Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εδω ειμαι Νικολιτσα μου......

ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΩΩΩΩΩ ΘΑ ΣΑΣ ΨΕΚΑΣΩΩΩΩΩΩΩ.....:D:D:D

με εχει ψιλοταραξει η Κλειω το απογευμα.αν δεν ξαπλωνα διπλα της να με κανει πιπιλα :mad:δεν κοιμοταν κ εκλαιγε.δυστυχως ομως δεν μπορεσα να κοιμηθω κ εγω....

τωρα προσπαθω να την κοιμισω παλι.

Χιλια μπραβο στην Αναστασια μας:P:p

ψέκασε Άννυ....δεν βλέπω φώς....:tongue::tongue::tongue:

είναι με τις μέρες τους τα καμάρια μας.....η Κλειώ θέλει μαμααααααααααα.....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Πράγματι πολλές απουσίες σήμερα!

Μαρία να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Ο Νικόλας σήμερα έδωσε ρεσιτάλ ύπνου για πρώτη φορά στα χρονικά! Κοιμήθηκε συνολικά μεσα στην ήμερα περίπου 3 ώρες!!! Μακάρι να το καθιερώσει!!!

Κάναμε και κούνια! Θα σας βάλω φωτογραφίες στο fb σε λιγάκι.

X4pTp3.png

Γεια σας μανουλίτσες! Τρελό εξαφανιζόλ σήμερα!

Μαρία να τον χαίρεσαι!

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σχετικά με το γάλα. Υποθέτω ότι αφού το πίνει είμαστε οκ.

Πάλι νωρίσ κοιμήθηκε το κοριτσάκι μου απόψε. Ελπίζω να μην με ξυπνήσει μες στη νύχτα.

Σήμερα ένιωθα ότι δεν είχα αρκετό γάλα. Ίσως λόγω περιόδου, δεν ξέρω. Ή το σώμα μου άρχισε να συνηθίζει που λέιπω όλη μέρα και την θηλάζω μόνο πρωί-βράδυ και μείωσε τις ποσότητες. Δεν ξέρω. Ελπίζω μόνο να μην μου πείνασε το κοριτσάκι μου. Είχαμε πάει στους νονούς της και κάθε μία ώρα την τάιζα. Το στήθος μου έμεινε μισό...

Σας φιλώ και καληνυχτώ γιατί θέλω να ετοιμαστώ για αύριο και να την πέσω νωρίς.

Φιλάκια μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες!

Βίκυ, Δέσποινα και Άννα να τα χαίρεστε τα μωράκια σας! Καλοφωτισμένα και γερά! Περιμένουμε νέα σας!

Νικόλ, υπέροχα νέα, η Αναστασία συνεχίζει όλο και καλύτερα και είμαι σίγουρα πως και το εγκεφαλογράφημα θα είναι το ίδιο καλό!

Μαρία, να τον χαίρεσαι τον άντρα σου! Γερός κι ευτυχισμένος χαζομπαμπάς!

Εγώ μόλις έμαθα πως η γιαγιά της κολλητής μου "έφυγε" πολύ απότομα κι εκείνη μια μέρα πριν έφυγε στην Αγγλία για μεταπτυχιακό και δεν μπόρεσε ούτε για την κηδεία να έρθει... Μόνο με mail μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της κι αυτό δεν ξέρω πότε θα το δει... Στεναχωριέμαι που είναι εκεί ολομόναχη. Τουλάχιστον η γιαγιά ήταν ηλικιωμένη, κόντευε τα 90 αλλά και πάλι ήταν η γιαγιά της...

Για να αλαφρύνω την ατμόσφαιρα θα σας πω και τπτ πιο ευχάριστο! Ο Θοδωρής κάθεται χωρίς βοήθεια! Βέβαια κάποια στιγμή πέφτει παρόλο που κρατάει ισορροπία για ώρα είδικά όταν καταπιάνεται με παιχνίδι!

Πάω, κλαίει!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!!

Μόλις κοιμήθηκαν τα μωρά μου, και ήρθα να σας πω μια καλησπέρα!!

Άννα και Δέσποινα να σας ζήσουν, καλοφώτιστα τα μωράκια σας!

Σας ευχαριστούμε όλες για τις γλυκές ευχές σας, είχαμε μια πολύ όμορφη βάφτιση, η Λούση μας έκλαψε ελάχιστα μόνο όταν της έβρεξαν τα ματάκια της και μετά μόλις τέλειωσε το ντύσιμο κοιμήθηκε χαχαχα, ήταν ράκος το κορίτσι.

Ο φωτογράφος (πεπέ λε πιού, νικ νέιμ από την μπόχα) μας έπρηξε λιγάκι ειδικά στο τέλος, τόσο που μου ήρθε να του ρίξω τακουνιά, ποιό δεξιά, πάμε πίσω, πάμε στο πλάι κάνε κατακόρυφο χαχα με την μπέμπα να κοιμάται στα χέρια μου.

