Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , LeneL είπε:

Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και αυτή η προσπάθεια να είναι η τελευταία και τυχερή!!!

Μακάρι κορίτσι μου 

Μακάρι σε κανένα μήνα ξεκινάω λογικά ο γιατρός μου θέλει να κάνουμε και prp ενδομητριου και μετά βουρ για την ετ 

• Δύναμη! 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!

Μέχρι να σας διαβάσω κλασσικά ξεχνάω τα περισσότερα που θέλω να σας γράψω.

Elisavet κουράγιο και υπομονή, ήδη έχεις όλη την δύναμη που χρειάζεται για να το αντιμετωπίσεις. Η θετική σκέψη κινεί βουνά!

Συμφωνώ κι εγώ με όσα είπατε για την διαφορετική ανάπτυξη του κάθε παιδιού, σκεφτείτε μόνο ότι το ορόσημο για το να κάθονται είναι όταν κλείσουν τον 7ο να μπορούν να κάτσουν στιγμιαία μόνα τους. Μάλλον βιαζόμαστε καμιά φορά να μεγαλώσουν!

Nicole χαίρομαι πάρα πολύ για την Αναστασία μας που προοδεύει συνεχώς! Είναι ένα υπέροχο ζουζουνάκι!

Τα παπούτσια με τα ψάρια θέλω να τα δω κι εγώ!

Βικάκι περαστικά!

Τάνια μπράβο που είναι καθαρές οι εξετάσεις!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο εμας!!!!

Σήμερα απλά δεν θα κάνω τπτ, μόνο θα κάθομαι :tongue::tongue::tongue:

τελικα βιάστικα να χαρω με τα αποτελέσματα, γιατι ή εγω δεν ξέρω να διαβάζω ή οι γιατροι παίζουν με τις λέξεις. Πήγε ο Γιωργος τα αποτελεσματα στα γιατρο και του είπε πως ο πόνος που έχει είναι μυικος αλλά μας βρήκε κάτι στο έντερο, το οποιο είπε πως δεν πρέεπι να αφήσουμε και μας στέλνει για παραπέρα εξετάσεις!Και το άγχος επιστρέφει!

Για να δουμε τι θα δουμε!

Βικυ μου περαστικα! παλι καλα που τη βρηκατε την αλλεργία!

Τελικα όλες τα ίδια παιρνάμε με τις κρέμες, που θα παει θα έρθουν καλύτερες μέρες!!!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Νικολ πηγα να δω το φορεμα και τι ανακαλυψα? Δεν είμαστε καν φίλες στο fb! Σου έκανα αίτημα λοιπόν και ελπίζω να δεχτεις!

εσύ τι λές να μην το δεχτώ.....;;;;;είμαστε φίλες τώρα:tongue::tongue::tongue:

έχω κέφια σήμερα συνήθως μετά κλαίω:cool::cool::cool:

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα κούκλες, εμείς να δείτε με την πατάτα καρότο κολοκύθι. Δεν έχει σκοπό να φάει. Ενώ στην αρχή την έτρωγε (μάλλον από περιέργεια) τώρα βαριέται και δεν θέλει το κουτάλι!. Με το ζόρι τον ταΐζουμε!

Μαρία μου εμείς έχουμε καιρό τώρα που πειραματιζόμαστε με τα φαγητάκια της μικρής! Δεν χρειάζεται πίεση, όλα τα παιδάκια κάποτε μαθαίνουν να τρώνε! Άλλωστε προς το παρόν είναι καλυμμένα με το γάλα! Εμείς σταματήσαμε πλέον να την ζορίζουμε, αν ανοίξει το στόμα καλώς, αν όχι τα τρώει ο πειναλέων νεροχύτης!

mWsZp3.png

καλημερα και απο εμας!!!!

Σήμερα απλά δεν θα κάνω τπτ, μόνο θα κάθομαι :tongue::tongue::tongue:

τελικα βιάστικα να χαρω με τα αποτελέσματα, γιατι ή εγω δεν ξέρω να διαβάζω ή οι γιατροι παίζουν με τις λέξεις. Πήγε ο Γιωργος τα αποτελεσματα στα γιατρο και του είπε πως ο πόνος που έχει είναι μυικος αλλά μας βρήκε κάτι στο έντερο, το οποιο είπε πως δεν πρέεπι να αφήσουμε και μας στέλνει για παραπέρα εξετάσεις!Και το άγχος επιστρέφει!

Για να δουμε τι θα δουμε!

Βικυ μου περαστικα! παλι καλα που τη βρηκατε την αλλεργία!

