Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι λες καλέ! Ακούς εκεί μας ζαλίζεις! Θα τρελαθούμε; Εμείς περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε ευχάριστα! Μην κοιτάς δεν σε ρωτάμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να μην σε πιέζουμε κι άλλο! Υπομονή και προσπάθησε να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη έγκυος 🤞

Το περπάτημα καλό θα σου κάνει, θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά, ίσως μία βόλτα οικογενειακά και ήρεμα τώρα που είστε καλύτερα ❤️ 

Και να συμπληρώσω εγώ στην μία και μόνη φυσική μου εγκυμοσύνη το είδα το αίμα εμφύτευσης και στο τέλος δεν ήταν καν εμφύτευση, οπότε μην τα σκέφτεσαι αυτά! Ας σκεφτόμαστε πως θα πάνε όλα καλά!

Μακάρι κορίτσι μου.. και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τα καλά σου λόγια! Ανυπομονώ κι εγώ για τη χοριακή και ελπίζω για το καλύτερο. Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον τα έμβρυα είναι άριστα, το ενδομήτριο άψογο, κ η ετ έγινε εύκολα, έχουμε πολλές ελπίδες. Εξαρτάται μόνο αν έχουμε υγιές έμβρυο. Για αυτό έβαλα δύο. Δεν είχα κάνει προεμφυτευτικο. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειά σας και πάλι!!!

Ευχαριστώ για τα περαστικά!!! μακάρι να είναι επιτέλους, όντως η μύτη είναι κατακόκκινη χαχαχα.

Η κυρία καβουρίνα έφαγε 2 κουταλάκια ρυζάλευρο σούμα, το πάτωμα και σια το υπόλοιπο. Και μετά θέλει μεν να κοιμηθεί αλλά έχει νεύρα (πέσαν τα καράβια της έξω) και γκρινιάζει αντί να κοιμάται.

Θέλω να πάρω ένα πάρκο και κοιτάζω ονλάιν μπας και δω κανένα που να είναι με μισό μισό χοντρο-λεπτο πλέγμα, να κλείνει σχετικά εύκολα και να είναι και οικονομικό... any ideas?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έσπασε χθες ένα σφράγισμα και σήμερα κανόνισα να πάω να μου το φτιάξει ο οδοντίατρος. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αναισθησία λόγω θηλασμού...11.30 έχω ραντεβού. Λέτε να επιζήσω;

ωχ περαστικά!!! Έλα μην αγχώνεσαι, λίγο θα πονέσει και μετά πάπαλαααα!!;)

GaiGp3.png

γειά σας και πάλι!!!

Ευχαριστώ για τα περαστικά!!! μακάρι να είναι επιτέλους, όντως η μύτη είναι κατακόκκινη χαχαχα.

Η κυρία καβουρίνα έφαγε 2 κουταλάκια ρυζάλευρο σούμα, το πάτωμα και σια το υπόλοιπο. Και μετά θέλει μεν να κοιμηθεί αλλά έχει νεύρα (πέσαν τα καράβια της έξω) και γκρινιάζει αντί να κοιμάται.

Θέλω να πάρω ένα πάρκο και κοιτάζω ονλάιν μπας και δω κανένα που να είναι με μισό μισό χοντρο-λεπτο πλέγμα, να κλείνει σχετικά εύκολα και να είναι και οικονομικό... any ideas?

για δες εδώ www.cosycorner.gr ;););)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

για δες εδώ www.cosycorner.gr ;););)

thanks Βάλια μου!! Έχει , αλλά παρκοκρέβατο μόνο απ' ότι είδα. Εγώ θέλω ένα σκέτο πάρκο, μπας και κάθεται λιγάκι να κάνω και εγώ καμιά δουλίτσα:rolleyes::rolleyes:

GaiGp3.png

Τι αλαφροχέρης θεέ μου. Δεν πόνεσε πάρα πολύ. Πόνεσε μεν αλλά ανεκτό. Και μου είπε όταν σταματήσει ο θηλασμός να πάρω επειγόντως τηλ να πάω να μου κάνει απονεύρωση γιατί είναι στο τσακ για ολική καταστροφή.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να ρωτήσω αν είστε έξω την ώρα που είναι να φάει την φρουτόκρεμα, τι κάνετε? Σκέφτομαι ότι τώρα που θα πάμε κάτι 3ημερα πιθανόν να είμαστε έξω κατά τις 12 που τρώει φρουτόκρεμα... Μόνο αν τον ταίζω νωρίτερα, αλλά φοβάμαι μήπως δεν πεινάει και δεν την τρώει!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Τι αλαφροχέρης θεέ μου. Δεν πόνεσε πάρα πολύ. Πόνεσε μεν αλλά ανεκτό. Και μου είπε όταν σταματήσει ο θηλασμός να πάρω επειγόντως τηλ να πάω να μου κάνει απονεύρωση γιατί είναι στο τσακ για ολική καταστροφή.

Μπράβο στον οδοντίατρο :D:D:D

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Κορίτσια να ρωτήσω αν είστε έξω την ώρα που είναι να φάει την φρουτόκρεμα, τι κάνετε? Σκέφτομαι ότι τώρα που θα πάμε κάτι 3ημερα πιθανόν να είμαστε έξω κατά τις 12 που τρώει φρουτόκρεμα... Μόνο αν τον ταίζω νωρίτερα, αλλά φοβάμαι μήπως δεν πεινάει και δεν την τρώει!!!

Μπράβο βρε Αννη μου... Ηθελα κι εγώ να το ρωτήσω αυτο...

Εγώ το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να φτιάχνω την φρουτόκρεμα λίγο πριν βγούμε κ να την βάζω σε μπολάκια που έχω αγοράσει... Λέτε να κάνει;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Μπράβο βρε Αννη μου... Ηθελα κι εγώ να το ρωτήσω αυτο...

Εγώ το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να φτιάχνω την φρουτόκρεμα λίγο πριν βγούμε κ να την βάζω σε μπολάκια που έχω αγοράσει... Λέτε να κάνει;

Δεν ξέρω... Το μήλο αλλάζει χρώμα αμέσως... Έχω πάρει βέβαια ένα θερμό της chicco για το φαγητό (έχει 2 ταπεράκια μέσα) αλλά δεν ξέρω αν κάνει για τα φρούτα. Είναι για να διατηρεί τη θερμοκρασία των φαγητών...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας φιλες μου!!!

Βικυ μου ακομα αυτο το σπαστικο κρυωμα ε???Ελπιζω να περασει γρηγορα!!!http://www.bimbomarket.it/it/en/playpens-C154.htm ριξε μια ματια και σε αυτο.Ειναι ακριβουτσικα νομιζω..........http://www.ebaby.gr/aeaeeea-anea.html και εδω εχει απ ολες τις τιμες!

Μαρακι με γεια το δοντακι!!

Μαρια παλι καλα που δεν πονεσες πολυ!Μπραβο στο γιατρο!!!

Αντζυ χαρουμενα μηνογενεθλια στο μπισκοτακι μας!!!!!

Δεσποινα μην αγνωνεσαι βρε!!Τυχαιο ηταν το χθεσινο!

Και εμεις 10 και κατι ξυπνησαμε σημερα!Βασικα ο μικρος ειχε ξυπνησει πιο πριν και επαιζε αλλα εγω τον καταλαβα 10 και.....!Παιζει αθορυβα!!!χιχι!

Τωρα εβαλα και το φαγακι να γινετε και αν δεν βαριεμαι θα κανω το απογευμα τα θεικα coocies της Τανιας!

Διαφημίσεις

αντζυ μου ναι θελω να ερθω! μπορω και πρωινα, πειτε μου να προετοιμαστω καταλληλως!

βικυ πηρα και εγω παρκο τετοιο που λες με μισο διχτυ μισο πλεγμα και το εχω στο χωλ να την βλεπω απο την κουζινα. στο μουστακα πηγα, εκανα μια αλλαγη, 65 ή 68 είχα δε θυμαμαι. και ενα στρωματακι επιπλεον με 16Ε για να μην ακουμπαει στο ναυλον. καθεται, δεν μπορω ναπω. και κρατιεται και απο το διχτυ και σηκωνει ψηλα το κεφαλι. οχι τα ποδια ομως;)...

KOWTp3.png

Γεια σας μανούλες!

Βίκυ, περαστικά σου! Φάε κανένα πορτοκαλάκι ή ακτινίδιο για βιταμίνη C!

