Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμας!

Νικολιτσα μου τι τελεια νεα ειναι αυτα πρωι πρωι!!!!!Η Αναστασια μας ειναι αγωνιστρια και το ξερουμε πολυ καλα!!!!Χιλια μπραβο στο κοριτσακι μας!!

Αννα μου να σας ζησει η Αλεξανδρα!!!Γερη και ευτυχισμενη!!

Και εγω δεν εχω ιδεα απο Κερατσινι μερια και φοβαμαι μην χαθω...αν ημουνα μονη μου δεν θα ειχα προβλημα αλλα με τον μικρο με αγχωνει αυτο.Ειναι ακομα πιο μακρυα απο τον Φλοισβο για εμενα!Θα ρωτησω τον Φωτη αν θα μπορει να με φερει αν και δεν νομιζω γιατι εκεινη την ωρα σχολαει!Εσεις κανονιστε και αν μπορεσω θα ερθω.Αλλιως σε καποια αλλη συναντηση;)Δεν χανομαστε!;););)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα για Κερατσίνι δεν με βλέπω. Μόνο αν το κανονίζαμε πρωί. Ο Νικόλας κοιμάται νωρίς κι έτσι και να βρούμε τρόπο να έρθουμε θα πρέπει να φύγουμε νωρίς.

X4pTp3.png

μανούλες ευχαριστώ για τις ευχές! :P

ποια μανούλα έλεγε οτι το αγοράκι της καθεται για λιγο στον ποπο του και πεφτει μετα; εσας σας καθονται; εμενα κάνει μια προσπαθεια και ακουμπαει με το ένα χερι στραβα αλλα σιγουρα δεν μπορω να πω οτι καθεται. μια φορα στο καρεκλακι-ριλαξ φαγητου που έχω πείασε μπροστα την προστατευτικη μπαρα και ηταν σαν να καθοτανε χωρις να ακουμπαει πλατη αλλα δεν το ξανακανε.

επισης, χθες που εδωσα την κρεμα ενω ειχα πει οτι θα της δωσω 1-2 κουταλιες συνηδειτοποιησα στο βιντεο οτι εφαγε 4! το παρακανα ε; σημερα ποσες να δωσω; να δωσω στο καπακι γαλα επειδη γκρινιαζει ή πρωτα νερο; το νερο το βραζετε στο βραστηρα; με τα αλατα τι κανετε; οσες βραζετε το νερο σε κατσαρολακι το περνατε πρωτα με λεμονι; επισης, νερο καθε ποτε δινετε;

αντζυ κερατσινι δουλευει ο αντρας μου! δε θελω να ξερω τι θα μου πει οταν του πω να με παει απογευμα για καφε εκει μιας και εχει σκυλοβαρεθει τη διαδρομη γαλατσι-κερατσινι. ειναι 40 χλμ πηγαινε-ελα και πηζει.

εγω για πρωι δε θα ελεγα οχι, αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω να ερθω μονη μου τοσο μακρια με το μωρο. ναι ειμαι λιγο χεστρα:confused:

νομιζω παντως οτι πρεπει να βρουμε και ενα αλλο μερος να βολευει και εμας τις απο εδω.

οχι, οτι επιμενω αλλα και το αλσος ν. φιλαδελφειας ειναι ωραιο.

και αλλα ηθελα να πω αλλα ξεχασα.

α ναι! πηρα πολυ ωραια δωρακια. τελικα με τη βαφτιση ναι μεν σου φευγουν χρηματα αλλα πηρα ενα σωρο ρουχακια, παιχνιδια κλπ.:wink:

κατι αλλο...; δε θυμαμαι. τωρα χαλαρωνω. ξανακοιμηθηκε στις 10.20 και δεν εχει ξυπνησει ακομα. θα επανελθω και μετα!:tongue:

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Κοιμήθηκε κι ο δικός μου.

Αννα ο Νικόλας κάθεται μόνος του και έχει αρκετές μέρες. Είναι λίγο εκκρεμές μερικές φορές βέβαια αλλά μετα χεράκια του ξαναισιώνει το κορμί. Τον βάζω και κάθεται αρκετά με τα παιχνίδια του μπροστά και τα πιάνει, τα σηκώνει και τα φέρνει στο στόμα του μια χαρά. Οταν κουράζεται ή ακουμπάει πίσω που του έχω το μαξιλάρι θηλασμού ή πέφτει μπρούμυτα μπροστά και συνεχίζει την εξερεύνηση.

