Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, πρώτη μέρα το κανονικό μας πρόγραμμα και ομολογώ το καταφχαρηστήθηκα!!!

Στις 8.30 ήρθε η μάνα της νονάς για το ξελάδωμα και ήπιαμε και καφεδάκι. Έφυγε κατά τις 10.30 και ο Λ. κοιμήθηκε 1 ωρίτσα, αρκετή για να βάλω τα πλυντήριά μου. Μετά τον τάισα μισό μήλο, μισή μπανάνα και μισό αχλάδι και τα έφαγε με συνοπτικές διαδικασίες. Από το ντιρ ντιρ με πόνεσε το κεφάλι μου. Μετά το παιδί μου κοιμήθηκε ΠΑΛΙ! Σου λέει έχει δουλειές η μάνα μου και έτσι στρώθηκα ξανά.

Το μεσημέρι του έδωσα 3 πατατούλες μικρές και ένα καροτάκι και τα έφαγε και αυτά!!! Μετά το μεσημεριανό τον άφησα στην γιαγιά του και πήγα δουλειά αλλά άργησα να γυρίσω. Επέστρεψα 9 το βράδυ μετά από 6 ώρες!!!!! Ο μικρός κύριος, ευτυχώς!!! Η γιαγιά τον έχει στα όπα όπα! Τον έπαιξα, μπανάκι, γαλατάκι και νανάκια στην αγκαλιά μου!!!

Θέλω το βράδυ να τον πάρω να κοιμηθούμε μαζί αλλά φοβάμαι μήπως τον κακομαθαίνω.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννυ με γεια το κρεβατακι και τα φορμακια!!!

Τανια μου εχεις απολυτο δικιο!Ετσι ειναι!Και εγω το εχω βαρεθει αυτο το πραγμα με τις δουλειες και την κλεισουρα στο σπιτι!Μονο οταν βγαινω βολτουλα το απογευμα ερχομαι στα ισα μου!Παντα μα παντα το ειχα το θεματακι με το σπιτι!Νιωθω οτι θα σκασω οταν ειμαι ολη μερα σε αυτο!Απο την αλλη ειναι και ο μπουμπουκακος μου που δεν θελω να τον αποχωριστω!Σκατουλες δηλαδη!!!Δεν ξερω.....

Το μεσημερακι πηγαμε και εμεις τζαμπο με την γιαγια μας και πηραμε φορμακια μακρυμανικα καλτσακια και κατι κουζινικα για τη μαμα:tongue::tongue::tongue:Ειχε και πολυ ωραιες πυτζαμες για μαμαδες!Αλλα δεν πηρα και το μετανιωσα.Μετα πηγαμε και benetton και μας πηρε η γιαγια 2 μπλουζακια και 2 παντελονακια μουρλια!Να χειμωνιασει λιγο ομως για να τα φορεσουμε:cool::cool:Πηγαμε και το απογευμα στη βαφτισιμια του Φωτη και γυρισαμε κατα τις 10.Ο μικρος κοιμοτανε ορθιος, τον εκανα μπαμ μπαμ μπανακι, μαμ και ξεραθηκε!Μαζεψα και εγω λιγο το σπιτι και τωρα νανακια και η μανουλα!!!

Kαληνυχτα γλυκες μανουλες!

Πολλα ειπα παλι:confused::confused::confused::confused:Sorry!!

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα Βίκυ

ειναι η ώρα που ξυπνα η μπέμπα και δεν με αφηνει λεπτο κ δεν καταφερνω να γραφω.Εσεις πώς προλαβενετε???? Βεβαια εγω εχω ενα προβλημα συντονισμου

Βικυ έλεγες κατι για το ρυζαλευρο οτι δεν αρεσει στην μικρη σου??? Ποιο της δινεις????

Εγω της εδινα της frezyderm αλλα απο μονη μου την εκοψα κ δινω μονο φρουυτα Διαβα σα στο παρεντσ οτι εχουν ζαχαρη μωρε αυτα και δεν ξερω τι να κάνω Δινω μονο φρουτακι. Βλέπω άλλες κοπέλες δινουν ρυζαλευρο κ άλλες όχι. Πάντως το πιο σημανικο ειναι να τρωνε τα φρουτα κ σφου η δικη σου τρωει τα φρουτα ειναι οκ. Εμενα μου ξινιζεται στα φριυτα γιαυτι σκεφτομαι αν καλομαθει με το ρυζαλευρο δεν θα μ τρωει τα φρουτα

Τωρα βλακειες λέω>????? δεν ξερω:P:p

Καλημερα Βαλια να σου ζηει το παιδακι καλοφωτιστο:P

πώς τα πάς με τη δουλειά?????????προσαρμοστηκες??????

Βικυ να τα εκατοστησετε

Εμεις σε λιγες μερες κλεινουμε του 6

Καλημέρα φιλενάδες και σας ευχαριστούμε για τις ευχούλες!

