Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κάθεται κανονικότατα με ίσια την πλάτη;;; :confused::confused:

Εμένα πέφτει μπροστά... και δεν ξέρω αν κάνει και αν τον βάλω στο πάρκο να κάτσει με ακουμπησμένη την πλάτη του στο πάρκο κάθεται για λίγο κ μετά πέφτει είτε δεξιά είτε αριστερά είτε μπροστά... Σαν μεθυσμένος :lol::lol::lol:

Κάθεται αρκετά λεπτά με ίσια πλάτη αλλά όταν αρχίσει να κουράζεται πάει δεξιά αριστερά σαν το εκκρεμές ή ακουμπάει πίσω στο μαξιλάρι ή πέφτει μπροστά.

Θα βγάλω καμιά φωτογραφία να σας δείξω.

Αντζυ μου εσένα είναι πιο μικρούλα. Κάθε μέρα έχει μεγάλη διαφορά από την προηγούμενη.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα, αυτό έλειπε να ανησυχήσεις!!! Το κάθε παιδάκι έχει δικό του ρυθμό ανάπτυξης. Είμαι σίγουρη ότι δικιά σου κάνει κάτι που ο Νικόλας δεν κάνει ακόμα.

Χαλαρά όλα θα γίνουν.

Με την εθνική υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα αυτές τις μέρες. Χθες ο άντρας μου αναγκάστηκε να έρθει από κέντρο μιας και οι φορτηγατζήδες είχαν κλείσει την είσοδο στα Πατήσια. Θέλει προσοχή και ενημέρωση.

Βάλια δεν θα ήθελα να κλειστούμε σε ένα εμπορικό με τα μωρά. Προσωπικά προτιμώ ένα πάρκο με παιδάκια και να μπορούμε να πάμε και βόλτα.

Τώρα που είναι ακόμα καλός ο καιρός έχει και έξω το Mall. Δεν αντιλέγω κι εμένα μου αρέσει καλύτερα έξω σε πάρκο αλλά είναι αρκετά μακρυά ο Φλοίσβος για να κατέβω μόνη μου με το μωρό...... :(:(

Οσο για το μειωμένο ωράριο δεν νομίζω να έχει δικαίωμα ο τύπος να κανει οτιδήποτε. Μη σου κάνει πόλεμο νεύρων όμως για να σε αναγκάζει να μείνεις κι άλλο. Εγώ γι'αυτό προτίμησα να πάρω 3,5 μήνες (ισόχρονη προς το μειωμένο) γιατί ήξερα ότι θα είχα αυτό το πρόβλημα.

Μάλλον πόλεμο νεύρων προσπαθεί να μου κάνει αλλά δεν θα του περάσει...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Δε θέλω να μπω σε παραπανήσιες λεπτομέρειες, γιατί εδώ είμαστε για να μιλάμε για τα αγγελούδια μας και να γελάμε με τα κατορθώματά τους.

Μόλις πριν 3 μέρες και μετά από 2 χρόνια ταλαιπωρίας μου διαγνώστηκε μια χρόνια νόσος στο έντερο (νόσος κρον λέγεται).Είναι κάτι που δε θεραπεύεται, προσπαθείς με φάρμακα να ελεγξεις την εξάπλωσή του και ελπίζεις να μη σου φέρει τεράστιες επιπλοκές στην πορεία της ζωής σου.Δεν είναι θανατηφόρα ασθένεια, αλλά παρουσιάζει αρκετές σοβαρές επιπλοκ'ές στη ζωή του ασθενή.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως νιώθω.Είναι θαύμα ότι έχοντας ενεργή τη νόσο και χωρίς την κατάλληλη αγωγή κατάφερα και γέννησα.Είχα και μια αποβολή πριν το γιο μου, η οποία οφείλεται σε αυτό.

Κοιτάζω το παιδί μου και νιώθω πως αν δεν τον είχα, δε θα άντεχα...Φοβάμαι μήπως πάθω κάτι και μείνει μόνος του......Δε θέλω να τον αφήσω ποτέ....Είναι ο άγγελός μου, ο θησαυρός μου........

