Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Νομίζω LH γίνεται μετά την ωορρηξία αλλά καλύτερα να μας πουν κ τα αλλά κορίτσια κυρίως ο,τι σου πει ο γιατρός. Είναι ανάλογα τι θέλει να δει. Παντως για FSH κ Ε2 εμένα στις οδηγίες μου γράφει πως έχω επιλογή είτε 2η είτε 3η μέρα.

Εμένα συνήθως η προγεστερόνη μου ήταν αυξημένη πάντως σε μετρήσεις αλλά δε ξέρω αν σχετίζεται με την ωορρηξία ή με τα ωχρά σωματια που δημιουργούνταν συνεχώς. Απ ότι έμαθα  η περιορισμένη ωοθηκικη λειτουργία δημιουργεί κύστες γιατί δε λειτουργεί σωστά ο οργανισμός επούλωσης του οργανισμού. 

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

1 hour ago, Xristina96 είπε:

έρχομαι να καταρίψω  έναν μύθο. 

Εγώ παράγω πολύ λίγη προγεστερόνη και κάνω ωορρηξία. 

Στην εγκυμοσύνη 6η προς 7η εβδομάδα με 4 utro των 200 και 1 prolutex την ημέρα είχα προγεστερόνη μόνο 9. έχω χαμηλή προγεστερόνη και αδιαθετώ 16 με 17 μέρες μετά την ωορρηξία. Μήπως φταίει αυτό που δεν μένω φυσικά; αλλά και με τόσο χαμηλή προγεστερόνη πως κατάφερα να κυοφορήσω; 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

πρίν από 20 λεπτά , Neverstop είπε:

Στην περίπτωση μου, ναι, είχε κάποια δυσλειτουργία που σε ελεγχόμενο κύκλο με φάρμακα το προσπερνούσαμε.

Αυτό το θέμα έχει να κάνει με την υπόφυση? Είναι ενδροκρινολογικο θέμα? Όχι ότι έχει για μένα κάποιο νόημα τώρα απλά για τη γνώση😀

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα το κλεισαμε σημερα ε???????

εμεις κοιμηθηκαμε,φαγαμε με το ζορι μισο αχλαδι με μιση μπανανα κ λεω νααμε να μεινουμε στην μαμα μου μιας κ ο κωστας ειναι νυχτα,αλλα βρεχει κ δεν ξερω πως να βγω...θα βραχει η κλειω στο καροτσι.......

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες!!Εξαφανιζολ επεσε?????Που εισαστε ολες??Που γυρνατε??

Εμεις σημερα πηγαμε το πρωι με τη βροχη σ/μ(χαμος γινοτανε για να παρκαρουμε καναμε μιση ωρα γυρω γυρω μεσα στο παρκιγκ!Τρελη ταλαιπωρια!!!!)

Γυρισαμε φαγαμε και κοιμηθηκαμε κανα δυωρο μανα και γιος!Ξεκουραστικα ευτυχως αλλα μεχρι τωρα εκανα δουλειες και εχω βαλει και 4 πλυντηρια:mad::mad::mad:Αν δεν βαριεμαι αυριο (λεμε τωρα) θα σιδερωσω:roll::roll::roll:

Δημητρα με γεια τα ρουχαλακια του Νικολα μας!Με το καλο να βαφτιστει ο κουκλος!!!

Μαρακι η γιατρος σας δεν ειναι σωστη!Εμας οπως και ολων των κοριτσιων πιστευω καθε μηνα τον ζυγιζει και τα γραφει στο βιβλιαριο του ολα αναλυτηκα.Οπως επεισης τον μετραει και στις καμπυλες βασει του βαρους του!Και ετσι μας λεει αν ειμαστε οκ ή οχι!Εσας πως βλεπει την αναπτηξη του παιδιου αφου δεν το ζυγιζει εκει??Με το ματι?Και εμεις τον ζυγιζουμε σπιτι αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να μην τον ζυγισει αυτος!Τι τα δινουμε τοσα λευτα??

Βαλια και Νικολιτσα με το καλο αυριο οι βαφτισεις!!!Ολα θα πανε τελεια!!!:P:p:p:p:p:p:pΑΠΟΛΑΥΣΤΕΤΟ και μην δινετε σημασια στον καιρο που θα ειναι καλος αλλα λεμε τωρα!!!Και να βγαλετε πολλες φωτο!!!!!

Αυτα νομιζω..........Κατι ξεχναω σιγουρα!

Φιλακια μανες!!!

καλησπέρα σουρτούκες μάνες

πού τριγυρνάτε και κλείσατε το καφέ?

