Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας!!!

Ασε Νικόλ μου κ εγώ σκέφτομαι την Κυριακή... :mad::mad::mad:

Με εκνευρίζει ο κ@λ@καιρος... Εύχομαι να φτιάξει λιγάκι... :cry::cry::cry:

Για δες εδω http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=171

Ευχαριστούμε κορίτσια για τα υπέροχα πρωινά σας!!! :D

Καλά... χτες το απόγευμα ήταν πολύ επεισοδιακή η μέρα...

Ειπα να βγάλω τον μπέμπη βόλτα το απόγευμα και να συνοδέψω τη μαμα μου που θα πήγαινε σε μια φίλη της... Και ξεκινάμε με τα πόδια... Στα μισά του δρόμου χαλάει η σαγιονάρα της μαμά μου και γυρνάω εγώ τρέχοντας να πάρω άλλο ζευγάρι από το σπίτι... Τις πέρνω κ επιστρέφω να την βρω... Και πηγαίνοντας άρχισε κ με πόναγε απίστευτα η κοιλιά μου... Μέχρι να φτάσουμε στη φίλη της δεν άντεχα... Κοίταγα που να κρυφτώ για να κάνω την ανάγκη μου... :oops::oops::oops: Δεν έχω ξαναπάθει τέτοιο πράγμα... Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως ένιωθα... Φτανουμε στην φίλη της κ εγώ εξαφανίζομαι.:oops::oops::oops: και πέρνει η μαμά μου τον πατέρα μου να έρθει να μας πάρει, ο οποίος την ώρα που φύγαμε βγήκε στον κήπο να αλλάξει το νερό του σκυλιού με αποτέλεσμα να γλυστρίσει και να χτυπήσει το χέρι του... (Θλάση λέει έπαθε... αλλά στο γιατρό δεν πάει) και να το έχει δεμένο... Αχ, Παναγία εύχομαι να είναι μέχρι εκεί το κακό...... :(:(:(

Σας έπρηξα πρωί πρωί.....:?

αχ μα τι επαθες! πάντως και εγω χθες ημουν χαλια! οχι στο δικο σου το βαθμο αλλα με πονεσε και εμενα η κοιλια μου κλπ.\

μην αγχωνεστε για τον καιρο, μια χαρα θα ειναι!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάκια. Εϊχαμε κι εμείς εμβολιάκια σήμερα. Και πρώτη φορά που δεν έκανε σαν υστερική. Ίσα που έβγαλε μια φωνούλα. Φτάσαμε 68 πόντους αλλά όταν την ζύγισα στο σπίτι ήταν μόνο 6600 από βάρος. Κανονικά θα'πρεπε να'ναι γύρω στα 7. Η γιατρός μου είπε ότι της φαίνεται πολύ καλή αλλά δεν ήξερε βάρος. Θα την πάρω αύριο το πρωί να της το πω. Είδε κι η γιατρός τα δοντάκια μας και επιτέλους σήμερα τα είδα κι εγώ. Δύο είναι και είναι τόσο γλυκούλια. Μόνο που τα βλέπουμε μόνο όταν κλαίει γιατί αλλιώς βάζει την γλώσσα μπροστα...

Μας έδωσε και οδηγίες για φρουτάκια αλλά από 7 Οκτωβρίου και μετά. Δεν μας είπε τίποτα για ρυζάλευρο. Εσείς με φρούτα ξεκινήσατε ή ρυζάλευρο?

Αντζούλα μπράβο στο μπισκοτάκι. Δεν της φαίνεται ότι έχει πάει 8 κιλά! Φαίνεται στυλάκι αλλά είναι γυναικάρα τελικά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας φιλες!!!Πραγματικα εξαφανιζολ επεσε!!!!

Που εισαστε ολες??

Αντζυ το μπισκοτο σουπερ ετσι????Μπραβο που δεν εκλαψε!!!8 κιλα μπισκοτο!!Να το βαλουμε στο βιβλιο γκινες!!Χιχι!!Ολο βλακειες λεω!!

