Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χθες είχαμε παραγγείλει πίτσα και ο πατερας του πάει την πίτσα για πλάκα κοντά στο στόμα του Δημήτρη ο οποίος ανοίγει κατευθείαν το στόμα του. Γελάμε εμείς και φυσικά δεν του δίνουμε πίτσα και το παιδί άρχισε να ουρλιάζει γιατι ήθελε να φάει!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οι επισκέψεις όντως θέλουν πολύ προσοχή, και ιδίως όταν τα παιδάκια πάνε παιδικό... Εγώ σκέφτομαι τα εμπορικά τύπου Mall (που είναι και κοντά μας) για να πηγαίνουμε βόλτες, δεν καπνίζουν κι όλας εκεί μέσα, η θερμοκρασία χειμώνα καλοκαίρι είναι ιδανική, έχει και πάρκινγκ, οπότε μια χαρά!

Συμφωνώ μαζί σου... Είναι τα καλύτερα μέρη για χειμώνα αυτα...;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Χθες είχαμε παραγγείλει πίτσα και ο πατερας του πάει την πίτσα για πλάκα κοντά στο στόμα του Δημήτρη ο οποίος ανοίγει κατευθείαν το στόμα του. Γελάμε εμείς και φυσικά δεν του δίνουμε πίτσα και το παιδί άρχισε να ουρλιάζει γιατι ήθελε να φάει!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και εμείς του κάνουμε κάτι τέτοια και λυσσάει ο γλυκούλης μου. Αν μας δει να τρωμε θέλει κ εκείνος.

Δεν σας είπα... πρέπει να έχουμε δοντάκια... Τα δυο κάτω μπροστά έχω την εντύπωση ότι ετοιμάζονται σιγά σιγά.. αλλά πολύ σιγά να βγαίνουν. :tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμένα οταν βλέπει το κουταλάκι ανοίγει το στόμα και περιμένει!!!

τυχερη μανούλα δεν σε σκάει καθόλου!!!και σα θεαμα τελειο φαντάζομαι

μενα στα φρουτα όλο ξινισμένη ειναι !!!!!!!:(:(

Οι επισκέψεις όντως θέλουν πολύ προσοχή, και ιδίως όταν τα παιδάκια πάνε παιδικό... Εγώ σκέφτομαι τα εμπορικά τύπου Mall (που είναι και κοντά μας) για να πηγαίνουμε βόλτες, δεν καπνίζουν κι όλας εκεί μέσα, η θερμοκρασία χειμώνα καλοκαίρι είναι ιδανική, έχει και πάρκινγκ, οπότε μια χαρά!

α εμεις στην επαρχ'ια δεν εχουμε Μall θα διαμαρτυρηθω στις αρχές!!!!!!!!;););)

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και εμείς του κάνουμε κάτι τέτοια και λυσσάει ο γλυκούλης μου. Αν μας δει να τρωμε θέλει κ εκείνος.

Δεν σας είπα... πρέπει να έχουμε δοντάκια... Τα δυο κάτω μπροστά έχω την εντύπωση ότι ετοιμάζονται σιγά σιγά.. αλλά πολύ σιγά να βγαίνουν. :tongue:

καλύτερα σιγα σιγα κ με το μαλακο γιατι πονάνε μωρε:(:(

εντάξει, ταίσαμε το πάτωμα, το τραπεζάκι, το κάθισμα, τα απλώσαμε όλα με τα χεράκια μας στο τραπεζάκι και κάναμε και δαχτυλο-παπάρα στο πιάτο.

Κάπου στα ενδιάμεσα νομίζω κατάπιε και 3-4 κουταλιές.

ρυζάλευρο τσεκ.

GaiGp3.png

Καλημέρα Βάλια μου! Εμένα χθες εκεί που μου δάγκωνε το χέρι νομίζω ότι ένιωσα κάτι... Ρε κορίτσια αν πλύνω τα χέρια μου πειράζει να του πιάσω τα ούλα, φοβάμαι μήπως πάθει καμια μόλυνση... (είμαι υπερβολική το ξέρω!!!)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βάλια μου! Εμένα χθες εκεί που μου δάγκωνε το χέρι νομίζω ότι ένιωσα κάτι... Ρε κορίτσια αν πλύνω τα χέρια μου πειράζει να του πιάσω τα ούλα, φοβάμαι μήπως πάθει καμια μόλυνση... (είμαι υπερβολική το ξέρω!!!)

Δεν παθαίνει ΤΙΠΟΤΑ.... Μην γινόμαστε βρε τόσο υπερβολικες ;););)

Βρε κορίτσια για να κοινωνησετε τα παιδάκια σας ρωτησατε τον παιδίατρο;;;

ΕΒΑΛΑ PHOTOS ΝΑ ΔΕΙΤΕΕΕΕΕ

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

όχι καλέ, αμα τα πλύνεις τί θα πάθει δλδ?

όλα αυτά που βάζει στο στόμα του δλδ είναι αποστειρωμένα?;);)

GaiGp3.png

Δεν παθαίνει ΤΙΠΟΤΑ.... Μην γινόμαστε βρε τόσο υπερβολικες ;););)

Βρε κορίτσια για να κοινωνησετε τα παιδάκια σας ρωτησατε τον παιδίατρο;;;

όχι, κοινωνήσαμε πρώτα απ' όλους όπως κάνουν με όλα τα μωράκια.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...