Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλλλλλοοοοοοοοοοοοοοοοοο κορίτσια!!!

χαχαχα κάτι ψιλοφάγαμε από φρουτόκρεμα. Αλλά μετά από λίγη ώρα κλασικά σφραγίσαμε το στόμα και πιάσαμε την γκρίνια-κλάμα. Ρε γμτ η φρουτόκρεμα τα ξεβάφει όλα ε?

Άννυ πού είσαι ρε κορίτσι? Κυριακάτικα δουλειές? απαπαπα άραξε λίγο ρε σύ, περιμένεις κόσμο?

Άννη καλημέρα και σε εσένα!!!

Τάνια μου γιατί κοριτσάρα μου είσαι ντάουν? τί σκέφτηκες και ποιός σε στεναχώρησε ? Έλα κοριτσάρα για τσιρ απ λιγάκι σε βλέπει και το πεταλουδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Πέστα εδώ στις φιλενάδες σου να ξαλαφρώσεις και ας μην είναι τίποτα ουσιαστικό

κ μενα Βικυ μετα απο 4-5 κουταλιες το σφραγιζει στην κυριολεξια!

εγω κανω δουλειες γιατι ειναι ο Κωστας σημερα εδω κ κραταει την μπουμπου.εβγαλα χθες κ κατι λιγα χειμωνιατικα κ πλενωωωωωωωωωωω...

Τανια μουυυυυυυυυυυ...ποιος σε πειραξε να τον φαω???????????????????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια!!!!

Νικολ και Βαλια να ζησουν!!Καλοφωτιστα τα μπεμπακια!!!!!!!!!Τελειος ο καιρος!!!!!!

Τανια μου γιατι νταουν κοπελα μου???Για να ανεβαινει η διαθεση σιγα σιγα!!!

Αντζυ που εισαι φιλη?????

Εμεις σημερα φαγαμε μισο αχλαδακι!!!Τιποτα δεν αφησε το καμαρι μου!Το αδειασε το πιατο, με το μηλο δεν ειχε αδειασει ποτε οποτε μαλλον μας αρεσει πιο πολυ το αχλαδι;);)Τωρα κοιμαται οποτε μπηκα να σας πω ενα γεια!

Και εγω εχω πολλεεεεες δουλειες αλλα δεν κανω τιποτα σημερα μιας και το απογευμα θα μαζευτουν οι αντρες να δουνε μπαλα οποτε θα γινει μπ#$%ο και ετσι τα αφηνω για αυριο:roll::roll::roll:

καλημέρα κι απο μένα καθυστερημενα φιλενάδες!! χτες η μπίσκοτ ήταν χάλια,μες στη γκρίνια κι όλο κλάμα...:-( έλεγα οτι είναι απο το εμβόλιο,αλλά πήρα τη γιατρό κ λέει όχι..κρύωσε ,έχει μπουκώσει παρα πολύ η μυτούλα της και δυσανασχετεί το καημενάκι μου..της εδωσα ντεπόν και ολη μέρα βάζω ορό..τώρα κοιμάται ώρα..χτες ήρθανε σπίτι ένα ζευγαρι που είχαμε γνωρίσει στην Πράγα,στο γαμήλιο ταξίδι κ τωρα η κοπελίτσα είναι έγκυος 35 εβδομάδων!!!

Ολες μου οι ευχές για τα 3 μας νεοφώτιστα μωράκια!!να ζήσουνε ο Λευτεράκης,ο Κωσταντίνος και η Αναστασία μας!!!!πάντα γερά και δυνατά!!! :-)

φυσικα οπως πάντα,θελω τόσα να σχολιάσω,αλλα αργω να μπω κ τα χω ξεχάσει!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

αααααααα....Τάνια μου,σταφυλάκι μου,ποιος σε πείραξε????????????????????? θα βαλω το μπισκότο να τον κάνει μωσαικό (όχι το πλακάκι,το γλυκό με τα μπισκότα!!!!!!)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Αντζούλα μου, κάνω μια άντληση πριν φύγω το πρωί κ μία όταν γυρίζω το απόγευμα. Όμως βγάζω μόνο ένα γεύμα από τις δύο αυτές αντλήσεις, γιατί τρωει μεγαλύτερες ποσότητες πιά. Μετά χρειάζεται άλλα 4-5 σακουλάκια για να καλύψει τα υπόλοιπα γεύματα. Εγώ είχα μαζέψει γύρω στα 55 σακουλάκια κ μ´αυτούς τους ρυθμούς σε 10-15 εργάσιμες θα τελειώσουν. Δηλ μες στη βδομάδα αυτή...