Σημερα πηγα στον Σκαβενιτη να παρω παπουτσακια για τον μικρο και ειχε με κουπονι τα pampers -4 ευρω η συσκευασια!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:Πηρα μονο μια η χαζη αλλα αυριο θα ξανα παω οποτε θα παρω κι αλλα.Εδινε δωρο με 1 μπουκαλι μαλακτικο (για ρουχα) αλλο 1 και σε απορρυπαντικο ρουχων(διπλη συσκευασια 54 μεζουρες συνολο αν θυμαμαι καλα) εκανε 19 και κατι και ειχε ηδη εκπτωση επανω η συσκευασια -3 ευρω και εδιναν εξτρα κουπονι -9 ευρω!!!!!:shock::shock::shock:Αυριο θα ξαναπαω οπως ειπα και παραπανω και θα παρω και αλλα!Ερχονται δυσκολοι καιροι και ετσι θα παρω να εχω λιγα παραπανω πραγματακια!Δημητρουλι να σαι καλα!!!!!!!!;););););););)

Σας ζαλισα ε?sorry!!!!!

Νικολιτσα και Βαλια μην αγχωνεστε!Μπορει να εχει συννεφια αλλα δεν νομιζω να βρεξει!!Tωρα για το κρυο......Ολα καλα θα πανε;);););)

Η Τανια που ειναι σημερα???

Η Ειρηνη εχει καιρο να μπει ή μου φαινεται???

Τι αλλο???Δεν θυμαμαι!!

Γεια σας μανούλες!

Γυρίσαμε κι εμείς! Είχαμε πάει με τη νονά για βαφτιστικά και βρήκαμε στα Grant!! Πολύ ωραία! Χάρηκα πολύ που βρήκαμε! Βέβαια στοίχισε ο κούκος αηδόνι στη νονά αλλά της άρεσαν πάρα πολύ και δεν κρατιόταν. Της πήραμε κι εμείς ένα ρόλοι Burberry's και σχεδόν πατσίσαμε.

Βασούλα βρήκες παπουτσάκια ε; Δεν είναι πού ωραία! Αύριο θα πάω να πάρω άλλο ένα ζευγάρι. Εσείς μανούλες που είστε;;;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια. Εϊχαμε κι εμείς εμβολιάκια σήμερα. Και πρώτη φορά που δεν έκανε σαν υστερική. Ίσα που έβγαλε μια φωνούλα. Φτάσαμε 68 πόντους αλλά όταν την ζύγισα στο σπίτι ήταν μόνο 6600 από βάρος. Κανονικά θα'πρεπε να'ναι γύρω στα 7. Η γιατρός μου είπε ότι της φαίνεται πολύ καλή αλλά δεν ήξερε βάρος. Θα την πάρω αύριο το πρωί να της το πω. Είδε κι η γιατρός τα δοντάκια μας και επιτέλους σήμερα τα είδα κι εγώ. Δύο είναι και είναι τόσο γλυκούλια. Μόνο που τα βλέπουμε μόνο όταν κλαίει γιατί αλλιώς βάζει την γλώσσα μπροστα...

Μας έδωσε και οδηγίες για φρουτάκια αλλά από 7 Οκτωβρίου και μετά. Δεν μας είπε τίποτα για ρυζάλευρο. Εσείς με φρούτα ξεκινήσατε ή ρυζάλευρο?

Αντζούλα μπράβο στο μπισκοτάκι. Δεν της φαίνεται ότι έχει πάει 8 κιλά! Φαίνεται στυλάκι αλλά είναι γυναικάρα τελικά.

μπραβο στην Αθηνουλα!

η παιδιατρος δεν εχει ζυγαρια???????????:confused:

εμεις οπως λεω κ καθε μερα φρουτα που δεν τρωει!:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανούλες!!

πω πω τα διάβασα όλα μαζί και έπαθα μπλάκ-άουτ .....

Θυμάμαι ότι διάβασα κάτι για το ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΙΣΚΟΤΟ και χάρηκα πάρα πολύ!! Ρε Αντζούλα τί της δίνεις? V-Power γάλα βγάζεις εσύ? εγώ μάλλον ούτε καν απλή αμόλυβδη (κάτι σε σούπερ φαντάζομαι...).

Μαράκι μια χαρά η Αθηνούλα!! Γιατί ανησυχείς για το βάρος? δεν πήρε καθόλου?

Δήμητρα με γειές τα βαφτιστικά σας! Με το καλό να τα φορέσει ο Νικόλας να τον καμαρώσετε!!

Άννυ μου και εμένα από εχτές κάνει δοκιμαστικά με την φωνή της η Λούση. Μήπως φωνάζει στην Κλειώ?