Πονάει η ψυχή μου, γιατί να συμβεί αυτό;

Πρέπει να μάθω από τόσο μικρή να ζω με τα φάρμακα, με τους γιατρούς και να παρακαλώ την Παναγία να μη φτάσω σε σημείο να χάσω την αξιοπρέπεια μου....

Ας είμαι λίγο τυχερή........

Ξέρω ότι σας στεναχωρώ αλλά αποφάσισα να σας το πω για ένα και μόνο λόγο:Η υγεία είναι το μόνο σημαντικό αγαθό στη ζωή, τίποτε άλλο.

Μόνο υπερ υγείας να προσεύχεστε, όλα τα άλλα γίνονται.

Εμένα με βρήκανε πολλά τα τελευταία χρόνια, καλά και κακά.Θα μάθω να ζω με την ασθένειά μου, όπως πολύς κόσμος, θα σταματήσω να κλαψουρίζω, το χρωστάω στο παιδί μου..........

Όλοι λένε ότι η ψυχολογία είναι το α και το ω στην ασθένεια, εγώ θα γίνω ο γιατρός του εαυτού μου.

Για χάρη του παιδιού μου, θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να μη λείψω ούτε μια μέρα από το πλευρό του.

Σ' ευχαριστώ Παναγιά μου που έφερες στη ζωή μου αυτό το αγγελούδι...

Αυτός είναι το νόημα της ζωής, αυτός είναι η ζωή...........

Ελπίζω η ασθένεια αυτή να σε κάνει μόνο πιο δυνατή και με περισσότερο πάθος για ζωή και να μην ξαναέχεις έξαρσή της ποτέ ξανά. Εδώ είμαστε για να μιλάμε για ότι μας απασχολεί, όχι μόνο για τα κατορθώματα των μωρών μας.

X4pTp3.png

Ελισσάβετ, εύχομαι να είσαι δυνστή και να έχεις μια ζωή που να μην επηρεαστεί όσο το δυνατόν περισσότερο από αυτή την ασθένεια. Έχεις τόσο δίκιο σε αυτό που λες για την υγεία και από τη στιγμη που γινόμαστε μανάδες, η υγεία γίνεται ακόμα πολυτιμότερη, γιατί το χρωστάμε και στα παιδιά μας. Χαίρομαι που μπορείς και βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά για χάρη του μικρού σου και ειμαι σιγουρη οτι χαρη σε αυτόν θα είσαι και καλύτερα!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Δε θέλω να μπω σε παραπανήσιες λεπτομέρειες, γιατί εδώ είμαστε για να μιλάμε για τα αγγελούδια μας και να γελάμε με τα κατορθώματά τους.

Μόλις πριν 3 μέρες και μετά από 2 χρόνια ταλαιπωρίας μου διαγνώστηκε μια χρόνια νόσος στο έντερο (νόσος κρον λέγεται).Είναι κάτι που δε θεραπεύεται, προσπαθείς με φάρμακα να ελεγξεις την εξάπλωσή του και ελπίζεις να μη σου φέρει τεράστιες επιπλοκές στην πορεία της ζωής σου.Δεν είναι θανατηφόρα ασθένεια, αλλά παρουσιάζει αρκετές σοβαρές επιπλοκ'ές στη ζωή του ασθενή.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως νιώθω.Είναι θαύμα ότι έχοντας ενεργή τη νόσο και χωρίς την κατάλληλη αγωγή κατάφερα και γέννησα.Είχα και μια αποβολή πριν το γιο μου, η οποία οφείλεται σε αυτό.

Κοιτάζω το παιδί μου και νιώθω πως αν δεν τον είχα, δε θα άντεχα...Φοβάμαι μήπως πάθω κάτι και μείνει μόνος του......Δε θέλω να τον αφήσω ποτέ....Είναι ο άγγελός μου, ο θησαυρός μου........