Άσε που υπάρχουν μέρες που δεν αντλώ το πρωί γιατί με έχει ξεζουμίσει κ δεν αντλώ το απόγευμα αν γυρίσω κ πεινάει.

στη δουλειά δε γίνεται να κανεις μόνο μια είσαι πιεσμένη?θα σου έλεγα,αν θες,τη στιγμή που εχεις κανει τοσο καιρο υπομονή κ με τά ωράρια και με ολα στο θηλασμό,να εγραφες ενα ποστ στην ενότητα του θηλασμού γιατι ειμαι σίγουρη οτι θα σου βρουν μια λυση..να μη στεναχωριέσαι ..οσο για τη μειωση που λες,εμενα 7-8 ωρες όλη νυχτα δεν ξυπνάει ποτε να φάει κι ομωςδεν εχει μειωθεί..το αναπληρώνει μες στη μέρα..αν θες γραψε στην Αγλαία,θα σε βοηθήσει πιστεύω..

Καλημέρα μανούλες!

Καλοφώτιστα τα μωράκια που βαφτίζονται σήμερα. Στην Αθήνα ο καιρός είναι υπέροχος! Ελπίζω και στο Ναύπλιο Νικόλ μου να είναι έτσι!

Βάλια χαρούμενα μηνογενέθλια! Μίσος χρόνος! Απίστευτο!!! Να σου ζήσει και πάντα γερός και ευτυχισμένος!

Βικάκι είσαι καλύτερα;

Μαράκι έχει πέσει από την καμπύλη η Αθηνούλα; Το λέω γιατί τα μωρά που θηλάζουν είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην πάρουν καθόλου βάρος για έναν ολόκληρο μήνα ίδιως όταν έχουν ήδη διπλασιάσει το βάρος γέννησης. Κι εγώ συμφωνώ να μην της χαλάσετε το πρόγραμμα και την ξυπνάτε. Κρίμα είναι.

Εγώ έχω θέμα με ένα φρονιμίτη. Το πρόβλημα ξεκίνησε με την εγκυμοσύνη αλλά δεν μπορούσα να κάνω εξαγωγή. Τώρα όμως χειροτερεύει και με το θηλασμό πάλι είμαι εγκλωβισμένη. Πρέπει να φύγει ο άτιμος όμως. Θα πρηστώ σε λίγο και θα τρέχω....

αχ Δημητρούλα μου πόσο σε νιώθω....κ εγω τα ιδια χαλια με το δόντι..αλλα το πήρα αποφαση απο βδομάδα θα παω να το φτιάξω!:o:roll:παρε ρωτα τον οδοντίατρο τι πρέπει να κάνεις κ ανέφερε οτι θηλάζεις

Καλησπερα κοριτσακια!!!!

Νικολ και Βαλια να ζησουν!!Καλοφωτιστα τα μπεμπακια!!!!!!!!!Τελειος ο καιρος!!!!!!

Τανια μου γιατι νταουν κοπελα μου???Για να ανεβαινει η διαθεση σιγα σιγα!!!

Αντζυ που εισαι φιλη?????

ΤΖΑ!!!!!!!!εδω ειμαι φιλενάδα!!

Εμεις σημερα φαγαμε μισο αχλαδακι!!!Τιποτα δεν αφησε το καμαρι μου!Το αδειασε το πιατο, με το μηλο δεν ειχε αδειασει ποτε οποτε μαλλον μας αρεσει πιο πολυ το αχλαδι;);)Τωρα κοιμαται οποτε μπηκα να σας πω ενα γεια!μπραβο ο γαμπρούλης μου!!!εχει προτιμήσεις το παιδί!

