Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τα 4ΑΑ είναι άριστες βλαστοκύστες με τις καλύτερες πιθανότητες + το άψογο ενδομήτριο έχεις δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες και απλά ελπίζεις! Ο προεμφυτευτικός αν και μπορεί να δείξει πολλά δεν σημαίνει απαραίτητα επιτυχία, το έχουμε δει σε κοπέλες εδώ με ελεγμένες βλαστοκύστες να μην δίνουν εγκυμοσύνη δεν είναι το παν. Οπότε μην το σκέφτεσαι αυτό. Είσαι πάντως πολύ ήρεμη και ψύχραιμη, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Προσπαθείς να σκεφτείς θετικά και αν είναι να έρθει θα έρθει… ένα ή και δύο! Πότε δεν ξέρεις 😉 

Την πρώτη φορά είχα βάλει ένα 5ΑΑ και ένα 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλά προχώρησε το ένα. Για αυτό έβαλα δύο πάλι. Μπας και είναι πάλι το ένα υγιές.. να αυξήσω τις πιθανότητες. Ήρεμη είμαι ναι. Σκέφτομαι τα καλά σενάρια όσο μπορω..,,❤️

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μόλις εκανα πρώτη φορά άντληση και θηλασμό ταυτόχρονα!ηθελα να δοκιμάσω αν γίνεται!χααχ! και έβγαλα γάλα κ της εκανα τωρα μια κρέμα με 1 αχλάδι κ μισό μήλο κ γάλα!κ το τρώει! ρε σεις το μηλο κ το αχλάδι εσάς σας γίνονται κρέμα ή έχει κ κομματάκια μέσα?μαλλον δεν εχω καλό μίξερ!

Εγώ το μήλο το κάνω πρώτα στον τρίφτη χειρός στην πλευρά που τρίβουμε το σκόρδο και μετα το βάζω και στο multi :wink::wink::wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες τι κάνετε? Ο Δημήτρης ξυπνησε στις 9.30 από τις 10.30!!! Παλιές δόξες :tongue::tongue::tongue:

Βίκυ περαστικά σου!!! Πραγματικά θέλω πολύ να γνωρίσω τη Λούσυ!!!

Βάλια και Νικόλ είναι όλα έτοιμα για τη βάπτιση???

Αυτό το παιδί πραγματικά δεν παίζεται :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα!!! :P:p:p

Είναι όλα σχεδόν έτοιμα!!! Κάτι λεπτομέρειες έχουν μείνει αλλά είναι όλα υπό έλεγχο ;)

Το μόνο που με εκνευρίζει κ με αγχώνει είναι ο κ@λ@καιρος :mad::-x:-x

Καλά... ο άντρας μου έχει τρελά κέφια σήμερα :mad::x:x και δεν μπορώ...

Στράβωσε απο το πρωί επειδή δεν ειπα σε εκεινον κ το ειπα στη μανα μου οτι το παιδι είχε κάνει θκατούλες... :mad::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x ΕΛΕΟΣ

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανούλες κι από μας!!

Γεμίσατε 2 σελίδες βρε θηρία!!!!

Νικόοοοολ ούτε εγώ βλέπω τη φωτογραφία!! Γιατίιιι;;;

Τάνια μην αγχώνεστε με τις εξετάσεις. Ολα καλά θα είναι!

Οσο για τις κρέμες εμείς αν και 5,5 μηνών πλέον δεν έχουμε ακόμα δοκιμάσει. Η γιατρός μας είπε μετά και το επόμενο εμβόλιο, δλδ γύρω στις 15 Οκτώβρη ξεκινάμε. Ρυζάλευρο χωρίς γάλα δεν υπάρχει εκτός του υποαλλεργικού. Σκεφτόμουν να το έφτιαχνα με λίγο μητρικό αν θέλει γάλα.

Βικάκι ζεσταινόσουν το βράδυ; Κάνει κρύο!! Μάλλον σου έπεφτε ο πυρετός. Περαστικούλια!!

X4pTp3.png

Καλημερα φιλες!!!!!

Βικακι περαστικα και οχι πολλα φιλακια στη Λουσιτσα μας!Κρατησου οσο μπορεις!!

Τανια μου περαστικα στον Γιωργο!Τιποτα δεν θα ειναι και παλι τσαμπα θα αγχωνεσαι;););)

Ο γιοκας μου ξυπνησε 10 και σημερα........τωρα φαγαμε και παιζουμε!

Εμεις σημερα το μεσημερι ξεκιναμε με μισο μηλο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Για να δουμε τι θα δουμε......Θα βγαλω φωτο που δεν θα τρωει.Οπως η Κλειω που ταιζει το πατωμα!Χιχι!!

Παω να βαλω κανενα πλυντηριο!

Ουτε και εγω βλεπω τη φωτο Νικολιτσα...........