Πονάει η ψυχή μου, γιατί να συμβεί αυτό;

Πρέπει να μάθω από τόσο μικρή να ζω με τα φάρμακα, με τους γιατρούς και να παρακαλώ την Παναγία να μη φτάσω σε σημείο να χάσω την αξιοπρέπεια μου....

Ας είμαι λίγο τυχερή........

Ξέρω ότι σας στεναχωρώ αλλά αποφάσισα να σας το πω για ένα και μόνο λόγο:Η υγεία είναι το μόνο σημαντικό αγαθό στη ζωή, τίποτε άλλο.

Μόνο υπερ υγείας να προσεύχεστε, όλα τα άλλα γίνονται.

Εμένα με βρήκανε πολλά τα τελευταία χρόνια, καλά και κακά.Θα μάθω να ζω με την ασθένειά μου, όπως πολύς κόσμος, θα σταματήσω να κλαψουρίζω, το χρωστάω στο παιδί μου..........

Όλοι λένε ότι η ψυχολογία είναι το α και το ω στην ασθένεια, εγώ θα γίνω ο γιατρός του εαυτού μου.

Για χάρη του παιδιού μου, θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να μη λείψω ούτε μια μέρα από το πλευρό του.

Σ' ευχαριστώ Παναγιά μου που έφερες στη ζωή μου αυτό το αγγελούδι...

Αυτός είναι το νόημα της ζωής, αυτός είναι η ζωή...........

Ελισσάβετ μου στεναχωρέθηκα τόσο πολύ....θυμαμαι πόσο δύσκολα πέρασες μετά την αποβολή..αλλά θυμάμαι και την ατελείωτη χαρά σου με την εγκυμοσύνη του γιου σου! έτσι σε θέλουμε!! αισιοδοξη και γεμάτη όνειρα κι αγάπη!θα τα πραγματοποιήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι με το γιόκα σου και τον άντρα σου!κι όλες εμείς οι φίλες σου απο την εγκυμοσύνη θα μαστε εδώ για μια γλυκιά κουβέντα,μια παρηγοριά και ο,τι άλλο θες! ΥΓΕΙΑ πάνω απ όλα και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εφ' όσον δεν θέλετε σε εμπορικο κι εγω συμφωνώ με το άλσος στη Φιλαδελφεια (Κενταυρος νομίζω λέγεται η καφετέρια), γιατί για εμάς που μένουμε Β.Π. είναι ολοκληρο ταξίδι ο Φλοίσβος ή το Κερατσίνι. Ας βρούμε ενα σημείο κάπου στη μέση...

Βάλια μου μην ενδώσεις στον πόλεμο νεύρων που κάνει το αφεντικό σου. Το δικαιούσαι!!!

Εμένα ο μικρός καθεται για ελάχιστα και μετα τον παίρνει μπροστά!!! Εχει πολύ πλάκα!

Ελισσάβετ σ' αυτές τις περιπτώσεις μου δενεται η γλώσσα. Σίγουρα τα παιδιά μας είναι τα μόνα που μας δίνουν τόση δύναμη.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ELISAVET μου, πρέπει να είμαστε δυνατές για τα μωράκια μας.. Και εσύ θα τα καταφέρεις, θα το πολεμήσεις. Δεν προκειται να χάσεις την αξιοπρέπεια σου.. Κοίτα να είναι καλή η ψυχολογία σου όσο γίνεται... Θα πέρνεις δύναμη από το αγγελούδι σου!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Ελισάβετ μου η υγεία είναι πάνω από όλα....εσύ θα νικήσεις την ασθένεια σου.....το έχω ξαναπεί ένα παλικάρι εδώ στο Ναύπλιο είχε καρκίνο και είχε κάνει και μετάσταση...κι όμως πάλεψε σαν λιοντάρι και τώρα είναι μια χαρά....μην το σκέφτεσαι όσο γίνεται και μην μυζεριάζεις για κανένα λόγω....κι αυτά στα λέω εγώ που τον τελευταίο καιρό όλα πάνε χάλια....να σκέφτεσαι πως έχεις μια φιλενάδα εδώ,την Αναστασία που παλεύει κ αυτή σαν αντράκι...όλα θα πάνε καλά.....το πιστεύω και είμαι σίγουρη πως θα πάνε....ο Άγιος Δημήτριος ακούει τις προσευχές μας και θα είσαι μέσα σε αυτές....σε φιλώ και εσένα και το μπεμπόνι σου....;)

Grya.jpgGryap3.png

Αννα μου και εγώ όταν του έβραζα νερό στην κατσαρόλα μετά με ξύδι μόνο έφευγαν τα άλατα....

