Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πήρα το φόρεμαααααααααα...είναι τέλειο...οι φώτο το αδικούν...θα σας βάλω σε λίγο.....και το παπούτσι μαζί;)

Βάλια μου αυτό θα πεί ασχολούμε με θκατούλες.....μην δίνεις σημασία..

βρεχεί....θα κλάψω:(:(:(

Ελα να κλάψουμε παρέα :-(:sad::-(

Βικάκι για τα Village το βλέπουμε... 8-):cool:

Αννη μου, με εκνευρίζει που μου σπάει τα νεύρα για βλακείες κ μετά κάνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα... :mad::-x:-x

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

πήρα το φόρεμαααααααααα...είναι τέλειο...οι φώτο το αδικούν...θα σας βάλω σε λίγο.....και το παπούτσι μαζί;)

Βάλια μου αυτό θα πεί ασχολούμε με θκατούλες.....μην δίνεις σημασία..

βρεχεί....θα κλάψω:(:(:(

περιμένουμε τις φώτοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ασχετο εντελως, εχει μαγειρεψει καμια αγκιναρες για να μου πει πως τις κανουν? εχω ενα πακετο κατεψυγμενες και θελω να φευγει ( τωρα πως μου ρθε και τις αγορασα αφου δεν ξερω καν τι γευση εχουν, είναι αλλο θεμα) καμια ιδεαααα?????

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ασχετο εντελως, εχει μαγειρεψει καμια αγκιναρες για να μου πει πως τις κανουν? εχω ενα πακετο κατεψυγμενες και θελω να φευγει ( τωρα πως μου ρθε και τις αγορασα αφου δεν ξερω καν τι γευση εχουν, είναι αλλο θεμα) καμια ιδεαααα?????

http://www.sintagespareas.gr/sintages/agkinares-a-la-polita.html

για δες αυτην Τάνια μου!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΘΑΥΜΑ!! ΘΑΥΜΑ!!! ΕΦΑΓΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ!!! Είμαι τόσο χαρούμενη! Βίκυ μάλλον αυτό θα γίνει ;););) Δεν πειράζει θα βρεθείτε εσείς οι Αθηναίες και εγώ ελπίζω να καταφέρω να δω την συνονοματη Θεσσαλονικιά!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

ΘΑΥΜΑ!! ΘΑΥΜΑ!!! ΕΦΑΓΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ!!! Είμαι τόσο χαρούμενη! Βίκυ μάλλον αυτό θα γίνει ;););) Δεν πειράζει θα βρεθείτε εσείς οι Αθηναίες και εγώ ελπίζω να καταφέρω να δω την συνονοματη Θεσσαλονικιά!!!

bravo.jpg

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Εγώ για το Σαββατο 2/10 μπορώ αλλά κατά τις 3:30-4, να γυρίσει ο Νεκ από τη δουλειά και να με φέρει.

Τάνια εγώ τις αγκινάρες (μόνο κατεψυγμένες βέβαια) τις κάνω λεμονάτες με κοτόπουλο και ριγανίτσα. Θέλει όμως καλό βράσιμο να μην είναι σκληρές.

X4pTp3.png

congratulations_graphics_02.gif

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Κοριτσια καλημερααα περα για περα, καλα διαβαζω εδω και μια ωρα, ειχα να μπω απο την περασμενη εβδομαδα λογω της βαφτισης.Ευχαριστουμε παρα μα παρα πολυ για τις ευχες σας, ειστε ολες τοσο γλυκες!