Καλημέρα!!! :P:p:p

Είναι όλα σχεδόν έτοιμα!!! Κάτι λεπτομέρειες έχουν μείνει αλλά είναι όλα υπό έλεγχο ;)

Το μόνο που με εκνευρίζει κ με αγχώνει είναι ο κ@λ@καιρος :mad::-x:-x

Καλά... ο άντρας μου έχει τρελά κέφια σήμερα :mad::x:x και δεν μπορώ...

Στράβωσε απο το πρωί επειδή δεν ειπα σε εκεινον κ το ειπα στη μανα μου οτι το παιδι είχε κάνει θκατούλες... :mad::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x ΕΛΕΟΣ

Μπες στο meteo.gr να δεις τον καιρό. Απ' ότι βλέπω δεν θα βρέξει εδω!!! Οπότε μην αγχώνεσαι! Και να βρέξει τι έγινε???

ΕΛΕΟΣ πραγματικά!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Μπες στο meteo.gr να δεις τον καιρό. Απ' ότι βλέπω δεν θα βρέξει εδω!!! Οπότε μην αγχώνεσαι! Και να βρέξει τι έγινε???

ΕΛΕΟΣ πραγματικά!!!

Δεν θα ήθελα να βρέξει... :-(:sad::-(

Καλά τώρα μου το παίζει γλυκός στο τηλέφωνο... αλλά εμένα μου έχει σπάσει ήδη τα νεύρα. :mad::x:x

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

γεια σας και πάλι!!

έχω μισή ώρα σκάρτη στη διάθεσή μου μια και η μικρά κάνει την σιέστα των 11. Κάναμε και ρυζάλευρο (την έχω μισήσει την λέξη......) και φάγαμε με το ζόρι σύνολο 2 κουταλιές. Μετά κλάααααααμμμμαααααααααα....... Και μόλις την πλύνεις και την βάλεις στα παιχνίδια της, δεν τρέχει κάστανο. χχμμμμμ... κάποιος μας δουλεύει νομίζω....

Δημητρούλα καλημέρα και σε εσένα, δεν ζεσταινόμουν απλώς, έτρεχε ποτάμι ο ιδρώτας αλλά έχεις δίκιο μαλλον από τον πυρετούλι θα ήταν. Τώρα έχω σχεδόν καθόλου 37,5 αλλά και το λίγο αυτό με κάνει κουρέλι. (γκρινιάρα ε??χαχα)

Άννη μου και εμείς θέλουμε να σας δούμε !!!! Ανυπομονούμε να συναντηθούμε! Λέτε κορίτσια να βρεθούμε την άλλη φορά στο Village Park στο Ρέντη? Είναι πάνω στην εθνική και προσβάσιμο από όλες μας νομίζω, έχει πάρκινκ και πολλά καφέ!! Αλλιώς κάντε αντιπρόταση. Πάντως καλό θα ήταν να βρισκόμασταν σ/κ που θα μπορούσαν να φέρουν οι σύζυγοι και τα κορίτσια που μένουν μακρυά, και επίσης να μας έρθουν και το Μαράκι και η Βάλια που δουλεύουν τις καθημερινές.

Α, Βάλια, και να σου πώ, αμα θέλεις χεράκι βοηθείας με το αφεντικό, μην διαστάσεις να με φωνάξεις. Οι ορμόνες της τσαντίλας δεν μου φεύγουν ποτέ εμένα........χεχε. Όσο για τον καιρό, για βροχές δεν έχουν πει τπτ, αλλά και την πολύ λιακάδα δεν την θέλουν οι φωτογράφοι. :wink:

Βάσω, τί κάνεις και κοιμάται τόσο ο Γιωργάρας? Πεςςςς μας και εμάς!!!!!!!!!! Που ότι ώρα και αν κοιμηθούμε 8-8.30 το πολύ είμαστε στο πόδι.......

GaiGp3.png

Καλά τώρα μου το παίζει γλυκός στο τηλέφωνο... αλλά εμένα μου έχει σπάσει ήδη τα νεύρα. :mad::x:x

:cool::cool: χαχα, μην τσαντίζεσαι άλλο, με θκατούλες θα ασχολείσαι? χαχαχα :cool::cool:

Μεγάλωσε πολύ ο γιός σου το ξέρεις? Είδα προχτές φωτό στο f/b αλλά δεν έχω προλάβει να σχολιάσω τπτ....

GaiGp3.png

:cool::cool: χαχα, μην τσαντίζεσαι άλλο, με θκατούλες θα ασχολείσαι? χαχαχα :cool::cool:

Μεγάλωσε πολύ ο γιός σου το ξέρεις? Είδα προχτές φωτό στο f/b αλλά δεν έχω προλάβει να σχολιάσω τπτ....

