Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ποια οθόνη μωρέ να γυρίσω με το μ@@###κα;;; Και που το κάνω δεν του αρέσει... Πάλι με σηκώνει... Αφήστε κορίτσια, αφήστε...

BAΛΙΑ ΜΟΥ αν σου πω για τον δικο μου μαλακοαφεντικο θα τρελλαθεις!!ειναι χειροτερος απο καθε φαντασια..αυτο εμενα το κανε για πλακα,εδω με εβλεπε χαλια να ξερναω απο το πρωι κ αναβε το πουρο επιδεικτικα κ μου λεγε"πηγαινε να μου παρεις παγωτο" μετα "πηγαινε να αφησεις αυτο το φακελο" τον κοιταγα εξαντλημενη κ ελεγε μηπωσ δε μπορεις?ελεγα ναι δε νιωθω καλα.και η απαντηση??καλα πηγαινε κι ελα.

ειναι τοσο μαλακες που δεν πιανονται με τιποτα.εγω απο χαζομαρα κ φιλοτιμο δεν επαιρνα αδειες ενω ο γιατρος μου ειναι στο Ικα και μου εδινε για πλακα!αλλα οταν ειδα οτι δεν παει αλλο η γαιδουρια του κ μου πε μεχρι και να παραιτηθω γιατι λεει δε μπορω να εργαστω-δηλ αν εισαι εγκυος εισαι αχρηστη δεν κανεις τιποτα-,αρχισα κιι εγω την αδεια κι εχει παθει ΣΟΚ!!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ! μην σκας λοιπον Βαλια μου,δυστυχως αυτοι παραμενουν αφεντικα κι εμεις οι υπαλληλοι τους,αρα οσο μπορεις αραξε μια φορα σου δινεται η ευκαιρια να κατσεις!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες!!!Πολλα κεφακια βλεπω σημερα!!!Φτου φτου μην σας ματιασω!Μπραβο!:P

Εγω απο το πρωι τρεχω στο ΤΕΒΕ να θεωρησω το βιβλιαριο και εκτος του οτι δεν εκανα δουλεια εφαγα και μια ωρα ορθοστασια!:-(:-(

Βρε κοριτσια πως εχει γινει ετσι ο κοσμος?Βλεπουνε μια εγκυο και αντι να δωσουν τη σειρα τους σε γραφουν στα τετοια τους!!!

Που ειναι οι εποχες που βλεπανε εγκυο και καθοντουσαν σουζα?Κανενας σεβασμος πλεον!Νευριασα παρα πολυ!Ηθελα να τους αρχισω στα μπινελικια

πρωι πρωι αλλα ειπα να μην νευριασω περισσοτερο στην κατασταση μου!!!!!:mad::-x:-x:-x:-x:-x

Ουφ!!!!!!!!

Να μία συναδελφισσα !!!εισαι και εσύ στο Τεβε?????? Και εγώ κ αντρας μου σε αυτο το απαισιο ταμίο--που δινουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας στις εισφορές και απο παροχές?? Θαλεγα τώρα!!! Εγώ υτποτιθεται με παρακολουθει ο γυναικολόγος του Τεβε. Αλλά δεν καλύπτει κανενα υπέρυχο οποτε ειανι σαν να πηγαινω σε εξωτερικο γιατρο αφου τα 60άρια πέφτουν συννεφο σε κάθε επισκεψη!!!!Το μονο καλο ειανι οτι μας καλυπτει φαρμακα και εξετάσεις!!!Και απο επιδομα στανταρ 800 ευρώ. (Οι εισφορές συνεχεια ανεβαινουν και το μονο που δεν ανεβαινει ειανι το επιδομα τοκετου)!!!!

Συμφωνεις neraidoula??

ΥΓ Τώρα που ειπα 60αρια αλήθεια πόσο σας παιρνουν εσάς οι γιατροι σας για τον υπερυχο που κάνετε κάθε φορά?????

Επεξεργάστηκαν by βασ32

Καλησπερα κοριτσακια. Επεστρεψα κι εγω. Τελικα πηγα κατευθειαν για ξαπλα γιατι δεν αντεχα να μαγειρεψω. Ευτυχως μετα το τεστ φαγαμε κατι τυροπιτες κ ετσι δεν πειναγαμε πολυ. Θα σηκωθω τωρα να μαγειρεψω γλυκοξινο κοτοπουλο με ρυζι- καποια κοπελιτσα με ρωτησε κ δεν θυμαμαι ποια λογω αμνησιας.