Και εγω εχω πολλεεεεες δουλειες αλλα δεν κανω τιποτα σημερα μιας και το απογευμα θα μαζευτουν οι αντρες να δουνε μπαλα οποτε θα γινει μπ#$%ο και ετσι τα αφηνω για αυριο:roll::roll::roll:

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ εχει μπάλα??ωχ...ποιος παίζει πάλι???:twisted::twisted::twisted:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλες, να μας ζησουν τα νεοφωτιστα, ειδατε καιρο που εκανε, οτι πρεπει για βαφτισεις ηταν!

Και εμεις μολις γυρισαμε απο βαφτιση, το μωρο ειναι 3 μερες μεγαλυτερο απο το δικο μου, οταν εγω εμπαινα στην κλινικη η μανουλα του εβγαινε.Συγκινηθηκα που τον ειδα και αυτον να παιρνει το ονομα του!

Φιλεναδες και εγω οπως σας εχω ξαναπει ξεκινω δουλεια την Παρασκευη.Στεναχωρια....αχ αφηστε καθε πρωι τον παιρνω αγκαλια και του μιλαω..Αφηστε που με πιανει μια ζηλια με τις γιαγιαδες, τοσα πραγματα που θα τα κανει πρωτη φορα θα τα δουνε αυτες πρωτα και υστερα εγω..Αχχχ να μου τυχει κανα λοττο μπας και δε χρειαστει να δουλεψω, τουλαχιστον οχι ακομη, να παει το παιδι στρατο και μετα βλεπουμε.. :)

Angie καθε Κυριακη εχει μπαλα και αμα βαλεις και τα ευρωπαικα και τα μουντιαλ και δεν ξερω και εγω τι αλλο καθε μερα εχει μπαλα!Εμενα ο δικος μου ειναι και φαν της φορμουλας οποτε καθε δυο κυριακες κλεινομαστε σπιτι..

Εχει ενα καιρο εδω μια ομορφια, σκεφτομαι εσας που εχετε βαφτιση και στεναχωριεμαι.Ευχομαι να μη σας βρεξει και να πανε ολα καλα.Κυριως μην αγχωνεστε, ολα περνουν πολυ γρηγορα, θυμηθειτε το γαμο, ποσο καιρο προετοιμαζομασταν και ποσο γρηγορα περασε. Οποτε χαρειτε την ημερα αυτη.

Τελικά ήταν μια υπέροχη μέρα και ευτυχώς που δεν είχε ήλιο και ζέστη γιατί δεν άντεχα με τίποτα. Θα σας γράψω με λεπτομέρειες για την βάφτιση σε λίγο.

μολις ειδα διαφημιση στον Βεροπουλο 12,50 τα παμπερς:cool:

Αυτό με τα πάμπερς παράγινε. Εμείς παίρναμε τα τουζούρς από τα λίντλ αλλά δυστυχώς δεν έχουν προμήθειες και ξεμείναμε οπότε πήραμε από τα ντία. Για λίγο καιρό καλά θα είναι και αυτά.

Εσείς με φρούτα ξεκινήσατε ή ρυζάλευρο?

Μαράκι εμείς ξεκινήσαμε ρυζάλευρο (με μητρικό), πατάτα καρότο κολοκύθι και φρούτα επισήμως!!! Αλλά κορίτσια σχεδόν σε όλα τα γεύματα συμπληρώνω γάλα. Σήμερα έφαγε πρώτη φορά όλο το μεσημεριανό πάνω από 200μλ χορτόσουπα και δεν έδωσα γάλα.

Γεια σας μανούλες!

Γυρίσαμε κι εμείς! Είχαμε πάει με τη νονά για βαφτιστικά και βρήκαμε στα Grant!! Πολύ ωραία! Χάρηκα πολύ που βρήκαμε! Βέβαια στοίχισε ο κούκος αηδόνι στη νονά αλλά της άρεσαν πάρα πολύ και δεν κρατιόταν. Της πήραμε κι εμείς ένα ρόλοι Burberry's και σχεδόν πατσίσαμε.

Είμαι σίγουρη πήρατε τα καλύτερα!!! Καλορίζικα! Καλοφορεμένα. Δεν μου λες... πόσα χρήματα να δώσουμε στην νονά; Μας ζήτησε λεφτά....

