Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα ...Άντζυ μου πρωινή πρωινή;

κορίτσια σόρρυ αλλά η Άντζυ εμένα με έπεισε για Κερατσίνη με τα πρωινά της μηνύματα....να πάτε από κει.....έχει και ωραία πάρκα(Άντζυ τα χρήματα μπορείς να μου τα στείλεις με το ταχυδρομείο αν τις έπεισα:tongue::tongue:)

χθές πήγαμε φυσικοθεραπεύτρια και ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ μας βρήκε πολύ καλύτερα....στην πορεία μας είπε οτι μπορεί να κάνουμε και 3 φορές τη βδομάδα που αυτό σημαίνει 360€ το μήνα:(:(:(.....χάρηκα απίστευτα για τη μικρούλα μου....μακάρι να συνεχίσει έτσι....

η κυρία που της κάνει φυσικοθεραπεία έχει έναν όγκο στην κοιλιά και θα μπεί χειρουργείο...ελπίζω να μην είναι κάτι άσχημο....

μην σας λέω άσχημα όμως πρωι πρωί...

Μαρία μου είδες που ανησυχούσες με τα κιλά;όλα σούπερ...μπράβο στο αντράκι μας...

η Αναστασία έκανε πάρτυ χθες βράδυ πάλι...δεν ξέρω τι να της κάνω για να κοιμάται....λιώνει στον ύπνο όλη μέρα και αν την ξυπνάω είναι μες την γκρίνια....ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ......ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα ...Άντζυ μου πρωινή πρωινή;

κορίτσια σόρρυ αλλά η Άντζυ εμένα με έπεισε για Κερατσίνη με τα πρωινά της μηνύματα....να πάτε από κει.....έχει και ωραία πάρκα(Άντζυ τα χρήματα μπορείς να μου τα στείλεις με το ταχυδρομείο αν τις έπεισα:tongue::tongue:)

ταχυδρομική επιταγή ή μετρητά φιλενάδα??χαχα!:P:lol::lol:

χθές πήγαμε φυσικοθεραπεύτρια και ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ μας βρήκε πολύ καλύτερα....στην πορεία μας είπε οτι μπορεί να κάνουμε και 3 φορές τη βδομάδα που αυτό σημαίνει 360€ το μήνα:(:(:(.....χάρηκα απίστευτα για τη μικρούλα μου....μακάρι να συνεχίσει έτσι....έτσι και καλύτερα θα συνεχίσει το κορίτσι μας!ΠΑΙΔΙ μου η Αναστασια δε μασάει,αγωνίζεται εξαρχής και δεν τα παρατάει!γιατι να κάνετε ειπε 3 φορες μετα ?για να προχωρησει την Αναστασια μας πιο γρήγορα?ο,τι κ να ναι,για καλό θα ναι πάντως:wink:

η κυρία που της κάνει φυσικοθεραπεία έχει έναν όγκο στην κοιλιά και θα μπεί χειρουργείο...ελπίζω να μην είναι κάτι άσχημο....

μην σας λέω άσχημα όμως πρωι πρωί...περαστικά της και ελπίζω να μην ειναι τίποτα κακό..

Μαρία μου είδες που ανησυχούσες με τα κιλά;όλα σούπερ...μπράβο στο αντράκι μας...

η Αναστασία έκανε πάρτυ χθες βράδυ πάλι...δεν ξέρω τι να της κάνω για να κοιμάται....λιώνει στον ύπνο όλη μέρα και αν την ξυπνάω είναι μες την γκρίνια....ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ......ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

κάνε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός!!γιατι αυτό είναι σίγουρο..ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός,τωρα τα παιδιά μας αν θα κοιμούνται παραπάνω...κανείς δεν το ξερει!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

κάνε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός!!γιατι αυτό είναι σίγουρο..ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός,τωρα τα παιδιά μας αν θα κοιμούνται παραπάνω...κανείς δεν το ξερει!

πολύ πεισματάρα λέμεεεεεεεεεεεε........πάω να την ταίσω μπάς και φάει...

φυσικοθεραπεία 3 φορές γιατί θα τη βοηθήσει.θα τις σταματήσουμε μάλλον όταν περπατήσει....ευλογημένο παιδί....το λέω και το πιστεύω.....

