Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Marlen13 είπε:

Θα ήθελα τη βοήθεια σας, επειδή έχουν μπερδευτεί στο φαρμακείο. Μου έιπε ο γιατρός να πάρω gonal f 900 x 2 Πέννες. Σημαίνει 2 κουτια? 

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες! Να ζήσουν τα νεοφώτιστα!!!! Μαράκι (Angicat) να σου ζήσει ο Λευτεράκης... Χθες ξέχασα κι ευχήθηκα στην Βάλια και την Νικόλ! Συγγνώμη! Η μέρα ήταν υπέροχη χθες, οπότε φαντάζομαι θα περάσατε καταπληκτικά!!!

Αντζυ μου ελπίζω να είναι καλύτερα η μπισκοτίνα μας!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!

Νικόλ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με τη βάφτιση της Αναστασίας και που το ευχαριστήθηκε και η ίδια απ΄ότι φάνηκε! Αυτό το παιδί θα μας εκπλήσει πάντα ευχάριστα! Και βγάζε πολλές-πολλές φωτό γιατί έχεις και 5 άλμπουμ να γεμίσεις!:D:D:D

Άντζυ περαστικά στο μπισκότο, ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα!

Μαρία (angicat) περστικά στην πεθερά σου, έυχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και να το ξεπεράσει γρήγορα.

Μαρία (atlantis) καλώς μας ήρθες και πάλι. Περαστικά και στον σύζυγο και προσοχή να μην κολλήσει και η μπουμπου σας. Με το καλό η βάφτιση!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

καλημερα μανούλες!!! (αν και καθυστερημενα:oops:!)

219897-2537485660_74b17dd626.jpg

τσαγκαροδευτερα σημερα αλλα ειναι ωραια ημερα ε;;;

καταρχας, ελπιζω προχθες που σας εγραψα για τα σχεδια με τη βροχη και τις βαφτισεις σας να μην με πηρατε με τις ντοματες...:tongue:

Νικόλ, ΜΑρία και Βάλια να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα παιδάκια σας! Παντα γερα και ευτυχισμενα! ηταν τελεια χθες τελικα και απ οτι διαβασα ολα πηγαν υπεροχα!

μαρια περαστικα στην πεθερα σου, πρεπει να ηταν πολυ τρομακτικό αυτο που ειδες!!!

αντζουλα περαστικα στο μπισκοτακι σου!!

ατλαντις πολυ χάρηκα που ειχαμε νέα σου! θα τα λέμε τωρα ξανα!

τι αλλο; εχω ξεχασει βεβαια!!!

KOWTp3.png

Καλημέρα μανούλες και από εμάς!!!

Άντζυ μου περαστικά στο μπισκότο μας!! Πώς την πάτησε το ζουζούνι?

Μαράκι (Angicat) είμαι γαϊδούρα σόρρυ ρε κοριτσάρα, ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΟΣ να είναι, να σας ζήσει κοριτσάρα ο Λευτεράκης σας, περαστικά για την πεθερά και καλή υπομονή σε εσένα μέχρι να γιάνει....

Atlantis μου μας έλειψες κοριτσάρα!!! Όλα έτοιμα για την βάφτισή σας? Περαστικά και στον μπαμπά και πέστου να κάτσει σε καραντίνα :-)

Άννυ μου δεν τελειώνουν οι άτιμες οι δουλειές και κυρίως το ρημάδι το σίδερο... Εγώ σ/κ μόνο σε μεγάλες ανάγκες θα κάνω δουλειές (αν περιμένω κόσμο δλδ), και επίσης τα βράδια μόλις κοιμηθεί η μπέμπα η μαμά αράζει την αρίδα της και δεν κάνει τπτ άλλο εκτός από ένα μπάνιο. Άρα δικαιλογημένα είναι όλα λίγο μπάχαλο στο κοτέτσι μας.

Σήμερα είπα να της δώσω πρωί την κρεμούλα και το μεσημέρι την φρουτόκρεμα. Της έκανα το 1/4 της κανονικής δόσης και μετά πολλών βασάνων το έφαγε όλο. Το δάκρυ κορόμηλο φυσικά!!! Τώρα κάνει νανάκια και η μαμά έφτιαξε μια ντοματόσουπα (ε ρε γλέντια) και περιμένω να ξυπνήσει να πάμε να αλλάξουμε μια πελώρια φούστα στην Ν.Σμύρνη. Αμα όμως την δω να αργεί να ξυπνήσει θα το αναβάλλω για αύριο.

