Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εκανα σημερα κουκις με μηλο και σας βάζω τη συνταγη! Είναι τέλεια!!!!!!!!!

100 γρ βουτυρο

130 γρ ζαχαρη

1 αυγο

60 γρ γαλα

250γρ αλευρι

1 κουτ. γλυκου κανελα

1 βανιλια

1κουτ.γλυκου σοδα μαγειρικη

1 μηλο ψιλοκομμενο

60 γρ καρυδια ( προεραιτικα)

Χτυπάμε βουτυρο και ζαχαρη, μετα ριχνουμε το αυγο, μετα το γάλα, αλευρι , κανελα, σόδα.

Στο τελος ρίχνουμε τα μηλα και τα καρυδια και ανακατευουμε με μια σπάτουλα.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 με αερα

Με ένα κουταλακι βαζουμε ζυμη πάνω σε λαδοκολλα ,περιπου στο μεγεθος καρυδιου. Αφηνουμε κενο γιατι φουσκώνουν! Ψήνουμε για 20 λεπτάκια!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

synονοματη!!!το αλλο σαββατο ερχεστε????

Θεσσαλονικιες κανονιστε να μην υποδεχτουμε το κοριτσι οπως αρμοζει κ οπως φημιζεται η πολη μας:tongue:

Ναι ναι! Το άλλο ΣΚ θα είμαι στην πόλη σας!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Kοριτσια καλησπέρα σας τι κάνουμε??????

Ερωτηση: Εχω μπερδευτει με το θεμα του ρυζάλευρου.:(

Στο παρεντσ διαβασα καλυτερα όχι ειδικα αν περιέχουν ζαχαρη κ γλουτενη. Ο γιατρος μουδωσε τη βιολογικη της frezyderm το οποιο ομως έχει γλυκοζη αλλα δεν εχει γλουτενη.

Εγω της εχω δωσει μια εβδομαδα το ρυζαλευρο το οποιο της αρεσε πολυ Αυτην την εβδομαδα ξεκινησαμε κ αχλαδακι το οποιο με δυσκολία το τρωει ευτυχώς.

Γιανα πω την αληθει τις τελευταιες μερες δεν της δινω ρυζαλευρο α΄λλα μονο αχλάδι και απο την άλλη η μανα μου _ όπως όλες οι πολυξερες γιαγιαδες- μ λεει οτι το ρυζι ειναι πολυ πολυ θρεπτικο για το παιδι.

Τελικα τι κάνουμε με εκεινο το ρυζαλευρο που τοσος λόγος γινεται????

Εσεις τι κάνετε????????:confused::confused:

Στο παρεντσ διαβασα καλυτερα όχι ειδικα αν περιέχουν ζαχαρη κ γλουτενη. Ο γιατρος μουδωσε τη βιολογικη της frezyderm το οποιο ομως έχει γλυκοζη αλλα δεν εχει γλουτενη.

Εγω της εχω δωσει μια εβδομαδα το ρυζαλευρο το οποιο της αρεσε πολυ Αυτην την εβδομαδα ξεκινησαμε κ αχλαδακι το οποιο με δυσκολία το τρωει ευτυχώς.

Γιανα πω την αληθει τις τελευταιες μερες δεν της δινω ρυζαλευρο α΄λλα μονο αχλάδι και απο την άλλη η μανα μου _ όπως όλες οι πολυξερες γιαγιαδες- μ λεει οτι το ρυζι ειναι πολυ πολυ θρεπτικο για το παιδι.

Εμένα μου είπε η παιδίατρος να μην του δώσω ρυζάλευρο γιατι έχει ζάχαρη και είναι παχυντικό... Ξεκινήσαμε με φρουτόκρεμα να πάρει βιταμίνες. Τώρα βέβαια αν σου έδωσε η παιδίατρος ρυζάλευρο κάτι παράπανω ξέρει. Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό και ο κάθε παιδίατρος επίσης!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου είπε η παιδίατρος να μην του δώσω ρυζάλευρο γιατι έχει ζάχαρη και είναι παχυντικό... Ξεκινήσαμε με φρουτόκρεμα να πάρει βιταμίνες. Τώρα βέβαια αν σου έδωσε η παιδίατρος ρυζάλευρο κάτι παράπανω ξέρει. Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό και ο κάθε παιδίατρος επίσης!!!![/quote

υμφωνω οτι ειναι παχυντικη και εισης φοβαμαι οτι η ζαχαρη μπορει να δημιουργήσει εθισμο απο μονη μου το σταματησα το ρυζαλευρο και δινω μονο φρουτακι τωρα θα δειξει αν κανω καλά--φιλια

Καλησπέρα μανουλίτσες! Σας διάβασα αλλά ήταν τόσα πολλά που δεν θυμάμαι τίποτα...

