Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Marlen13 είπε:

Θα ήθελα τη βοήθεια σας, επειδή έχουν μπερδευτεί στο φαρμακείο. Μου έιπε ο γιατρός να πάρω gonal f 900 x 2 Πέννες. Σημαίνει 2 κουτια? 

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα φιλες μανουλες!!!!

Νικολιτσα να χαιρεσαι την Αναστασια μας!!!!!!Ειδες?Κυρια το κοριτσακι μας!!!Και ο καιρος super!!!Δεν θα μπορουσε αλλωστε να μην ειναι ηλιολουστη ημερα αφου βαφτιζοτανε το γλυκο μας κοριτσακι!!!Ναι ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη!!!!!!

Βαλια να σας ζησει ο ομορφος αντρας σας!!!Περιμενουμε φωτο ε???Και χαρουμενα μηνογενεθλια!!

Μαρια να σου ζησει ο Λευτερης!!!!!Γερος και δυνατος παντα!!!

Αντζυ μου πως κρυωσε ρε γ@μωτο το μπισκοτο μας???Περαστικουλια και να της δωσεις πολλα φιλακια απο τον Γιωργο;););)

Εμεις πηγαμε και την βολτα μας την απογευματινη γυρισαμε ξανακαναμε το coocies της Τανιας και καναμε μπανακι μαμ και νανακια!!!Εγω ειμαι στεναχωριμενη γιατι πεθανε ενας οικογενειακος μας φιλος αλλα θα το ξεπερασω!Ας μην σας μαυριζω και εσας.

Δεν θυμαμαι αλλα..........

Καληνυχτα μανουλες και μπεμπακια!!!!Ονειρα γλυκα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέραααααααα.....πρωινή πρωινή ....έχω ένα σπίτι βομβαρδισμένο:D:D:Dη Αναστασία έκανε πανυγήρι το βράδυ ως τις 2:cool::cool::cool:το κοριτσάκι μου εχθές με έκανε να συγκινηθώ πάρα πολύ.ήταν όλα πολύ όμορφα.δεν το περίμενα έτσι....Βάλια μου μακάρι να περάσατε τέλεια και εσείς..το χαμόγελο ήταν μόνιμο στα χείλη μου και πραγματικά η Αναστασία ήταν σαν να το περίμενε.ο πάτερ (συμμαθητής του Χρήστου)όταν πήρε την Αναστασία να την βάλει στην κολυμπήθρα ήταν σαν να κράταγε κάτι ευθραυστο και θα του έσπαγε...και η κούκλα μου λύγισε τα πόδια και έκατσε μέσα..ένα αστείο της χθεσινής μέρας ήταν τη στιγμή που είπε στη νονά να φτύσει 3 φορές και αυτή το πήρε κυριολεκτικά και φτύνει μια και του λέει του πάτερ...ΈΤΣΙ;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν έχω λόγια για χθές..τα πράγματα που έφεραν στην Αναστασία είναι όλα υπέροχα...και αποκτήσαμε 3 άλμπουμ φωτογραφιών όλα με ασημένιο σχέδιο που δυστηχώς δεν μπορώ να αλλάξω γιατί δεν είναι από Ναύπλιο...έχω και ήδη ένα και θα πάρουμε και από τον φωτογράφο που είναι μέσα στο πακέτο της βάπτισης..σύνολο 5:shock::shock:(χρειάζεται καμία κανένα;:-P)αυτά...άντε καλέ ξυπνήστεεεεεεεεεεεε

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα Νικολίτσα, πολύ σας χάρηκα που το ευχαριστηθήκατε με την κορούλα σου. Μπράβο, χιλιόχρονη! Εγώ να δεις τι σπίτι έχω...έφυγαν τα αδέρφια μου με τον ανιψιό το πρωί κατά τις 3.30 και δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα. Ξύπνησα 7.30 και αντλώ. Να τελειώσω να βάλω μια σκούπα και να ετοιμάσω το μπανάκι μας γιατί θα ξελαδώσουμε το μωρό κατά τις 9. Επειδή έχω και μάθημα είπα στην κουμπάρα να έρθει νωρίς να τελειώνουμε. Εμένα κοιμήθηκε αμέσως στις 11 χθες. Η αδερφούλα μου που υποφέρει με τις αυπνίες του ανιψιού παραλίγο να σκάσει από την ζήλια της. Στα αστεία πάντα! ο ανιψιός, όχι στις 2 αλλά και μέχρι που έφυγαν δεν είχε κοιμηθεί. Ηρωίδα η αδερφούλα μου με τέτοιο γιο που έκανε!