Βασω και εγώ με αυτή την προσφορά πήρα 4 μεγάλες συσκευασίες πάμπερς. Συμφέρει να τα κυνηγάς αυτά! Έχω γεμίσει πακέτα με πάνες κάτω από την κούνια της χαχα...

Τα δικά μας, εγώ κάπως καλύτερα σήμερα, τουλάχιστον δεν έχω πυρετό. Βγήκα και λίγο έξω να αλλάξω μερικά ρούχα στο μέγεθος (μας βγήκαν τσίμα-τσίμα κάποια) και άλλαξα λίγο εικόνες που είχα μπαφιάσει μέσα στο σπίτι τόσες μέρες. Κατα τ'άλλα ρούφα φύσα και γκουχου-γκουχου.

Η μικρή Λουλού μας όπως έλεγα και πριν στην Άννυ τραγουδάει και μετά κάνει σαν δεκαοχτούρα (!!!) χαχαχαχα και μόλις σκάσω μύτη με την κάμερα σταματάει γγκκρρρρ. Τρώμε μάξιμουμ 3 κουταλάκια ρυζάλευρο, και από Δευτέρα θα εντάξουμε στο διαιτολόγιό μας και το μήλο-αχλάδι επισήμως.

Κάπου διάβασα για τις βιταμίνες. Ναι ακόμα παίρνω σχεδόν καθημερινά γιατί τις ξεχνάω καμιά φορά. Παίρνω αυτές http://www.my-pharmacy.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=801&category_id=48&option=com_virtuemart&Itemid=63

GaiGp3.png

Δηλαδή Βικάκι εσάς σας είπε πρώτα ρυζάλευρο κ μετά φρούτα; Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας να ακολουθούν όλοι; Ο καθένας τα δικά του κλασσικά...

Εμάς δεν ανέφερε καν το ρυζάλευρο κ ξέχασα να ρωτήσω.

Άννυ μου, η γιατρός μας έχει ζυγαριά αλλά βαριέται να την βγάλει μου φαίνεται. Μας λέει αφού έχουμε κι εμείς να την ζυγίζουμε με την δική μας για να μην έχουμε απόκλιση. Βλακείες! Πάντως απ´ότι φαίνεται δεν πήρε τίποτα σε είκοσι μέρες. Θα την ζυγίσω βέβαια αύριο το πρωί γιατί πάντα πρωί κ νηστική την ζυγίζω κ θα δούμε.

Σας φιλώ όλες. Όνειρα γλυκά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα!!! Σήμερα ξυπνήσαμε από τις 6:40 από έναν πολύ δυνατό κεραυνό κ δεν κατάφερα να την ξανακοιμήσω. Τώρα είμαστε ξαπλωμένοι όλοι μαζί στο κρεβάτι. Εν τω μεταξύ εμείς κοιμηθήκαμε κ αργούτσικα γιατί βλέπαμε ταινία με τον κουμπάρο. Η μικρή καλά. Δεν έκανε πυρετό ευτυχώς.

Κοριτσάκια που βαπτίζετε αυτό το ΣΚ ελπίζω να μην βρέχει, να μην κάνει κρύο κ να πάνε όλα τέλεια.

Καλή μας μέρα κ καλό ΣΚ!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ ξυπνήστε να μου κάνετε παρέα!!!

Λοιπόν, τώρα που αρχίζει να λειτουργεί το μυαλό μου έχω μερικές ερωτησούλες: χθες που πήγαμε στην γιατρό μας είπε να μην κρατάμε την Αθηνά όρθια πάνω μας αλλά καθιστή. Δηλ να μην είναι στην κλασσική θέση που κρατάμε τα μωρά με το κεφάλι στον ώμο μας κ το χέρι μας κάτω από το πωπάκι, ούτε φυσικά να την βάζουμε να στέκετε στα πόδια της κι ας την κρατάμε γιατί λέει πάει να «σφίξει» κ αυτό θα καθυστερήσει το περπάτημά της. Ξέρει καμία τι εννοεί σφίξιμο; Γιατί οι έξυπνοι δεν ρωτήσαμε λεπτομέρειες.