Βικάκι περαστικούλια! Νικολίτσα και Βάλια με το καλό οι βαπτίσεις. Όλα να πάνε τέλεια.

Τάνια, καλά αποτελέσματα στον άντρα σου. Δέσποινα, λυπάμαι που δεν πήγαν όπως ήθελες τα πράγματα στην βάφτιση και ταλαιπωρηθήκατε κι εσείς και ο μικρούλης σας. Τέλος καλό, όλα καλά όμως. Καλοφώτιστος να'ναι και πάντα γερός! Δημητρούλα, μπράβο στον Νικόλα μας που κάθεται! Η ΑΘηνούλα κάθεται μια χαρά με το μαξιλάρι θηλασμού από πίσω. Κάποιες φορές σκύβει και ολόκληρη μπροστά. Με τις ώρες της...

Τα νέα μας: Βγάλαμε δοντάκι! Δεν το είδαμε, αλλά το νιώσαμε πολύ καλά όταν μας δάγκωσε το χέρι και το ακουμήσαμε με τα χέρια μας! Μικρούλι και κοφτερούλι και πολύ πολύ γλυκούλι, παρόλο που δεν φαίνεται.

Επίσης, κρατάει το μπιμπερό μόνη της και τρώει ξάπλα στο κρεβάτι μας όταν είμαι στην δουλειά και έτσι μόνο κοιμάται το μεσημέρι. Την έβγαλε και φωτό ο Κώστας με το μπιμπερό αλλά δεν έχουμε χρόνο να τις ανεβάσουμε. Η μικρή φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως την απουσία μου και σήμερα ήταν μια πολύ καλή μέρα χωρίς γκρίνια.

Το άσχημο είναι ότι μου τελειώνουν τα αποθέματα γάλατος αφού τρώει το καταπέτασμα όταν λείπω. Ίσως βρίσκει παρηγοριά στο φαγητό. Δεν ξέρω. Πάντως δεν έχει πάρει βάρος ιδιαίτερο. Και επειδή δεν καταφέρνω παρά σπάνια να κάνω αντλήσεις στην δουλειά, σήμερα για πρώτη φορά δεν τουμπάνιασα στις τόσες ώρες που ήμουν εκεί και τώρα την τάισα και την κοίμισα και το στήθος μου είναι εντελώς άδειο. Φοβάμαι πως αν συνεχίσω έτσι δεν θα έχω γάλα για πολλές ακόμα μέρες και τα αποθέματα με βγάζουν δεν με βγάζουν μέχρι την άλλη βδομάδα. Πολύ στενοχωριέμαι που θα αναγκαστούμε να της δώσουμε και ξένο σύντομα αλλά δεν φαίνεται να το γλιτώνω.

Αυτά κι από μας. Ελπίζω να μπορέσω να πείσω τον Κώστα για την συνάντηση. Λίγο δύσκολο αλλά θα το παλέψω.

Καληνύχτα μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας φιλες!!!!

Δεσποινα να ζησει ο Λαζαρακος!!!Τραβηξατε λιγο ζορι αλλα τελος καλο ολα καλα;););)Να τον χαιρεστε!!!

Σημερα φαγαμε μισο μηλο!!!!!yeaaaa!!!Μισο λεω???Χαχαχα!!4-5 κουταλιες απο το μισο.Και αυτες οχι ολοκληρες κουταλιες, στην ακρη ακρη!!Ωραια περιγραφη εκανα!Sorry βρε κοριτσια αλλα δεν λειτουργει το μυαλο!

Eιμαι τοοοσο κομματια.......ειχαν ερθει επισκεψη ενα ζευγαρι με το 9 μηνων μωρακι τους και φυγανε 12:15:mad::mad::mad::mad::mad:Βεβαια τον ειχα κοιμησει τον μικρο απο τις 10 αλλα ηθελα να ξαπλωσω λιγακι.Το δικο τους το μωρακι δε μεσα στη γκρινια!!!!!!Το λυπηθηκα το ερημο που ηθελε να κοιμηθει και αυτοι το χαβα τους!Τελος παντων!!!!Μπηκα να σας πω μια καληνυχτα και να παω να την πεσω!!Δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω.................:confused::confused::confused:

Ααααααααα Τανιααααα τα εκανα τα coocies!!!!!!Ηταν τελεια!!!Δεν εμεινε τιποτα!!!!Φαγανε και αυτοι οι φιλοι που ηρθανε και εδωσα την συνταγη!!!!!!!Μπραβο χρυσοχερα Τανια!!!Ευχαριστουμε πολυ!!!!Οτι αλλη συνταγη εχεις εδω ειμαστε εμεις!!!!

