Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πω πω βρε κοριτσια οποτε μπαινω μεσα για σιδερο διαβαζω...μα καλα αναρωτιεμαι ενας απο αυτους τους επιστημονες δεν μπορει να ανακαλυψει το μαστερ μηχανημα που θα πλενει, στεγνωνει και σιδερωνει τα ρουχα;;;

Εχω βαλει τους αντρες να κοιμουνται και κανω λιγο δουλιτσα στο pc.Λεμε να κατεβουμε καμια τσαρκα να ριξουμε και μια ματια για καρεκλακι φαγητου, εχετε να προτεινετε κατι καλο και δοκιμασμενο;Σημερα ψιλοτελειωσα και με τις αλλαγες απο τα δωρα της βαφτισης.Παντως κοριτσια αν σας πω οτι για τον επομενο χειμωνα ειμαι ψιλοπληρης θα με πιστεψετε;Μου πηραν παρα πολλα ρουχα και χαιρομαι βασικα γιατι γλυτωσα ενα τεραστιο εξοδο.Θα σας βαλω καποια στιγμη και φωτο να δειτε απο τη βαφτιση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω πω βρε κοριτσια οποτε μπαινω μεσα για σιδερο διαβαζω...μα καλα αναρωτιεμαι ενας απο αυτους τους επιστημονες δεν μπορει να ανακαλυψει το μαστερ μηχανημα που θα πλενει, στεγνωνει και σιδερωνει τα ρουχα;;;

Εχω βαλει τους αντρες να κοιμουνται και κανω λιγο δουλιτσα στο pc.Λεμε να κατεβουμε καμια τσαρκα να ριξουμε και μια ματια για καρεκλακι φαγητου, εχετε να προτεινετε κατι καλο και δοκιμασμενο;Σημερα ψιλοτελειωσα και με τις αλλαγες απο τα δωρα της βαφτισης.Παντως κοριτσια αν σας πω οτι για τον επομενο χειμωνα ειμαι ψιλοπληρης θα με πιστεψετε;Μου πηραν παρα πολλα ρουχα και χαιρομαι βασικα γιατι γλυτωσα ενα τεραστιο εξοδο.Θα σας βαλω καποια στιγμη και φωτο να δειτε απο τη βαφτιση.

na σου ζησει το παιδακι Δεσποινα

εμενα μ φερανε καρεκλάκι που δενει σε οποιαδηποτε καρέκλα θελεις απο πίσω και δεν πιάνει χωρo ειναι πολυ στερεο και πρακτικο απο την mothercare να ριξεις μια ματι α αν θελεις φιλακια

και εγω φια αυτο το μηχανημα ψαχνω αν βγει ποτε θα το πάρω όσο και να κάνει χιχιχιχ:tongue::tongue:

καρεκλάκι μ φερανε ενα που δενει πίσα απο την καρεκλα δεν πιανει χωρο στο σπιτι κ ειναι πρακτικο το κουβαλάς καιαζι σου όπου θες

Άννυ μου δυστυχώς δεν μπορώ να βγάζω το γάλα της ημέρας. Στην δουλειά αρχικά έκανα μια άντληση, λίγο όμως ίσα για να ξεπρηστώ. Τώρα κι αυτό είναι αδύνατο. Άσε που δυό μέρες τώρα δεν πρηζόμουν καν στις 9,5 ώρες που έλειπα. Προφανώς το σώμα μου συνήθισε κ μειώθηκε το γάλα. Θέλω να δω τι θα γίνει σήμερα κ αύριο. Θα έχω να την καλύψω;

Κι εμάς μας είπε να την βάζουμε καθιστή αλλά κ μπρούμυτα που βοηθάει να γυμνάζονται οι μύς της πλάτης. Για το να στέκεται, όπως είπες είναι στο παιδί. Εμάς συγκεκριμένα μας είπε αυτό για το σφίξιμο που δεν κατάλαβα ακριβώς αλλά έχει να κάνει καθαρά με την Αθηνά. Νομίζω ίσω με τα ποδαράκια της να έχει σχέση. Σήμερα που θα την πάρω τηλ θα την ρωτήσω κ γι ´αυτό.

