δείτε!:lol::lol:

τις απουσίες σας εγώ θα τις σημειώνω

δικαιολογία αν δεν έχετε

θα αρχίσω να θυμώνω:mad::x:x

waiting.gif

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Kαλημέρα! Πολύ εύχομαι να είναι καλή!

Ο Θοδωρής ανέβασε πυρετό, μέχρι 38,5 έφτασε κ με ντεπόν κ δείχνουν μόνο οι κομπρέσες να κάνουν δουλειά....

Ευτυχώς ψιλοτρώει αλλά το βράδυ ήταν χάλια.... Παλιοεμβόλιο!

Έχω ένα θέμα... Πώς καταλαβαίνω πως ο πυρετός ανεβαίνει, άρα κρυώνει για να τον σκεπάσω; Κ το αντίθετο, πως σταθεροπιήθηκε να τον κάνω δροσερό μπανάκι; Να βασιστώ στα κρύα άκρα;

Μαράκι μου,δύσκολο να κλαίει κ να είσαι μακρυά! Γράψε μια λίστα στον Κώστα με όλα τα πράγματα που την ηρεμούν γιατί με το κλάμα της μπορεί να πελαγώνει κ να μην ξέρει τί να κάνει κι αυτός! Φαίνεται όμως πως είναι τα δοντάκια της, οπότε κι εκεί να ήσουν πάλι θα έκλαιγε το καημενάκι...

Christy, όπως τα λένε τα κορίτσια!

Πάντως εύχομαι η γκρίνια να μην επαναληφθει!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλημέρα κοριτσάρες!!!

χαχαχαχα μαρή Άντζυ χαχαχαχαχα........... τί στιχάκι ήταν αυτό? με έστειλες αδιάβαστη!!! Καλέ εσύ έχεις ταλέντο και χαραμίζεσαι!!!!!!!!!!!!! Χωρίς πλάκα !

Καλά, όσο για την εικόνα, τα λέει όλα!!

Λοιπόν κυρίες μου να βλέπω συμμετοχές περικαλώ!!!!!

Ιωάννα μου περαστικά σας και πάλι. Βασικά όταν του πέφτει ο πυρετός πιθανότατα να ιδρώνει και όταν ανεβαίνει να έχει ρίγη (εγώ προσωπικά τουρτουρίζω). Πάντως, χωρίς να θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, μπάνιο δροσερό κάνω όταν έχω πολύ πυρετό για να τον ρίξω. Οι κομπρέσες κάνουν εξίσου καλή δουλίτσα αλλά θέλει να κάνεις συνέχεια. Και πάλι περαστικά σας!!!

Και εμείς κοιμηθήκαμε μια χαρά, 22.00-3.30-8.00 , μακάρι να είχαμε άλλο ένα δίωρο υπνάκο αλλά πού...... Τώρα είναι στην στράτα της και παρλάρει η κουτσομπόλα.

Σήμερα θέλω να φτιάξω σουφλέ σοκολάτα!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...