mU4Ep3.png

Και δεν σας είπα το πιο σημαντικό. Αφού βαφτίσαμε τον Λευτεράκη και τελείωσε το γλέντι, ήρθαμε σπίτι και τελικά ξαπλώσαμε. Κατά τις 2 έπιασε μια καταιγίδα άλλο πράγμα. Από την σοφίτα έσταζαν νερά. Πλημμύρα! Και κόπηκε και το ρεύμα. Το μωρό το βάλαμε ανάμεσά μας και κοιμήθηκε. Τεσπάααααα.....πάει η καταιγίδα. Κατά τις 7 το πρωί ακούω την πεθερά μου να φωνάζει "Γιάννηηηηηηηηηηη". Μες τον ύπνο μου βγαίνω έξω και αρχίζω να κατεβαίνω κάτω νομίζοντας ότι την έχει κλειδώσει η κουνιάδα μου απέξω σε κανένα μπαλκόνι. Μπαίνω μες το σπίτι στον διάδρομο αίματα παντού! Πατημασιές στα αίματα προς το σαλόνι και η πεθερά μου να έχει οριζοντιωθεί στο πάτωμα στην είσοδο της κρεββατοκάμαρας. Σοκ! Δεν ήθελα να την σηκώσω γιατί μου είπε ότι χτύπησε στο κεφάλι. Έρχεται ο Γιάννης, την σήκωσε αυτός και με τα πολλά την πήγε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Τι έπαθε λοιπόν...ξύπνησε λέει το πρωί με την καταιγίδα και είδε την μπαλκονόπορτα στον διάδρομο ανοιχτή και να μπαίνουν μέσα νερά. Έτρεξε να την κλείσει, έφαγε μια γλίστρα, έπεσε πίσω με το κεφάλι και έσκισε το πόδι στο αλουμίνιο!!! Έλεος! Έλεος! Είναι η 2η φορά που πέφτει σε ένα χρόνο. Τώρα δεν μπορεί να οδηγήσει και να σηκωθεί και έχω εκτός από το μωρό, την δουλειά..και μια άρρωστη πεθερά!

mU4Ep3.png

καλημέρα Μαρία μου να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Λευτεράκης...όλα ήταν όμορφα και σε σας και το μαλλί σου μια χαρά ήταν.;)περαστικά στην πεθερά σου....κι αυτή δεν προσέχει λίγο;2φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα.....έλεος...

οι υπόλοιπες ακόμα κοιμάστε;;;;;;μεσημέριασεεεεεε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

τσα,καλημέραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλεναδίτσες μου γειά σας!!!!!!

τι μου κάνετε?????αχ,πόσο μου λέιψατε!!!!

ναι,ναι,έβαλα νετ,δεν έντεχα άλλο-και μακριά σας!

εύχομαι να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας ακόμα καλύτερα!ποιά μωράκια δηλαδή,έχουν γίνει πια παιδάκια,ε?

αχ,Θεέ μου το κοριτσάκι μου σήμερα γίνεται 6 μηνών!!!!!!!!!!!!!6 μηνών,το λες και γεμίζει το στόμα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν το πιστεύω!!!!!

δεν έχω διαβάσει τα νέα σας,μόλις μπήκα!σας σκεφτόμουν και ήθελα μόνο να είστε καλά!!!!!!

εμείς μια χαρούλα,περάσαμε ζόρια με τη μετακόμιση και την εγκατάσταση εδώ,ήμουν και άρρωστη και τώρα είναι ο μπαμπάς της και τρελάθηκα στο άγχος μήπως μου αρρωστήσει,αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά.αναστατώθηκε η ζωούλα μου αρκετά και στεναχωρήθηκα,αλλά το ξεπερνάμε σιγά σιγά,με πολλά παιχνίδια και αγκαλίτσες!την Κυριακή βαφτιζόμαστε!

αααα,ξύπνησε,σας αφήνω!δε θα μ[πορέσω να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες,κάνετε μου μια ενημέρωση τι έχασα!

forever_friends.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Kαλημερα κοριτσια!!!!!!

Νικολιτσα μου αφου το εχουμε πει.......η Αναστασια ειναι σωστη κυρια!!!!!!!!!Χαιρομαι που περασατε τοσο ωραια!Να εισαστε παντα καλα:D:D:D:DΤωρα για το σπιτι......σιγα σιγα!Οι δουλειες δεν τελειωνουν πο:confused::confused::confused:τε:confused::confused::confused:

Μαρια περαστικα στην πεθερα!!

Ατλαντις μου ταλαιπωριθηκε το μικρο ζουζουνι ε?Αντε η τελευταια ταλαιπωρια να ειναι οταν θα πατε σπιτακι σας!!περαστικα για το κρυωμα!!!:confused:

Εμεις μολις φαγαμε και παιζουμε!Το κακο ειναι οτι εχω σιδερο και με πιανει τρελα και μονο που τα βλεπω!Θελει καμια να σιδερωσει?????????????