Πολλα διαβασα παλι και συγχηστηκα, για ηλιθια αφεντικα, αναισθητους συνανθρωπους και για το φανταστικο συστημα υγειας κ ταμειων μας. Δραμα! Υπομονη κοριτσακια. Τι αλλο να κανετε, κ οπου σας παιρνει να τους τα χωνετε. Μηπως κ μαθαινει κανεις. Γιατι δεν υπαρχει παιδεια σ'αυτη τη χωρα. Απο εκει ξεκινανε ολες αυτες οι συμπεριφορες. Τουλαχιστον οσο μπορουμε να μαθουμε σωστα τα παιδακια μας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλό απόγευμα κορίτσια!Να μαι κ γω !Μπήκα κ χθες βράδυ αλλά ένιωθα τόσο εξαντλημένη απ την εξέταση της γλυκόζης που όταν είδα πόσες σελίδες είχατε γράψει εγκατέλλειψα.Τα νέα απ τις εξετάσεις είναι οτι ο σίδηρος κ η φερριτίνη έκαναν βουτιά απ τον προηγούμενο μληνα.Έτσι ο Σίδηρος απο 131 έπεσε στο 38!!!!! κ η φεριτίνη απο 19 έπεσε στο 2!!!!!!!!!Η μικροβιολόγος μου πε πως έχω γερό οργανισμό αφού δεν έπεσα ξερή. Επίσης ασβέστιο ενώ παίρνω απο 8,6 έπεσε στο 8,2! έτσι η μαία μου πε να πάιρνω δυο χάπια σιδήρου κ

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλησπέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε? Εγώ σήμερα πήγα μια βόλτα στα μαγαζιά κι έρχομαι να συμφωνήσω μαζί σας για την αναισθησία του κόσμου... Δεν θα σχολιάσω το ότι στις ουρές στα μαγαζιά δεν μου έδινε κανείς προτεραιότητα αλλά οι περισσότεροι πήγαιναν τόσο βιαστηκά που με χτυπαγαν στην κοιλιά.. ΕΛΕΟΣ!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Καλό απόγευμα κορίτσια!Να μαι κ γω !Μπήκα κ χθες βράδυ αλλά ένιωθα τόσο εξαντλημένη απ την εξέταση της γλυκόζης που όταν είδα πόσες σελίδες είχατε γράψει εγκατέλλειψα.:confused:Τα νέα απ τις εξετάσεις είναι οτι ο σίδηρος κ η φερριτίνη έκαναν βουτιά απ τον προηγούμενο μηνα.Έτσι ο Σίδηρος απο 131 έπεσε στο 38!!!!! κ η φεριτίνη απο 19 έπεσε στο 2!!!!!!!!!Η μικροβιολόγος μου πε πως έχω γερό οργανισμό αφού δεν έπεσα ξερή. Επίσης ασβέστιο ενώ παίρνω απο 8,6 έπεσε στο 8,2! έτσι η μαία μου πε να πάιρνω δυο χάπια σιδήρου κ δυο ασβεστίου τη μέρα!!!

Επίσης μου βρήκε στμεγάλη ποσοτητα αλάτων κ κρυστάλλων ασβεστίου στα ούρα κ είπε οτι πιθανόν να χω πέτρα στο νεφρό! αλλά ο παθόλόγος έχει στείλει το μηχάνημα για υπέρηχο στην Αθήνα για σέρβις κ δεν μπορεσα να κάνω τώρα υπέρηχο νεφρού κ χολής.

Κατα τ άλλα ήπια τη γλυκόζη ,100γρ τελικά ηταν αρκετή ποσότητα.Την πρώτη ώρα δυσκολεύτηκα με ναυτίες κ ζαλάδες.Μετά την πρώτη λήψη αίματος συνήλθα κ δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα(έμεινα πάνω απο 3 ώρες εκεί),΄διάβαζα κ μίλαγα με τον άντρα μου,που είχε έρθει μαζί γιατί πίστευα πως δεν θα μπορώ να οδηγήσω.κ ενω ένιωθα καλά οταν μπήκα στ αμάξι γύρισα στο σπίτι με ναυτία,εξάντληση κ δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.Όταν έφυγα δεν είχε βγει το αποτέλεσμα ολόκληρης της εξέτασης αλλά το σάκχαρο νηστείας ήταν 79 κ η πρώτη ώρα μετα τη λήψη γλυκόζης 136 κ μας είπε η μικροβιολόγος πως απ τις τιμές αυτές λογικά δεν θα χω πρόβλημα με το σάκχαρο λογικά.Βέβαια ηρέμησα κάπως αλλά περιμένω κ τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να μαι σίγουρη.Είχα αγχοθεί μ αυτή την εξέταση γιατί υπάρχει ιστορικό σακχάρου στην οικογένειάμου. Και εξαιτίας των κιλών. Αλλά ρε κορίτσια τώρα έχω άλλη απορία κ θέλω τη βοήθειάσας.ΠΩς συνδιάζονται 2 χάπια σιδήρου κ 2 ασβεστίου σε μια μέρα;

