Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και συνεχίζω......

Μαράκι η Αθηνούλα έβγαλε δοντάκι?????? ουαουυυυυυυυυυυυυ!!!! Με γειες!!!! Τώρα για την τράπεζα που λες, μήπως να μιλούσες με τον γιατρό για κανένα φρουτάκι αφού το μητρικό δεν σας φτάνει? (μπορεί να λέω και μπαρούφες βέβαια... :-) )

Εμείς ρυζάλευρο σήμερα δεύτερη επίσημη μέρα που θα προσπαθήσουμε να φάμε, δεν φαίνεται όμως να της αρέσει καθόλου. Εμετό δεν το έχει κάνει αφού ποτέ σχεδόν δεν έχει φάει. Πάντως ρε γμτ το μηλο της άρεσε πολύ περισσότερο, έτρωγε με ενδιαφέρον. Με το ρυζάλευρο δεν ανοίγει καλά καλά το στόμα.

Εμείς κοιμηθήκαμε χάλια πάλι απόψε ,από τις 11.00 έως τις 8.00, ξύπνησε 3 φορές η Λούση και άλλες 5 εγώ, ο βλάκας ο πυρετούλης ανεβοκατεβαίνει και ο λαιμός ξυραφάκια.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Τάνια, μαζί γράφαμε!!

Είναι ο χειμώνας ένα κι ένα για καναπεδοχουζούρι το βράδυ. Βάλε χρυσή μου και εσύ λίγα κούκις παραπάνω να φάμε και κανένα και εμείς!!!!

Πάω να ταΐσω και επιστρέφω!

GaiGp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Βίκυ μου περαστικά σου, ταλαιπωρείσαι βρε παιδί μου.

Εμείς χθες προσπαθήσαμε να κοιμίσουμε την μπουμπού πιο νωρίς (όπως λέει κ η Τάνια, για να μάθει να κοιμάται νωρίτερα). Αποτέλεσμα κοιμήθηκε 9 με 11, ξύπνησε με τρελή γκρίνια και έκλαιγε ακατάπαυστα μέχρι τις 2 που ξανακοιμήθηκε. Σέρνομαι σήμερα και ανησυχώ κιόλας, τι έπαθε και κάνει έτσι, καιρό είχε να μας τα κάνει αυτά τα κόλπα.

Μαρία μου μπράβο για την Αθηνούλα σας που συνήθισε την απουσία σου και που έβγαλε κ δοντάκι!

Δεσποινάκι κ πάλι να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Λαζαράκος, κ να μην στενοχωριέσαι για τα της ημέρας εκείνης, τίποτα δεν ήταν!

Τάνια το σκ θα αποπειραθώ να κάνω τα μπισκοτάκια σου!

mWsZp3.png

καλημερα φιλεναδίτσες μου!!Βικάκι μου περαστικούλια σου και μακάρι να περάσει το παλιοκρύωμα!!καλή όρεξη με την κρεμούλα σήμερα(ΦΑΕ ΛΟΥΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΦΑΕΕΕΕΕ!!!)

Μαράκι μεγειά το δοντάκι σας!!!!βγαλτο μας φώτο να το δούμε!!

Τάνια η πεταλουδίτσα,αυτό το ιδανικό παιδί για ρώτα τη,θέλει να ρθει να γνωρίσει τον Πειραιά???χαχα!

Δεσποινακι μου τυχαίο θα ήτανε το χτεσινό,ίσως ειχε ανησυχια η μπούμπη μας!

αντε να στρωσουν όλα τον ύπνο τους!! :-)

Μαρία για το Έλενα δεν ξέρω πως το στέλνεις το γάλα,μπορουμε να ρωτήσουμε όμως! αν έχεις αποθεμα και δεν το χρειαστεις,απλά μην το πετάξεις!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα φίλες μου!!! Εγώ είμαι super! Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω πολύ πολύ καλή διάθεση! Μάλλον φταίει αυτός ο χειμερινός καιρος, είναι κι αυτός ο γόης που μου χει πάρει τα μυαλά!!! Λοιπόν τι θυμάμαι:

Μαράκι, μπράβο για το δοντάκι σας!!! Φαντάζομαι τι χαρά θα έχεις! Κι εγώ ανυπομονώ αλλά τίποτα ακόμα!!!

