Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!

Άντζυ μου εγώ όπου πείτε είμαι μέσα. Θα το βρούμε το Κερατσίνι στο χέρι του είναι να κρυφτεί? :wink:

Νικόλ μου πολύ χαίρομαι που η Αναστασία μας κάνει τόσο μεγάλες προόδους. Θα δεις που όπου να ναι θα περπατήσει πρώτη πρώτη χεχε!!!!

Εύχομαι να είναι περαστικά στην φυσιοθεραπεύτριά σας και σύντομα να επιστρέψει κοντά σας.

Μαρία συνεχίζεις μέσα σε όλα και τις αντλήσεις ε? χαρά στο κουράγιο σου!!!

Ξυπνήσαμε και εμείς (τρόπος του λέγην) ... τελικά το πρόγραμμά μας είχε ως εξής: 9.30-11.30-12.30μαμ-3.30μαμ-6.30μαμ-8.00 θκατούλες......... και εγερτήριο. Νυστάζω......... χαχα

Κανένα καφέ θα κεράσει κανείς?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντρεια καλημέρα, γράφαμε μαζί και δεν σε είδα.

Καλημέρα Μαρία! Είδες που σιγα σιγά βρίσκεις τους ρυθμούς σου!!!

ΧΑΛΑΝΔΡΙ??????γουάτ ιζ δις??!!:lol::lol::lol::lol::lol:

This is a north suburb of Athens που απέχει το λιγότερο 20χμ από το Κερατσίνι!!! Ελα για πικ νικ :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Μαζί γράφαμε Θάλεια μου, καλημέρα!!!!

Άννη μου έχεις καθαριότητες σήμερα? (στείλε μου την κυρία και από εδώ χιχιχιχι)

Μιλάμε σκέτη τρέλα είναι (με την καλή εννοια)! Τα κάνει όλα... Και ΣΙΔΕΡΟ!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

breakfast.jpg

Καλημέρα!!!!! Επιτελους σας καλημεριζω και ετοιμαζομαι να σας πω τα νεα μου!

Καταρχας, να σας ζησουν Δεσποινα και Βικυ τα νεοφώτιστα παιδάκια σας! Παντα γερα και ευτυχισμενα να ειναι! Βικυ ολα καλα διαβασα πηγανε ε; ανυπομονω να δω φωτο και απο τις 2 σας.

Τα δικα μας τωρα... Η κυριακη ξεκινησε με μαλλι και μετα μακιγιαζ. η μικρουλα μου ηταν πολυ καλη, κοιμοταν καθε2 ωρες μισαωρα και ετσι εκτονωνοταν η κουραση της και δεν ειχε καθολου νευρα. Παμε στην εκκλησια σχετικα αργοπορημενοι :? και αρχιζουμε να βγαινουμε φωτο. στο μεταξυ ερχοτανε και ο κοσμος. 5 λεει ο παπαςνα ξεκινησουμε. Η λαμπαδα ελειπε! το ιδιο και ο πεθερος και η κουνιαδα μου! αν ειναι δυνατον! το μυστηριο παντως ξεκινησε γιατι ο παπας χαλαρος ειπε δεν πειραζει μεχρι να χρειαστει να παμε στη λαμπαδα περναει ποολυ ωρα. ο αντρας μου βεβαια μες τα νευρα με τους δικους του. η βαφτιση ηταν πολυ ωραια. η γλυκια μου ολο χαμογελουσε! δεν εκλαψε καθολου εκτος απο οταν τη βγαλαμε απο την κολυμπηθρα και πηγα να την ντυσω. αλλα και παλι μετα χαμογελα και γελια ειχε! ηταν πολυ ομορφα ολα και συγκινηθηκα αλλα δεν εκλαψα.

μετα γυρισαμε σπιτι, κοιμοταν για καμια ωρα, ηπιαμε γαλατακι και φυγαμε για το μαγαζι οπου και παλι ηταν μες την καλη χαρα, απο αγκαλια σε αγκαλια ηταν τοχρυσομου.

Αυτα... ηταν πολυ ωραια η εμπειρια, δεν εχω καθολου δικες μου φωτο. θα δω πως θα παρω απο τους φικους μου αλλιως ε τον φωτογραφο τωρα.

Βικυ πολυ γελασα με τον βρωμιλο φωτογραφο σου:D:D:D

παω, κλαιει!!!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βικάκυ! Σε ξενύχτησε το λουσάκι ε?

Εντωμεταξύ έχω κάτι θείες που μου λένε, κάτσε να βαφτιστει το μωρό και θα στρώσει!!!! Δεν παίζει ε????

Άννυ μια χαρά, και το σπίτι τσίτα και τα ασιδέρωτα θα εξαφανιστουν!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Βίκυ ειδικά για σένα! Διάλεξτε ζεστό ή κρύο, γιατί δρόσισε κάπως σήμερα!!!

Άννυ μου σε ευχαριστώ..... το ζεστό θα πάρω, ασε και ξύπνησα με πονόλαιμο και καταρροή......πάλι άρρωστη???:confused::confused::confused:

GaiGp3.png

εγώ παίρνω το ζεστό και παίρνω κι ό,τι έχει ο αριστερός δίσκος της Άννας!χαχαχα!! μπραβο που πηγανε τόσο καλά οι βαφτίσεις σας φίλες!πολύ χαίρομαι~!

Βικάκι ψήστες να έρθετεεεεεεεε!!μεχρι κι οι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ ΜΑΣ έιναι έτοιμες να έρθουνε!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Η Δήμητρα που είναι οεοο? Η Αννυ που είναι ξανά οεο??

λιώσανε χτες με το να βλέπουν greys το βράδυ και θα ροχαλίζουν τώρα!!!!!!

Snor1.gif

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...