Μου πε η μαία να παίρνω το σίδηρο μεσημέρι κ βράδυ μ ένα ποτήρι χυμό.Μετά διάβασα πως 2 ώρες πριν ή μετά δεν πρέπει να έχεις φάει αυγά ή γαλακτοκομικά γιατί εμποδίζεται η απορρόφηση κ τηων δυο.άρα πότε να παίρνω τ ασβέστιο που θέλει κ γεμάτο στομάχι;;;;;;Κ επίσης ήθελα να ρωτήσω αν μπορείς να πεις το ασβέστιο με γαλακτοκομικά ή αν υπάρχει κάτι, εκτός της καφείνης που εμποδίζει την απορρόφησή του απ τον οργανισμό;;;; Βοηθήστε με!!!!!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

κατα τ άλλα η μικροβιολόγος φώναζε οτι έπρεπε ήδη να παίρνω σίδηρο κ πως θα γεννήσω παιδί με αναιμία!!!!!!!κ πως είναι άσχετος ο γιατρός μου. Οάντρας μου τσίμπησε κ τρόμαξε πού κ άρχισε τη γκρίνια με τις μαίες .Εγω στην απάθεια κ την ψυχραιμία(η νιρβάνα που λέγαμε;;;;;).Του εξήγησα μετά πως ούτε η ομοιοπαθητικός ούτε οι μαίες συμφώνησαν να πάρω σίδηρο προκαταβολικά ενω δεν είχα πρόβλημα οργανικό ξιατί κ η υπερσιδήρωση προκαλέι προβλήματα.Ετσι μου χαν δ΄ψσει ένα χάπι για ο τι χρειάζεται ο οργανισμός κ ασβέστιο κ μαγνήσιο.Τελικά έμαθα σήμερα πως αυτή η κυρία έτσι υπερβάλλει κ το παίζει γιατρός.

Σήεμρα πήγανε την κόύνια στο σπίτι της μαμάς μου στην Αθήνα ,τη συρταριέρα,το στρώμα κ την προίκα!ΜΑς τα έκανε δώρο ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩ ΔΕΙ ΑΚΌμη.Είπαμε τελικά να πάρουμε καλαθούνα για να κοιμάται το μωρό για όσο μείνω εκεί κ να μείνει η κούνια πακεταρισμένη να την στήσουμε εδώ.Αν κ γω έλεγα αρχικά πως είναι περιττή η καλαθούνα.Οι ήδη μαμάδες τι λένε;

Αυτό που με χάλασε είναι οτι ενώ πλήρωσε μετρητοίσ 1070ε!!!δεν της έδωσαν απόδειξη γιατί λέει της αφαίρασαν 120ε!!!!!Απο τον Κωνσταντινίδη τα πήρε κ μας έλεγε να πάρουμε κ τα υπόλοιπα απο κει αλλά εγω ρε κορίτσια έγινα έξαλλη.Για΄τι οταν πηγε απ το μαγαζί κ ζήτησε την απόδειξη της είπαν να δώσει 120ε νγια να της κόψουν!!!!κ γω ξενέρωσα πολύ.Πείτε ρε κορίτσια άδικο έχω;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

strata πολλα θεματα άνοιξες κοριτσάκι (αλήθεια ποιο ειναι ο πραγματιο όνομα σου??) Αυτο με το ασβεστιο κ το σιδηρο θέλει διευκρινηση απο το γιατρό μάλον. ειναι αλήθεια πάντως οτι ο σηδηρος θελει 2 ωρες νηστικομάρα και μακρυα απο γαλακτοκομικα. Κανε τη διευκρινιση πάντως. Αυτο με τους κρυστάλους στα ουρα το έχω κ εγώ. Μου πε ογιατρος 2 λίτρα υγρά κάθε μέρα!!!!!!!! νερο χυμους κτλ κ οπως καταλάβαινεις πρει να εγκατασταθώ στην τουαλέτα

Για την αποδειξη πολύ δικιο εχεις αλλά που να το βρεις?? χαμος θα γινεται απο δω και πέρα με αυτες. οκλεψας του κλεψαντος

Επεξεργάστηκαν by βασ32

καλημέρα κι από μένα...