γεια σου Μαρακι Πώς εισαι με τη δουλεια???προσαρμοστηκες???ειναι λιγο δυσκολα φαντάζομαι αλλα σε τετοιες εποχες δεν γινεται κ να μη δουλευουμε.Το παιδι ποιος το έχει τοτε???

Για το γάλα που λ'ες ξερω ειναι δυσκολο να αντλεις στη δουλεια Αυτο πυ θα βοηθούσε την παραγωγή σου ειναι μια αντληση την νύχτα --εφοσον όμως αν αντεχεις να σηκωθεις δηλ γυρω στις 4. (Ετσι με ειχε συμβουλεψει η Αγλαία)Εγω όσο κ άνα προσπαθησα όλο το καλοκαιρι να το κανω για την διατηρηση της παραγωγης δεν τα καταφερα γυρω στις 5.30καταφερνα να σηκωθω κ αυτο μονο μια εβδομαδα.Ειναι δυσκολο μετα πώς θα κρατίεσαι στη δουλεια.Δεν ξερω θες να δοκιμάσεις???Το συζητησες με συμβουλο??

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμάς!

Πήγαμε στο γιατρό, μια χαρά είναι ο Θοδωρής, 8.070γρ. και 66.5εκ. έκανε και τα εμβόλιά του και το Σάββατο θα φάει τη φρουτόκρεμά του!

Μετά συναντήσαμε την Άννυ με την Κλειώ και τη Θάλεια με τη Δώρα, ήπιαμε ένα σύντομο καφέ και τώρα μετά το μπανάκι περιμένουμε με το Στέλιο να δούμε πότε θα κοιμηθεί ο κυριούλης μας!

Christy, θυμάμαι που είχες μπει αλλά για πολύ λίγο είχαμε νέα σου! Τί κάνει το μπεμπάκι σου;

Δέσποινα, πες τα γιατο σίδερο! Μάλλον όλες για αυτό ανυπομονούμε!

Πάντως υπάρχει μια συσκευή που της "φοράς" τα πουκάμισα και τα σιδερώνει! Για όσες έχουν άντρα που τα φοράει καθημερινά ίσως είναι πολύ χρήσιμο!

Και για τα δώρο της βάφτισης έχεις δίκιο! Μαζεύεις πάαααρα πολλά και ειδικά τώρα που τους μικραίνουν αμέσως είναι πολύ που δε χρειάζεται να τα πάρεις εσύ!

Πού είστε όλες;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Δεν είναι καμία μέσα ε?

Δεν πειράζει...

Φιλιά

ΟΥΟΥ!!!Κικήηηηηη!! τι κανετε?πως πήγε ο εμβόλιο σας?

Καλησπερα μανουλες κι απο μενα...με θυμαται αραγε καμια σας???

εμεις φιλη Χριστινα εχουμε μνήμη ελέφαντα!!χαχα!! εσεις οι νέες γιατί χανεστε δεν καταλαβαίνω!!!!!8-):cool:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

εδω ειμαι κ κλαιω.......

Ιωαννα δεν μπορεις να φανταστεις..εκανα μια ωρα να φτασω.η Κλειω εκλαιγε σαν τρελη μολις καναμε ενα μετρο με το αμαξι.στματησα 4 φορες να την ηρεμησω,πηρα μπροστα το καρεκλακι να με βλεπει,ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ ΚΛΑΜΑ ΤΡΕΛΟ.

Τελικα πηρα την πεθερα μου να την ξεματιασει κ ειχε λεει τρελο ματι.εφτασα εδω με κλαματα κ εγω κ η Κλειω ,δεν εβρησκα να παρκαρω,κατεβηκε πηρε ο κωστας το παιδι κ εγω εψαχνα ποση ωρα να παρκαρω.αφου ηθελα να το πεταξω στην θαλασσα.

τωρα την παιρνει ο υπνος,το καημενακι μου,πολυ την λυπηθηκα.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

εδω ειμαι κ κλαιω.......