Κάτι ξεχνάω έ?μμμμμμμμ

GaiGp3.png

Hρθα και εγω παλι!

Κοιμαται ο μικρος και ετσι σιδερωσα 5 πλυντηρια:mad::mad:

Τωρα τελειωσε αλλο 1 πλυντηριο και εχω βαλει κι αλλο:(:(:(:(:(:(Αλλα δεν σιδερωνω αλλο σημερα!!Μην το παραχεσουμε κιολας:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Βικακι τη εφαγε το κοριτσι μας???Τωρα με κλαμα ή οχι σημασια εχει οτι την εφαγε την κρεμουλα!Ελπιζω τις επομενες φορες να την τρωει χωρις κλαμα!!

Και κατι αλλο ηθελα να πω αλλα το ξεχναω:mad::mad::mad:γ@μωτο!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Καταρχήν να ζήσουν τα νεοφώτιστα μωράκια. Βάλια, Μαρία και Νικόλ να τα χαίρεστε πάντα με υγεία!

Έχω αρκετή δουλειά, σας διάβασα πολύ βιαστικά κ δεν τα θυμάμαι όλα, πολύ σίδερο θυμάμαι ότι παίζει γενικά!

Άντζι είναι καλύτερα το μπισκοτάκι; Περαστικά κ όσους άλλους αρρωστούν.

Εμείς είχαμε ένα πολύ γεμάτο σκ, η μπούμπι μας έβγαλε ασπροπρόσωπους όμως! Το Σάββατο την πήραμε μαζί μας σ ένα γάμο, μέχρι τις 11.30 ξύπνια και γελαστή με όλους και μετά κατέβασε διακόπτες και κοιμήθηκε μέχρι τις 1.00 που φύγαμε στο καρότσι της, χωρίς να την απασχολεί καθόλου η φασαρία!

mWsZp3.png

καλησπέρα και απο εμας μανουλες!

χαίρομαι που όλες οι βαπτίσεις πήγα καλάν!!! Μπράβο στην αναστασία μας΄που ήταν μια κυρία!!!!

Μαράκι, περάστικα με την πεθερά σου! ΘΑ μπορεί τώρα να σου κρατάει τον μικρό??

Σχετικά με το φαγητο, το ρυζάλευρο όυτε να το δει! δεν το θέλει με τιποτα! Με τα φρούτα είναιπολύ καλύτερα τα πράγματα. Τρώμε αχλάδι και μπανάνα μισο και μισο! Το τρωμε χωρις γκρινιες και κλάμματα. Αυτο άρχισε μόλις έπαψα να τη ζορίζω! Για το ρυζαλευρο δεν θα κάτσω να σκάσω, αφου δεν το θέλει ας μη το φάει. Νομιζω΄τελικα οτι βλέπουν και εμας πως αγχωνομαστε για το φαγητο τους βγαίνει σε εκνευρισμο!

¨οσο για μενα είμαι καλυτερα σήμερα, και ελπίζω να μου περάσει εντελώς! Βασικα με έπιασαν τα υπαρξιακα μου, επειδη πριν δούλευα σχεδον όλη τη μερα, τώρα μου την έχει δώσει λίγο αυτος ο ρόλος της νοικοκυρας , νοιωθω οτι δεν προσφέρω τπτ και τέτοιες βλακείες! Μέ είχε νευριασει και ο γιωργος και ήρθε και έδεσε το γλυκο! Ευχαριστω πολύ για την προσφορα για ξύλο! Αν μέχρι το βράδυ δεν μου ζητήσει συγνώμη Αννυ και μπισκοτίνα ετοιμαστείτε να ανεβείτε χαχαχα

