Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΓΧΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!ΒΑΣΟΥΛΑ ΟΛΕΣ ΦΟΒΟΜΜΑΣΤΕ,ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 24!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ!!!

ANGEL ΕΧΩ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΕΙΚ ΓΙ ΑΥΡΙΟ,ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Έχεις δικιο αντζυ μου όλες πάνω κάτω τα ίδια περνάμε απο αγχος. Όμως ενα τετ παπ καλο ειναι να το κάνουμε που κ που ε???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

thnaks angie!

και ότι έλεγα να μην τρώω γλυκά....χιχιχι

βασ32 να προσπαθήσεις να κάνεις focus σε κάτι ευχάριστο κάθε φορά που πηγαίνεις στον γιατρό σου. Να κρατήσεις κάτι ευχάριστο στο χέρι σου (φόρεσε το αγαπημένο σου δαχτυλίδι-βραχιόλι κλπ) ή σκέψου το μπεμπε σου να σου χαμογελάει φαφούτικα!!!!

Μην πηγαίνεις προδιατεθειμένη να γίνεις ράκος, γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει τπτ....

Μέχρι την γέννα θα το έχεις ξεπεράσει μην αγχώνεσαι.

Στο φινάλε, αμα δεν αντέξεις ζήτα μία ολική και τέλος. Για όλα υπάρχει μία λύση...

angel πολύ γέλασα ναι θα φαντάζομαι τη μπεμπούλα μου μου να μου γελάει φαφουτικα νομίζω ειναι μια καλή άσκηση για όλες μας σε δυσκολες ώρες

Καλησπέρα. Αυτό που "έχεις" λέγεται το σύνδρομο της άσπρης μπούζας. Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Διάβασε εδώ : http://www.medlook.net.cy/article.asp?item_id=243

Κι εγώ το έχω και πήραμε πιεσόμετρο από την αρχή της εγκυμοσύνης. Μετριέμαι κάθε 2 μέρες και είμαι μια χαρά. Κατά κανόνα 7,5-11,5.

Δεν το ειχα σκεφτει ποτέ οτι μορει να ειανι το συνδρομο ασπρης μπλουζας γιατι τώρα μου συνέβηκε πρωτη φορά λές???? ωχ! όλο ΚΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΘΑ ΜΑς ΒΓΑΙΝΟΥΝ!!!

ευχαριστώ angie μου,μακάρι να μην είναι τίποτα..ναι,το νιώθω το μωρό.έχεις απόλυτο δίκιο για την ψυχολογία,το προσπαθώ.όταν είμαι καλά και δεν έχω καμία από τις ενοχλήσεις πετάω,όταν όμως κάθε λίγο μου συμβαίνει και κάτι πραγματικά χάνομαι μέσα στο άγχος μου...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

ευχαριστώ angie μου,μακάρι να μην είναι τίποτα..ναι,το νιώθω το μωρό.έχεις απόλυτο δίκιο για την ψυχολογία,το προσπαθώ.όταν είμαι καλά και δεν έχω καμία από τις ενοχλήσεις πετάω,όταν όμως κάθε λίγο μου συμβαίνει και κάτι πραγματικά χάνομαι μέσα στο άγχος μου...

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ!οταν εχω ειδικα αγχος γιατι ΔΕ νιωθω τη μπεμπα,τιποτα ρε συ λες και το καταλαβαινει..ολη μερα ουτε μια κλωτσια,χτες που ημουν χαλαρη και ευδιαθετη εκανε τουμπες συνεχεια!ο γιατρος οταν με επιασε το νεφρο ξερεις τι μου πε??ρωταγα για το μωρο αν ειναι καλα κ μου λεει οσο υποφερεις εσυ απο τον πονο,υποφερει κι αυτη.τα παντα τα επηρεαζουν απο μας ζουνε!αρα να σαι αισιοδοξη και χαρουμενη για να ναι και το μωρακι σου!!:wink:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

βασικά δίνει πολύ σημασία στις αναπνοές και στο πόσο σημαντικές είναι για το μωρό και μου έδειξε και κάποιες ασκήσεις για να τις κάνω και μόνη μου.Απο κει και πέρα επικεντρωθήκαμε περισσότερο στο θέμα του τοκετού γιατί αυτό είναι το μεγάλο μου ζόρι... Της είπα λοιπόν για την επισκληρίδιο και μου είπε πως σου την κανουν αφού φτάσεις τα 5 εκατοστά, αφου περάσεις δηλαδή τα δύσκολα!!! και πωε επειδή δε νοιώθεις να σπρώξεις τις περισσότερες φορές γίνεται η χρήση βεντούζας. Γι αυτό μου είπε είναι καλύτερα να ξεκινήσεις φυσιολογικά και ανάλογα πως θα εξελιχθεί ο τοκετός.

Μου είπε επίσης τα σημάδια ότι ήρθε η ώρα : συσπάσεις ανα 20 λέπτο με μισή ώρα ή σπάσιμο νερών (πρέπει λέει να προσέξουμε το χρώμα και την οσμή και να το αναφέρουμε) ή βλέννα με λίγο αίμα.

