Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να κάνω και ένα γκάλοπ....... φυσικά όποια θέλει απαντάει...

Πώς βάζετε τα μωράκια σας για ύπνο το βράδυ? με ποιά ρουτίνα?

Καμμιά ιδιαίτερη ρουτίνα. Την βάζω στο στήθος, κοιμάται άμεσα και την βάζω στο κρεβάτι της.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να κάνω και ένα γκάλοπ....... φυσικά όποια θέλει απαντάει...

Πώς βάζετε τα μωράκια σας για ύπνο το βράδυ? με ποιά ρουτίνα?

καθε απογευμα βγαινουμε εξω.παντα στις 8 παρα τεταρτο γκρινιαζει κ κοιμαται στο καροτσι!ξυπναει σε 15-20 λεπτα...στις 9 κανουμε μπανιο ,μασαζ,γελια...μετα μαμ..λιγο τιβι:tongue:...ξανα μαμ κ νανι.εχει παει το πολυ 10.

βεβαια μεχρι τις 12 ξυπναει αλλες 2-3 φορες για 2 τζουρες κ ξανα νανι.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα μανουλίνια....και μπεμπόνιααααααααααα.....

ανέλαβε ο Χρήστος το βραδυνό εγερτήριο και κοιμήθηκα λίγο.....

Βίκυ εμείς γα να κοιμηθούμε βλέπουμε τους σταύλους της εριέτας ζαίμη:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:την πέρνει ο ύπνς στην αγκαλιά μου....προχθές που είχε ποδόσφαιρο δεν κοιμήθηκε.....να δώ αν τελειώσει πως θα την κοιμήζω....:(:(

η κοπέλα με το ευχολόγιο έχει μπλόκ αν θέλετε να δείτε τη δουλειά της....(για όσες δεν προλαβαίνουν να φτιάξουν κάτι μόνες τους:!:)

μες τη βδομάδα θα πάρω το φόρεμα πριν τη βάπτιση.....το έχει φτιάξει μια κοπέλα η spykoy...(Άντζυ την έχεις φίλη....)πολύ διαφήμιση κάνω μάλλον..:D:D:D

σήμερα έχουμε τρέξιμοοοοοοοοοοο

α,εχθές πήγαμε την Αναστασία οφθαλμίατρο....τα αιματώματα στα ματάκια της ΦΥΓΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

Άννυ μου δεν έχω ψάξει για τους κωδικούς του μσν ακόμα....ελπίζω μετά τη βάπτιση να συντονιστούμε λίγο.....

Βικάκυυυυυυυ με το καλό αύριο....έχεις άγχος;έχεις μια μέρα να κάνεις το 80%-100%:tongue::tongue:

αυτάααααααααααααααααααα...ξυπνήστε καλέεεεεεεε

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα!!!

Ελπίζω να κοιμηθήκατε καλά. Καφεδάκι κερνάω εγώ.

polza_kofe.jpg

Βίκυ μου εμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής. Βόλτα το απόγευμα, κατά τις 9 μπανάκι με μπόλικο παιχνίδι, γέλιο και γαργαλητό.Τάισμα. Εμένα σπάνια κοιμάται στο στήθος. Πρέπει να είναι χώμα. Χαμηλώνουμε φώτα, μιλάμε χαμηλόφωνα και μετά το ζιζί ακολουθεί αγκαλιά για κανά 10λεπτο και χαλαρωτική βολτούλα στο σπίτι, ενδεχομένως και κανά νανούρισμα. Και μετά κοιμάται και τον βάζω στο κρεβατάκι του. Τα φώτα πλέον μπορούν να ξανανοίξουν και να μιλάμε κανονικά.

Οπως και της Αννυς κι εμένα ξυπνάει περίπου 3 φορές το βράδυ για "μεζέ".

X4pTp3.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!

Εμείς μετά από πολύ καιρό είχαμε ένα καλό βράδυ, 9 το πρωι ξυπνήσαμε:D:D:D:D:D!!!! Βίκυ και εμάς το προγραμμα προ υπνου, λίγο-πολύ είναι όπως των κοριτσιων. Το απόγευμα πάμε βολτούλα, μετά γυρνάμε κάνουμε μπανάκι με πολύ παιχνίδι και γέλια, μετά μασαζακι (το οποίο μερικες φορές μεταφράζεται σε πάλη ανάμεσα σε μαμά και κόρη γιατί το μπεμπάκι μου θέλει να κάνει σφούρλες πάνω στην αλαξιέρα και να πειράζει οτι υπάρχει εκει πάνω), μετά χαμηλώνουμε τα φώτα τρώει και μετά στο καρότσι, κούνημα και ύπνο!