Βίκυ δεν πας σε κανα γιατρό να σου δώσει καμιά αντιβίωση να στανιάρεις???

Τι θα γίνει μ' ευτά τα cookies τα καλά της εγκυμοσύνης αρχίσαμε :tongue::tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

:Pκαλημερα μανουλες!

viewthread.php?action=attachment&tid=26162&pid=1084612

ειχαμε και εμεις μια καλη νυχτα! βεβαια εχει αλλαξει παλι συνηθειες. εκει που την εβαζα για υπνο 9.30 και μεχρι τις 11 ξαναξυπνουσε για λιγο ακομα και μετα παλι στις 6.30 το πρωι τωρα κοιματα απο τις 9-9.30, μεχρι τις 2 (:(:mad:) και παλι το πρωι. τεσπα.

οι φωτο δημητρα και βασω απο τα αγορακια σας ειναι σουπερ!

τι καναμε τελικα με τη συναντηση; τα βιλατζ ειναι μακρουτσικα και παλι αλλα θελω τοσο πολυ να σας δω! ελπιζω ομως να σταατησουν οι κινητοποιησεις γιατι επηρεαζεται η εθνικη που θα μπω για ρθω!

δεσποινα να σας ζησει ο λαζαρακος σας. ενταξει ειχατε τις αναποδιτσες σας αλλα σε λιγο καιρο θα τα διηγησαι και θα γελας! σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και εγω θηλαζω αλλα ευτυχως η δικια μου ειχε σαστισει και δεν γκρινιαξε για το φαι. 5 ηταν η βαπτιση και την ταισα 3.30. φοβομουν μην κανει εμετο αν την ταιζα αργοτερα.

κοριτσια, εγω χθες της εδωσα2 μεζουρες ρυζαλευρο και την καταβριχθιζει! καλε αρπαζει το κουταλι, δε μ αφηνει να την τασιω. το βαζει μονη της στο στομα και εκει γλυψε γλυψε το καταπινει ολο. εχω παρει την κρεμα της νεστλε. ηταν η μονη χωρις ζαχαρη, γλυκοζη και γλουτενη. το μονο που με χαλαει ειναι η βανιλινη που ειναι χημεια αλλα τουλαχιστον δεν ειχει τα γλυκαντικα. ολες οι αλλες ειχανε. τις εψαξα πολυ καλα. επισης της νουτριτσια βρηκα σκετη ρυζαλευρο (οχι με βανιλια) που στις οδηγιες ελεγε ομως οτι ηταν για την παρασκευη σουπας κλπ. και οχι για σκετη κρεμα. ειπα να δοκιμασω πρωτα του εμποριου πριν παω στις βιολογικες για καμια αλλεργια. δε με πειραζει που περιιεχει γαλα.

κατι αλλο;; δε θυμαμαι!τα λεμε παλι. α! θα βαλω βιντεακι αν μπορεσω α τη δειτε που τρωει μονη της! χαχαχα

KOWTp3.png

Καλημέρα κοριτσούδια!!!

animated-coffee-doughnut.gif

Βικάκι μου περαστικά σου. Πάρε κάτι για τον λαιμό σου να μην πονάς. Από τη βάφτιση την άρπαξες;;;

Μαράκι μου δοντάκι, ε;;; Τέλεια! Αντε και στα επόμενα. Εμείς δοντι... ακόμαααααα περιμένουμε.

Τι κάνετε μανούλες;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Αννα και Βαλια!!!!Άννα μουελα σε αυτη τη συνάντηση επιτελους να γνωρισουμε κ τη μπαλαρινούλα!!! εσυ ποτε μπορεις? πρωινά μπορείς?

Βάλια σημερα δωσατε ρεσιτάλ πρωινού όλες!!θα τα αω όλαααααα!!

η Άννυ που ειναι?