Ιωαννα δεν μπορεις να φανταστεις..εκανα μια ωρα να φτασω.η Κλειω εκλαιγε σαν τρελη μολις καναμε ενα μετρο με το αμαξι.στματησα 4 φορες να την ηρεμησω,πηρα μπροστα το καρεκλακι να με βλεπει,ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ ΚΛΑΜΑ ΤΡΕΛΟ.

Τελικα πηρα την πεθερα μου να την ξεματιασει κ ειχε λεει τρελο ματι.εφτασα εδω με κλαματα κ εγω κ η Κλειω ,δεν εβρησκα να παρκαρω,κατεβηκε πηρε ο κωστας το παιδι κ εγω εψαχνα ποση ωρα να παρκαρω.αφου ηθελα να το πεταξω στην θαλασσα.

τωρα την παιρνει ο υπνος,το καημενακι μου,πολυ την λυπηθηκα.

Aχ, Άννυ μου, τί ταλαιπωρία! Και μόνο που το διάβασα σφίχτηκα! Είναι και ομορφάκι, πώς να μην την ματιάξουν! Άντε, να κοιμηθεί να ησυχάσει! ΝΑ ηρεμήσεις κι εσύ!

Εσύ πόσο καιρό θα κάνεις να την πάρεις μόνη σου με το αμάξι?!?

Πάντως να είσαι ψύχραιμη, μην κλαις κι εσύ μαζί της! Είναι συναισθηματικό το θέμα καταλαβαίνω αλλά αν κλαίτε μαζί ποιός θα την παρηγορεί, καλέ;!;

Τί θα της λες; "Κλειώ μου, μπουχουχού, μην κλαις μωρό μου, μπούχουχου!" :tongue:

Σε πειράζω, αλλά έχεις ακούσει που λένε ότι τα παιδιά δεν κάνουν αυτό που τους λες αλλά αυτό που βλέπουν να κάνεις; ;)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

αχ ρε φιλη τι επαθες...ηταν μακρυνη η αποσταση που πηγατε με το αμαξι?γμτ το Κλειουλινι ηθελε μανουλα,φανταζομαι θα πελαγωσες..ελα μην σκας ,αφου ησυχασε το παιδακι σου ενταξει.σε νιωθω φιλη παντως κ εγω δεν ειμαι ψυχραιμη κ αν μου συμβει αυτο μουρχεται να πεταξω και το αμαξι οπου βρω κ να δειρω κ τους περαστικους..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γεια σας μανουλες!

να σας ζησουν τα νεοφωτιστα μωρακια! να ειναι παντα καλα κ να τα καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!

αντε ερχεται κ η σειρα μας σε 3 βδομαδουλες. ευτυχως ειναι ολα ετοιμα κ δεν εχω αγχος, ακομα τουλαχιστον γιατι εκεινες τις μερες σιγουρα θα εχω. πιο πολυ βεβαια φοβαμαι γιατι ο μικρος μου ειναι γκρινιαρουλης κ τη νονα του δεν την ξερει πολυ καλα κ ισως να μην καθησει πολυ ωρα στην αγκαλια της. θα δουμε....

Αννυ περαστικα στη μικρουλα σου! της φορας κανενα ματακι?

Α! να μην ξεχασω, στα καρφουρ εχει τα λιμπερο με 50% εκπτωση μεχρι τις 2/10!

καλο σας βραδυ!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα κια απο εμένα!

Βίκυ και Άννυ να χαίρεστε τα κουκλάκια σας

Αχ βρε Άννυ ξινή σου βγήκε η βόλτα! Το φαγαν το κοριτσάκι μας που ήταν τοσο ήσυχο. Πάντως καταλαβαίνω τι ζόρι τράβηξες, να την ακους να κλαίει και εσυ να πρέπει να οδηγας και να ψάχνεις για παρκινκ. Τώρα πάε πέρασε, κάνατε τις αγκαλίτσες σας και ηρεμήσατε και οι δυό σας.

Άντε καλή νύχτα να έχουμε, σαν την χθεσινή!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...