Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

η Κλειω εχει φρικαρει σημερα...κλαιει χωρις λογο κ δεν θελει τιποτα.κ κλαιει με νευρα:mad:μετα ουρλιαζει κ τσιριζει κ μετα γελαει.ελεος.

ρε κοριτσια εσεις που δινετε φρουτα πως μετρατε την ποσοτητα?ποσο πρεπει να τρωνε???

εμενα με ξεκινησε ο γιατρος με ετοιμη φρουτοκρεμα (γιατι δεν εδωσε ρυζαλευρο λογω κιλων)κ ειπε μετα να αρχιζω να βαζω ενα ενα φρουτο μεσα μεχρι να την αντικαταστησω.την φουτοκρεμα μου ειπε να την ξεκινησω την 1η μερα 20μλ,την 2η 40μλ κ παει λεγοντας.αλλα χθες που καναμε 60 ουτε την μιση δεν εφαγε

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

η Κλειω εχει φρικαρει σημερα...κλαιει χωρις λογο κ δεν θελει τιποτα.κ κλαιει με νευρα:mad:μετα ουρλιαζει κ τσιριζει κ μετα γελαει.ελεος.

ρε κοριτσια εσεις που δινετε φρουτα πως μετρατε την ποσοτητα?ποσο πρεπει να τρωνε???

εμενα με ξεκινησε ο γιατρος με ετοιμη φρουτοκρεμα (γιατι δεν εδωσε ρυζαλευρο λογω κιλων)κ ειπε μετα να αρχιζω να βαζω ενα ενα φρουτο μεσα μεχρι να την αντικαταστησω.την φουτοκρεμα μου ειπε να την ξεκινησω την 1η μερα 20μλ,την 2η 40μλ κ παει λεγοντας.αλλα χθες που καναμε 60 ουτε την μιση δεν εφαγε

Εμένα το πρόγραμμα είχε ως εξης:

1η μέρα 1/4 μήλο

2η μέρα 2/4 μήλο

3η μέρα 3/4 μήλο

4η μέρα 4/4 μήλο

5η μέρα 1 μήλο + 1/4 αχλάδι

6η μέρα 1 μήλο + 2/4 αχλάδι

7η μέρα 1 μήλο + 3/4 αχλάδι

8η μέρα 1 μήλο + 4/4 αχλάδι

9η μέρα 1 μήλο + 1 αχλάδι + 50ml πορτοκάλι

κ μέχρι τωρα συνεχίζω την 9ημερα... Ενα ολόκληρο μπωλ φαϊ ειναι... :shock:

Ασε που μεσα σε 10 μερες έχει κάνει μπούτιααααααα :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Εμείς μόλις κάναμε το εμβόλιο :(

Και ρώτησα τον παιδίατρο για φρουτόκρεμα.

Σε 15 μέρες μισό πορτοκάλι, μετά από 3-4 μέρες μήλο και μετά από 3-4 αχλάδι. Και μετά από αυτά ότι φρούτο εποχής θέλω (δεν θα προλάβουμε και τιποτα)

μετα θα πηξουν στην μπανανα κ στα μηλα τα μωρα μας!χαχαχαχ

Βαλια εκανε μπουτακια ε?!μπραβο!δινεις κ ρυζαλευρο??

εμεις ειπαμε να μην δωσουμε αυτον τον μηνα να δουμε πως θα παει με τα φρουτα κ τα κιλα της κ ισως τον αλλο....

pSC1p2.png

μετα θα πηξουν στην μπανανα κ στα μηλα τα μωρα μας!χαχαχαχ

Βαλια εκανε μπουτακια ε?!μπραβο!δινεις κ ρυζαλευρο??

εμεις ειπαμε να μην δωσουμε αυτον τον μηνα να δουμε πως θα παει με τα φρουτα κ τα κιλα της κ ισως τον αλλο....

:lol::lol::lol: ναι, το απόγεμα τρώει ρυζάλευρο. 125 κ.ε + 7κοφτές κουταλιές της σουπας κρεμα και εννοειται ότι πάλι δεν του δίνω συμπλήρωμα ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα το πρόγραμμα είχε ως εξης:

1η μέρα 1/4 μήλο

2η μέρα 2/4 μήλο

3η μέρα 3/4 μήλο

4η μέρα 4/4 μήλο

5η μέρα 1 μήλο + 1/4 αχλάδι

6η μέρα 1 μήλο + 2/4 αχλάδι

7η μέρα 1 μήλο + 3/4 αχλάδι

8η μέρα 1 μήλο + 4/4 αχλάδι

9η μέρα 1 μήλο + 1 αχλάδι + 50ml πορτοκάλι

κ μέχρι τωρα συνεχίζω την 9ημερα... Ενα ολόκληρο μπωλ φαϊ ειναι... :shock:

Ασε που μεσα σε 10 μερες έχει κάνει μπούτιααααααα :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Βάλε και καμιά μπανάνα!! Πάλι για 3 μέρες. Θα του αρέσει! Τα φρούτα που τα λιώνεις? Στο μπλέντερ δεν μου λιώνει το μήλο και το κάνω στον τρίφτη..

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Βάλε και καμιά μπανάνα!! Πάλι για 3 μέρες. Θα του αρέσει! Τα φρούτα που τα λιώνεις? Στο μπλέντερ δεν μου λιώνει το μήλο και το κάνω στον τρίφτη..

Κ εγω στο Multy που εβαλα μηλο δεν το ελιωσε αν κ εβαλα κ λιγο νερακι.αφησε μικρα κομματακια.στον τριφτη πως το λιωνεις?!?:rolleyes::confused:

pSC1p2.png

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: Μαζί με όλα τα φρουτα που του δίνω να δώσω κ μπανάνα;;; Πρέπει να ρωτήσω την παιδίατρο...

Τα λιώνω στο multi με ελάχιστο νεράκι και μετά το βάζω στο multi του χεριού και γίνεται λιώμα... ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ξεχωριστα τα δίνετε τα φρούτα;εμένα όλα μαζί μου είπε....

Άννυ μου εσένα γιατί σου είπε έτοιμη φρουτόκρεμα;καλύτερα δεν είναι τα φρέσκα;

το δικό μου μούλτι πάντως τα κάνει λιώμα...μήπως επειδή λέει bebe;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Κ εγω στο Multy που εβαλα μηλο δεν το ελιωσε αν κ εβαλα κ λιγο νερακι.αφησε μικρα κομματακια.στον τριφτη πως το λιωνεις?!?:rolleyes::confused:

Το τρίβω με τον παραδοσιακό τρόπο!!! Μάλλον πρέπει να παρω αυτό που έχει η Νικόλ!!! Νικόλ μου πες μου ακριβώς την μάρκα για να πάω να το αγοράσω :D

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...