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Και εγω μολις τελειωσα το σιδερο, εβαλα και μια τυροπιτα να γινεται (κερναωωω..) και ειπα να κατσω να τα πουμε λιγο μιας και ο μικρος κοιμαται.Γενικα σημερα ηταν καλουλης, δεν ειχε γκρινια οποτε εκανα κανα δυο δουλειες στο σπιτι που επρεπε να γινουν.Σκεφτομαι αν δε βρεξει να βγουμε και καμια τσαρκα το απογευμα, τωρα η στο μπενετον σκεφτομαι να παω ή στο τζαμπο, αυτα τα δυο ειναι μονο ανοικτα Δευτερα απογευμα.Εντωμεταξυ με τα παραπανω κιλα που εχω, τα οποια μπαστακωθηκαν οχι οτι κανω και καμια προσπαθεια να τα διωξω δηλαδη, δε χωραω στα τζην μου, οποτε πρεπει μαλλον να βγω στην αγορα να παρω κανενα.Ε δε γινεται περσι ολο το χειμωνα λογω εγκυμοσυνης την εβγαλα με κολαν και φουστες, ε και φετος παει πολυ..

Ωρες ωρες οπως λες και εσυ Τανια θελω να δουλεψω, να φυγω τελοσπαντων απο το σπιτι που ειμαι κλεισμενη τοσες ωρες, αλλα μου περνα γρηγορα, τις περισσοτερες φορες θελω να ειμαι σπιτι με τον μικρο, πιστευω οτι θα εχω μεγαλο προβλημα οταν ξεκινησω δουλεια που θα ειμαι μακρια του.

γεια σας ηρωίδες μάνες με τους προβληματισμούς μας!!!

Τελικά όλες μας πάνω κάτω τα ίδια σκεφτόμαστε μου φαίνεται. Και εγώ θέλω να γυρίσω στο γραφείο Τάνια μου να δουλέψω λίγο ρε παιδί μου να ξεφύγω, αλλά μετά σκέφτομαι την θκατούλα μου που δεν θα την ακούω να μπαμπαδίζει το πρωί, και δεν θα μπορώ να την πηγαίνω τις βόλτες της, και δεν θα την κάνω αγκαλίτσες και και και και πολλά άλλα και τελικά μετανιώνω και μελαγχολώ που αναγκαστικά θα γίνει και αυτό αργά ή γρήγορα.

Δέσποινα σε περικαλώ στείλε μου 2 κομμάτια τυρόπιτα γιατί είμαι καλό παιδί, και τις επόμενες μέρες που θα φτιάξω σουφλέ σοκολάτα (έχω πάνω από μήνα να κάνω γλυκό....) θα σου στείλω και εγώ διπλή μερίδα.

Λοιπόν περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Χτες μισούσε το ρυζάλευρο και λάτρευε τα φρούτα, σήμερα έφαγε το ρυζάλευρο και δεν θέλει με τπτ τα φρούτα. Τελικά πήρε ζιζάκι και νανάκια.... Για άλλη μια φορά θα πω άβυσσος.

Αλλάξαμε και την φουστίτσα μας, πήραμε το σωστό μέγεθος, και ένα καλτσονάκι να μας πηγαίνει, βρήκαμε και παραγγείλαμε και πάρκο στα πρεμαμάν σε ροζουλί περικαλώ χαχαχα.

Πάω να χτυπήσω ένα γιαουρτάκι γιατί με την τυρόπιτα μου έτρεξαν τα σάλια......

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ!!!

Να μας ζησουν όλα τα νεοφώτιστα παιδάκια μας!!! Μας έκανε τέλειο καιρό χτες... ε, Νικόλ μου; Μπράβο στην Αναστασία μας!!! Κυρία!!!

Εμείς όλα τελεια! Ο Κωνσταντίνος μου πλέον, ήταν ένας κύριος!!! Μας έβγαλε ασπροπρόσωπους... Κοιμόταν κορίτσια... σε όλη τη βάπτιση... εκτός απο τις φωτογραφίες πριν κ την ώρα που μπήκε στην κολυμπήθρα. Εκλαψε ελάχιστα γιατι του μπήκε λαδακι στα ματακια του.

Ολα πήγαν μια χαρά κ εγώ ημουν πολύ συγκινημένη.

Να χαιρόμαστε όλες τα παιδάκια μας, να είναι καλότυχα κ γερά!!!

Οταν βρω λίγο χρόνο παραπάνω θα σας βάλω φώτο από την βάπτιση...

