Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

όχι καλέ, αμα τα πλύνεις τί θα πάθει δλδ?

όλα αυτά που βάζει στο στόμα του δλδ είναι αποστειρωμένα?;);)

Ναι, ναι πολύ αποστειρώμενα :D Του επιανα τα ούλα κι αυτός μου έγλυφε τα δάχτυλα! χαχαχαχα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ναι! Εγώ όλο φουσκωμένα και όλο ασπρα τα βλέπω! Η μάνα βλέπει ότι θέλει :wink:;-):wink:;-)

:lol::lol::lol: Και εγώ αυτά βλέπω...

Μαλλον περιμένουμε κ αγωνιουμε κ βλέπουμε όντως ότι θέλουμε!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Kαλημέρα μανούλες!

Από πού να αρχίσω....

Μαρία, Νικόλ, Βάλια να χαίρεστε τα μωρά σας και να σας χαίρονται κι αυτά! Γερά κι ευτυχισμένα!

Μαρία, το μαλλί μια χαρά φαίνεται, ανάλαφρο και όχι το παγωμένο του κομμωτηρίου!

Περαστικά και στην πεθερά! Ευτυχώς δεν χτύπησε χειρότερα!

Νικόλ μου, χαίρομαι πάρα πολύ που το ευχαριστηθήκατε τόσο και η Αναστασία δεν ταλαιπωρήθηκε και ήταν τόσο ήρεμη!

Όσο για τα άλμπουμ, μια χαρά θα τα γεμίσετε! Άρχισε να την φωτογραφίζεις αβέρτα!

Βάλια, μια χαρά κι ο δημήτρης! Είδα και τις φωτό, χωρίς κλάμα βούτηξε! Μπράβο του!

Μαράκι, μπράβο για τα δοντάκια της Αθηνάς! Και για τα αποθέματα μητρικού συμφωνώ με τα κορίτσια να ρωτήσεις την Αγλαΐα!

Βίκυ, Άννη (Άντρια) χαρούμενα μηνογενέθλια!!! Βάλια και Ειρήνη και σε εσάς που τα είχατε προχθές (σωστά;)

Το κέρασμα μιαμ μιαμ.... Πάει το μερίδιό μου!

Άννη και Θάλεια, θα πάτε στη συνάντηση θηλασμού ε; Ήθελα κι εγώ να έρθω αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να αλλάξω το σημερινό ραντεβού στον παιδίατρο αφού είχε για μια εβδομάδα μετά και στο τέλος θα κάναμε όλα τα εμβόλια 2 μηνών μαζί! ΚΑλά να περάσετε!

Να κανονίσουμε καφεδάκι όμως ε;

Εγώ είμαι πολύ ανυπόμονη να δούμε τί θα μας πει σήμερα για τις κρέμες και να αρχίσουμε! Στο όνειρό μου είδα οτι την έφαγε μια χαρά! Βίκυ, δε μπορείς να πεις νορμάλ όνειρο!

Τάνια, είναι κι Σεπτέμβρης λίγο μελαγχολικός, μη δίνεις σημασία! Να χαρείς την πεταλουδίτσα όσο γίνεται πιο πολύ!

Οι ετοιμασίες για το γάμο πώς πάνε; Με τις εξετάσεις του Γιώργου τί έγινε τελικά;

Άννυ, αυτό με τις τσιρίδες...φρίκη! Κι εμείς τα ίδια, όχι στο jumpo αλλά στο ικέα το Σάββατο. Άρον άρον φύγαμε! Αφού δεν φώναξαν την πρόνοια πάλι καλά! Σαν να τον σφάζανε έκανε και χωρίς λόγο! Και μόλις φύγαμε σταμάτησε το τερατάκι!

Χθες έκανε και πολύ αστείο! Άρχισε να μιλάει μόνος του, όχι "άγου" και "μπου" και τα σχετικά... Λέει "αμπλα μπλα μπλα μπλου" ακατάπαυστα με ύφος κι έχει πολύ γέλιο!!! Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τα γέλια κι εμείς κι όποιος άλλος τον άκουσε από το τηλέφωνο!