κι εγώ μια από τα ίδια,χάλια η αποψινή νύχτα..δε μπορούσα να κοιμηθώ λόγω καούρας,τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδια....έχει τώρα καμιά εβδομάδα που με έχει πεθάνει.και αργά τρώω και ξαπλώνω ώρες μετά το φαγητό,δοκίμασα και τα ξινόμηλα,αλλά..(και πριν λίγες μέρες διάβαζα εδώ γι'αυτό κι έλεγα ευτυχώς που δεν έ

strata περιμένουμε νέα σου από τις εξετάσεις.μακάρι να είναι όλες τέλειες!και όλων όσων περιμένουν αποτελέσματα!

Σ ευχαριστώ κοπέλα μου που μ έψαξες κ με νοιάστηκες!Αλήθεια εσένα τελικά τι σου έχουν πει να κάνεις για τη χολή;Έχεις πέτρα;Ο πόνος κλασικά συνεχίζεται.Θα προσπαθήσω να κάνω απο Δευτέρα τον υπέρηχο αν μου κλείσουν ραντεβού εγκαίρως στο νοσοκομέιο γιατί εδω όλα δύσκολα είναι.Αλλιως στην Αθήνα θα περιμένω.

Πάντως καούρες κ ναυτίες έχω κ γω εδώ κ μισό μήνα όπως είχα στην αρχή.Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί μου πε μια φίλη πως ο γιατρός της είπε πως οι ναυτίες είναι δείγμα οτι το μωρό μεγαλώνει φυσιολογικά.Σε καταλαβαίνω γιατί κ μένα με κάνουν κακόκεφη.Σήμερα, ας πούμε, έχω πολύ έντονη κακοκεφιά κ νεύρα χωρίς να ξέρω γιατί.

ntesehjufpgrhgvn.png

strata πολλα θεματα άνοιξες κοριτσάκι (αλήθεια ποιο ειναι ο πραγματιο όνομα σου??) Αυτο με το ασβεστιο κ το σιδηρο θέλει διευκρινηση απο το γιατρό μάλον. ειναι αλήθεια πάντως οτι ο σηδηρος θελει 2 ωρες νηστικομάρα και μακρυα απο γαλακτομικα. Κανε τη διευκρινιση πάνρως.

Για την αποδειξη πολύ δικιο εχεις αλλά που να το βρεις?? χαμος θα γινεται απο δω και πέρα με αυτες. οκλεψας του κλεψαντος φιλιά

Το πραγματικό μου όνομα είναι Στρατούλα, απο Ευστρατία.Είναι πολύ γνωστό κ οικείο γυναικείο όνομα στηΜυτιλήνη(απο εκεί είμαι),νηπιαγωγός 'ηρθα στην Ικαρία κ ξέμεινα.

Εσύ καλή μου τι κάνεις με την ξεκούραση.Εγω που δεν δουλεύω συνήθως ξυπνάω αργά,μετά πάω έξω για ψώνια αν έχω,γυρνάω κάνω δουλειές στο σπίτι,ακού ρ'αδιο,βλέπω τηλεόραση,σερφάρω στο ίντερνετ,ή διαβάζω ή πάω για περπάτημα.Μετα έρχεται ο άντρας μου το βράδυ κ πάντα έχω την αίσθηση πως κ άλλα εχω να κάνω.Εσύ πως τα πας;;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Να μία συναδελφισσα !!!εισαι και εσύ στο Τεβε?????? Και εγώ κ αντρας μου σε αυτο το απαισιο ταμίο--που δινουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας στις εισφορές και απο παροχές?? Θαλεγα τώρα!!! Εγώ υτποτιθεται με παρακολουθει ο γυναικολόγος του Τεβε. Αλλά δεν καλύπτει κανενα υπέρυχο οποτε ειανι σαν να πηγαινω σε εξωτερικο γιατρο αφου τα 60άρια πέφτουν συννεφο σε κάθε επισκεψη!!!!Το μονο καλο ειανι οτι μας καλυπτει φαρμακα και εξετάσεις!!!Και απο επιδομα στανταρ 800 ευρώ. (Οι εισφορές συνεχεια ανεβαινουν και το μονο που δεν ανεβαινει ειανι το επιδομα τοκετου)!!!!

Συμφωνεις neraidoula??

ΥΓ Τώρα που ειπα 60αρια αλήθεια πόσο σας παιρνουν εσάς οι γιατροι σας για τον υπερυχο που κάνετε κάθε φορά?????