Λοιπον ο μικρος Λαζαρακος πλανταξε στο κλαμα και στην γκρινια στη βαφτιση.Να τα παρω απο την αρχη ομως.Ειχα κανονισει κομμωτηριο και βαψιμο σπιτι, εχοντας στο μυαλο μου οτι επρεπε 11.30 να ειμαστε στην εκκλησια οπως μας ειπε η φωτογραφος για να βγουμε φωτο.Λοιπον το μαλλι πηγε καλα, στην ωρα του, η μακιγιεζ ομως με αργησε πολυ γιατι μου εκανε εντονο το βαψιμο και μετα αναγκαζοταν να σβηνει.Οποτε 11.30 εγω ημουν σπιτι με τον αντρα μου μεσα στο αγχος και τις φωνες οτι εχουμε αργησει, να ντυνομαι.Ολα καλα αλλα ξεχασαμε το ζουζουνι το οποιο ειχε φαει βεβαια στις 10.30 αλλα με το θηλασμο τι να τον πιασει επρεπε να ξαναφαει πριν φυγουμε πραγμα που δεν καναμε.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!Εσεις που θηλαζετε συμβουλη:μην τυχον και δεν το ταισετε το παιδι σας, καλυτερα να βγειτε λιγοτερες φωτο.Παμε στην εκκλησια ο μπεμπης μεσα στην καλη χαρα οποτε αρχιζουν να του την πεφτουν ολοι, κοσμος,φλας (αλλη μαλα..), απο χερι σε χερι, οποτε αρχισε την γκρινια...Με κοιτουσε με ενα προσωπακι την ωρα του πιστευω, να θελω να τον αρπαξω και να φυγω.Δεν ηταν οτι πεινουσε αλλα ισως αν τον ειχα ταισει να ηταν πιο νταλακιασμενος.Οποτε και ολη τη διαρκεια της βαφτισης εκτος της κολυμβηθρας( εκει σταματησε) το μωρο εκλαιγε.Εγω να δακρυσω, να βλεπω και τον αντρα μου να ιδρωνει ξειδρωνει, το παιδι δεν εχει ξανακλαψει ποτε ετσι κοριτσια, τι να σας λεω, αφου φιλες που ηταν εκει με εμενα στεναχωρεθηκαν πιο πολυ που με βλεπαν σε κακα χαλια (δεν ειμαι και τερας ψυχραιμιας).Ουτε τα ρουχακια του μπορεσα να του βαλω καλα καλα, παπουτσια ουτε λογος.Και ειχα και το παπα ο οποιος εκτος του οτι ειναι γνωστος, ειναι ας πουμε και πνευματικος μας, ο οποιος επειδη μαλλον εχει παθει ανοσια απο τις πολλες βαφτισεις και τα κλαματα να μου την λεει 3 φορες γιατι δεν εβαλα στο παιδι τα παπουτσια του!!!Λες και θα επρεπε να περπατησει ή υπαρχει καποιο πρωτοκολλο.Αφηστε που η σουμα που μαζεψε απο λεφτα απο κουμπαρους, γονεις και παππουδες ηταν 150 ευρω και δεν μας ανοιξε ενα αιρ κοντισιον!!Αφηστε σας λεω απο τη μυτη να με πιανατε θα εσκαγα.

Τελοσπαντων αυτο το γλυκο μωρακι ηρεμησε αμεσως μετα που τους παρατησα ολους και πηγα στο αυτοκινητο και το θηλασα(νομιζω οτι ηθελε αυτο πιο πολυ, την παρηγορια του οπως λεω και οχι οτι πεινουσε) οποτε και μετα στο τραπεζι ηταν ο γνωστος Λαζαρακος.Να πω ομως οτι δε θυμαμαι και με πολυ ωραιες αναμνησεις αυτη τη μερα, ισως στο δευτερο παιδι πρωτα ο Θεος να αντιδρασω διαφορετικα.

Απο οσες σελιδες διαβασα, θυμαμαι το γκαλοπ περι υπνου, εγω τον δικο μου κατα τις 9 παρα τον κανουμε μπανακι, μασαζακι και μετα στηθος μεχρι να κοιμηθει.Μεχρι τις 10.30 εχει κοιμηθει.

Φρουτοκρεμα τρωμε σε μεγαλες ποσοτητες καθημερινα, οχι ομως σε στανταρ ωρες, οποτε τον δω οτι πειναει πολυ και δε του φτανει το στηθος.Το μηλο το κανω στο μουλτι απλα το αφηνω πολυ ωρα να το χτυπησει οποτε και γινεται αλοιφη.Βεβαια βγαζει νερο το αχλαδι οποτε μαλλον κανει και πιο ευκολη τη δουλεια.

Πολυ μου λειψατε, ειστε οι ιντερνικιες μου φιλες, αφου μιλαω στην κουμπαρα μου για εσας, ζηλεψε και ψαχνει τις μανουλες Ιουνιου μιας και γεννησε τον Ιουνιο.

Μανουλες Ξανθης - Καβαλας, εγω ειμαι διαθεσιμη απο εβδομαδα οποιοδηποτε πρωινο Δευτερα Τριτη ή Τεταρτη.1η Οκτωβριου ξεκινω δουλεια οποτε μετα μονο απογευμα.

synονοματη!!!το αλλο σαββατο ερχεστε????

Θεσσαλονικιες κανονιστε να μην υποδεχτουμε το κοριτσι οπως αρμοζει κ οπως φημιζεται η πολη μας:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...