Από τότε που το κατάφερε αυτό ομολογώ ότι ασχολείται λίγο παραπάνω με τα παιχνίδια του και μπορώ να κάνω κι εγώ κάτι παράλληλα.

Οσο για το που να πάμε ωραίες ιδέες μπορούμε να πάρουμε από το attiko-prasino.gr

Θα βόλευαν μέρη που είναι κοντά στο τραμ, μετρό και ηλεκτρικό περισσότερο και έχουν παιδικές χαρές.

Ποιο είναι το άλσος Φιλαδέλφειας;;;;

X4pTp3.png

Γιατί δεν κανονίζουμε καφεδάκι στο Mall ή στο Golden Hall που είναι κεντρικά εμπορικά κέντρα και μπορείτε να τα βρείτε ευκολα με το αυτοκίνητο;;;

Aννα μου, εγώ από τη στιγμή που έκοψα την αποστείρωση νεράκι του δίνω από την βρύση (δεν το θέλει καθόλου... στραβώνει τα μουτράκια του) και νερό για το γάλα το ζεσταίνω ελάχιστα στο μπρίκι...

Κορίτσια έχω την εντύπωση ότι θα αποκτήσω πολύ μεγάλο πρόβλημα με την δουλειά...

Εχει αρχίσει και δεν του αρέσει που σχολάω 2 ώρες νωρίτερα...

Μπορεί να απαιτήσει να το σταματήσω;;; Δεν το δικαιούμε από τον νόμο;;;

Αν υπάρξει θέμα εγώ μπορώ να κάνω κάτι;;;

Μόνο στην σκέψη μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Αννα ο Νικόλας κάθεται μόνος του και έχει αρκετές μέρες. Είναι λίγο εκκρεμές μερικές φορές βέβαια αλλά μετα χεράκια του ξαναισιώνει το κορμί. Τον βάζω και κάθεται αρκετά με τα παιχνίδια του μπροστά και τα πιάνει, τα σηκώνει και τα φέρνει στο στόμα του μια χαρά. Οταν κουράζεται ή ακουμπάει πίσω που του έχω το μαξιλάρι θηλασμού ή πέφτει μπρούμυτα μπροστά και συνεχίζει την εξερεύνηση.

Από τότε που το κατάφερε αυτό ομολογώ ότι ασχολείται λίγο παραπάνω με τα παιχνίδια του και μπορώ να κάνω κι εγώ κάτι παράλληλα.

Κάθεται κανονικότατα με ίσια την πλάτη;;; :confused::confused:

Εμένα πέφτει μπροστά... και δεν ξέρω αν κάνει και αν τον βάλω στο πάρκο να κάτσει με ακουμπησμένη την πλάτη του στο πάρκο κάθεται για λίγο κ μετά πέφτει είτε δεξιά είτε αριστερά είτε μπροστά... Σαν μεθυσμένος :lol::lol::lol:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

μανούλες ευχαριστώ για τις ευχές! :P

ποια μανούλα έλεγε οτι το αγοράκι της καθεται για λιγο στον ποπο του και πεφτει μετα; εσας σας καθονται; εμενα κάνει μια προσπαθεια και ακουμπαει με το ένα χερι στραβα αλλα σιγουρα δεν μπορω να πω οτι καθεται. μια φορα στο καρεκλακι-ριλαξ φαγητου που έχω πείασε μπροστα την προστατευτικη μπαρα και ηταν σαν να καθοτανε χωρις να ακουμπαει πλατη αλλα δεν το ξανακανε. Εμένα δεν κάθεται καθόλου,πέφτει μπροστα ολόκληρη!!

επισης, χθες που εδωσα την κρεμα ενω ειχα πει οτι θα της δωσω 1-2 κουταλιες συνηδειτοποιησα στο βιντεο οτι εφαγε 4! το παρακανα ε; σημερα ποσες να δωσω; ρυζαλευρο της εδωσες?αν την τρωει,δωστης!εγω που εκανα τεστ με μπανάνα κ ειδα οτι της αρεσε,της εδωσα σχεδον τη μισή μπανάνα!να δωσω στο καπακι γαλα επειδη γκρινιαζει ή πρωτα νερο; το νερο το βραζετε στο βραστηρα; εμενα επειδη εχειπαθει άρνηση με το μπιμπερό,πηρα ενα εκπαιδευτικο ποτηρακι μπας και..που φυσικα δεν την ενθουσίασε! βραζω νερακι στο βραστήρα και το γεμίζω ως τη μεση,της το δίνω και παίζει!ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ!!με τα αλατα τι κανετε;ξύδι! οσες βραζετε το νερο σε κατσαρολακι το περνατε πρωτα με λεμονι; επισης, νερο καθε ποτε δινετε;

αντζυ κερατσινι δουλευει ο αντρας μου! δε θελω να ξερω τι θα μου πει οταν του πω να με παει απογευμα για καφε εκει μιας και εχει σκυλοβαρεθει τη διαδρομη γαλατσι-κερατσινι. ειναι 40 χλμ πηγαινε-ελα και πηζει.