Δέσποινα, να σας ζήσει ο Λάζαρος, να τον χαίρεστε, γερός κι ευτυχισμένος να είναι!

Άντζυ, χαρούμενα γενεθλιάκια να έχετε! Το μπισκοτάκι θα γίνει μπισκοτάρα!

Κι εγώ δεν μπορούσα να μπω στην ομάδα στο face και αναρωτιόμουν τί να συνέβη!

Μαράκι μου, μην ανησυχείς, σύντομα μπάινουν οι στερεές, ρώτα το γιατρό μήπως αρχίσετε λίγο νωρίτερα όπως λένε τα κορίτσια!

Τάνια, συμφωνώ με τη Θάλεια, οι καλοί γιατροί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για να είναι καλυμμένοι! Μην το σκέφτεσαι, όλα καλά θα είναι!

Θάλεια, κουράγιο για σήμερα! Πιες χυμούς να τονωθείς και να βιταμινωθείς και ας μη γίνουν όλα σήμερα!

Εμείς καλά, χθες ήταν πολύ άσχημη μέρα γιατί ο Θοδωρής δεν μπορούσε να κοιμηθεί και ήταν μέσα στη γκρίνια και το κλάμα, τον ζόρισε κι ο Στέλιος επειδή του ήρθε να τον ανεξαρτητοποιήσει και ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα... :? Στο τέλος συζητούσαμε για τα παιδαγωγικά κι ο Θοδωρής ηρέμησε και μας παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον! Ευτυχώς σήμερα πολύ καλύτερα!

Ραντεβού ο παιδίατρος είχε για την άλλη εβδομάδα... :cry: Οπότε θα καθυστερήσουμε και με τις φρουτόκρεμες...

Ήθελα να ρωτήσω εσάς που θηλάζετε... Παίρνετε σίδηρο; Έχει καμιά επίδραση στο μωρό; Έχω κάτι ζαλάδες αλλά φοβάμαι μήπως τον πειράξει το συμπλήρωμα.

Βίκυ, εσύ έπαιρνες μια πολυβιταμίνη, θυμάμαι καλά; Σε βοήθησε; Και ποιά ήταν;

Αυτάααα! Πάω να μαγειρέψω!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Δεν ξέρω... Το μήλο αλλάζει χρώμα αμέσως... Έχω πάρει βέβαια ένα θερμό της chicco για το φαγητό (έχει 2 ταπεράκια μέσα) αλλά δεν ξέρω αν κάνει για τα φρούτα. Είναι για να διατηρεί τη θερμοκρασία των φαγητών...

Δεν νομίζω να κάνει για την φρουτόκρεμα.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να βάλεις την φρουτόκρεμα σε μπωλάκι με καπάκι και να το βάλεις ανάμεσα από παγοκύστες :rolleyes::rolleyes:

Μπορεί να είναι χαζό αυτό που λεω... :oops::oops:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

νομιζω οτι δεν κανει να μεταφερουμε ''σπιτικη'' φρουτοκρεμα.εκτος οτι αλλαζει χρωμα,χανονται κ οι βιταμινες μετα απο λιγο....

η λυση ειναι ή να δινετε σκονη ή τα ετοιμα γευματα φρουτοκρεμας που κυκλοφορουν στα σουπερ

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

γεια σας κ απο μας μανουλες!

Δεσποινα να σας ζησει ο Λαζαρος! να ειναι παντα καλα κ να τον δειτε οπως επιθυμειτε!

Ιωαννα εγω παιρνω σιδηρο καθε μερα. ο γιατρος μου, μου ειπε να παιρνω καθε μερα κ σιδηρο κ ασβεστιο για οσο καιρο θηλαζω.

προχθες αρχισαμε να τρωμε αχλαδακι! την 1η μερα δεν του πολυαρεσε αλλα χθες κ σημερα φωναζε μεχρι να του ξαναδωσω να φαει! πλακα εχει!

νερακι δινετε μετα το φρουτο? ξεχασα να ρωτησω το γιατρο κ ντρεπομαι να παρω τηλ.:oops:

Δεσποινα κ Τανια να κανονισουμε συναντηση απο βδομαδα που μπορει τα πρωινα η Δεσποινα. εγω μπορω καθε μερα,οποτε αποφασιστε κ πειτε μου!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...