Αυτά κοριτσάκια μου θυμάμαι!

Καλά, όσο έγραφα ξεσαλώσατε!

Άννη, (Άντρια) εμένα συνέχεια μου δαγκώνει τα δάχτυλα! Είναι το αγαπημένο του μασητικό! Ποιά αποστείρωση λοιπόν; Ακόμη;! Αφού τρώει κρέμες τέλος, εμείς την κόψαμε και νωρίτερα...

Βίκυ, πολυ γέλιο με το ρυζάλευρό σας!

Βάλια, γιατί να ρωτήσουμε τον παιδίατρο; Όπως λέει κι η Βίκυ στην αρχή με όλα τα μωρά και έχει τύχει να κοινωνίσει και τρεις φορές μέσα σε μια εβδομάδα και όλα καλά! Οι ιερείς στα μωρά δε δίνουν σώμα, το ψωμάκι δλδ, αλλά μόνο αίμα, (δλδ κρασί) κι αυτό λίγο και δεν βάζουν το κουτάλι αλλά το στάζουν στο στόμα τους!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Βάλια, μια χαρά κι ο δημήτρης! Είδα και τις φωτό, χωρίς κλάμα βούτηξε! Μπράβο του!

Βάλια, γιατί να ρωτήσουμε τον παιδίατρο; Όπως λέει κι η Βίκυ στην αρχή με όλα τα μωρά και έχει τύχει να κοινωνίσει και τρεις φορές μέσα σε μια εβδομάδα και όλα καλά! Οι ιερείς στα μωρά δε δίνουν σώμα, το ψωμάκι δλδ, αλλά μόνο αίμα, (δλδ κρασί) κι αυτό λίγο και δεν βάζουν το κουτάλι αλλά το στάζουν στο στόμα τους!

... Ο Κωνσταντίνος εννοείς!!! Δημήτρης είναι ο άντρας μου :lol::lol::lol:

Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ για τις ευχές!!!

Σας ρωτάω γιατί μια γνωστή πήγε να με τρελάνει... :mad::mad::mad:

Ρώτησες, λεει... μήπως δεν κάνει κ βγάλει καμιά αλλεργία;;; :mad::x:x

Oτι θέλω κάθομαι και ακούω...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

... Ο Κωνσταντίνος εννοείς!!! Δημήτρης είναι ο άντρας μου :lol::lol::lol:

Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ για τις ευχές!!!

Πωπω Βάλια...! Στόκος! :oops: :oops: :oops: Να τους χαίρεσαι και τους δύο! Και τον Κωνσταντίνο σου και το Δημήτρη σου!

Αλλεργία από την Θ.Κοινωνία;

Άντε καλέ! Το πολύ πολύ να κάνει λίγο κεφάλι! :tongue::P;):P:tongue:

Πωπω Βάλια...! Στόκος! :oops: :oops: :oops: Να τους χαίρεσαι και τους δύο! Και τον Κωνσταντίνο σου και το Δημήτρη σου!

Αλλεργία από την Θ.Κοινωνία;

Άντε καλέ! Το πολύ πολύ να κάνει λίγο κεφάλι! :tongue::P;):P:tongue:

Aσε... το άκουσα και αυτο... :lol::lol::lol:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γεια σας και απο εμας κοριτσακια και μωρακια!!!

Βικυ και Αννυ(andria) να χαιρεστε τα μωρουλια σας!Χαρουμενα μηνογενεθλια!!!

Aννυ και εγω το κανω αυτο με τα χερια μου, τα πλενω βαζω και οινοπνευμα και τα βαζω στα ουλα του και τα τριβω!Το ποσο το απολαμβανει δεν λεγετε!!;)

Βαλια μου αλλεργια με τη Θεια Κοινωνια???:shock:Πρωτη φορα το ακουω!Μην ακους βλακειες απο δεξια και αριστερα γιατι θα τρελαθεις!