Grya.jpgGryap3.png

πολύ πεισματάρα λέμεεεεεεεεεεεε........πάω να την ταίσω μπάς και φάει...

φυσικοθεραπεία 3 φορές γιατί θα τη βοηθήσει.θα τις σταματήσουμε μάλλον όταν περπατήσει....ευλογημένο παιδί....το λέω και το πιστεύω.....

Καλημέρα κι απο εμένα!!! Πρωινή πρωινή σήμερα κι εγώ! Θα έρθει η γυναίκα που μου καθαρίζει γι' αυτό! Είναι σίγουρα ευλογημένη η Αναστασία μας και το αποδεικνύει καθημερινά!

Πάω να ξαπλώσω μέχρι να ερθει! Φιλάκια!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!!!ΕΛΑΤΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντζυ μου κι εγώ δεν ξέρω που πέφτει το Κερατσίνι καλά καλά! Αν υπάρχει πρόβλημά το κανονίζουμε άλλη μέρα! Κάπου εδώ... στο Χαλάνδρι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα και από μένα, τι ωραία είναι που προλαβαίνω και σας γράφω πάλι. Έστω όταν κάνω την άντληση και είμαι στον υπολογιστή.

Καλημερούδια Άντζυ και Νικόλ! Νικολίτσα μια χαρά η Αναστασία μας. Δεν σου δικαιολογεί το ταμείο τις φυσιο; Και η αδερφούλα μου δίνει κάτι χοντρά πακέτα για τα ειδικά παπουτσάκια! Άσε! Και πρέπει μέχρι τα 3-4 να τα φοράμε οπότε σκέψου σούμα που θα βγει. Αλλά δεν βαριέσαι...Τα παιδιά μας ναν καλά. Και ναι σου το είπα κι εγώ πως είναι ευλογημένο παιδί!

Όσο για σένα Άντζυ, ετοιμάζομαι μέχρι κι εγώ να έρθω Κερατσίνι! Μόνο αυτό σου λέω.

mU4Ep3.png

Αντζυ μου κι εγώ δεν ξέρω που πέφτει το Κερατσίνι καλά καλά! Αν υπάρχει πρόβλημά το κανονίζουμε άλλη μέρα! Κάπου εδώ... στο Χαλάνδρι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΧΑΛΑΝΔΡΙ??????γουάτ ιζ δις??!!:lol::lol::lol::lol::lol:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα, τι ωραία είναι που προλαβαίνω και σας γράφω πάλι. Έστω όταν κάνω την άντληση και είμαι στον υπολογιστή.

Καλημερούδια Άντζυ και Νικόλ! Νικολίτσα μια χαρά η Αναστασία μας. Δεν σου δικαιολογεί το ταμείο τις φυσιο; Και η αδερφούλα μου δίνει κάτι χοντρά πακέτα για τα ειδικά παπουτσάκια! Άσε! Και πρέπει μέχρι τα 3-4 να τα φοράμε οπότε σκέψου σούμα που θα βγει. Αλλά δεν βαριέσαι...Τα παιδιά μας ναν καλά. Και ναι σου το είπα κι εγώ πως είναι ευλογημένο παιδί!

Όσο για σένα Άντζυ, ετοιμάζομαι μέχρι κι εγώ να έρθω Κερατσίνι! Μόνο αυτό σου λέω.

Καλημέραααααα....προσπαθούμε να βρούμε άκρη με το ταμείο ακόμα....πρέπει να περάσει από επιτροπή και να εγκριθεί....ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ...και τα πέρνεις αφού τα έχεις σκάσει...:rolleyes::cool::cool::cool:

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα και από εμάς!

Βρε κορίτσια δεν το ακούτε το κορίτσι μας που παρακαλάει? Αντζυ και εμένα με έπεισες, πέρνω το αυτοκινητάκι μου και έρχομαι Κερατσίνι!!!:D:D:D:D

Νικόλ μου έφτιαξες την μέρα με τα ευχάριστα νέα σας! Πραγματικά ευλογημένο το παιδάκι σας! Φαντάζομαι και τη δική σας χαρά. Όσο για τη φυσικοθεραπεύτρια σας, εύχομαι να μην είναι τπτ σοβαρό.

Μαρία είδες που ανησυχες άδικα, μια χαρά ο βάρος του Λευτεράκη σας!

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...