Βέβαια χθες δεν παραλείψαμε το μπανάκι γιατί δεν είχαμε νερό! Και σήμερα τρέχει ελάχιστο, αλλά προλάβαμε να κάνουμε ενα πρωινο μπανάκι, γιατί μας βλέπουμε να βρωμίζουμε έτσι πως το πάνε αυτοί με το νερό!

Νικόλ χαίρομαι που τα νέα σας από οφθαλμίατρο είναι ευχάριστα και εύχομαι να είναι πάντα έτσι και να μην ταλαιπωρηθει ξανά η Αναστασία σας! περιμένουμε και φωτο από το προ βαφτισης φόρεμα!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες και μωρακια!!!!!!!!

Νικολιτσα βλεπω να κατεβαζεις απο το net ολα τα επεισοδια απο τους σταυλους για να κοιμαται η Αναστασια μας!!!Χιχι!!!Εχει γουστο το παιδι, το εχω πει εγω!!!!!!

Βικακι και εμεις μια απ τα ιδια!Βγαινουμε βολτουλα το απογευμα και γυρναμε κατα τις 8-8:30 παιζουμε λιγακι και μετα μπανακι μαμ και ή τον βαζω στο κρεβατι του και αν ειναι πολυ κουρασμενος τον παιρνει σε πολυ λιγη ωρα ο υπνος ή καμια φορα οταν δεν τον παιρνει ο υπνος ευκολα στο κρεβατι του παω στο δικο μας το κρεβατι βαζω ενα μαξιλαρι κατω στα ποδια μου και τον βαζω επανω και κουναω περα δωθε τα ποδια.Σε λιγοτερο απο 1 λεπτο εχει κοιμηθει!

Εγω σημερα το βραδυ πρωτη φορα που δεν εκανα δουλειες και κοιμηθηκα!!!!!!!!!!Και επιτελους ξεκουραστηκα!!!!!Γιουπι!!!!!!!!!Σηκωθηκα κατα τις 8 και ο μικρος επαιζε στην κουνια του, και μολις του εβαλα πιπιλα ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 9 οπου φαγαμε και τωρα παιζουμε!!Τριβει λιγο και ματακια οποτε μαλλον θα την ξαναπεσουμε!!χιχι!!

Αυταααααααααα

Κορίτσια, σήμερα δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά θα σας γράψω. Εμείς από 9/9 τρώμε ρυζάλευρο. Το δεχτήκαμε πολύ ωραία. Παίρνουμε το βιολογικό της Holle και το φτιάχνουμε με δικό μας γάλα. Το γάλα από την κατάψυξη τελικά είναι μούφα γιατί βρωμάει σαν μέταλλο οπότε και δεν το έδωσα και δίνω φρέσκο. Τζάμπα τόσα μπουκαλάκια. Αλλά άμα το μυρίσετε ούτε σε σκύλο δεν θα το δίνατε. Μου είπαν ότι δεν έχουν όλα την μεταλλική μυρωδιά οπότε πρέπει να ξεπαγώνω σιγά σιγά και από ένα μπουκαλάκι να δω αν βρω κανένα καλό αλλά ποιός μπαίνει σε τέτοια διαδικασία;

Το μεγάλο πρόβλημα με την holle είναι ότι νερουλιάζει και γίνεται σούπα αλλά κουτσά στραβά την δίνω. Τώρα σκέφτομαι να αλλάξουμε αλλά ακόμα δεν έχω πάρει του εμπορίου.

Χθες δώσαμε πατάτα καρότο ελαιόλαδο (έχουμε δικό μας από το κτήμα μας και το εμπιστεύομαι). Πήρα εννοείται βιολογικά λαχανικά και ξετρελάθηκε ο μικρός!!!!!!!!!!!! Γενικά με το φαγητό δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Από βάρος πήραμε μόνο 350γρ τον περασμένο μήνα και ίσως έπρεπε να πάρει περισσότερα αλλά εγώ του είχα περιορίσει λίγο το γάλα γιατί φοβόμουν ότι παχαίνει πάρα πολύ. Χαζομάρα μου που άκουγα τον κόσμο ότι το παιδί μου είναι χοντρό. Η παιδίατρος είπε να τον ταΐζω όσο θέλει! Οπότε πάμε πάλι για κιλό! Από ύψος 70 πόντους και από βάρος 8800γρ (δεν θυμάμαι ακριβώς).