Τελικα όλες τα ίδια παιρνάμε με τις κρέμες, που θα παει θα έρθουν καλύτερες μέρες!!!!!!

περαστικά κοριτσάκι μου...όλα καλά θα είναι θα δείς....

ρε κορίτσια τον τελευταίο καιρό γιατί ακούς συνέχεια για προβλήματα;τι γίνεται;το άγχος μας έχει γονατίσει μάλλον....

μόνο η δικιά μου έχει αγαπήσει το κουτάλι τελικά;μπιπερό ούτε να το δεί....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Δέσποινα και Τάνια!

Τάνια περαστικά στον Γιώργο και εύχομαι να πάνε άδικα οι εξετάσεις και να μην ανακαλύψετε τπτ άλλο περα από αυτό τον μυικό πόνο. Καμιά φορά οι γιατροί θέλουν να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο και σε τρελλαίνουν στις εξετάσεις.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Νικολίτσα μου τέλειο το φόρεμα σας!!με το καλό η βάφτιση της Αναστασίας μας!!!! (κλά ε,θέλω όλα τα φορμακια αυτηνής της spykou!!)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Νικολίτσα μου τέλειο το φόρεμα σας!!με το καλό η βάφτιση της Αναστασίας μας!!!! (κλά ε,θέλω όλα τα φορμακια αυτηνής της spykou!!)

ευχαριστώ Άντζυ μου.... θα πάω από το μαγαζί της σε λίγο....ακόμα το φτιάχνει βέβαια...κι εγώ έχω κολλήσει μ αυτή.....

Grya.jpgGryap3.png

τα χει ακριβα ρε συ ή νορμάλ? είναι κοντά σου κιόλας,ε!μια χαρά!

τα φτιάχνει η ίδια και έχει τιμές που θα έβρισκες και στα Λητώ π.χ.εμένα καλή μου φάνηκε η τιμή...είναι πάρα πολύ κοντά μου....΄το εργαστήριο είναι στον ίδιο δρόμο που είναι το σπίτι μου....τυχαίο;δεν νομίζω:D

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα & από εμένα!!!

Σαν να δρόσισε λιγάκι & πολύ φοβάμαι ότι θα εχει χάλια καιρό στη βάπτιση... γκρρρρρρ

Νικόλ μου εγώ γιατι δεν βρισκω το φόρεμα;;;;;

Bικάκι μου περαστικά σου... Εύχομαι να σου περάσει γρήγορα.

Ιωάννα μου μια χαρά η μανούλα με το σίδερο!!!

Τάνια μου εύχομαι να μην είναι τίποτα αυτό που είπαν στον άντρα σου και να είναι περαστικο...

Εμένα ευτυχώς ο μικρούλης μου το δέχεται το κουτάλι και τις τρώει τις κρέμες του... Τώρα όταν θα αρχίσουμε χορτοσουπες δεν ξέρω τι θα γίνει.

Οι υπόλοιπες μανούλες τι κάνετε;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

μόλις εκανα πρώτη φορά άντληση και θηλασμό ταυτόχρονα!ηθελα να δοκιμάσω αν γίνεται!χααχ! και έβγαλα γάλα κ της εκανα τωρα μια κρέμα με 1 αχλάδι κ μισό μήλο κ γάλα!κ το τρώει! ρε σεις το μηλο κ το αχλάδι εσάς σας γίνονται κρέμα ή έχει κ κομματάκια μέσα?μαλλον δεν εχω καλό μίξερ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ρε σεις το μηλο κ το αχλάδι εσάς σας γίνονται κρέμα ή έχει κ κομματάκια μέσα?μαλλον δεν εχω καλό μίξερ!

Καλημέρα.

Πρέπει να βάλεις λίγο παραπάνω νεράκι για να γίνουν χυλός.Κι εγώ έτσι την έπαθα στην αρχή.Μη της δώσεις καθόλου με κομματάκια.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα μανούλες τι κάνετε? Ο Δημήτρης ξυπνησε στις 9.30 από τις 10.30!!! Παλιές δόξες :tongue::tongue::tongue:

Βίκυ περαστικά σου!!! Πραγματικά θέλω πολύ να γνωρίσω τη Λούσυ!!!

Βάλια και Νικόλ είναι όλα έτοιμα για τη βάπτιση???

μόνο η δικιά μου έχει αγαπήσει το κουτάλι τελικά;μπιπερό ούτε να το δεί....

Αυτό το παιδί πραγματικά δεν παίζεται :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...