Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωχ υπομονή! Εμένα εμεινε εγκυος η κοπελίτσα που ερχεται και θα σταματήσει όπου να ναι, αλλά θα ερχεται μια ξαδέρφη της. Αγοράκι έχει κι αυτή!

αχ αν εισαι ευχαριστημενη και ερχεται η κοπελα γαλατσι, πες της αν μπορει να ερχεται και σε εμενα. αν τη ρωτησεις και εχει χρονο στειλε μου πμ με λεπτομερειες αν ειναι να την παιρνω και εγω οταν τη χρειαζομαι.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ αν εισαι ευχαριστημενη και ερχεται η κοπελα γαλατσι, πες της αν μπορει να ερχεται και σε εμενα. αν τη ρωτησεις και εχει χρονο στειλε μου πμ με λεπτομερειες αν ειναι να την παιρνω και εγω οταν τη χρειαζομαι.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Θα την ρωτήσω την επόμενη φορά αν εχει μέρες (τελευταία φορά που την ρώτησα δεν είχε), και θα σου πω. Μιλάμε σηκώνει το σπίτι αναποδα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Κορίτσια σχετικά με την έξοδο σήμερα, τι λέτε κανονίζουμε τελικά στις 6 στο Φλοίσβο όπως είχαμε πει και οργανωνόμαστε για μια άλλη φορά και κάπου πιο βόρεια;

Αν συμφωνείτε πείτε.

X4pTp3.png

Κορίτσια σχετικά με την έξοδο σήμερα, τι λέτε κανονίζουμε τελικά στις 6 στο Φλοίσβο όπως είχαμε πει και οργανωνόμαστε για μια άλλη φορά και κάπου πιο βόρεια;

Αν συμφωνείτε πείτε.

320px-SMirC-cry.svg.png

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Αν συμφωνείτε πείτε.

Αφου η Αντζυ κλαιει!!!:-(:-(:-(:-(Πως θα ερθει??Μην κλαις φιλεναδα και με στεναχωρεις και εμενα!Καλα να ειμαστε να κανονισουμε ποτε μπορουμε να βρεθουμε!Δεν χαθηκε ο κοσμος!;););)

Ειναι καμια αλλη κοπελα μεσα για Φλοισβο???

Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα.

Αν δεν είχα το γιο μου μάλλον θα έκλαιγα όλη μέρα.Για χατήρι του χαμογελάω!!!!Λέω να τον πάω στις κούνιες...

Να είστε όλες καλά, τα παιδιά μας να είναι καλά.

Είναι μεγάλη ευλογία η μητρότητα.....

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

εχω λιγες μερες να μπω και εκτος του ότι δεν με εψαξε κανεις!!!:-(:-(:-(:-(:-( γεμισατε και πόσες σελίδες!!!!

ελισαβετ μου ευχομαι όλα να πάνε καλα΄και σίγουρα θα πάνε αν τα δεις όλα αισιόδοξα!

νικολ μου χάρηκα τόσο πολύ με τα νεα της Αναστασίας μας! Ειναι ένα θαυμα αυτο το παιδί! ΝΑ τη χαίρεστε!

Αντζυ λυπάμαι που δεν τιςέπεισες γιατι εγω ήμουν έτοιμη να κατέβω αλλα τελικά το ακυρώσατε:tongue::tongue::tongue:

εμεις εδω επιτέλους τελειώσαμε με τα βαψιματα , τα μαστορεματα και επιτέλους συμμαζευτηκαμε! Αντε να ρθει και η κρεβατοκαμαρα και να τελειωνει και εκεινο το δωμάτιο!

Εκανε και ο γιωργος την αξονικη και τα αποτελέσματα είναι ευτυχως καλα΄, τωρα πάει να τηδείξει καιστο γιατρο. Ειχα σκάσει τόσες μέρες και ευτυχώς όλα καλα!!!

Με τις κρέμες δεν έχουμε καμια βελτίωση, η κατασταση παρεμένει ένα δραμα! Πραγματικα δεν ξέρω πια τι να κανω... καθε μέρα δοκιμάζω και κατι καινούργιο.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ναι ναι ναι ναι ναι!!! Θηλάζουμε πρωί βράδυ και αντλώ 3 φορές την ημέρα. Μερικές μέρες που είχα σερί μαθήματα ξύπναγα την νύχτα 4 η ώρα για να κρατήσω 3-4 αντλήσεις ώστε να μην μου μειωθεί το γάλα. Κορίτσια έχω κάνει θυσίες γι αυτό το παιδί! Και στην δουλειά αφοσιώνομαι με γνώμονα το μωρό μου. Θέλω να του αφήσω μια πετυχημένη επιχείρηση γιατί δεν ξέρω πως θα είναι τα πράγματα όταν μεγαλώσει και που θα μπορέσει να βρει δουλειά. Τώρα το ωράριο είναι λίγο απελπισία αλλά σε μια εβδομάδα θα τον έχω πρωί βράδυ εκτός από 4-5 ώρες που θα τον κρατάει η γιαγιά. Καλύτερα και από εργαζόμενη μητέρα. Τι λέτε;

κοπέλα μου πες μου το μυστικο κ πώς καταφερνεις να σηκωνεσαι την νυχτα και εγω ειμαι ακομα με το νοσοκομειακο θηλαστρο κ τωρα που αρχισα τα μαθηματα ειναι δυσκολο φοβαμαι αν σηκωνομαι νυχτα δεν θα τ καταφερνω να ανταποκρινομαι τη μερα κ στα μαθηματα κ στο μωρο εσυ? για βοηθα λιγο μετην εμπειρια σου