Εμείς κάναμε τις δουλίτσες μας σήμερα, κάναμε και μια βολτίτσα και είμαστε κομπλέ. Τώρα κλασικά, ο ένας καναπέ zzzzzzzzzz , η μικρή κοιμάται και η μαμά σκέφτεται τί να κάνει να περάσει η ώρα. Πάντως σίδερο δεν βάζω, βαριέμαι τέτοια ώρα.

Με το καλό αύριο οι βαφτίσεις Βάλια και Νικόλ, όλα θα πάνε καλά, να το διασκεδάσετε και να το ευχαριστηθείτε!!!!

Πάω να διώξω τον καλό μου από τον καναπέ να αράξω εγώ...

Καλό σας βράδυ!!!!

GaiGp3.png

Τρελό εξαφανιζόλ σήμερα. Έχετε δίκιο όλες για το ζύγισμα. Θα ´πρεπε. Τα βάζει στις καμπύλες αλλά βάζει το βάρος που της λέμε.

Κατά τ´άλλα νυστάζω τρελά κ πάω από τώρα νάνι. Η μικρή δεν ήθελε να κοιμηθεί κ τώρα τα κατάφερα.

Όλα να πάνε τέλεια στις βαφτίσεις αύριο.

Φιλιά σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑνούλες, μπήκα μόνο να ευχηθώ για αύριο!

Νικόλ και Βάλια, με το καλό! Σημασία έχει πως βαφτίζεται το παιδάκι σας αφήστε τον καιρό να κάνει ό,τι θέλει! Να το χαρείτε όσο γίνεται περισσότερο, γιατί όπως ειπώθηκε δεν κρατάει πολύ!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Μανούλες καλημερούδια!!!

Σας ευχαριστούμε όλες για τις ευχές σας!!! Να είσαστε καλά & να χαιρόσαστε τα μωράκια σας!!!

Coffee.gif

Δεν έχω κοιμηθεί καλά... και σηκώθηκα και στις 6.00.. Αγχος μάλλον. Για να δούμε πως θα είναι η μέρα σήμερα. Γινόμαστε κ 6 μηνών... Μου φαίνεται απίστευτο που πέρασε κιολας μισός χρόνος ζωής του μικρού μου πρίγκιππα... Είμαι πολύ συγκινημένη κορίτσια και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαστε πάντα όλες καλά κ ευτυχισμένες!

Σας φιλώ κ σας ευχαριστώ κ πάλι για τις ευχές σας... Νικόλ μου γλυκιά με το καλό να βαφτιστεί κ η μικρή μας Αναστασία!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες! Τι όμορφη μέρα για βάφτιση! Είδατε που στενοχωριόσασταν? Άντε, με το καλό!

Η μικρή μου ξύπνησε στις 8 και είχε όρεξη για παιχνίδια. Τώρα την ξεθέωσα και ξανακοιμήθηκε. Το μεσημέρι θα πάμε στους δικούς μου για φαγητό.

Φιλάκια σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Καλοφώτιστα τα μωράκια που βαφτίζονται σήμερα. Στην Αθήνα ο καιρός είναι υπέροχος! Ελπίζω και στο Ναύπλιο Νικόλ μου να είναι έτσι!

Βάλια χαρούμενα μηνογενέθλια! Μίσος χρόνος! Απίστευτο!!! Να σου ζήσει και πάντα γερός και ευτυχισμένος!

Βικάκι είσαι καλύτερα;

Μαράκι έχει πέσει από την καμπύλη η Αθηνούλα; Το λέω γιατί τα μωρά που θηλάζουν είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην πάρουν καθόλου βάρος για έναν ολόκληρο μήνα ίδιως όταν έχουν ήδη διπλασιάσει το βάρος γέννησης. Κι εγώ συμφωνώ να μην της χαλάσετε το πρόγραμμα και την ξυπνάτε. Κρίμα είναι.

Εγώ έχω θέμα με ένα φρονιμίτη. Το πρόβλημα ξεκίνησε με την εγκυμοσύνη αλλά δεν μπορούσα να κάνω εξαγωγή. Τώρα όμως χειροτερεύει και με το θηλασμό πάλι είμαι εγκλωβισμένη. Πρέπει να φύγει ο άτιμος όμως. Θα πρηστώ σε λίγο και θα τρέχω....

X4pTp3.png

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!!

Σήμερα έχει μια ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ, οι βαφτίσεις θα ήταν φαντάζομαι θεσπέσιες!!

Βάλια μου μισός χρόνος ζωής και η βάφτιση μαζί σήμερα!! Διπλή η συγκίνηση !

Νικόλ μου ελπίζω και στο Ναύπλιο να έχει τον ίδιο καιρό με εδώ και να είναι όλα τέλεια!!!