Στο Γαλάτσι είναι κ το άλσος Βεϊκου (σωστά το λέω;;;) που είναι ωραία!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Αννα μου και εγώ όταν του έβραζα νερό στην κατσαρόλα μετά με ξύδι μόνο έφευγαν τα άλατα....

Στο Γαλάτσι είναι κ το άλσος Βεϊκου (σωστά το λέω;;;) που είναι ωραία!

Πολύ σωστά!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Ελισαβετ μου γλυκια με καλυψανε ολες οι κοπελες με οσα ειπανε παραπανω!Να εισαι δυνατη πανω απο ολα για τον γιοκα σου γιατι ποτε δεν θα ηθελε να βλεπει τη μανουλα του στεναχωριμενη!Τα παιδια μας ειναι τα παν και για αυτα τα κανουμε ολα!Εισαι δυνατη μανουλα και ας λες οτι θες!Εμεις το ξερουμε καλυτερα απο καθε αλλον οτι εισαι!Ειμαστε εδω για σενα!Και προσευχομαστε για εσενα:P:p:p:p:p

Eλισσαβετ μου μεσα απο τις δυσκολιες της ζωης γινομαστε πιο δυνατοι ανθρωποι.πλεον εισαι υποχρεωμενη να εισαι ευτυχης ανθρωπος για το παιδι σου!κ ειμαι σιγουρη οτι αυτο θα σε κανει να ξεπερασεις ολα τα προβληματα σου!

οτι χρειαστεις ειμαστε εδω

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μαρία συνεχίζεις μέσα σε όλα και τις αντλήσεις ε? χαρά στο κουράγιο σου!!!

Ναι ναι ναι ναι ναι!!! Θηλάζουμε πρωί βράδυ και αντλώ 3 φορές την ημέρα. Μερικές μέρες που είχα σερί μαθήματα ξύπναγα την νύχτα 4 η ώρα για να κρατήσω 3-4 αντλήσεις ώστε να μην μου μειωθεί το γάλα. Κορίτσια έχω κάνει θυσίες γι αυτό το παιδί! Και στην δουλειά αφοσιώνομαι με γνώμονα το μωρό μου. Θέλω να του αφήσω μια πετυχημένη επιχείρηση γιατί δεν ξέρω πως θα είναι τα πράγματα όταν μεγαλώσει και που θα μπορέσει να βρει δουλειά. Τώρα το ωράριο είναι λίγο απελπισία αλλά σε μια εβδομάδα θα τον έχω πρωί βράδυ εκτός από 4-5 ώρες που θα τον κρατάει η γιαγιά. Καλύτερα και από εργαζόμενη μητέρα. Τι λέτε;

mU4Ep3.png

Μιλάμε σκέτη τρέλα είναι (με την καλή εννοια)! Τα κάνει όλα... Και ΣΙΔΕΡΟ!!!

Εγώ μια που είχα, χωρισμένη με 2 παιδιά αποφάσισε ξαφνικά να ξαναπαντρευτεί και έχω μείνει χωρίς βοήθεια τώρα που την χρειάζομαι περισσότερο.

mU4Ep3.png

Εγώ μια που είχα, χωρισμένη με 2 παιδιά αποφάσισε ξαφνικά να ξαναπαντρευτεί και έχω μείνει χωρίς βοήθεια τώρα που την χρειάζομαι περισσότερο.

Ωχ υπομονή! Εμένα εμεινε εγκυος η κοπελίτσα που ερχεται και θα σταματήσει όπου να ναι, αλλά θα ερχεται μια ξαδέρφη της. Αγοράκι έχει κι αυτή!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...