Κι εμάς μας είπε να την βάζουμε καθιστή αλλά κ μπρούμυτα που βοηθάει να γυμνάζονται οι μύς της πλάτης.

Κι εμάς κάθετε και μας είπε η παιδίατρος να τον αφήνουμε να κάθεται αρκετή ώρα για να γυμνάζεται.

Εγώ έχω θέμα με ένα φρονιμίτη. Το πρόβλημα ξεκίνησε με την εγκυμοσύνη αλλά δεν μπορούσα να κάνω εξαγωγή. Τώρα όμως χειροτερεύει και με το θηλασμό πάλι είμαι εγκλωβισμένη. Πρέπει να φύγει ο άτιμος όμως. Θα πρηστώ σε λίγο και θα τρέχω....

Λένε κάθε εγκυμοσύνη μείον ένα δόντι! Τα ίδια κι εγώ. Κουράγιο γιατί ούτε αναισθησία μπορούν να σου κάνουν.

Φιλεναδες και εγω οπως σας εχω ξαναπει ξεκινω δουλεια την Παρασκευη.Στεναχωρια....αχ αφηστε καθε πρωι τον παιρνω αγκαλια και του μιλαω..Αφηστε που με πιανει μια ζηλια με τις γιαγιαδες, τοσα πραγματα που θα τα κανει πρωτη φορα θα τα δουνε αυτες πρωτα και υστερα εγω..Αχχχ να μου τυχει κανα λοττο μπας και δε χρειαστει να δουλεψω, τουλαχιστον οχι ακομη, να παει το παιδι στρατο και μετα βλεπουμε.. :)

Δεσποινάκι,

άσε άσε! Κι εγώ το σκέφτομαι. Τώρα τον είχε η γιαγιά μερικές μέρες και ο Γιάννης εναλλάξ. Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι είναι καλύτερα για το μωρό να μένει με άλλους. Όλοι έχουμε απίστευτα γλυκές αναμνήσεις από γιαγιάδες και παππούδες. Από αύριο μπαίνουμε σε πρόγραμμα. Θα σας τα γράψω όμως άλλη ώρα. Τώρα θέλω να ποστάρω τα καθέκαστα της βάφτισης.

mU4Ep3.png

Στην βάφτιση πήγαν όλα τέλεια εκτός από το μαλλί μου. Πήγα κομμωτήριο και πέρασα 3 ώρες εκεί μέσα. Τελικά έπεσαν και φαινόμουν σαν αχτένιστη! Δείτε φωτό στο φέις. Δεν έχω με το κουστουμάκι του όμως. Θα πάρω από την φωτογράφο την Πέμπτη.

Πάω να απλώσω ένα πλυντήριο και επιστρέφω.

mU4Ep3.png

Καλησπέρα κι από μένα. Μόλις γυρίσαμε απ´τους δικούς μου κ τα μωρά μου κοιμήθηκαν.

Καλοφώτιστα τα μωράκια που βαπτίστηκαν σήμερα. Ανυπομονούμε να ακούσουμε κι από Βάλια κ Νικόλ. Χαρούμενα μηνογενέθλια κ να τους εκατομμυριάσουν Βάλια κ Ειρήνη τα μωράκια σας. Μισός χρόνος κιόλας! Απίστευτο!!!

Άντζυ μου είχα μιλήσει με σύμβουλο θηλασμού κ μου είπε να κάνω τουλάχιστον μια άντληση στην δουλειά. 2-3 φορές τα κατάφερα, όχι παραπάνω όμως. Εν τω μεταξύ κοιμάται κ το βράδυ από 9:30-8:00 πλέον οπότε ούτε το βράδυ ενεργοποιεί το στήθος μου ώστε να παράξει περισσότερο γάλα. Σήμερα είχα πάλι κανονικά γιατί χθες έτρωγε όλη μέρα απ´το ζιζί. Από αύριο όμως πάλι μια απ´τα ίδια.