Εμείς πήγαμε και κοινωνήσαμε (καλά, έκανε γκριμάτσα όλα τα λεφτά..χιχι) και μετά καφεδάκι με τους νονούς μας και βολτίτσα. Τώρα περάσαμε λίγο από το σπίτι να αράξουμε και το μεσημεράκι μας έχει τραπέζι η μαμά μου. Κούραση .... χα χα χα χα. Εγώ είμαι αρκετά καλύτερα μόνο η μύτη μου τρέχει ακόμα και λίγο ο λαιμός.

Δήμητρα περαστικά με το δοντάκι, χειρότερο από τον πόνο του δοντιού και του αυτιού δεν έχω....

Μαράκι μου και εγώ αϋπνίες, έκατσα και είδα τον Νονό μέχρι τις 2 και το βράδυ, μετά ξύπνησε η μικρή για μαμ στις 2.30 και στις 5.30 και τελικά στις 7.30 είχαμε εγερτήριο. Για το βάρος που λέτε, και εμένα η κιουρία σε 26 μέρες έχει πάρει 160 γραμμάρια και ξυπνάει και 2 φορές την νύχτα να φάει... άρα άσχετο... απλά κάποια στιγμή κολλάνε για λίγο μόλις διπλασιάσουν το βάρος τους. Πάντως ψηλώνει, το συμπεραίνω από τα ρούχα της.

Πάω να της κάνω φρουτόκρεμα, μήλο αχλάδι, να δούμε τί θα δούμε..... το ρυζάλευρο θα το δίνω απόγευμα από εδώ και πέρα. (δλδ θα το ρίχνω στον νεροχύτη το απόγευμα αντί το πρωί).

σι γιου λέιτερ!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!!! Υπέροχη μέρα σήμερα! Ευχομαι και στη Βάλια και στη Νικόλ να περάσουν πολύ ωραία σήμερα στη βάφτιση!!! Να σας ζήσουν και να είναι γερά και καλότυχα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλοτυχα κ καλοφωτισμενα τα παιδακια που βαπτιστηκαν σημερα με τοσο ωραιο καιρο:P:p:p:p:p:p:p:p

καλα ρε γαιδουρες ολες οι υπολοιπες...που ειστε??????????????

εμεις μειναμε στην μαμα μου,πηγαμε κοινωνησαμε για 3η φορα,αναψαμε κ την λαμπαδα κ πηγαμε για καφε με την μαμα μου κ την ξαδερφη μου...

τωρα βαζω πλυντηρια,μαγειρευω,συμαζευωωωωωωωω:twisted::twisted::twisted:

αντε εμφανιστειτε σιγα σιγα.....

Αντζυ που εισαι ρε παιδι μου??το μπισκοτο πως ειναι????????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημερα και απο εμας!!!

Καλοφώτιστα τα μωράκια μας που βαπτίζονται σήμερα! Νικολ και Βαλια ελπίζω να το απολαύσατε!!

Δημητρα, περαστικα με το δόντι! Και γω δεν έχω χειρότερο απο δόντι!!

Εγω απο χτες έχω μια ψυχολογια χάλια!!! Ελπίζω να μου περάσει γρήγορα!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Αλλλλλοοοοοοοοοοοοοοοοοο κορίτσια!!!

χαχαχα κάτι ψιλοφάγαμε από φρουτόκρεμα. Αλλά μετά από λίγη ώρα κλασικά σφραγίσαμε το στόμα και πιάσαμε την γκρίνια-κλάμα. Ρε γμτ η φρουτόκρεμα τα ξεβάφει όλα ε?

Άννυ πού είσαι ρε κορίτσι? Κυριακάτικα δουλειές? απαπαπα άραξε λίγο ρε σύ, περιμένεις κόσμο?

Άννη καλημέρα και σε εσένα!!!

Τάνια μου γιατί κοριτσάρα μου είσαι ντάουν? τί σκέφτηκες και ποιός σε στεναχώρησε ? Έλα κοριτσάρα για τσιρ απ λιγάκι σε βλέπει και το πεταλουδάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Πέστα εδώ στις φιλενάδες σου να ξαλαφρώσεις και ας μην είναι τίποτα ουσιαστικό

GaiGp3.png

Καλημερα μανουλακια

Εξαφανιστηκα γιατι εχω 10 μερες τωρα που οχι απλα ξεθεωνομαι στο γραφειο αλλα παιρνω και δουλεια στο σπιτι και καθε βραδυ 11 με 1μιση...δουλευω

Μονο facebook μπαινω...κι αυτο για δουλεια...

Ελπιζω απο Δευτερα να χαλαρωσω λιγο γιατι δεν την παλευω αλλο

Χαρουμενα μηνογεννεθλια να εχουμε Βαλια!

Καλοφωτιστα τα μωρακια μας σημερα...ευτυχως εχει λιακαδα!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα κι εσεις και τα μωρουλινια σας (δεν προλαβα να σας διαβασω) και σας στελνω πολλα φιλακια με τη μπουμπου μου!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...