Φρούτα δεν βάλαμε ακόμα, θα βάλουμε σε 2 εβδομάδες περίπου. Ξεκινήσαμε με λαχανικά. Με τον θηλασμό καλά πάμε. Θηλάζουμε πρωί βράδυ και πίνουμε το γαλατάκι της μαμάς από το μπιμπερό τις άλλες φορές δλδ στις 12 και καμιά φορά στις 8-9 το βράδυ.

Εγώ κορίτσια δουλεύω απίστευτες ώρες και ο μπέμπης μένει με την γιαγιά ή με τον μπαμπά του. Η γιαγιά άψογη. Αφού το λέω και συγκινούμε. Τον προσέχει σαν τα μάτια της και αυτός την λατρεύει! Μου δίνει τόσο κουράγιο να ξέρω ότι το μωρό μου περνάει καλά, δεν το έχω καθόλου στο μυαλό μου. Μια εβδομάδα ακόμα ζόρι με την δουλειά και μετά θα τον κρατάει η γιαγιά 3-8 το απόγευμα που θα πηγαίνω δουλειά. Τις άλλες ώρες εγώ.

Αύριο έχουμε την βάφτιση του Κωνσταντίνου της φίλης μας της Ηρώς και σε μια εβδομάδα βαφτιζόμαστε κι εμείς. Σχεδόν όλα έτοιμα για την βάφτιση μας. Εγώ ακόμα δεν πήρα φόρεμα. Αυτά!!! Θα σας διαβάσω στο σπίτι το απόγευμα.

mU4Ep3.png

Όσο για τον ύπνο κανένα πρόβλημα.

Κοιμόμαστε

10.00-11.00 ίσως και 12.00 το πρωί.

15.00-18.00 μπορεί και 19.00!!!!!!

και 23.00-8.00 αλλά δεν τον σηκώνω από το κρεββάτι του μέχρι τις 8.30. Το βράδυ δεν ξυπνάει καμιά φορά. Νιώθω πολύ τυχερή.

Το μόνο πρόβλημα (που δεν το θεωρώ και πρόβλημα, αλλά λέμε τώρα)

είναι οι ΤΣΙΡΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!! Πότε θα σταματήσει με αυτά τα φωνήεντα. Απορώ που έμαθε να φωνάζει αφού όλοι του μιλάμε ήρεμα! Η πεθερά μου χθες μου είπε ότι ακούγεται και κάτω ενώ μέχρι τώρα δεν ενοχλήσαμε καθόλου την γειτονιά, μέρα νύχτα!

Αυτά τα νέα του απίθανου Λευτεράκη!

mU4Ep3.png

γεια σας κ απο εμας μανουλες:tongue:

γυρισαμε μετα απο λιγες μερες μινι διακοπων στους γονεις μου, στην Αλεξ/πολη. καλα ηταν,ξεκουραστηκαμε αρκετα με τη μαμα μου να κανει τα παντα.

Angicat παιδαρος ο Λευτερακης! να τον χαιρεσαι κ με το καλο κ η βαφτιση! τι καλα που δεν ξυπναει το βραδυ,εμενα ξυπναει κατα τις 4,πινει γαλατακι κ ξανακοιμαται μεχρι τις 8 περιπου. το βραδυ κοιμαται κατα τις 10 κ το μεσημερι παιρνει εναν δυωρο υπνακο αγκαλιτσα με μενα στο δικο μου κρεββατι. ο μπαμπας του παει στο αλλο κρεββατι για να ειμαστε πιο ανετοι:)

χθες τον ζυγισαμε κ εφτασε 7600γρ! πηρε 600 γρ αυτο το μηνα,μια χαρα πιστευω.

μανουλες Ξανθης κ Καβαλας καιρος να οργανωσουμε κ τη δικη μας συναντηση! προτεινετε εσεις οποια μερα θελετε απο βδομαδα!

Τανια ελπιζω να ειναι καλα η πεταλουδιτσα,ε?