εγω για πρωι δε θα ελεγα οχι, αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω να ερθω μονη μου τοσο μακρια με το μωρο. ναι ειμαι λιγο χεστρα:confused:

νομιζω παντως οτι πρεπει να βρουμε και ενα αλλο μερος να βολευει και εμας τις απο εδω.

οχι, οτι επιμενω αλλα και το αλσος ν. φιλαδελφειας ειναι ωραιο.

μαλλον θα καταλήξουμε παλι Φλοίσβο,γιατι πεφτει πιο κοντά σε όλες!το θέμα είνα οτι εγώ δε μπορώ σήμερα...:mad::-(:-(

και αλλα ηθελα να πω αλλα ξεχασα.

α ναι! πηρα πολυ ωραια δωρακια. τελικα με τη βαφτιση ναι μεν σου φευγουν χρηματα αλλα πηρα ενα σωρο ρουχακια, παιχνιδια κλπ.:wink:με τρελλαίνουν τα δωρακια!!!!!

κατι αλλο...; δε θυμαμαι. τωρα χαλαρωνω. ξανακοιμηθηκε στις 10.20 και δεν εχει ξυπνησει ακομα. θα επανελθω και μετα!:tongue:

καλή ξεκούραση!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Αννα ο Νικόλας κάθεται μόνος του και έχει αρκετές μέρες.

δηλαδη να ανησυχησω που ακομα δεν καθεται η δικια μου; δε θα επρεπε να το κανει μεχρι τωρα;

Είναι λίγο εκκρεμές μερικές φορές βέβαια αλλά μετα χεράκια του ξαναισιώνει το κορμί. Τον βάζω και κάθεται αρκετά με τα παιχνίδια του μπροστά και τα πιάνει, τα σηκώνει και τα φέρνει στο στόμα του μια χαρά. Οταν κουράζεται ή ακουμπάει πίσω που του έχω το μαξιλάρι θηλασμού ή πέφτει μπρούμυτα μπροστά και συνεχίζει την εξερεύνηση.

Οσο για το που να πάμε ωραίες ιδέες μπορούμε να πάρουμε από το attiko-prasino.gr

Θα βόλευαν μέρη που είναι κοντά στο τραμ, μετρό και ηλεκτρικό περισσότερο και έχουν παιδικές χαρές.

Ποιο είναι το άλσος Φιλαδέλφειας;;;;

στη ν. φιλαδελφεια ειναι ενα παρκο μεγαλο με ενα τεραστιο συντριβανι τη μεση και απο επανω μια καφετερια. δεν εχω κατσει ποτε, μια φορα πηγα φια βολτα. η ν. φιλαδελφεια ειναι διπλα στη ν. χαλκηδονα. υπαρχει εξοδος απο την εθνικη.

θα μπω εκει που λες να βρω και κανα αλλο μερος.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Αννα, αυτό έλειπε να ανησυχήσεις!!! Το κάθε παιδάκι έχει δικό του ρυθμό ανάπτυξης. Είμαι σίγουρη ότι δικιά σου κάνει κάτι που ο Νικόλας δεν κάνει ακόμα.

Χαλαρά όλα θα γίνουν.

Με την εθνική υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα αυτές τις μέρες. Χθες ο άντρας μου αναγκάστηκε να έρθει από κέντρο μιας και οι φορτηγατζήδες είχαν κλείσει την είσοδο στα Πατήσια. Θέλει προσοχή και ενημέρωση.

Βάλια δεν θα ήθελα να κλειστούμε σε ένα εμπορικό με τα μωρά. Προσωπικά προτιμώ ένα πάρκο με παιδάκια και να μπορούμε να πάμε και βόλτα. Οσο για το μειωμένο ωράριο δεν νομίζω να έχει δικαίωμα ο τύπος να κανει οτιδήποτε. Μη σου κάνει πόλεμο νεύρων όμως για να σε αναγκάζει να μείνεις κι άλλο. Εγώ γι'αυτό προτίμησα να πάρω 3,5 μήνες (ισόχρονη προς το μειωμένο) γιατί ήξερα ότι θα είχα αυτό το πρόβλημα.

