Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Υπάρχει φρουτόκρεμα σκόνη;

καλημέρα. βέβαια υπάρχει, δίπλα στις άλλες κρέμες είναι. αν και εγώ θα προστιμούσα τα βαζακια, είχα διαβάσει σε έρευνα που είχα κάνει στο ιντερνετ ότι είναι παρα πολυ καλά και έχουν όλες τις βιταμίνες και ειναι η καλυτερη λυση αν δεν τη φτιάχνεις μόνη σου.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέραααα σε όλες.....παιδιά τι κάνετε με τα γλυκά πρωί πρωί;;;;;;;

έβαλα φώτο το φόρεμα....

ακόμα δεν έχω πάρει παπούτσια για τη μικρή:rolleyes::rolleyes::rolleyes:οεοεοεοε......περιμένω να ξυπνήσει και να πάμε...κάνει κρύο γαμώτο...τι θα γίνει την Κυριακή;τα νεύρα μου....

Grya.jpgGryap3.png

Kαλημερααααα.τι κανετε ρε σεις με τα γλυκα πρωι πρωι???θα τρελαθωωωω.

η Κλειω εχει ποση ωρα που γκαριζει στην κυριολεξια κ εχει πολυ γελιο.αλλα φοβαμαι μην βραχνιασει.....

ξυπνησε το βραδυ στις 2 ετρωγε κ δεν κοιμοταν.κοιμηθηκε 3 κ ευτυχως ξαναξυπνησε 8, μαμ κ ξανα νανι ως τις 9:cool:

Μαρια υπαρχει φρουτοκρεμα σκονη οπως το ρυζαλευρο ειναι....εμεις με τετοια ξεκινησαμε γιατι δεν πηραμε ρυζαλευρο...

οσο για τον σιδηρο κ μενα μου πε να παιρνω αλλα δεν πηρα ποτε γιατι ξεχναω...μολις γεννησα τα χαντακωσα ολα γιατι τα σιχαθηκα...

δεν θυμαμαι τι αλλο θελω να σας πω.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα κοριτσάρες!!! Πως είστε??? Εμένα ξύπνησε ο παίδαρος στις 9.30 από τις 22.30 :D:D:D Και μάλλον μιλάει με την Κλειώ γιατί και εμένα τσιρίζει!!!!

Εγώ φοβάμαι να του δώσω σκόνη (φρουτόκρεμα) μήπως και γλυκαθεί και δεν τα ξαναφάει τα φρέσκα φρούτα.. Κάπως θα βρώ την άκρη!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημέραααα σε όλες.....παιδιά τι κάνετε με τα γλυκά πρωί πρωί;;;;;;;

έβαλα φώτο το φόρεμα....

ακόμα δεν έχω πάρει παπούτσια για τη μικρή:rolleyes::rolleyes::rolleyes:οεοεοεοε......περιμένω να ξυπνήσει και να πάμε...κάνει κρύο γαμώτο...τι θα γίνει την Κυριακή;τα νεύρα μου....

Καλημέρα σας!!!

Ασε Νικόλ μου κ εγώ σκέφτομαι την Κυριακή... :mad::mad::mad:

Με εκνευρίζει ο κ@λ@καιρος... Εύχομαι να φτιάξει λιγάκι... :cry::cry::cry:

Για δες εδω http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=171

Ευχαριστούμε κορίτσια για τα υπέροχα πρωινά σας!!! :D

Καλά... χτες το απόγευμα ήταν πολύ επεισοδιακή η μέρα...

Ειπα να βγάλω τον μπέμπη βόλτα το απόγευμα και να συνοδέψω τη μαμα μου που θα πήγαινε σε μια φίλη της... Και ξεκινάμε με τα πόδια... Στα μισά του δρόμου χαλάει η σαγιονάρα της μαμά μου και γυρνάω εγώ τρέχοντας να πάρω άλλο ζευγάρι από το σπίτι... Τις πέρνω κ επιστρέφω να την βρω... Και πηγαίνοντας άρχισε κ με πόναγε απίστευτα η κοιλιά μου... Μέχρι να φτάσουμε στη φίλη της δεν άντεχα... Κοίταγα που να κρυφτώ για να κάνω την ανάγκη μου... :oops::oops::oops: Δεν έχω ξαναπάθει τέτοιο πράγμα... Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως ένιωθα... Φτανουμε στην φίλη της κ εγώ εξαφανίζομαι.:oops::oops::oops: και πέρνει η μαμά μου τον πατέρα μου να έρθει να μας πάρει, ο οποίος την ώρα που φύγαμε βγήκε στον κήπο να αλλάξει το νερό του σκυλιού με αποτέλεσμα να γλυστρίσει και να χτυπήσει το χέρι του... (Θλάση λέει έπαθε... αλλά στο γιατρό δεν πάει) και να το έχει δεμένο... Αχ, Παναγία εύχομαι να είναι μέχρι εκεί το κακό...... :(:(:(

