Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: Μαζί με όλα τα φρουτα που του δίνω να δώσω κ μπανάνα;;; Πρέπει να ρωτήσω την παιδίατρο...

Τα λιώνω στο multi με ελάχιστο νεράκι και μετά το βάζω στο multi του χεριού και γίνεται λιώμα... ;)

Πάρε να την ρωτήσεις βέβαια, αλλά έτσι γίνεται. Δεν μπορεί να μείνει μόνο με μήλο και αχλάδι :wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το τρίβω με τον παραδοσιακό τρόπο!!! Μάλλον πρέπει να παρω αυτό που έχει η Νικόλ!!! Νικόλ μου πες μου ακριβώς την μάρκα για να πάω να το αγοράσω :D

το κλασσικο Multi έχω...γράφει πάνω multi plus bebe.....αυτό κάνει τι διαφορά;γιατί δεν σας τα τρίβει όμως.....:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Κική μου, έκλαψε ο μικρούλης σου;;;

Αντε και εσείς αρχίζεται κρεμούλα σε 15 μέρες!!!

Σπάραξε ο καλός μου!

Αλλά εγώ γέλασα πολύ! Έκλαιγε ο καημένος ααααααααααααααα και όταν γύριζε και κοίταζε τον γιατρό γούρλωνε τα μάτια και ούρλιαζε ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σε αντίθεση με το περασμένο εμβόλιο που νόμιζα ότι δεν του το εκανε!

Ούτε κιχ!

Μανούλες ήρθα κι εγώ. Σήμερα ήταν πάλι σχετικά καλή η μπουμπού μου. Ήρθε κ η μαμά μου κ η πεθερά το μεσημέρι κ βοήθησαν λίγο τον Κώστα. Κοιμήθηκε μιάμιση ώρα πάνω στον Κώστα κ μία ώρα πάνω στην μάνα μου. Όμως ακόμα με τίποτα δεν φεύγει από τις αγκαλιές όσο λείπω. Το καημενούλι μου. Αποψε κοιμήθηκε στις 9:30. Ελπίζω ως το πρωί αλλά δεν το νομίζω.

Είμαι τόσο κουρασμένη...

Φιλάκια σε όλες σας κ όλα τα μωράκια.

Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα, σας γράφω γρήγορα. Τελικά δεν χάσαμε καθόλου βάρος αλλά πήραμε και 250γρ από την περασμένη Τετάρτη. Γιούπιιιιιιιιιιιιιιι! Αντλώ τώρα και ακόμα δεν τον έχω κάνει μπάνιο.............ιιιιιιιιιιιιιιιιιι

mU4Ep3.png

Καλησπέρα μανούλες!!

Το ερείπιο σέρνομαι από καναπέ σε κρεβάτι σήμερα , έκανα ελάχιστα πράγματα μια και άρπαξα μία ψύξη στην πλάτη και πάω σαν ρομποτάκι χαχα...

Για τα φρούτα που λέτε, εμείς Σάββατο και Κυριακή φάγαμε λίγο μηλαράκι, αλλά σήμερα δεν της έδωσα γιατί έχει κάνει 6 φορές θκατούλες από χτές, και φοβήθηκα μήπως την ταράξω. Θα πάρω αύριο την παιδίατρο τηλέφωνο να της πω για το θέμα μας με το ρυζάλευρο να δούμε τί θα μας πει.

Το Λουσάκι κοιμήθηκε από τις 9.30 ξύπνησε στις 11.30 την γύρισα μπρούμυτα της έδωσα ένα φιλάκι και ξανακοιμήθηκε. Πολύ φοβάμαι όμως ότι θα θέλει εγερτήριο από τις 6 , ξέχωρα το πόσες φορές θα ξυπνήσει για μαμ.

Νυστάζω και εγώ, πάω να ρίξω μια ματιά και μόλις τελειώσει το grey's θα την πέσω σιγά σιγά.

Καλό σας βράδυ!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλες!Γυρισα και εγω η σουρτουκα σπιτι μου!

Ειχαμε παει μεχρι τους δικους μου κατα τις 6 και φυγαμε 8:30.Πηγαμε και μια βολτα στο πανηγυρι (δεν αντεξα να μην παω)ευτυχως ειχε λιγο κοσμο και ετσι δεν ταλαιπωρηθηκαμε με τον μικρο!Πηρα ενα χαλακι μικρο για την κουζινα ενα μαραφετι που αδειαζει την ψιχα απο τα κολοκυθακια και καναμε και 2 κουπες με τη φωτο του μικρου μας να τον βλεπουμε και οταν πινουμε καφε!Θα μου πειτε τι σας νοιαζει τι μ@λκιες πηρα εγω αλλα λεμε τωρα......κουβεντα να γινετε!Χιχι!

Θα την πεσω νωρις παλι σημερα (περιεργο ε?)μιας και δεν εχω δουλειες.Μονο μια στοιβα ασιδερωτα με φωναζει αλλα κανω πως δεν ακουω!

Αντζυ μου τι εγινε?Δεν μπορεις να ερθεις Φλοισβο?Εγω δεν ξερω καν που πεφτει το Κερατσινι.Χιχι!!

Αυτααα!!!!

Φιλακια!

Τον έκανα μπάνιο τον ταλαίπωρο, τον τάισα και τον κοίμισα πανεύκολα αφού είχε πάει 11.30. Μετά έβαλα να σιδερώσω και ένα πλυντήριο της πεθεράς αφού τώρα που με βοηθάει με το μωρό της έχω μεγάλη υποχρέωση και πρέπει να βοηθάω. Είμαι όμως εξαντλημένη και αφού έφαγα ένα κομμάτι μουσακά και ένα κομμάτι τούρτα, μπήκα να πάρω μιαν ανάσα και πάω για ύπνο. Άντληση πρόλαβα έκανα νωρίτερα αλλά έχω εγερτήριο από νωρίς αφού δεν προλαβαίνω να τελειώσω τις δουλειές μου.

mU4Ep3.png

καλημέρα!!!!!!ΕΛΑΤΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οχι Βασούλα μου χάλασε το κ@λοαμάξι κ δε μπορώ να έρθω..έλεγα μπας κι ερχόσασταν προς τα εδω ,έχουμε και 2 μεγάλα πάρκα..

1. http://www.pressof.gr/default.asp

2. http://www.elamazi.gr/%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9/

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...