Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες!

Ελισάβετ μου, εγώ θα σταθώ στα δικά σου λόγια: είναι θαύμα που κατάφερες και γέννησες το μικράκι σου με τη νόσο ενεργή και χωρίς θεραπεία! Σκέψου πόσο καλά θα πας τώρα που το ξέρεις! Δύναμη σου εύχομαι και υγεία! Να σκέφτεσαι θετικά κι όταν πάει το μυαλό σου στα άσχημα, σταμάτα να σκέφτεσαι! Εγώ το προσπαθώ και καμιά φορά πιάνει! Να το χαίρεσαι το μωράκι σου και να σε χαίρεται κι αυτό!

Υγ. Κι εγώ λαπάς θεωρώ πως είμαι, αλλά έχω κάνει πράγματα που δεν ξέρω πώς τα κατάφερα... Καμιά φορά ο λαπάς αποδεικνύεται μέσα από τις καταστάσεις πιο δυνατός από όλους! ;)

Νικόλ, πολύ χαίρομαι για την Αναστασία! Όλο και καλύτερα τα πάει και έτσι θα συνεχίσει! Γι' αυτό μαμά πάρε τα πάνω σου και μην μιζεριάσεις ούτε κι εσύ! Το παιδάκι σου, δίνει μαθήματα ζωής και είναι αξιοθαύμαστο!

Τάνια, χαίρομαι για τα καλά αποτελέσματα του Γιώργου, φαντάζομαι τί βάρος σας έφυγε! Από εδώ και πέρα μόνο καλά πράγματα! Άντε να έρθει κι η κρεβατοκάμαρα και να τακτοποιηθείτε στο σπιτάκι σας!

Για την κρέμα μην αγχώνεσαι βρε μανούλα, τώρα μαθαίνει, κι οστόχος είναι να μάθει, όχι να τρώει ένα μπολ φρούτα! Σιγά-σιγά! Μπορεί να μην είναι εντελώς έτοιμη και να θέλει το χρόνο της!

Άννα, (Τούκι) τί καλά που όλα πήγαν τόσο καλά στη βάφτιση! Μπράβο στην κοπελάρα μας! Να τη χαίρεσαι και να είναι γερή!

Δήμητρα, κι ο Θοδωρής τα ίδια με το κάθισμα! Κάθεται ώσπου να κουραστεί και μετά αρχίζει και γέρνει μπροστά ή πέφτει μαλακά στο πλάι ή πίσω!! Μου φαίνεται πολύ περίεργο που κάθεται!

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες, τα μωρά δεν αναπτύσσονται με τους ίδιους ρυθμούς, ούτε και στους ίδιους τομείς όλα. Ούτε το πόσο γρήγορα αποκτούν μια δεξιότητα δείχνει κάτι για τη μετέπειτα ζωή τους! Στους παιδικούς πάντα έβλεπα γονείς να ανησυχούν για τα επιτεύγματα των παιδιών τους και να τα συγκρίνουν με άλλα παιδάκια που τα κατάφερναν καλύτερα σε κάτι... Έτσι όμως δεν έβλεπαν πως τα δικά τους παιδιά ήταν σε κάποιον άλλο τομέα προχωρημένα! (Ή κάποιοι έβλεπαν μόνο αυτό, κόμπαζαν συνεχώς και δεν έβλεπαν που "υστερούσε" το παιδάκι για να το βοηθήσουν λίγο εκεί! :tongue:)

Και ο Θοδωρής που κάθεται, μπράβο του, αλλά αν μπορούσε να διαχειριστεί και τον ύπνο του κάπως καλύτερα θα χαιρόμουν πολύ! 'Η αν καθόταν λίγο περισσότερο μόνος του με τα παιχνίδια του και δεν ήταν τόσο εξαρτημένος! ;)

Δεν τα λέω ως παράπονο απλώς θέλω να τονίσω πως το κάθε μωρό έχει τα δικά του!

Ελπίζω να καταλάβατε τί θέλω να πω!

Αθηναίες μανούλες λυπάμαι πολύ που δεν τα καταφέρατε να συναντηθείτε σήμερα, ελπίζω την επόμενη φορά να να βρεθεί ένα τέλειο μέρος και να έχετε απαρτία!