Σας έπρηξα πρωί πρωί.....:?

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!! Πως είστε??? Εμένα ξύπνησε ο παίδαρος στις 9.30 από τις 22.30 :D:D:D Και μάλλον μιλάει με την Κλειώ γιατί και εμένα τσιρίζει!!!!

Εγώ φοβάμαι να του δώσω σκόνη (φρουτόκρεμα) μήπως και γλυκαθεί και δεν τα ξαναφάει τα φρέσκα φρούτα.. Κάπως θα βρώ την άκρη!!!

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι την ώρα της φρουτόκρεμας να του δώσεις γάλα αν είσαστε έξω και μετά τη φρουτόκρεμα στο επόμενο γεύμα... ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι την ώρα της φρουτόκρεμας να του δώσεις γάλα αν είσαστε έξω και μετά τη φρουτόκρεμα στο επόμενο γεύμα... ;)

Μάλλον αυτό θα κάνω ;)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Χθες πήγαμε με τον άντρα μου για καφέ και είχαμε βάλει τον γόη και καθόταν στον καναπέ αναμεσλα μας και είχε πολύ γέλιο :tongue::tongue::tongue::tongue:

Η Βάλια που είναι????

Εδώ είμαι!!!!!!!!!

Μπράβο το αγοράκι σας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου ήρθαμε απο την γιατρό μας,κάναμε τα εμβολιάκια μας και κατά περιεργο τρόπο δεν έκλαψε καν! εκανε ενα ουου με το τσίμπημα κ μετα γιοκ,ούτε χρειάστηκε να τη βαλώ στο ζιζί όπως τις άλλες φορές..ποιος ξέρει!θα ήταν ελαφροχέρα αυτή τη φορά!

είμαστε 8 κιλά και 67 πόντους!μου είπε οτι απο τον επόμενο μηνα που θα μαστε 6 μηνών θα αρχίσουμε τις κρέμες,ειναι πολύ νωρις ακόμα κ δεν υπάρχει λόγος αφού λέει το βάρος της είναι πολύ καλό!αυτά τα νέα μας,μια χαρα την είδε η γιατρός και της έκανε κι όλο κόλπα η μπίσκιτ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μπράβο το μπισκοτάκι μας! Που μάλλον θα πρέπει να λέω η μισκοτάρα μας μιας και έγινε μεγάλη κοπέλα! Και πέρασε και τον Νικόλα σε βάρος!!

Ετσι κι εμείς με τις κρέμες.

X4pTp3.png

Aααα μπραβο το μπισκοτακι μας, μα τι παιδια ειναι αυτα του Απριλιου βρε παιδι μου, μπαμπατσικα..

Εχει ενα καιρο εδω μια ομορφια, σκεφτομαι εσας που εχετε βαφτιση και στεναχωριεμαι.Ευχομαι να μη σας βρεξει και να πανε ολα καλα.Κυριως μην αγχωνεστε, ολα περνουν πολυ γρηγορα, θυμηθειτε το γαμο, ποσο καιρο προετοιμαζομασταν και ποσο γρηγορα περασε. Οποτε χαρειτε την ημερα αυτη.

παλι να ψεκασω???ανθυγυηνες (πως γραφετε???)θα καταντησουμε.....:tongue::tongue:

η Κλειω σημερα εφαγε μισο αχλαδι αλλα με λιγο ρυζαλευρο βανιλια μεσα....;)

ομως δεν εχει κανει κακα σημερα απο εκει που εκανε 5 φορες την μερα...μονο πριτσακια εχει....:?

μολις ειδα διαφημιση στον Βεροπουλο 12,50 τα παμπερς:cool:

ποναει η κεφαλα μου....

ΜΠΙΣΚΟΤΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:P:p:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...