Σε όλες τις περιπτώσεις καλό είναι να μην τρέξουμε κατευθείαν στην κλινική.

Επίσης μου είπε για τις επαφές ότι απο δω και πέρα θα πρέπει να γίνοται πάντα με προφυλακτικό, γιατί το σπέρμα περιέχει κάτι που προκαλέι πρόωρες συσπάσεις!!!

Σημαντικο λοιπόν να μάθουμε τις αναπνοές!!!!! Με τους τεχνητους πόνους τι γίνεται όμως???

annie & taniabell

μην αφήνετε άσχετα ντοκυμαντερ να σας τρομάζουν.

Θυμάμαι πριν τις γιορτές στη Φαιναρετη μας είχαν προβάλει ένα ντοκυμαντέρ (orgasmic birth) για τον φυσιολογικό τοκετό στο σπίτι με μαία.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο εύκολο είναι να γεννήσεις!! Αρκεί να σας αφήσουν να το εμπεδώσετε χωρίς να σας πανικοβάλλουν.

Τα μωράκια "γλιστρούσαν" κυριολεκτικά μέσα από τις μανούλες και αυτές είχαν τις αισθήσεις τους και χαμογελούσαν ευτυχισμένες με τα ζουζούνια τους αγκαλιά.

Εγώ μετά από αυτό το βίντεο αποφάσισα ότι το δύσκολο μέρος του όλου κύκλου είναι η εγκυμοσύνη. Ο τοκετός είναι η λύτρωση, και πάνω απ'ολα μία μεγάλη ΓΙΟΡΤΗ.

Άγχος υπάρχει γιατί η όλη διαδικασία είναι άγνωστη, αλλά αν σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα όλα μπορούμε να τα ξεπεράσουμε.

Για να μην μιλάμε αόριστα, σκεφτείτε τις μανούλες μας που μας γέννησαν πριν τόσα χρόνια, που δεν υπήρχαν όλες αυτές οι εξετάσεις, οι υπέρηχοι και γενικά η τεχνολογία της προληπτικής μέριμνας κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης!!!

Αυτές που δεν ήξεραν ούτε κάν το φύλλο μέχρι που γεννούσαν τί να πουν?

Πολύ ενδιαφέροντα αυτα που λες για το βίντεο και αισιόδοξα . σε ευχαριστουμε να λες πιο σχνα τέτοια να παιρνουμε θάρρος οι φοβιτσιάρες της παρέας

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ!οταν εχω ειδικα αγχος γιατι ΔΕ νιωθω τη μπεμπα,τιποτα ρε συ λες και το καταλαβαινει..ολη μερα ουτε μια κλωτσια,χτες που ημουν χαλαρη και ευδιαθετη εκανε τουμπες συνεχεια!ο γιατρος οταν με επιασε το νεφρο ξερεις τι μου πε??ρωταγα για το μωρο αν ειναι καλα κ μου λεει οσο υποφερεις εσυ απο τον πονο,υποφερει κι αυτη.τα παντα τα επηρεαζουν απο μας ζουνε!αρα να σαι αισιοδοξη και χαρουμενη για να ναι και το μωρακι σου!!:wink:

Βρε αντζυ αυτο συμβαινει κ μενα. Οταν έχω αγχος και στεναχώρια δεν κινειται το μωρό. Ειανι εντυπωσιακο το ποσα συναισθήματα εισπράττουν απο εμας!!!!

Πάντως είναι γεγονός ότι τα μωρά επηρεάζονται από τις διαθέσεις μας.Και φυσικά έχουν και δική τους προσωπικότητα.Εμένα άλλες μέρες είναι πολύ κινητικός και άλλες κινείται με το ζόρι.

Τί να κάνεις, ο Θεός να τα φυλάει.

Πάντως όταν δεν κινείται πολύ χάνω τον κόσμο.......Πολύ φοβάμαι ρε παιδιά.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημερα μανουλες!!!Πολλα κεφακια βλεπω σημερα!!!Φτου φτου μην σας ματιασω!Μπραβο!:P

Εγω απο το πρωι τρεχω στο ΤΕΒΕ να θεωρησω το βιβλιαριο και εκτος του οτι δεν εκανα δουλεια εφαγα και μια ωρα ορθοστασια!:-(:-(

Βρε κοριτσια πως εχει γινει ετσι ο κοσμος?Βλεπουνε μια εγκυο και αντι να δωσουν τη σειρα τους σε γραφουν στα τετοια τους!!!

Που ειναι οι εποχες που βλεπανε εγκυο και καθοντουσαν σουζα?Κανενας σεβασμος πλεον!Νευριασα παρα πολυ!Ηθελα να τους αρχισω στα μπινελικια

πρωι πρωι αλλα ειπα να μην νευριασω περισσοτερο στην κατασταση μου!!!!!:mad::-x:-x:-x:-x:-x

Ουφ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα. Γυρισα πριν λιγο απο την καμπυλη γλυκοζης και ειμαι λιγο πτωμα. Ολα καλα πηγαν ομως. Δεν ηταν και τοσο τραγικο! Πιο πολυ η αναμονη με κουρασε νομιζω παρα τιποτα αλλο. Την Δευτερα θα'χω και τα αποτελεσματα και θα δω και την γιατρο μου. Αχ, ανυπομονω να δω την μπεμπα μου!