Σας φιλώ όλες κ θα τα πούμε αύριο απο τη δουλειά!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

γεια σας μανουλινια μου....σας διαβασα νωριτερα κ δεν θυμαμαι πολλα.το μονο που θυμαμαι ειναι για την κλεισουρα,την νοικοκυροσυνη,κ την δουλεια....

κ εγω το σκεφτομαι που κ που να γυρησω να δουλεψω,αλλα δεν θελω να χανω στιγμη απ το μωρο μου.απ την αλλη κ το κλημα στην δουλεια δεν ειναι κ το καλυτερο τελευταια λογω οικονομικων,απ την αλλη ομως σκεφτομαι κ την θεση μου που με τοσο κοπο απεκτησα,κ ακουω για κατι βεζυριδες στην θεση του βεζυρη...u know what i mean.....:?παντως δεν εχω σκοπο να γυρησω πριν ληξει το 6μηνο.

σημερα πηγαμε ικεα κ τζαμπο και ακουσε ολο το ικεα τις γκαριδες χαρας της κλειως....πηραμε ενα κρεβατακι απ το ικεα κ τα παρελκομενα για το σπιτι της μαμας μου...κ βρηκα στο τζαμπο κατι υπεροχα ολοσωμα φορμακια με φερμουαρ για πυτζαμες.επισης πηρα κ ενα εκπαιδευτικο μπιμπερο (αυτα με τις χειρολαβες)κ η Κλειω ξετρελαθηκε.οχι οτι ηξερε να ρουφαει για να πιει,αλλα τρελαθηκε να δαγκωνεει,να γλυφει κ να φτυνει το νερο που επεφτε στο στομα της...κ σημερα επισης εφαγε ροδακινο κ μιση μπανανα.στην αρχη με χιλια ζορια κ οταν τελειωνε μαλλον της αρεσε:cool:αβυσσος οντως:rolleyes:

μπαι δε γουει:tongue:που ειστε παλι ολες?????????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανούλες!

Μαζευτήκαμε κι εμείς. Είχαμε πάει βολτούλα για κούνιες με το Νικόλα και τη γειτόνισσα μας τη Λούση. Ηταν και τα 2 πολύ καλά παιδιά. Τώρα έφαγε και κοιμάαααται να χαζέψει στο ίντερνετ και λίγο η μαμά.

Τυρόπιτα ακούω και ζηλεύω. Κι εγώ! Κι εγώ!

Επίσης όποια την έχει δει καλή νοικοκυρά (γιατί εγώ μεν σπίτι όλη μέρα αλλά οι δουλειές κάθονται και με περιμένουν) ας έρθει κι από δω που έχω 3 στοίβες ασιδέρωτα πλιιιζ. Και μένα μου τη δίνει το σπίτι σπίτι συνέχεια. Ιδίως τα απογεύματα δεν την παλέυω. Μόνο η βόλτα με σώζει. Θέλω γυναίκα για τις δουλειές!!!!!!!

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Σήμερα γύρισα 18:30 απ΄τη δουλειά και είμαι ένα πτώμα. Αν ξεκινάω με τόση κούραση από Δευτέρα, δεν θέλω να σκέφτομαι πως θα πάει η βδομάδα. Η Αθηνά ήταν επίσης μες στην γκρίνια σήμερα. Κοιμήθηκε ελάχιστα όλη μέρα και τώρα απ΄τις 8:30 κοιμάται το καημενάκι μου. Δεν ξέρω αν πονάνε τα δοντάκια που βγαίνουν όλο και πιο έξω ή αν με είχε συνηθίσει το ΣΚ και της έλειψα. Ελπίζω αύριο να'ναι καλύτερα το κοριτσάκι μου.

Αχ κορίτσια, είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Από την μία λες να πάω δουλειά να ξεφύγω λίγο, αλλά όταν πρέπει να φεύγεις το πρωί και να ξέρεις ότι θα δεις το ζουζούνι σου μετά από 9 ώρες, και θα χάνεις όλα τα καινούρια που κάνει κάθε μέρα, είναι τόσο μα τόσο δύσκολο. Ειδικά άμα κλαίει πριν φύγεις και βιάζεσαι αλλά θέλεις τόσο πολύ να το πάρεις αγκαλιά... Πού είναι το άτιμο το λόττο?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...