Άντζυ, εμείς ξεκινήσαμε για Κερατσίνι με το Θοδωρή αλλά στη μέση της διαδρομής μάθαμε πως ακυρώθηκε η συνάντηση και γυρίσαμε πίσω! :tongue:;):D

Βάλια, μην αγχώνεσαι καθόλου! Αν κάνει οποιαδήποτε νύξη πες του ήρεμα κι ευγενικά τί δικαιούσαι! Μη δείξεις την παραμικρή ταραχή γιατί θα του δώσεις πάτημα να σου κάνει ψυχολογικό πόλεμο!

Μαράκι, πώς πάει η δουλειά; Η Αθηνά με το μπαμπά της;

Εγώ είχα τη μαμά μου εδώ και ανέλαβε το σίδερο!!! Πάνε οι στίβες!!! Της είπα πως την περιμένω από βδομάδα πάλι! Χεχεχε!!! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και απο εμενα φιλες!

Κρυωσε το Bικακι μας???????Περαστικα βρε ζουζουνα!!!

Μαρακι καλη ξεκουραση!!!

Τανια μου πακετο ε?Ολα μαζι πεσανε!Ελπιζω να τελειωσετε γρηγορα!!

Η Κλειουλα μας ταισε το πατωμα????Χιχιχι!!Σου λεει ολο εγω θα το τρωω???

Ναι ο μικρος μου κοιμηθηκε αργα το απογευμα μιας και ολη μερα δεν καταφερε να κοιμηθει...κατι θα τον ενοχλουσε!Κοιμηθηκε 1:30 ωρα και εγω ο βλακας αντι να την πεσω και εγω εκανα δουλειες!Χαζη που ειμαι:mad:

Καταφερα επιτελους να σιδερωσω τις στιβες που με κοιτουσαν επιμονα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Παω να κανω 2 δουλειες ακομα και νανακια μετα...........

Φιλακια κοπελες!!

καλημέρααααααααααα...σήμερα έκανε ανατροπή η Αναστασία και ξύπνησε στις 7:rolleyes:ξανακοιμήθηκε βέβαια και εγώ με το μπιμπερό ανα χείρας να την κυνηγάω.....:tongue::tongue::tongue:

Ιωάννα μου δεν μιζέριασα στιγμή απλά τώρα βγαίνει όλη η πίεση και με πέρνει από κάτω που και που.(έχω και πολλούς να μου τα πρίζουν βέβαια)...και ξανά προς τη δόξα τραβά όμως....:tongue::tongue:

σήμερα μάλλον θα πάρω το φόρεμα της μικρής..θα βάλω φώτο....πάω να μαζέψω πάλι....τον αμάζευτο έχει αυτό το σπίτι....

ο καιρός πάει για βροχή...αλλά που δεν βρέχει..ελπίζω να μην μας το φυλάει για την Κυριακή.....

Άννυ μου το πάτωμα πείναγε μάλλον...:D:Dρε την Κλειώ μας...

τι μαγειρεύουν σήμερα;οεοεοεοεοεοεοοε.....

πρέπει να βάλω φώτο το παπουτσι μου για τη βάπτιση έχει ψάρια:!::!:πάνω.....

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα μανούλες!!

Νικόλ, ξύπνησε η Αναστασία πρωί πρωί!!! Αντε μακάρι να το συνηθίσει και να κοιμάται νωρίς το βράδυ να ξεκουράζεστε!!

Τάνια μου ευχάριστα τα νέα σας!!! Μπράβο, για τα αποτελέσματα, τελικά όμως γιατί πονούσε?

Ελισσάβετ μου έχω στεναχωρηθεί τόσο πολύ με αυτό που μας είπες....... Έχεις όμως το μωράκι σου να σε κρατάει δυνατή, και να προσπαθείς καθημερινά για αυτό και μόνο. Εμείς θα είμαστε εδώ σαν καλές φιλενάδες για ότι χρειαστείς κοριτσάρα μου!!

Ιωάννα συμφωνώ και επαυξάνω με το σεντόνι σου χιχι, δεν θα μπορούσες να τα πεις καλύτερα!!!!