X4pTp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Δε θέλω να μπω σε παραπανήσιες λεπτομέρειες, γιατί εδώ είμαστε για να μιλάμε για τα αγγελούδια μας και να γελάμε με τα κατορθώματά τους.

Μόλις πριν 3 μέρες και μετά από 2 χρόνια ταλαιπωρίας μου διαγνώστηκε μια χρόνια νόσος στο έντερο (νόσος κρον λέγεται).Είναι κάτι που δε θεραπεύεται, προσπαθείς με φάρμακα να ελεγξεις την εξάπλωσή του και ελπίζεις να μη σου φέρει τεράστιες επιπλοκές στην πορεία της ζωής σου.Δεν είναι θανατηφόρα ασθένεια, αλλά παρουσιάζει αρκετές σοβαρές επιπλοκ'ές στη ζωή του ασθενή.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως νιώθω.Είναι θαύμα ότι έχοντας ενεργή τη νόσο και χωρίς την κατάλληλη αγωγή κατάφερα και γέννησα.Είχα και μια αποβολή πριν το γιο μου, η οποία οφείλεται σε αυτό.

Κοιτάζω το παιδί μου και νιώθω πως αν δεν τον είχα, δε θα άντεχα...Φοβάμαι μήπως πάθω κάτι και μείνει μόνος του......Δε θέλω να τον αφήσω ποτέ....Είναι ο άγγελός μου, ο θησαυρός μου........

Πονάει η ψυχή μου, γιατί να συμβεί αυτό;

Πρέπει να μάθω από τόσο μικρή να ζω με τα φάρμακα, με τους γιατρούς και να παρακαλώ την Παναγία να μη φτάσω σε σημείο να χάσω την αξιοπρέπεια μου....

Ας είμαι λίγο τυχερή........

Ξέρω ότι σας στεναχωρώ αλλά αποφάσισα να σας το πω για ένα και μόνο λόγο:Η υγεία είναι το μόνο σημαντικό αγαθό στη ζωή, τίποτε άλλο.

Μόνο υπερ υγείας να προσεύχεστε, όλα τα άλλα γίνονται.

Εμένα με βρήκανε πολλά τα τελευταία χρόνια, καλά και κακά.Θα μάθω να ζω με την ασθένειά μου, όπως πολύς κόσμος, θα σταματήσω να κλαψουρίζω, το χρωστάω στο παιδί μου..........

Όλοι λένε ότι η ψυχολογία είναι το α και το ω στην ασθένεια, εγώ θα γίνω ο γιατρός του εαυτού μου.

Για χάρη του παιδιού μου, θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να μη λείψω ούτε μια μέρα από το πλευρό του.

Σ' ευχαριστώ Παναγιά μου που έφερες στη ζωή μου αυτό το αγγελούδι...

Αυτός είναι το νόημα της ζωής, αυτός είναι η ζωή...........

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Γιατί δεν κανονίζουμε καφεδάκι στο Mall ή στο Golden Hall που είναι κεντρικά εμπορικά κέντρα και μπορείτε να τα βρείτε ευκολα με το αυτοκίνητο;;; εγω ειμαι μεσα με χιλια για αυτα τα μερη. βεβαια ειναι ακομα καλος ο καιρος και εχει δικιο η βικυ. παντως για αργοτερα τα συνιστω ανεπιφυλακτα! ειναι σκετος παιδοτοπος αυτα τα μερη!

Aννα μου, εγώ από τη στιγμή που έκοψα την αποστείρωση νεράκι του δίνω από την βρύση (δεν το θέλει καθόλου... στραβώνει τα μουτράκια του) και νερό για το γάλα το ζεσταίνω ελάχιστα στο μπρίκι...

εμενα μου ειπε να το βραζω αλλα με τα αλατα δεν καταλαβα τι να κανω. μαλλον θα ακολουθησω τη συμβουλη της αντζυ.

Κορίτσια έχω την εντύπωση ότι θα αποκτήσω πολύ μεγάλο πρόβλημα με την δουλειά...

Εχει αρχίσει και δεν του αρέσει που σχολάω 2 ώρες νωρίτερα...

Μπορεί να απαιτήσει να το σταματήσω;;; Δεν το δικαιούμε από τον νόμο;;;

Αν υπάρξει θέμα εγώ μπορώ να κάνω κάτι;;; και βεβαια μπορεις! να παρεις τηλ στην επιθεωρηση εργασιας να ενημρωθεις πληρως για ολα!

Μόνο στην σκέψη μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...

καλα ακομα κοιμαται η δικια μου!

