Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια και από μένα,

μόλις έφτασα δουλειά. Πριν λίγο είδα κάτω την Τάνια με την πεταλουδίτσα, τυχαία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλωσε αυτό το παιδί!!!!!! Κουκλάρα! Και μου έσκασε και κάτι χαμόγελα αμέσως! Λέτε να καλοπιάνει την πεθερά; Μου έφτιαξε την διάθεση και ερχόμουν αλαφιασμένη από το πρωινό ξύπνημα. Αν και ο Λ. ήταν άψογος κοιμήθηκε το κλασσικό 11-8.30 σερί, το πρωί είχαμε μάχη με την κουνιάδα μου, μέχρι να την ντύσουμε να την πάει η πεθερά μου να της κάνει εξετάσεις.

Έτσι λοιπόν εντελώς ανανεωμένη με την πολύ γλυκιά συνάντησή μας σας καλημερίζω! Και πάω να γεμίσω μια κούπα καφέ αφού η καφετιέρα ήδη μοσχομύρισε!!!

mU4Ep3.png

καλημερούδια μανουλομαουλίνια μου!!!!!!!! να μας ζήσουν τα μωράκια της παρέας μας,να είναι πάντα γερά και δυνατά και ευτυχισμένα:P;):DΒικάκι,Άννα και Δέσποινα όλες μας οι ευχές!φαντάζομαι τώρα θα έφυγε και το άγχος!

Βασούλα μου εμείς που είμαστε για του χρόνου την Άνοιξη,θα τις κάνουμε τις βαφτίσεις μαζί να μας έρθουν όλα μισά!χαχα!και θα πάρουμε και τον φωτογράφο-ασβό της Βίκυς και δε θα ξέρει που να πρωτοδώσει οδηγίες!θα τον τρελλάνουμε!:lol::lol::lol:

εμείς χτες λιώσαμε στον ύπνο,γιατί απο το γάμο το Σάββατο κοιμηθήκαμε στις 6 το πρωί,σηκωθήκαμε 10 και με 4 ωρες ύπνο τι να σου κάνουμε κ εμείς..κουτουλάγαμε!οπότε το μεσημερι βαλαμε τη μπεμπα ανάμεσα μας στο κρεβάτι μας και κοιμηθήκαμε ως τις 9 το βράδυ! μετα παίξαμε,την κάναμε μπανάκι και στις 10:30-11:00( δε θυμαμαι ακριβώς) ξανακοιμήθηκε.ξύπνησε όμως 06:30 το πρωί κι είχε αλλάξει θέση στην κούνια,ειχε σηκώσει απο το πλάι την πάντα και έκλαιγε.και ξανά κρεβάτι και ζιζί,το ξαπλωτό τάισμα είναι το καλύτερο μου τέτοιες ωρες γιατι ξανα κοιμόμαστε άνετα! να ναι καλά η φίλη Άννυ που μου το χε μάθει:wink:αυτά!τωρα σηκωθήκαμε,την έχω στην κούνια της και παίζει κι εγώ πάω να βάλω κανα πλυντήριο που χω γεμίσει άπλυτα ....γκρρρρρρρρ........:-(Βικάκι μου το πρωινό ΤΕΛΕΙΟ!!!!! θα το φαω όλο!!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Βικάκι, Άννα και Δέσποινα να σας ζήσουν τα παιδάκια σας!!! Να είναι καλοφώτιστα, γερά κ καλότυχα!!!

Τι κάνετε μανούλες;;; Εμείς το Σάββατο πήγαμε και πήραμε τις μπομπονιέρες μας κ χτες μας έφερε η νονά κ ο νονός τα βαπτιστικά μας!!! Είναι σχεδόν όλα έτοιμα...

Σήμερα θα πάω να κάνω καθαρισμό προσώπου...

Κική μου καλό εμβόλιο!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

:tongue:maraki2108 24/07/2010 Αθηνά-Κατερίνα ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:rolleyes:Iwanna 22/08/2010 Θοδωρής ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:rolleyes:andria27 04/09/2010 Δημήτρης ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:tongue:Annie 11/09/2010 Κλειώ[Kλεονίκη] ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:tongue:angel_ 19/09/2010 Λουκία ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:tongue:touki 19/09/210 Αλεξάνδρα ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:rolleyes:despina77 (19/9/2010) Λάζαρος ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:rolleyes:AngiCat 25/09/10 Ελευθέριος

:tongue:nikole 26/09/2010 Αναστασία

:rolleyes:valia81 26/09/2010 Κωνσταντίνος

:tongue:atlantis 03/10/210 Γεωργία

:rolleyes:island 23/10/2010 Κωνσταντίνος

:tongue:thalia 31/10/2010 Θεοδώρα

:tongue:taniabell 14/11/2010 Θεοδώρα

:tongue:irev Γενάρης 2011

:rolleyes:elissabet1988 01/2011 Eμμανουήλ

:tongue:angie! (......) Xρυσάνθη

:rolleyes:neraidoula (......) Γεώργιος

:rolleyes:dim_angel (.......) Νικόλας

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Κική καλό εμβόλιο ....

Βάλια είσαι έτοιμη για την Κυριακή;χθες πήγαμε σε βαπτίσια στο ίδιο μοναστήρι που θα κάνουμε και εμείς και συγκινήθηκα...μάλλον θα κλαίω με λυγμούς την Κυριακή:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλοφώτιστα όλα τα μωράκια μας που κάνανε μπλούμ χθές....

Βίκυ δεν τον πλάκωνες το φωτογράφο.....;)

έχω σίδερο και βαριέμαι.....

σήμερα ξεκινάμε πάλι φυσικοθεραπείες.....μακάρι να την βρεί καλά τη μικρή μας.....

κάτι ξεχνάω...

ααα Δήμητρα ο γιός σου έγινε αντράκι.....κάνει και κούνια το μανάρι μου....άντε και τσουλίθρα σύντομα;)

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...