Κορίτσια κ γω που μαι ασφαλισμένη στο Δημόσιο,όπου πάω για εξετάσεις με στραβοκοιτάνε κ γκρινιάζουν πως τους δίνουν λίγα λεφτά κ μετά παο ένα χρόνο.Κ χθες μεχρι που μου πε η μικροβιολόγος οτι στην Αθήνα δεν τα δέχονται κ εδώ μας κάνουν χάρη!!!!!Πάντως στη Βιοιατρική που είχα κάνει εξετλασεις δεν μου γκρίνιαξαν οι άνθρωποι.Μάλιστα αυτή η τύπισα χθες κράτησε το βιβλιάριό μου για να γράψει κ άλλες εξτάσεις που δεν έκανα για να πάρει παραπάνω χρήματα!!!!Αλλά κ γω πεισμώνω τόσες κρατήσεις να πληρώνουμε κ απο πάνω τις εξετάσεις μας;;;;;Ξέρετε τι επίδομα τοκετού δίνουν στο δημόσιο;είναι 1000ε νομίζω;

Κορίτσια η ΑΝΝΑ22 τι απέγινε;;;;χθες θα παντρευόταν;;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΝΥ ΜΟΥ,ΑΝ ΘΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΩΝΙΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΚΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ 2 ΔΩΡΑ!!!

angie μου ρώτα την φίλη σου αν είναι ευχαριστημένη μου ε΄χουν πει πως έχει μεγάλη διαφορά στις τιμές απο τ άλλα καταστήματα.Ισχύει;Κάνουν κ καλύτερες τιμές αν ψωνίσεις μαζεμένα παράγματα;;;Θ ανέβω Αθήνα κ μου είναι μακριά απο Νίκαια.Ναξέρω αν αξίζει να πάω.Πρέπει κ μεις να πραγγείλουμε οτι χρειαζόμαστε για να αρχίσουμε να μαζεύουμε κ τα χρήματα του τοκετού.

ntesehjufpgrhgvn.png

STRATA μου Νικαια θα μεινεις??διπλα μου θα σαι!!εγω μενω ΑΜΦΙΑΛΗ!!

θα μαθω και θα σου πω για το μαγαζι!κοριτσια μολις γυρισα απο τα jumbo!!!ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ,ΣΕΝΤΟΝΙΑ,ΠΑΝΑΚΙΑ,ΜΠΙΜΠΕΡΟ,ΠΙΠΙΛΕΣ,ΜΠΑΝΑΚΙ,ΦΟΡΜΑΚΙΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΔΩΣΑ 150?!! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ!!!

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΚΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΙ ΟΣΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΕΧΩ ΝΟΜΙΖΩ ΤΩΡΑ μου ΜΕΙΝΑΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ--ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ,ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΙ--!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΗΗΗΗΗ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα και από εμένα!

Επιτέλους γυρίσαμε σπίτι μας. Σήμερα είχαμε ραντεβου στη γιατρό και από τις 6 που πήγαμε τελείωσαμε στις 9. Τέλοσπαντων αφού είδαμε τη μπέμπα μας το ξεχάσαμε. Λοιπόν η μπέμπα μας είναι μια χαρά, είναι 736 γρ. και 22 εκ. από το κεφάλι μέχρι τους γλουτούς! Είδαμε και την φατσούλα της,έχει κατι φουσκωτα μαγουλάκια, όνειρο, αντε πότε θα γεννηθεί να της τα τσιμπάω!

Όσο για τη μαμά..... Πρώτον με το που με είδε εφριξε η γυναίκα με τα κιλά που έχω πάρει (σημ. δεν με ζυγίζει) και μου είπε να αρχίσω πολύ προσεκτική διατροφή. Χριστίνα και εσύ νομίζω μία από τα ίδια ε? Θα το παλέψω, τι να κάνω, για χάρη της μικρής μου. Επίσης ο αιματοκρίτης μου έχει πάρει την κατηφόρα και πρέπει να ξεκινήσω να παίρνω 2 αμπούλες. Ασβέστιο μου είπε δεν θα πάρω.

Επίσης την ρώτησα και για την αμοιβή της και μου είπε οτι θα πάρει 800 ευρω. Πολυ λογική τιμή. Και για κλινική πηγαίνει σε όποια ιδιωτική επιλέξω. Επίσκεψη δίνουμε 30 ευρω.

Αυτά ελπίζω να μην σας ζάλισα!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Γεια σας μανουλινια!!!

πηγα κ εγω βολτα στο cosmos κ γινοταν χαμος απο κοσμο!!!!εμ,εκπτωσεις!

αλλα κανενα βοδι δεν με εβλεπε κ σπρωχναν ολοι την κοιλια μου!πηγα κ στα prenatal ρε κοριτσια κ δεν ειχαν εκπτωσεις παρα μονο σε μερικα παιδικα (προπερσυνα πρεπει να ηταν).

βλεπω τωρα dirty dancing και τον patrick sueisy τον κουκλο!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...