το καλο ειναι οτι τωρα με τις φρουτικρεμες και τις κρεμες θελουν λιγοτερο γαλα- τουλαχιστον η δικιά μου-βεβαια καμια φορα παραλειπω την κρεμα κ δινω μονο μητρικο δεν ξερω αν ειναισωστο αυτο αλλα τεσπα το μητρικο παντα καλο κανει

Ναι ναι ναι ναι ναι!!! Θηλάζουμε πρωί βράδυ και αντλώ 3 φορές την ημέρα. Μερικές μέρες που είχα σερί μαθήματα ξύπναγα την νύχτα 4 η ώρα για να κρατήσω 3-4 αντλήσεις ώστε να μην μου μειωθεί το γάλα. Κορίτσια έχω κάνει θυσίες γι αυτό το παιδί! Και στην δουλειά αφοσιώνομαι με γνώμονα το μωρό μου. Θέλω να του αφήσω μια πετυχημένη επιχείρηση γιατί δεν ξέρω πως θα είναι τα πράγματα όταν μεγαλώσει και που θα μπορέσει να βρει δουλειά. Τώρα το ωράριο είναι λίγο απελπισία αλλά σε μια εβδομάδα θα τον έχω πρωί βράδυ εκτός από 4-5 ώρες που θα τον κρατάει η γιαγιά. Καλύτερα και από εργαζόμενη μητέρα. Τι λέτε;

όσο για τις θυσίες αυτο να λεγεται στο μετρο που μπορει η καθε μια μας. σκεψου εγω που για να βγαλω 1 γευμα χρειοζομαι 2-3 αντλήσεις εχω κουραστει μπολυ μετις αντλήσεις νομιζω αν ειχα κ δευτερο παιδι δεν θα μπορουσα να το κανω όλη την ώρα . κουραστηκα αλ΄θεια πολύ. ευχομαι την επομενη φορα να εχω περισσοτερο γαλατακι . τι να κ΄νουμε στην προσπαθεια όλες οι κοπέλες.

με τα μαθηματα πώς τα πας μπήκες στο πνέυμα πάλι?

εγω τωρα μπήκα στο κλήμα γιατι αργησα να ξεκινησω:-):-)

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Τι κάνετε; Ετοιμάζεστε για την συνάντηση σας οι Αθηναίες; Κάπου μεταξύ Φλοίσβου, Χαλανδρίου και Κερατσινίου;; :P:p

Μαρία (angicat) πως τα προλαβαίνεις με τις αντλήσεις στο σπίτι; Εμένα με ξεζουμίζει όταν γυρίζω από την δουλειά και στην βραδινή άντληση δεν βγάζω σχεδόν τίποτα:(

Η μπούμπι από εκεί που έπινε 300μλ γάλα τις ώρες που είμαι γραφείο τώρα θέλει 3 φορές από 150μλ, που σημαίνει ότι δεν μπορώ να την καλύψω με τις αντλήσεις και μάλλον θα πρέπει να πίνει και σκόνη σε ένα γεύμα. Το θετικό είναι ότι άρχισε να τρώει λίγη χορτόσουπα αλλά φυσικά πάλι θέλει συμπλήρωμα γάλα μετά.

Έχει 3 μέρες τώρα το καλό μου που είναι όλο γκρίνια, ίσως δοντάκια, πάντως δυσκολεύεται πολύ να κοιμηθεί το βράδυ.

Κατά τα άλλα μπουσουλάει όπισθεν μόνο και προσπαθεί να σηκωθεί ανεπιτυχώς φυσικά, οπότε νευριάζει και κλαίει.

300μλ???? εμενα ειναι 5μιση μηνων κ το πολύ που τρωει ειναι 190μλ. μητρικο.....ειναι φυσιολογικο? ελπιζω

Καλησπέρα!

Τελικά βόλτα γιοκ.

Βικάκι συναχωμένο...περαστικάααα!!

Γιωργάκης κοιμόταν.

Αντζυ εγκλωβισμένη στο Κερατσίνι.

Αννυ, Αννα ... μακρυά.

Εγώ πήγα τελικά με τον άντρα μου μια βόλτα. Ωραία ήταν, είχε δροσούλα κι ο Νικόλας με το φουτεράκι ήταν όλα τα λεφτά.

Ελπίζω να κανονίσουμε και να καταφέρουμε να βρεθούμε την επόμενη φορά.

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Κρίμα που δεν καταφέρατε να βρεθείτε.

Ελισάβετ μου, πολύ στενοχωρήθηκα. Μπράβο σου όμως που αντλείς δύναμη απ'το μωράκι σου. Η αισιοδοξία και θετικότητά σου θα βοηθήσουν ώστε όλα να πάνε καλά. Πραγματικά θαυματάκια όλα τα μωράκια μας, μας κάνουν να βλέπουμε την ζωή με άλλο μάτι. Να'ναι πάντα γερά όλα τα μωράκια και οι μανούλες και οι μπαμπάδες, κι όλος ο κόσμος.

Σας καληνυχτώ γιατί είμαι πολύ κουρασμένη σήμερα.

Φιλάκια μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μόλις τώρα διάβασα το μήνυμα της Ελισσάβετ. Περαστικά να είναι κοπέλα μου. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και εμείς θα είμαστε εδώ όταν χρειάζεται να μιλήσεις. Φιλάκια!

mU4Ep3.png

manουλινια κοιμαστε?

εμεις παλι παλεψαμε σημερα με την φτουτοκρεμα.μηλο-μπανανα κ την εφαγε το καρεκλακι,η σαλιαρα κ το πατωμα!

κριμα που δεν βρεθηκατε σημερα.

Θεσσαλονικες μην ξεχνιεστε.την αλλη Τριτη στην συνατηση θηλασμου!

παω να δω γκρευς κ να την πεσω!καλο βραδυ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...