α ξεχασα,Βασούλα η ομαδα μας εφαγε κόλλημα,ειχα ενα μπέρδεμα μετις ρυθμίσεις χτες βραδυ κ έβγαλε εκτός πολλές!σας εχω ξανα στειλει πρόταση!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς!!!

Και εμάς μια από τα ίδια η νύχτα μας 2 ξυπνήματα στις 3:30 και 5 και μετά ξύπνημα από τις 7:30, πως να μην σερνομαι όλη μέρα? Και έχω ένα σωρο δουλειές.... Τέσπα, όλα θα γίνουν.

Βίκυ μου περαστικά σου, ελπίζω σήμερα να γίνεις καλύτερα. Πάντως αν δεις και συνεχίζει πάρε και καμια αντιβίωση μην σε ρίξει εντελώς.

Μαρία μεγειά το δοντάκι σας και μπράβο στην Αθηνούλα που αρχίζει και συνηθίζει και περνάει μια χαρά με τον μπαμπά της. Όσο για το γάλα, θα συμφωνήσω και εγώ με τη Βίκυ, μήπως να ξεκινήσετε πιο νωρίς τις κρεμούλες και να συνεχίσει μόνο με μητρικο γάλα? Μίλα με την παιδίατρο σας και βλέπετε.

Δέσποινα, να σας ζησει και πάλι ο Λαζαράκος σας! Ταλαιπωρήθηκε λίγο το πουλάκι σας, αλλά και βάφτιση χωρίς κλάμματα σπάνια συμβαίνει!!!

Τάνια, να ρωτησω και εγω για τα cookies, αλεύρι βάζεις για όλες τις χρησεις ή από αυτό που φουσκωνει μόνο του?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες! Σας διάβασα αλλά ήταν τόσα πολλά που δεν θυμάμαι τίποτα...

Μπράβο στην Αθηνούλα μεγειες το καινούριο δοντάκι. Και το δικό μας είναι επιτέλους έτοιμο να βγει. Τα ουλάκια έχουν πρηστεί. Δεν έχουμε όμως γκρίνια, ευτυχώς.

Καταλαβαίνω το άγχος σου με τις αντλήσεις, το ζω καθημερινά, πίστεψέ με. Υπομονή, έτσι κι αλλιώς σε λίγο θα ξεκινήσετε γεύματα οπότε μην αγχώνεσαι καθόλου. Και να δώσεις ξένο θα είναι για ελάχιστες μέρες. Μαράκι έκανες ότι μπορούσες μέχρι τώρα και τα κατάφερες περίφημα. Εξάλλου και η δουλειά σου, εμμέσως για το παιδί σου είναι, για να του προσφέρεις ότι χρειάζεται.

Φιλάκια και μην σκας!

mU4Ep3.png

Μαρία για το Έλενα δεν ξέρω πως το στέλνεις το γάλα,μπορουμε να ρωτήσουμε όμως! αν έχεις αποθεμα και δεν το χρειαστεις,απλά μην το πετάξεις!

Τώρα σοβαρά το λες κι εσύ; Έχω απόθεμα κορίτσια, ένα χωρό και ακόμα! Δεν έχω σκοπό να το πετάξω αλλά ούτε και να το δώσω στον Λ. γιατί το δικό μου μυρίζει μέταλλο όπως σας είπα. Αν βρείτε άκρη πείτε μου.

mU4Ep3.png

Έσπασε χθες ένα σφράγισμα και σήμερα κανόνισα να πάω να μου το φτιάξει ο οδοντίατρος. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αναισθησία λόγω θηλασμού...11.30 έχω ραντεβού. Λέτε να επιζήσω;

mU4Ep3.png

Έσπασε χθες ένα σφράγισμα και σήμερα κανόνισα να πάω να μου το φτιάξει ο οδοντίατρος. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αναισθησία λόγω θηλασμού...11.30 έχω ραντεβού. Λέτε να επιζήσω;

Καλή επιτυχία... Εγώ δεν μπορώ καθόλου τις ενέσεις στα δόντια και φαντάσου όταν είναι να κάνω σφράγισμα κάνω χωρίς αναισθησία και επιζω ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...