Εμείς κοιμηθήκαμε 9.30 με 8.30 με 4 ενδιάμεσα ξυπνήματα της μπεμπας, και άλλα τόσα δικά μου από την ζέστη που ένιωθα αφού δεν μπορούσα να ανάψω ούτε ανεμιστήρα ούτε ερκό. Κάνω λίγα δέκατα, ο λαιμός είναι χάλια, και τα αφτιά μου κάνουν τσςαφ τσουφ χαχαχα. ΣΑΡΑΒΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Τώρα η Λούση θέλει αγκαλίτσες και φιλάκια και εγώ φοβάμαι να την πλησιάσω.

Τελικά μιλήσαμε με την παιδίατρο χτες και μας είπε να πάρουμε τη νουτρίτσια HA (ρυζάλευρο) που είναι υποαλλεργική γιατί η Λούση μας είναι αλλεργική στο αγελαδινό γάλα. Το δοκιμάσαμε χτες και ως δια μαγείας δεν την πείραξε καθόλου!!! Το θέμα μας όμως είναι το κλασικό.... την έφαγε το πάτωμα, η σαλιάρα κλπ.. χαχαχα δεν πειράζει, θα επιμείνω....

Να την ταΐσω λιγάκι και επιστρέφω.

GaiGp3.png

καλημερα μανουλινια μου!η Κλειω ξυπνησε 7:30!:mad:πρεπει να παμε να πληρωσουμε λογαριασμους.δεη-νερο-τηλ.:mad::x:x

Τανια μου δεν σε ξεχασαμε.εγω σε σκεφτομουν συχνα...μια χαρα που ο Γιωργος δεν εχει τιποτα...αλλα τελικα γιατι ποναει?

Νικολ μου οι δουλειες τελικα δεν τελειωνουν ποτεεεεεεεεε.εγω παλι πλυντηριο εβαλα τωρα κ μολις χθες σιδερωσα την στοιβα απ τα ρουχα.οσο για τους αλλους που σε πριζουν,γραψε τους εκει που δεν πιανει μελανι.:wink:εσυ κ η Αναστασια μας ειστε παραδειγμα για ολους:-)

οσο για τις κρεμες μας,εγω πιστευα οτι δεν θα αφηνε κουταλια αυτο το παιδι,αλλα τελικα ειναι κολλημενη με την μπαλα:lol:τσιριζει παλι...θα βραχνιασει στο τελος....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

βικυ μου περαστικα σου...προσεχε το Λουσακη μας ομως....

τι αγελαδινο της εδωσες κ το ανακαλυψατε????ειχε μεσα το ρυζαλευρο γαλα??

pSC1p2.png

Καλημέρα κούκλες, εμείς να δείτε με την πατάτα καρότο κολοκύθι. Δεν έχει σκοπό να φάει. Ενώ στην αρχή την έτρωγε (μάλλον από περιέργεια) τώρα βαριέται και δεν θέλει το κουτάλι!. Με το ζόρι τον ταΐζουμε!

mU4Ep3.png

βικυ μου περαστικα σου...προσεχε το Λουσακη μας ομως....

τι αγελαδινο της εδωσες κ το ανακαλυψατε????ειχε μεσα το ρυζαλευρο γαλα??

Καλημέρα Άννυ μου!!

Κόλλησε με την μπάλα η Κλειώ χαχα, ναι ρε συ, σιγά μην συγκινηθούν από τα κουτάλια όταν υπάρχει η σούπερ βυζο-ταΐστρα χαχαχαχα. Μία από τα ίδια, αν και με το μήλο είχαμε καλύτερη τύχη....

Τα ρυζάλευρα έχουν μέσα αγελαδινό γάλα, ακόμα και το βιολογικό που πήραμε. Έτσι το καταλάβαμε μόλις της έδωσα. Αναφυλαξία βαρβάτη έκανε.