Ιωαννα καλα εμβολια σημερα!!!;););)

Αντε να ακουσουμε και τα νεα του Θοδωρη!

Εμεις βγηκαμε να παρουμε ψαρακια και κατι αλλα πραγματακια και γυρισαμε πριν λιγο!Κανουμε νανακια τωρα και ετσι εβαλα και εγω λιγα πατζαρακια να βρασουν να τα κανω με σκορδο και ξυδι!!Μιαμ μιαμ!

Το Δημητρουλι που ειναι σημερα?

Οι Αθηναιες θα πιουμε καφεδακι τελικα πριν χειμωνιασει??????????????

καλησπερα μανουλίτσες!!

Βικυ και αννυ να χαιρεστε τα μωράκια σας!!! Πότε πέρασε μισός χρόνος???

Ιωαννα μου με το καλο το εμβολιο σήμερα!

Το μπισκοτακι μας είναι καλύτερα??

Σήμερα εχω τρελο πονοκέφαλο και μάλλον γιατι ακόμη δεν έχω πιει καφε. Πήγαμε στην αγορα να πάρουμε παπουτσάκια γιατι με τις κάλτσες την κυκλοφορω ακόμη. Και βρήκα και κατι παπουτσάκια ίδια με το φορεμα που θα την πάμε στη βάπτιση και τα χτυπήσαμε και εκείνα!

Αύριο θα πιουμε καφεδάκι με τις Δέσποινες!

Αντε να οργανώσουμε και την πρωτη πανελήνια μαμαδοσυναντηση!!:tongue::tongue:

Το απόγευμα θα πάω κομμωτηριο για να κάνουμε δοκιμαστικο για τα μαλλια για το γάμο!Και ακομη δεν έχω σκεφτει πως τα θέλω, ελπίζω η κομμωτρια να έχει πολλές ιδεες!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

μανούλες γεια σας!!!!

χαρουμενα μηνογενεθλια αννη και βικυ! να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!

κοριτσια εχω απορια... σημερα φαγαμε πρωτη φορα μισο μηλο. μας αρεσε δεν μπορω να πω αν και ξυνισαμε λιγο τη μουριτσα μας. το αλλο μισο τι το κανουμε; δεν το κραταμε για την αλλη μερα ε; παει πολυ ε;

επισης, εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει οταν δωσω φρουτο μετα απο καμια ωρα να δωσω και γαλα γιατι δεν πανε μαζι. ομως λυσσαγε η μικρη μου σημερα και ηπιε μπολικο στο μισαωρο πανω. λετε να πειραζει;

και κατι αλλο ηθελα αλλα δε θυμαμαι. αιλ μπι μπακ!;)

KOWTp3.png

Καλησπέρα κορτσούδια!

Εδω είμαστε κι εμείς! Μετά από μια επίσκεψη στην οδοντίατρο το πρωτα νέα είναι τα εξής: θα πάω αντίο σε 2 φρονιμήτες την Παρασκευή. Δε θα μου λείψουν καθόλου. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθώ.

Μετά γύρισα σπίτι και πλακώθηκα στις δουλειές μιας και ο Ν. ήταν εδώ και κοιτούσε τον Νικόλα. Ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, βεράντες, παντζουρια...μαγείρεμα. Ουφ!

Και μαντέψτε τι έχει μείνει!!!!

Σ_ _ _ _ _ !!!!!!!!!

_______|

| Ο

| /\

| /_\

| ΙΙ

X4pTp3.png

Πήγαινε για μια κρεμάλα με μια τύπισσα πάνω αλλά δεν μου βγήκε. :lol::lol::lol:

:D:D:D:D:D:D:D

Ναι, τώρα που το λες!

Και σου έμεινε το πιο μισητό (νομίζω συμφωνούμε πολλές εδώ μέσα!) από όλες τις δουλειές ε;!

Εγώ έχω 1 και 1 που στεγνώνει.... :-(

Καλό κουράγιο σε όλες τις ομοιοπαθούσες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...