Δεν μπορείς να φανταστείς... Με κάνει πρώτα turbo κ μετά είναι μέσα στις γλύκες ο κύριος... :mad::x:x Δεν πέφτω έτσι εύκολα εγώ... Θα του κρατησω μούτρα :mad:

Μεγάλωσε!!! Και μου φαίνεται απίστευτο. Την Κυριακή που είναι η βάφτιση γίνεται 6 μηνών ;););) Μισός χρόνος ζωής!!!!!!

Κανόνισε να τον θέλει το Λουσάκι μας!!! :tongue::tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ!!! TO Village ειναι μεση λύση κι ειναι τελεια ιδεα! εκτος απο όλα τα καφέ ,έχει και το kidom το λούνα παρκ να κανουμε καροτσάδα!!γιούπιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!πότε θα παμε????????????????

Υ.Γ. Angicat τα γαλατα απο την κατάψυξη τελικά τι τα έκανες?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορείς να φανταστείς... Με κάνει πρώτα turbo κ μετά είναι μέσα στις γλύκες ο κύριος... :mad::x:x Δεν πέφτω έτσι εύκολα εγώ... Θα του κρατησω μούτρα :mad:

Μεγάλωσε!!! Και μου φαίνεται απίστευτο. Την Κυριακή που είναι η βάφτιση γίνεται 6 μηνών ;););) Μισός χρόνος ζωής!!!!!!

Όχι μωρέ μην κρατάς μούτρα!!! Έχετε και την βάπτιση... λογω της ημέρας :wink:

Όσο για την Λούσυ θα αναμετρηθούμε γιατί μας αρέσουν οι ζόρικες :lol::lol::lol:

Βίκυ μου συμφωνώ απόλυτα με το ΣΚ!!! Τώρα για το Ρεντη μας πέφτει λίγο μακρυά αλλά για την ώρα δεν έχω κάτι να αντιπροτείνω, οπότε το δέχομαι!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Έτσι είναι οι άντρες, μονοδιάστατοι δυστυχώς.... Υπομονή, και να φροντίσεις να μάθεις τον γιό σου να μην στεναχωρεί ποτέ κανένα κοριτσάκι:tongue::tongue: χιχι

Το Λουσάκι είναι πρώτης τάξεως κορίτσι, και πάνω απ' όλα κυρία!!! Θα τα συζητήσουμε και από κοντά στον επόμενο καφέ!! Και εμείς σε μια βδομάδα γινόμαστε 6!!!!

ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ!!! TO Village ειναι μεση λύση κι ειναι τελεια ιδεα! εκτος απο όλα τα καφέ ,έχει και το kidom το λούνα παρκ να κανουμε καροτσάδα!!γιούπιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!πότε θα παμε????????????????

Σαββάτο 2 Οκτωβρίου πρωί (σχετικό :cool::tongue::cool: ) στα Village του Ρέντη, τί λέτε??????????????????????

GaiGp3.png

Έτσι είναι οι άντρες, μονοδιάστατοι δυστυχώς.... Υπομονή, και να φροντίσεις να μάθεις τον γιό σου να μην στεναχωρεί ποτέ κανένα κοριτσάκι:tongue::tongue: χιχι

Το Λουσάκι είναι πρώτης τάξεως κορίτσι, και πάνω απ' όλα κυρία!!! Θα τα συζητήσουμε και από κοντά στον επόμενο καφέ!! Και εμείς σε μια βδομάδα γινόμαστε 6!!!!

Σαββάτο 2 Οκτωβρίου πρωί (σχετικό :cool::tongue::cool: ) στα Village του Ρέντη, τί λέτε??????????????????????

Εμείς θα είμαστε Θεσσαλονίκη :-(:sad::-(:sad::-(

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

πήρα το φόρεμαααααααααα...είναι τέλειο...οι φώτο το αδικούν...θα σας βάλω σε λίγο.....και το παπούτσι μαζί;)

Βάλια μου αυτό θα πεί ασχολούμε με θκατούλες.....μην δίνεις σημασία..

βρεχεί....θα κλάψω:(:(:(

Grya.jpgGryap3.png

Νικόοοοολ ούτε εγώ βλέπω τη φωτογραφία!! Γιατίιιι;;;

Οσο για τις κρέμες εμείς αν και 5,5 μηνών πλέον δεν έχουμε ακόμα δοκιμάσει. Η γιατρός μας είπε μετά και το επόμενο εμβόλιο, δλδ γύρω στις 15 Οκτώβρη ξεκινάμε. Ρυζάλευρο χωρίς γάλα δεν υπάρχει εκτός του υποαλλεργικού. Σκεφτόμουν να το έφτιαχνα με λίγο μητρικό αν θέλει γάλα.

Νικόλ ούτε και εγώ βλέπω πουθενά καμία φωτογραφίααααααααααα

Πάντως τώρα που κοιτάω η υποαλλεργική έχει και αυτή "πρωτεΐνη ορού γάλακτος" αλλά δεν μας πειράζει (τί είναι τούτο??). Υπάρχει και άλλη ποιό υποαλλεργική που δεν μας την έδωσε ακόμα.....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...