KOWTp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Δε θέλω να μπω σε παραπανήσιες λεπτομέρειες, γιατί εδώ είμαστε για να μιλάμε για τα αγγελούδια μας και να γελάμε με τα κατορθώματά τους.

Μόλις πριν 3 μέρες και μετά από 2 χρόνια ταλαιπωρίας μου διαγνώστηκε μια χρόνια νόσος στο έντερο (νόσος κρον λέγεται).Είναι κάτι που δε θεραπεύεται, προσπαθείς με φάρμακα να ελεγξεις την εξάπλωσή του και ελπίζεις να μη σου φέρει τεράστιες επιπλοκές στην πορεία της ζωής σου.Δεν είναι θανατηφόρα ασθένεια, αλλά παρουσιάζει αρκετές σοβαρές επιπλοκ'ές στη ζωή του ασθενή.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως νιώθω.Είναι θαύμα ότι έχοντας ενεργή τη νόσο και χωρίς την κατάλληλη αγωγή κατάφερα και γέννησα.Είχα και μια αποβολή πριν το γιο μου, η οποία οφείλεται σε αυτό.

Κοιτάζω το παιδί μου και νιώθω πως αν δεν τον είχα, δε θα άντεχα...Φοβάμαι μήπως πάθω κάτι και μείνει μόνος του......Δε θέλω να τον αφήσω ποτέ....Είναι ο άγγελός μου, ο θησαυρός μου........

Πονάει η ψυχή μου, γιατί να συμβεί αυτό;

Πρέπει να μάθω από τόσο μικρή να ζω με τα φάρμακα, με τους γιατρούς και να παρακαλώ την Παναγία να μη φτάσω σε σημείο να χάσω την αξιοπρέπεια μου....

Ας είμαι λίγο τυχερή........

Ξέρω ότι σας στεναχωρώ αλλά αποφάσισα να σας το πω για ένα και μόνο λόγο:Η υγεία είναι το μόνο σημαντικό αγαθό στη ζωή, τίποτε άλλο.

Μόνο υπερ υγείας να προσεύχεστε, όλα τα άλλα γίνονται.

Εμένα με βρήκανε πολλά τα τελευταία χρόνια, καλά και κακά.Θα μάθω να ζω με την ασθένειά μου, όπως πολύς κόσμος, θα σταματήσω να κλαψουρίζω, το χρωστάω στο παιδί μου..........

Όλοι λένε ότι η ψυχολογία είναι το α και το ω στην ασθένεια, εγώ θα γίνω ο γιατρός του εαυτού μου.

Για χάρη του παιδιού μου, θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να μη λείψω ούτε μια μέρα από το πλευρό του.

Σ' ευχαριστώ Παναγιά μου που έφερες στη ζωή μου αυτό το αγγελούδι...

Αυτός είναι το νόημα της ζωής, αυτός είναι η ζωή...........

ευχομαι να καταπολεμησεις την ασθενεια αυτη όσο γινεται για να ζεις ομορφα και ξενοιαστα. Είμαι σιγουρη οτι θα ζησεις πολλα ομορφα και ευτυχισμενα χρονια αγκαλια με το παιδακι σου και τους δικους σου γιατι έχεις απιστευτη θεληση. Εισαι ηδη τοσο δυνατη, αυτο μου βγαζεις με τα λογια σου. Πόσο δίκιο έχεις όμως... Καθομαστε και κλαψουριζουμε για χιλιες δυο βλακειες και δεν ειμαστε ευγνώμονες για την υγεια μας μεχρι να απειληθει. Τα παιδάκια μας ειναι ολη μας η ζωη. Ευχομαι να παιρνεις όλη τη δυναμη που χρειαζεσαι απο το γιο σου και σιγουρα θα βγεις νικητρια.

KOWTp3.png

touki μου σ' ευχαριστώ.

Δεν είμαι δυνατή, κότα είμαι.Αλλά πρέπει να προσπαθήσω, πρέπει να καταφέρω να ζω φυσιολογικά για το παιδί μου και για την οικογένειά μου και γιατί θέλω κι άλλα παιδιά.

Μακάρι να φανώ δυνατή κι αν είμαι και λίγο τυχερή..........

Κορίτσια, δεν έχω κάνει τίποτα σημαντικό στη ζωή μου.Ο γιος μου είναι το παν, ό,τι έχει σημασία, ό,τι πιο όμορφο και δυνατό!!!

Αυτός να είναι καλά. Η Παναγία να φυλάει τα παιδάκια από το κακό..........

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...