Δημητρούλα η Αθηνά δεν έχει διπλασιάσει το βάρος της. Γεννήθηκε 3500 κ είναι 6650. Έπεσε κ καμπύλη. Θά ´πρεπε να ´ναι 7000 για να μην πέσει. Γι ´αυτό στενοχωριέμαι. Δεν θέλω να την ξυπνάω. Η γιατρός μου είπε κοιμισμένη να την ταίζω αλλά πώς; Σίγουρα θα ξυπνάει. Δεν ξέρω ακόμα. Βέβαια η καμπύλη είναι για όταν γίνει 5 μηνών. Έχει ακόμα 9 μέρες αλλά αποκλείεται να πάρει τόσο.

Όσο για τον φρονιμήτη, τι να πω; Δύσκολο πολύ κ πονάει. Περαστικά!

Τι αλλο ήθελα; Α ναι, η συνάντηση του Σαββάτου πού είπατε; Στο αλού ή αλλού; Μάλλον θα έρθουμε κι εμείς. Φιλάκια!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία να σας ζήσει για μια ακόμα φορά ο Λευτεράκης!

Μαράκι μου μη στενοχωριέσαι. Εχει ακόμα χρόνο μέχρι να κλείσει τον πέμπτο. Αλλά αν ανησυχείς δεν γράφεις στην Αγλαϊα τις ζυγίσεις της Αθηνούλας να δεις τι θα σου πει; Μπορεί να έχει να σου προτείνει και καμιά άλλη λύση αφού δεν μπορείς να αντλείς στη δουλειά.

X4pTp3.png

Λένε κάθε εγκυμοσύνη μείον ένα δόντι! Τα ίδια κι εγώ. Κουράγιο γιατί ούτε αναισθησία μπορούν να σου κάνουν.

Το'ψαξα λίγο και τελικά η αναισθησία δεν επηρρεάζει. Θα πάρω τηλέφωνο αύριο και σε οδοντίατρο για να το επιβεβαιώσω και να κλείσω και ραντεβού για εξαγωγή εφόσον έχω το πράσινο φως.

Μαίρη είσαι εδω; Εσύ τι λες;

X4pTp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Μαρία, Βάλια και Νικόλ να σας ζήσουν οι νεοφωτιστοι Λευτέρης, Κωνσταντίνος και η αγαπημένη της παρέας μας Αναστασία. Ελπίζω όλα να πήγαν καλά και περιμένουμε νέα και φωτό και από τις άλλες δύο βαφτίσεις να σας καμαρώσουμε.

Μαρία οι δικές σας φωτό μια χαρά και μην ανησυχείς τα μαλλιά μια χαρά φαίνονται!

Δήμητρα περαστικά με το δόντι και έχω και εγώ την εντύπωση οτι η αναισθησία που χρησιμοποιουν δεν επηρεάζει τον θηλασμό.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

φιλεναδίτσες μου καλησπέρα...καλοφώτιστα και τα άλλα μπεμπάκια μας....η Αναστασία ήταν κυρία και ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΚΑΘΟΛΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ....:tongue::tongue::tongue:κοίταγε περιεργα τον παπά βέβαια.....όλα ήταν υπέροχα ....φώτο ακόμα δεν έχω....ο καιρός τέλειος....αύριο νεότερα....είχε έρθει μια μαία από το νοσοκομείο και συγκινήθηκα πραγματικά.....υπέροχη μέρα...και απίθανη η Αναστασία...σας φιλώ όλες.....είμαι κομμάτια αλλά νοιώθω και πολύ όμορφα....

Grya.jpgGryap3.png

Μπράβο Νικολίτσα που όλα πήγαν τέλεια, και μπράβο στην Αναστασία μας! Κυρία! Να'ναι πάντα γερό, τυχερό και ευτυχισμένο το κοριτσάκι μας.

Πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν τόσο καλά.

Βάλια μου περιμένουμε και τα δικά σου νέα.

Μαράκι, πολύ ωραίες οι φωτό. Και το φόρεμα σου πολύ όμορφο. Το μαλλί μια χαρά φαίνεται πάντως. Ίσως εσύ το ένιωθες κάπως αλλά δεν φαινόταν πάντως.

Δήμητρα θα προσπαθήσω να γράψω στην Αγλαϊα.

Φιλάκια μανουλίτσες και καλή εβδομάδα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...