Τώρα την ξαναέβαλα στην στράτα και επειδή την γράφω δοκιμάζει όλες τις γκρινιο-τσιρίδες της.... :rolleyes::rolleyes:

GaiGp3.png

καλημέρααααααααααα...σήμερα έκανε ανατροπή η Αναστασία και ξύπνησε στις 7:rolleyes:ξανακοιμήθηκε βέβαια και εγώ με το μπιμπερό ανα χείρας να την κυνηγάω.....:tongue::tongue::tongue:

Ιωάννα μου δεν μιζέριασα στιγμή απλά τώρα βγαίνει όλη η πίεση και με πέρνει από κάτω που και που.(έχω και πολλούς να μου τα πρίζουν βέβαια)...και ξανά προς τη δόξα τραβά όμως....:tongue::tongue:

σήμερα μάλλον θα πάρω το φόρεμα της μικρής..θα βάλω φώτο....πάω να μαζέψω πάλι....τον αμάζευτο έχει αυτό το σπίτι....

ο καιρός πάει για βροχή...αλλά που δεν βρέχει..ελπίζω να μην μας το φυλάει για την Κυριακή.....

Άννυ μου το πάτωμα πείναγε μάλλον...:D:Dρε την Κλειώ μας...

τι μαγειρεύουν σήμερα;οεοεοεοεοεοεοοε.....

πρέπει να βάλω φώτο το παπουτσι μου για τη βάπτιση έχει ψάρια:!::!:πάνω.....

καλημέρα Νικολίτσα μου!!!! αυτό το παπούτσι ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!!!!!!

καιρο εχω να σας περιποιηθω...μονο σας ψεκαζω....

12.jpg

ευχαριστούμε φιλενάδα!! επιτέλους κέρασες κ εσυ ενα πρωινό!!χαχα!

εμείς τωρα σηκωθήκαμε,ο καιρός το πάει για βροχή ,η μπέμπα τσιρίζει κ εγω βαριεμαι! χτες σιδερωσα 3 πλυντηρια,ηταν η μέρα μας φαίνεται!εκανα κα παστίτσιο κι έτσι δεν έχω τίποτα για σήμερα!ρε γμτ την τρώνε μάλλον τα ούλα της πολυ,γκρινιάζει,μπουκώνει ο,τι βρει κ το τρώει με μανία και δεν ηρεμεί με τα μασητικά ,παρά μόνο με ζιζί! Βικάκι μου περαστικά,ειναι ο παλιόκαιρος τέτοιος,μακάρι να μην χειροτερέψεις..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!

Απ΄οτι βλέπω οι περισσότερες μανούλες παιδέυεστε με τις κρεμούλες! Που θα πάει θα συνηθίσουν και σε αυτες τις γεύσεις και μετά θα πεινάσουν τα πατώματα! Εμείς ως οι μικρές της παρέας αργούμε ακόμα να φάμε αλλά εγώ ανυπομονώ τρελά!

Βίκυ περαστικά σου και πρόσεχε να μην κολλήσει το Λουσάκι σου! Αλλεργία στο αγελαδινο ε? Ευτυχώς που θηλάζεις γιατι αλλιώς θα είχες παιδευτεί πολύ. Έχω ακούσει όμως οτι συνήθως η αλλεργία αυτή περνάει μετά το χρόνο.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα κούκλες, εμείς να δείτε με την πατάτα καρότο κολοκύθι. Δεν έχει σκοπό να φάει. Ενώ στην αρχή την έτρωγε (μάλλον από περιέργεια) τώρα βαριέται και δεν θέλει το κουτάλι!. Με το ζόρι τον ταΐζουμε!

καλημερα Μαράκι, ναι κάπου είχα διαβάσει ότι κάνουν αρκετά πισωγυρίσματα με το φαγητό... υπομονη!!

GaiGp3.png

Bικυ παλι καλα που θηλαζει το παιδι!θα ειχες μεγαλο προβλημα!εχω γνωρισει κοπελα που ειχε το μωρο της αλλεργια κ αλλαζαν συνεχεια υποαλλεργικα γαλατα κ ξοδευαν κ περιουσιες!

γιατι δεν κοβετε το ρυζαλευρο τελειως?να τρωει μονο φρουτα κ μετα σουπες?

εμεις ισως το αποφυγουμε το ρυζαλευρο...

Νικολ...τραλαλαλαλαλα εσυ!ετσι να απαντας!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...