Επίσης, ζητήσαμε να μας δώσει γάλα ξένο να πάρουμε γιατί μου τελειώνουν τα αποθέματα μητρικού. Μας είπε να πάρουμε πρώτης βρεφικής ηλικίας, που είναι πιό κοντά στο μητρικό, κ πρότεινε φρεζυλάκ ή νεστλέ; Τα ´χετε δοκιμάσει; Τι ανταπόκριση είχατε; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα......θα πηδηχτώ απ το παράθυρο...ο καιρός είναι πιο χειμωνιάτικος από ποτέ...βρέχει και έχει μαυρίσει το σύμπαν......ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

δεν θέλω......πάω για νύχια...αν δεν φτιάξει θα κλαίω...όλη μέρα....τον κ@λόκαιρο....

Grya.jpgGryap3.png

Καλέ ξυπνήστε να μου κάνετε παρέα!!!

Λοιπόν, τώρα που αρχίζει να λειτουργεί το μυαλό μου έχω μερικές ερωτησούλες: χθες που πήγαμε στην γιατρό μας είπε να μην κρατάμε την Αθηνά όρθια πάνω μας αλλά καθιστή. Δηλ να μην είναι στην κλασσική θέση που κρατάμε τα μωρά με το κεφάλι στον ώμο μας κ το χέρι μας κάτω από το πωπάκι, ούτε φυσικά να την βάζουμε να στέκετε στα πόδια της κι ας την κρατάμε γιατί λέει πάει να «σφίξει» κ αυτό θα καθυστερήσει το περπάτημά της. Ξέρει καμία τι εννοεί σφίξιμο; Γιατί οι έξυπνοι δεν ρωτήσαμε λεπτομέρειες.

Επίσης, ζητήσαμε να μας δώσει γάλα ξένο να πάρουμε γιατί μου τελειώνουν τα αποθέματα μητρικού. Μας είπε να πάρουμε πρώτης βρεφικής ηλικίας, που είναι πιό κοντά στο μητρικό, κ πρότεινε φρεζυλάκ ή νεστλέ; Τα ´χετε δοκιμάσει; Τι ανταπόκριση είχατε; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο;

καλημεραααα..Μαρακι οπως εχουμε ξαναπει ο καθε παιδιατρος εχει τα δικα του...ειναι κ αναλογα τοπαιδι βεβαια.εμενα δεν μου δωσε ρυζαλευρο γιατι εχουμε αρκετα κιλα,αλλα τωρα που δεν τρωει σκετα φρουτα βαζω μεσα λιγο ρυζαλευρο για να ειναι πιο γλυκα κ να τα τρωει.

αυτο για να μην στεκεται το παιδι ορθιο το χω ακουσει απο πολλες γιαγιαδες.

εχω διαβασει ομως σε ενα βιβλιο που εχω οτι ειναι λιγο μ@λ@κιες αυτα γιατι λεει οτι απο την στιγμη που το παιδι μπορει να σταθει στα ποδια του κ εχει αυτην την δυναμη ειναι οκ.ξαναλεω οτι καθε παιδι ειναι διαφορετικο.

ο δικος μας για παραδειγμα μου ειπε να την βαζω να καθεται αλλα με στηριγμα στην πλατη (πχ στο καρεκλακι)εγω την βαζω κ στο πατωμα με το μαξιλαρι θηλασμου γιατι ακομη δεν μπορει για πολυ ωρα να καθεται μονη της κ πεφτει.

το φρεζυλακ ειναι καλο γαλα.αυτο μου δωσαν κ μενα απο την κλινικη οταν εφυγα,αλλα της εδωσα μονο μια φορα 50μλ.

εσυ δεν μπορεις να βγαζεις τα γαλατα της μερας ε?στην δουλεια δεν μπορεις να κανεις αντληση?να κρατησεις ομως εστω την παραγωγη σου για πρωι κ βραδυ:wink:

pSC1p2.png

καλημέρα......θα πηδηχτώ απ το παράθυρο...ο καιρός είναι πιο χειμωνιάτικος από ποτέ...βρέχει και έχει μαυρίσει το σύμπαν......ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

δεν θέλω......πάω για νύχια...αν δεν φτιάξει θα κλαίω...όλη μέρα....τον κ@λόκαιρο....

νικολιτσα μου μην χαλιεσαι για τετοια πραγματα.κοιτα να ευχαριστηθεις την μερα κ την Αναστασια μας .....:P

pSC1p2.png

Νικολίτσα μου, μην αφήνεις τον καιρό να σου χαλάει τη διάθεση. Βαφτίζεις το κοριτσάκι σου! Τι ευτυχία!!! Ας τον να χτυπιέται ο καιρός, όλα καλά θα πάνε γλυκιά μου.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...