Bρε μανες στο facebook δεν μπορω να μπω στην ομαδα μας.Δειχνει οτι δεν ειμαι μελος.Τι εγινε?Τι κολημα εφαγε παλι???Αντζυ για δες βρε φιλη τι εγινε εσυ που τα ξερεις ολα!

Τελος παντων!Παω να ισιωσω το κορμακι μου!!!!Φιλακια πολλα!!

Υ.Γ. Angicat τα γαλατα απο την κατάψυξη τελικά τι τα έκανες?

Τίποτα ακόμα. Τα λειπάμε να τα πετάξω. Είπε και το Μαράκι ότι τα έδωσε και δεν είχε πρόβλημα και σκέφτηκα να τα κρατήσω για ώρα ανάγκης.

mU4Ep3.png

Τίποτα ακόμα. Τα λειπάμε να τα πετάξω. Είπε και το Μαράκι ότι τα έδωσε και δεν είχε πρόβλημα και σκέφτηκα να τα κρατήσω για ώρα ανάγκης.

γιατί δεν δοκιμάζεις να τα δώσεις στο Λευτεράκη?ή να βάζεις στην κρέμα του? πάντως ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ αν δεν τα δώσεις,υπαρχει τραπεζα μητρικού γάλακτος στο μαιευτήριο Έλενα που δίνουν γαλα οι μητέρες (σαν δωρεά ας πούμε) για να ταίζουν τα πρόωρα ή τα μωράκια που το χουν ανάγκη και δε μπορει να τα ταίσει η μαμά τους.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εμένα αυτή της Φρέζιλακ την ξέρασε όπως την έφαγε. Τρώει μόνο την χολ με μητρικό γάλα και όχι αγελαδινό.

mU4Ep3.png

γιατί δεν δοκιμάζεις να τα δώσεις στο Λευτεράκη?ή να βάζεις στην κρέμα του? πάντως ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ αν δεν τα δώσεις,υπαρχει τραπεζα μητρικού γάλακτος στο μαιευτήριο Έλενα που δίνουν γαλα οι μητέρες (σαν δωρεά ας πούμε) για να ταίζουν τα πρόωρα ή τα μωράκια που το χουν ανάγκη και δε μπορει να τα ταίσει η μαμά τους.

Εμένα βρωμάνε ρε συ Άντζυ! Άσε που σήμερα ο Λευτεράκης έφαγε όλη την χορτόσουπα με όρεξη οπότε πολύ άνετα αντικαθιστώ το μεσημεριανό γάλα και δεν χρειάζομαι επιπλέον. Τώρα για απογευματινό τρώει το ρυζάλευρο με μητρικό άρα δεν γλιτώνω από εκεί γάλα. Έχω όμως αρκετό φρέσκο. Δεν βγάζω όσο έβγαζα κάποτε, δηλαδή δεν μου περισσεύει για να βάζω πάλι στην κατάψυξη αλλά μας φτάνει για τις ανάγκες της μέρας. Σκέφτομαι πως όταν ξεκινήσει φρούτα στον 6ο θα χρειάζομαι ακόμα λιγότερο αλλά πως να το στείλω στο Έλενα;

mU4Ep3.png

καλημερα!!!

ειχαμε μια πολυ καλη νυχτα. η μικρη κοιμηθηκε απο τις οχτωμιση αφου ολο το απογευμα την ξεθεωσα στα παιχνιδια, ετσι καναμε το μπανιο μας νωριτερα και μετα νανι μεχρι το πρωι. στις 9 την επεσα και γω στον καναπε και χαλαρωσα. τωρα που χειμωνιαζει θελω να τη βαζω λίγο νωριτερα για υπνο.

το απογευμα δοκιμασα να της δωσω παλι φρουτοκρεμα αλλα αυτη τη φορα της εκανα αχλαδι και μηλο στον ατμο,μαλακωσαν αρκετα και σαν να φαγαμε κατι. θα δουμε και σήμερα!!!

μαρακι καλως δεχτηκατε το πρωτο δοντακι!!

Βικυ μου πως εισαι εσυ? Θα σε στεναχωρησω για τα κουκις αλλα ουτε εδω εχει μεινει τιποτα!!!!!!!!!μας βλέπω για δευτερη δοση σημερα!:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...