Υπέροχη και συγκινητική εμπειρία, με τα ωραία της ευτράπελα που μας έκαναν και γελάσαμε.

Άννυ βλέπω έβαλες τα μεγάλα μέσα ε? χεχε

Αναστασία μπράβο κοριτσάρα μου!!! Θα έκανες τρισευτυχισμένη την μαμά Νικόλ!!!

Θα τα πούμε αύριο που θα σας διαβάσω με την ησυχία μου!!

Φιλάκια πολλά

GaiGp3.png

Βικάκι να σας ζήσει το Λουσάκι! Καλότυχη και καλοφωτισμένη! Το ίδιο και η Αλεξάνδρα και ο Λάζαρος!

Πέρασα για μια ακόμα καληνύχτα. Τώρα πάω να την πέσω...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Να μας ζήσουν τα νεοφώτιστα! Εμείς σήμερα πήγαμε στην βάφτιση του Κων/νου και περάσαμε υπέροχα. Ήταν ένας μικρός άγγελος ο φίλος μας. Πανέμορφο παιδί και πολύ ήσυχος!!! Η μαμά του είχε διοργανώσει μια υπέροχη βάφτιση!

Μετά γύρισα σπίτι και έχω λιώσει στις δουλειές. Το απόγευμα κόψαμε και την τούρτα του Γιάννη. Ωραία ήταν! Τον έστειλα μετά για ένα ποτάκι και έμεινα να χαρώ τον γιόκα μου. Μερικές φορές έχω ανάγκη να είμαι μόνη μαζί του. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το φροντιστήριο και να δουλεύει ο Γ. το πρωί!!!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλημλερα και απο εμάς!

Να σας ζήσουν οι νεοφώτιστοι Βίκυ, Άννα και Δέσποινα!

Βίκυ χαίρομαι που όλα πήγαν μια χαρά και ευχαριστηθήκατε την βάφτιση της κορούλας σας! Όσο για το φωτογράφο, αυτό που θέλουν να είναι αυτοί σκηνοθέτες γάμων και βαφτίσεων πολύ μου τη δίνει Εγώ με το φωτογραφο (αν και ξαδερφος) και στο γαμο το είχα ξεκαθαρίσει οτι δεν θέλω την ωρα του μυστηρίου να μας λεει, κοίτα τον, χαμογέλα του κλπ., αλλά οτι βγει από μόνο του. Όσο για το άρωμα, ασχολίαστο.... Ελπίζω τουλάχιστον να βγουν ωραίες και σύντομα να μας βάλει φωτο να σας καμαρώσουμε!

Εμείς είχαμε ένα πολύ ωραίο βράδυ, με ένα μόνο ξύπνημα στις 5:30-6 και μετά το πηγαμε σερί μέχρι τις 8!!!! Δεν έχει ξαναγίνει!!! Μακάρι να το κρατήσει!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Kαλημερα μανουλες!η Κλειω σημερα ξυπνησε απο τις 7:30 κ ΤΣΙΡΙΖΕ μες στο αυτι μου ως τις 8:30 που αποφασισα να σηκωθω!χαχαχχα.αλλα πολυ τσιριδα!

τωρα με κοιταει απο το ριλαξ της!

ελπιζω ολες οι βαπτισεις χθες να ηταν υπεροχες κ να ειναι καλοφωτιστοι κ ευτυχισμενοι ανθρωποι!!!!!:P

οσο για τον φωτογραφο για αυτο επελεξα παλι αυτον που ειχα κ στον γαμο κ μου αργησε τις φωτο.γιατι ειναι τζαζ κ δεν ειναι ''στημενος''.:tongue:

χθες ξεχασα να σας πω οτι η Κλειω ας πουμε οτι εφαγε αχλαδι κ εκανε σαν τρελη!φανηκε οτι δεν της αρεσε.ανοιγε το στομα κ εκανε χα-χα σαν να καιγεται!περιεργο!μα γιατι δεν της αρεσουν τα φρουτα.σημερα θα δοκιμασω λιγο μπανανα...αντε να δουμε....

κ ακομη αναρωτιεμαι τι να φαμε σημερα.....

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΥΠΝΑΡΟΥΔΕΣ!!!!!

τοσο καφε κ τοσο κεικ εχουμε!χαχαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα μανούλες!!

Να μας ζήσουν τα νεοφωτιστα μωράκια και να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένα!!

Βίκυ με σκοτώνεις με το πρωινό σου. Παλεύω η κακομοίρα να χάσω κι εσύ....αχ. Παραχωρώ το κομμάτι μου στη Βάλια και επειδή σίγουρα θα έρτωγα και 2ο, το 2ο στην Αννυ.

(Βίκυ έχεις mail).

Εμείς καλά κοιμηθήκαμε, 2 ξυπνήματα, αν δεν μας το χάλαγε πάλι το πρωί η καμπάνα! Χτύπησε στις 7, 8, 8:30. Τι είναι πάλι σήμερα;;;;;;;;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...