φιλακια!!!!!!!!!!!

pHNqp3.png9S1np2.png

Mαρια ιδια τα καμαρια μας.

70εκ κ 8700 η δικια μου....

οσο για τις τσιριδες κ εμεις ολη μερα αυτο εχουμε...σοπρανο την λεω πλεον....

μπραβο στον Λευτερακη που ειναι καλο παιδι κ δεν ταλαιπωρει την μανουλα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Κλαησπέρα και απο εμας!

Σιδερωσα επιτέλους!!! αν και ήδη η απλωστρα γέμισε και το πλυντηριο φουλ! Μα γιατι δεν τελειώνουν ποτέ??

Απο χτες είχαμε τρομερη εξέλιξη στην κρέμα, σήμερα φαγαμε μιση μπανανα και μισο αχλάδι. Φάγαμε τα 3/4 της κρέμας! Μια χαρα δλδ. Το πρόβλημα όπως αποδείχτηκε ήταν στο κουταλάκι!!!!!!! Εμας δεν μας αρέσει τελικα να τρώμε με παιδικο κουταλάκι θέλουμε σαν αυτα που τρώει η μαμα και ο μπαμπάς! Η λύση ήταν μπροστά μου και δεν την έβλεπα!:tongue:

Νικολ μου περιμένουμε φώτο και απο το φόρεμα! τέλεια τα νεα απο την οφθαλμιατρο, πάντα τέτοια!!!

Μαρια ολόκληρος παίδαρος ο Λευτεράκης!

Βικυ μου και μας το πρόγραμμα ύπνου καμια πρωτοτυπια ανάλογο με αυτο των υπόλοιπων κοριτσιών. Με το καλό αύριο η βάπτιση!!!

Δεσποινα 77 νομίζω και σεις βαπτίζεται αύριο, με το καλό!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

μανουλες Ξανθης κ Καβαλας καιρος να οργανωσουμε κ τη δικη μας συναντηση! προτεινετε εσεις οποια μερα θελετε απο βδομαδα!

Κορίτσια εγώ με τέτοια ωράρια που χτυπάω και με την βάφτιση αποκλείεται να μπορέσω να έρθω ακόμα και Ξάνθη να το κάνετε. Από 27.09 ξεκινάνε και τα μαθήματα στο φροντιστήριο και δεν θα μπορέσω. Σαββατοκύριακα έχω ιδιαίτερα. Τι να κάνω...δεν βγαίνω αλλιώς και έχω βάλει και ιδιαίτερα. Να σκεφτείτε δεν έχω δει ούτε την Τάνια ούτε την Ηρώ που είναι Ξάνθη.

mU4Ep3.png

Το πρόβλημα όπως αποδείχτηκε ήταν στο κουταλάκι!!!!!!! Εμας δεν μας αρέσει τελικα να τρώμε με παιδικο κουταλάκι θέλουμε σαν αυτα που τρώει η μαμα και ο μπαμπάς! Η λύση ήταν μπροστά μου και δεν την έβλεπα!:tongue:

Αυτό μου το είπε μια φίλη με δίδυμα σήμερα. Ότι δλδ και τα δύο τα δικά της θέλουν μεταλλικό κουτάλι ενήλικα και δεν τους αρέσει το πλαστικό. Εμένα με πλαστικό τρώει. Και είμαι σίγουρη και με καλαμάκι να του δώσω πάλι θα το φάει!!!!!!!

mU4Ep3.png

Mαρια ιδια τα καμαρια μας.

70εκ κ 8700 η δικια μου....

οσο για τις τσιριδες κ εμεις ολη μερα αυτο εχουμε...σοπρανο την λεω πλεον....

μπραβο στον Λευτερακη που ειναι καλο παιδι κ δεν ταλαιπωρει την μανουλα

Στα κυβικά μας! Της έχουμε και ιδιαίτερη αδυναμία γιατί μοιάζουμε στα μάγουλα! Αλλά την καρδιά μας την έχουμε δώσει στην τρελοκοτσιδού την πεταλουδίτσα της Τάνιας.

mU4Ep3.png

α,εχθές πήγαμε την Αναστασία οφθαλμίατρο....τα αιματώματα στα ματάκια της ΦΥΓΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

Ευλογημένο τυχερό παιδί! Μπράβο Νικολίτσα μου, άξια μανούλα!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...