Καλημερα κοριτσακια και απο εμας, ο μικρος κοιμαται (ξυπνησε στις 7) οποτε και εγω βρηκα ευκαιρια να κανω καμια δουλεια (λεμε τωρα...).Θελω να κατεβω να αλλαξω και καποια ακομα δωρα γιατι απο εβδομαδα με τη δουλεια δυσκολα τα πραγματα.Ο καιρος ειναι τελειος, οτι πρεπει για βολτα και καφε.Αντε κερναω με θεα την πολη της Καβαλας, οποια θελει ερχεται :)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΟΦΙΛΕΣ!!!Νικολίτσα μου πόσο χαίρομαι που πήγανε όλα τοσο ωραία!!!!!!! :-) μπράβο στο κορίτσι μας που το ευχαριστήθηκε!!

Μαρία η πεθερά απρόσεκτη ε?πω πω..ελπίζω να περάσει γρηγορα να μην ταλαιπωρηθείτε οικογενειακώς!

Μαράκιιιιιιιιιιιιιιι (ατλαντίς) που εισαι επιτέλους???????????? σου χα στειλει μήνυμα 2 φορές κ δεν απάντησες :-( :-( μπράβο που πήγαν όλα καλά με τη μετακόμιση σας! το κοριτσι μας τι κάνει? χαρούμενα μηνογενέθλιαααααααα!!!μισος χρόνος ε!!πω πω!!!

εμεις χτες πηγαμε στο allou fun park και στο kiddom κι η μπέμπα εκεί που είχε γκρίνια στο σπίτι ,εκεί δεν έβγαλε κιχ! τρελλάθηκε με τόσα φώτα,παιδάκια,κοσμο,φωνές!!!

αντε ξυπνήστε κι οιυπόλοιπες να κεράσετε κανα καφε!

( εβλεπα την Άννυ στον υπνο μου σε ένα όνειρο όλο δράση,τρέξιμο,φόνους κτλ!!χαχα!!φαντασίας!!)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Kαλημερα κοριτσια!!!!!!

Εμεις μολις φαγαμε και παιζουμε!Το κακο ειναι οτι εχω σιδερο και με πιανει τρελα και μονο που τα βλεπω!Θελει καμια να σιδερωσει?????????????

Κ-Α-Μ-Ι-Α!!!!!!!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααα

Νικολιτσα μου κυρια η Αναστασια μας ε?μπραβο της.να ναι παντα ενας ευτυχισμενος και υγειης ανθρωπος.:P

Μαρια να σας ζησει κ σας ο Λευτερακης σας:Pκ περαστηκα στην πεθερα..κ πες της απο μενα να προσεχει γιατι ο γερος ή απο πεσιμο ή απο χεσιμο θα παει:tongue::tongue:πλακα κανω φυσικα....

Ατλαντις μου ολα περαστικα να ναι κ να πατε γρηγορα στο σπιτακι σας.

Μαρακι συμφωνω να μιλησεις με Αγλαια κ να της πεις για το βαρος της Αθηνας κ για το γαλα σου.

εμεις ξυπνησαμε στις 9 αλλα εχει 2 νυχτες που ξυπναει συχνα παλι η Κλειω κ ετσι ειμαι λιγο κομματια....ολη νυχτα απο κρεβατι σε κρεβατι παω γιατι δεν αντεχω να την ταιζω καθιστη γιατι νομιζω οτι θα μου φυγει απ τα χερια:?

εγω λεω να παω στο ικεα σημερα να κανω ενα shopping therapy:Dχθες φαγαμε σχεδον ενα ροδακινο:cool:αντε να δουμε.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μαράκιιιιιιιιιιιιιιι (ατλαντίς) που εισαι επιτέλους???????????? σου χα στειλει μήνυμα 2 φορές κ δεν απάντησες :-( :-( μπράβο που πήγαν όλα καλά με τη μετακόμιση σας! το κοριτσι μας τι κάνει? χαρούμενα μηνογενέθλιαααααααα!!!μισος χρόνος ε!!πω πω!!!

αντζούλα μου δεν το πιστεύω αυτό που έγινε:shock:φυσικά και σου είχα απαντήσει!μάλιστα την πρώτη φορά που μου έστειλες,την ίδια μέρα σου είχα στείλει κι εγώ πρώτα:!::!::!::!::!::!:και νόμισα οτι απλά μου απάντησες και μου έκανε εντύπωση γιατί με ρωτούσες πράγματα που ήδη σου είχα πεί...σου έστειλα τότε 7 μηνύματα θυμάμαι..κάτι συμβαίνει με τα κινητά μας...και τη δεύτερη φορά που μου έστειλες σου απάντησα αμέσως και μάλιστα επειδή την ψιλιάστηκα τη δουλειά που μου είπες οτι δεν σου είχα απαντήσει,είδα οτι πήρα αναφορά παράδοσης και μάλιστα σου ''θύμωσα'' γιατί δεν μου απάντησες...

πω πω συγνώμη,τι να πώ?θα νόμιζες οτι δεν ήθελα να απαντήσω,ε?

να ζήσουν τα παιδάκια που βαφτίστηκαν,να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα στη ζωή τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...