Εμείς δίνουμε ρυζάλευρο το υποαλλεργικό HA της Νουτρίτσια γιατί έχουμε αλλεργία μάλλον στο αγελαδινό. Δεν θα έλεγα ότι το λατρεύει, έχουμε δράματα για να το φάει, ξέρω ότι είναι λάθος να πιέζουμε να φάνε αλλά ή που θα μάθει το ρυζάλευρο και τα φρούτα ή που θα πίνει ξένο μόλις πάω στην δουλειά. Τα φρούτα κομψί-κομψά μια τα τρώει μια καθόλου. Δεν την πιάνω πουθενά χιχι

GaiGp3.png

Καλημέρα!!! Βίκυ να μας ζήσουν τα μπεμπόνια μας!!! Ακούω για κλεισούρες και επιστροφή στη δουλειά!!! Εμένα πάντως δε μου λείπει καθόλου η δουλειά. Κοιτάω να το ευχαριστηθώ όσο μπορώ... Αυτό που με προβληματίζει είναι που χειμωνιάζει και δεν θα μπορούμε να κάνουμε πολλές βόλτες με το καρότσι! Αλλά θα την βρούμε την άκρη!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα φιλενάδες και σας ευχαριστούμε για τις ευχούλες!

Εμείς δίνουμε ρυζάλευρο το υποαλλεργικό HA της Νουτρίτσια γιατί έχουμε αλλεργία μάλλον στο αγελαδινό. Δεν θα έλεγα ότι το λατρεύει, έχουμε δράματα για να το φάει, ξέρω ότι είναι λάθος να πιέζουμε να φάνε αλλά ή που θα μάθει το ρυζάλευρο και τα φρούτα ή που θα πίνει ξένο μόλις πάω στην δουλειά. Τα φρούτα κομψί-κομψά μια τα τρώει μια καθόλου. Δεν την πιάνω πουθενά χιχι

καθε παιδακι έχει τις ιδιαιτεροτητες του τι νακάνουμε????? όπως μς μαθαινουν τα παιδια μας πηγαινουμε κ εμεις

αναρωτιώμουν μεταξυ γάλα σε σκονη και ρυζαλευρου ποια ειναι η καλυτερη επιλογή????? το λεω και εγω για ωρα αναγκγης οπως για την περιπτωση επιστροφη στη δουλεια όπως λες κ εσυ.

εγω συχνα εχω το διλλημα:δουλευω λιγες ωρες το άπγευμα 3-4ωρες.και καμια φορα δεν μου περισσευει να αφησω μητρικο γαλα και ανρωτιέμαι τοτε τι ειναι καλυτερο γαλα σε σκονη ή ρυζαλέυρο????

αρχισα τα δυσκολα πρωι πρωι και εγω η χαζη:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Βίκυ να μας ζήσουν τα μπεμπόνια μας!!! Ακούω για κλεισούρες και επιστροφή στη δουλειά!!! Εμένα πάντως δε μου λείπει καθόλου η δουλειά. Κοιτάω να το ευχαριστηθώ όσο μπορώ... Αυτό που με προβληματίζει είναι που χειμωνιάζει και δεν θα μπορούμε να κάνουμε πολλές βόλτες με το καρότσι! Αλλά θα την βρούμε την άκρη!!!

καλημερα αντρια

και εμενα το ιδιο με προβληματιζει για το χειμωνα.ε, λιγο κλεισουρα θα τη φαμε.ή μπορουμε να βγαινουμε Κυριακες πρωι προς μεσημερι όταν θα εχει καλο καιρο!!!! ή επισκεψεις σε φιλικα σπιτια αλλα κ εκει προσοχη θα θελει με τις ιωσεις:(

ετσι ειναι τα μωρακια,θα περασουμε απο διαφορες φασεις

καλημερα αντρια

και εμενα το ιδιο με προβληματιζει για το χειμωνα.ε, λιγο κλεισουρα θα τη φαμε.ή μπορουμε να βγαινουμε Κυριακες πρωι προς μεσημερι όταν θα εχει καλο καιρο!!!! ή επισκεψεις σε φιλικα σπιτια αλλα κ εκει προσοχη θα θελει με τις ιωσεις:(

ετσι ειναι τα μωρακια,θα περασουμε απο διαφορες φασεις

Οι επισκέψεις όντως θέλουν πολύ προσοχή, και ιδίως όταν τα παιδάκια πάνε παιδικό... Εγώ σκέφτομαι τα εμπορικά τύπου Mall (που είναι και κοντά μας) για να πηγαίνουμε βόλτες, δεν καπνίζουν κι όλας εκεί μέσα, η θερμοκρασία χειμώνα καλοκαίρι είναι ιδανική, έχει και πάρκινγκ, οπότε μια χαρά!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα Άννη μου να τα χαιρόμαστε!!! Πέρασαν 6 μήνες κιόλας!!

Εμείς εδώ τώρα έχουμε έτοιμο το ρυζάλευρο και της έδωσα λίγο το κουταλάκι να παίξει και δεν μου το δίνει πίσω να την ταίσω χαχαχαχα και αμα της πέσει κάτω κλαίει όπως τώρα ....

GaiGp3.png

Καλημέρα Άννη μου να τα χαιρόμαστε!!! Πέρασαν 6 μήνες κιόλας!!

Εμείς εδώ τώρα έχουμε έτοιμο το ρυζάλευρο και της έδωσα λίγο το κουταλάκι να παίξει και δεν μου το δίνει πίσω να την ταίσω χαχαχαχα και αμα της πέσει κάτω κλαίει όπως τώρα ....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμένα οταν βλέπει το κουταλάκι ανοίγει το στόμα και περιμένει!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημέρα φιλενάδες!!Βικάκι και Άννυ σας ευχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τη Λουσίτα και τον Δημητράκη και του χρονου να γιορτάσουμε τα πρωτα τους γενεθλια όλες μαζί!!

happybirthday.jpg&t=1

και περιμενω κι άλλα γλυκάκια!!της Βίκυς τα έφαγα ΌΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!

1189842803_bday004.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...