MARIONG κι εμενα βγαινει αυτο το υγρο (απο πολυ νωρις νομιζω, απ'τον 4ο μηνα), αλλα μου'πε η γιατρος να μην το ζουλαω.

Οσο για την κοιλια, εμενα ειναι μονιμως σκληρη τον τελευταιο καιρο. Ισως επειδη εχει παρατεντωθει, δεν ξερω... Παντως δεν νομιζω οτι ειναι συσπασεις. Την Δευτερα που θα με δει η γιατρος θα μου πει.

Σας χαιρετω προς το παρον γιατι παω να μαγειρεψω και μετα ελπιζω να κοιμηθω λιγο γιατι ειμαι πτωμα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα μανουλες!!!Πολλα κεφακια βλεπω σημερα!!!Φτου φτου μην σας ματιασω!Μπραβο!:P

Εγω απο το πρωι τρεχω στο ΤΕΒΕ να θεωρησω το βιβλιαριο και εκτος του οτι δεν εκανα δουλεια εφαγα και μια ωρα ορθοστασια!:-(:-(

Βρε κοριτσια πως εχει γινει ετσι ο κοσμος?Βλεπουνε μια εγκυο και αντι να δωσουν τη σειρα τους σε γραφουν στα τετοια τους!!!

Που ειναι οι εποχες που βλεπανε εγκυο και καθοντουσαν σουζα?Κανενας σεβασμος πλεον!Νευριασα παρα πολυ!Ηθελα να τους αρχισω στα μπινελικια

πρωι πρωι αλλα ειπα να μην νευριασω περισσοτερο στην κατασταση μου!!!!!:mad::-x:-x:-x:-x:-x

Ουφ!!!!!!!!

Kαλημερα και απο μενα..τι καλημερα δηλαδη..καλησπερα!

καλα βρε κοριτσι μου εσυ περιμενεις να σε σεβαστουν τα ζωα!??να πας και να χωθεις!εγω ετσι κανω!δεν ρωταω καν!!!!

κ αν κουραστω σηκωνω κ τον μ@λ@κ@ για να καθησω!χιχιιχιχ!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Kαλημερα και απο μενα..τι καλημερα δηλαδη..καλησπερα!

καλα βρε κοριτσι μου εσυ περιμενεις να σε σεβαστουν τα ζωα!??να πας και να χωθεις!εγω ετσι κανω!δεν ρωταω καν!!!!

κ αν κουραστω σηκωνω κ τον μ@λ@κ@ για να καθησω!χιχιιχιχ!!!!

Δικιο εχεις και καλα κανεις!Απλα δεν το κανω γιατι αν μου πει κανενας μαλακια νευριαζω παρα πολυ σε σημειο που αρχιζω να τρεμω και δεν μπορω να ελεγχω τα νευρα μου και απο το να κανω και κακο στο bebe με

τοσα νευρα καθομαι σαν μ@λ@κ##..... και περιμενω.Αλλα το σπαστικο ειναι οτι απλα σε κοιτανε και δεν μιλανε!Αστα μην τα συζητας!ΖΩΑ!!!!!!!

Δικιο εχεις και καλα κανεις!Απλα δεν το κανω γιατι αν μου πει κανενας μαλακια νευριαζω παρα πολυ σε σημειο που αρχιζω να τρεμω και δεν μπορω να ελεγχω τα νευρα μου και απο το να κανω και κακο στο bebe με

τοσα νευρα καθομαι σαν μ@λ@κ##..... και περιμενω.Αλλα το σπαστικο ειναι οτι απλα σε κοιτανε και δεν μιλανε!Αστα μην τα συζητας!ΖΩΑ!!!!!!!

ετσι κανουν..εγω προχθες πηγα στο ΙΚΑ κ ημασταν 6 εγκυες.

εκτος του οτι δεν συγκινηθηκε κανεις για να καθησουμε..κ αντε οχι εγω..κατι αλλες με την κοιλια στο στομα..κονταψαν να μας φανε γιατι παιρναμε την σειρα!!αλλα χεστηκα!κ εγω νευριαζω παρα πολυ κ τους την λεω!δεν μασαω

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ετσι κανουν..εγω προχθες πηγα στο ΙΚΑ κ ημασταν 6 εγκυες.

εκτος του οτι δεν συγκινηθηκε κανεις για να καθησουμε..κ αντε οχι εγω..κατι αλλες με την κοιλια στο στομα..κονταψαν να μας φανε γιατι παιρναμε την σειρα!!αλλα χεστηκα!κ εγω νευριαζω παρα πολυ κ τους την λεω!δεν μασαω

Πολυ καλα κανεις!Πανε απο το πρωι οι γριες στρωνουν τον κωλο τους στο ΙΚΑ και πας εσυ και κανουν πως δεν σε βλεπουν!Αυτα βλεπω και σκεφτομαι σε τι κοσμο θα

φερουμε τα μωρακια μας!Και διαολιζομαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...